Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1514
  1. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 01:49 PM
    נדב
    טוטודייל תוקף באקדח מים ומסתובב כתוצאה הוא העיף את את 3 הקטפי ממינו וה2 האחרים ממשיך לינשוך אותו טוטודייל תוקף השריטות זעם ומריד גם אותם ,פיתאום אחד הקטרפים מתחיל ליזהור ובימקומו מופיא מטפוד גדול במיוחד ~~.
    המטפוד תוקף בהיתקשחות וישר אחרי בהיתקלות ומעיף את טוטודייל אחורה הקטרפים והמטפוד תוקפים אותו בנשיכות חרק והיתקלות מה תעשה??
    אתה יודע שנשיכת חרק מורידה חיים רק אם הפוקימון שמותקף מחזק בגרגיר, נכון? ><
    --
    "טוטודייל, ההתקשחות רק מחזקת את ההגנה שלו, לא את ההגנה המיוחדת&#33; תעיף אותו באקדח המים הכי חזק שאתה יכול על אחד העצבים, ואז תשתמש שוב באקדח מים על שאר הקאטרפים, ודקור אותם עם שריטה&#33;"

Spoiler ספוילר

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    נדב
    במשחקים של המחשב לא פע =]
    ~~~~~~~~~~
    טוטודייל תוקף באקדח המים הכי חזק שהוא מצליח ליצור ומחסל את המטפוד :XD:
    טוטודייל שהיתעייף מתקשה ליצור אקדח מים והוא ~לומד נשיכה~ ונושך את אחד הקטרפים הקרובים ואז ישר עובר למיתקפת שריטות שמחסלות את שאר הקטרפים.
    מה תעשה??

3. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 02:05 PM
    נדב
    במשחקים של המחשב לא פע =]
    ~~~~~~~~~~
    טוטודייל תוקף באקדח המים הכי חזק שהוא מצליח ליצור ומחסל את המטפוד :XD:
    טוטודייל שהיתעייף מתקשה ליצור אקדח מים והוא ~לומד נשיכה~ ונושך את אחד הקטרפים הקרובים ואז ישר עובר למיתקפת שריטות שמחסלות את שאר הקטרפים.
    מה תעשה??
    שיהיה~
    --
    "טוב, סיים את זה טוטודייל, תחתוך כל אחד מהקאטרפים לשני חצאים, אנחנו נאכל היום קצת בשר פוקימונים" אני אומר ומחייך חיוך זדוני.

Spoiler ספוילר

4. AllwaysStriveAndProsper
    נדב
    אתה סדיסט
    ~~~~~~~~
    טוטודייל מסרב להרוג פוקימון ובורח לך ליער הקטן שמימין לדרך מה תעשה??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 09:09 AM
    דודי
    אני יעדכן מתי שנדב יתקן ככה שיצא שאני מעדכן 2
    המתקפות של דרטיני:
    כריכה
    מבט
    גל חשמלי
    ציקלון
    ~~~~~~~
    דרטיני מתחיל להיתקדם אליהם בשקט כשפיתאום פוגעת בו מתקפת מספרי X והוא עף לאוויר,הפוקימון שתקף אותו מתברר כפינסיר גדול ועצבני,שתקף גם את 2 הפינסרים והיאנמגה האחרים מה תעשה ניראה שהוא עומד ליתקוף את דרטיני בחיתוך לילה ??
    " מבט , גול חשמלי וציקלון על כולם &#33; "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    יש רק אחדO_ס
    יאנו הוא חיסל את היאנמגה והפינסרים האחריםXD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דרטיני תוקף במבט לגלגני שמעצבן את פינסיר והוא קופץ על דרטיני שתוקף אותו בגל חשמלי פינסיר מתחשמל כולו ונופל על האדמה~פינסיר משותק~ דרטיני תוקף בציקלון שמעיף את פינסיר בחזרה ליער,אתה רואה שהיאנמגה והפינסרים ברחו והסייטר נשאר על האדמה פצוע ממה תעשה??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 09:09 AM

ירין
    אתה מסתובב בהר בתיקווה לימצוא את רוסרייד אך בלי שום הצלחה,אתה ממשיך לחפש ופיתאום פוגש בסייטר גדול ויפה~~ מה תעשה.?

"טוב..גרימר צא&#33; תתחיל עם מכת בוץ לעניים שלו ואז חבטת אופל&#33; וגז רעיל ותפתיע אותו עם רפש&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 03:49 PM
    דודי
    יש רק אחדO_ס
    יאנו הוא חיסל את היאנמגה והפינסרים האחריםXD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דרטיני תוקף במבט לגלגני שמעצבן את פינסיר והוא קופץ על דרטיני שתוקף אותו בגל חשמלי פינסיר מתחשמל כולו ונופל על האדמה~פינסיר משותק~ דרטיני תוקף בציקלון שמעיף את פינסיר בחזרה ליער,אתה רואה שהיאנמגה והפינסרים ברחו והסייטר נשאר על האדמה פצוע ממה תעשה??
    הגש אליו והגיד :
    " שלום , שמי ג&#39;ייסון , רוצה להיות חלק מהצוות שלי ? "
    בברכה, דודי

9. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אני במקומך היית מעיף אץ גרימר כי יש לך את רוסרייד שהוא גם רעל והוא הרבה יותר חזק ממאק[הצפותח של גרימר]
    תבחר עם אתה רוצה להשאיר או להעיף אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרימר יוצא במיתקפת בוץ אך סייטר חומק ממינה ותוקף באס אווירי שפוגע בגרימר בעוצמה,גרימר תופס את סייטר ברגל ומתחיל להקות בו בחבטות אופל ואז משחרר עליו גז ולסיוף יורה עליו רפש סייטר נפגע מאד אך הוא עדיין יכול להמשיך להילחם,סייטר משחרר את עצמו בעזרת מתקפת חיתוך לילה ועולה לשמיים ושם מכין מתקפת חיתוך X[שילוב מתקפות] מה תעשה??

דודי
    הסייטר פצוע הוא שוכב מעולף על הרצפה הוא לא יכול לדבר איתך או משהו כזה =]

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 04:03 PM
    דודי
    הסייטר פצוע הוא שוכב מעולף על הרצפה הוא לא יכול לדבר איתך או משהו כזה =]
    אני זורק עליו פוקדור
    בברכה, דודי

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 04:03 PM
    ירין
    אני במקומך היית מעיף אץ גרימר כי יש לך את רוסרייד שהוא גם רעל והוא הרבה יותר חזק ממאק[הצפותח של גרימר]
    תבחר עם אתה רוצה להשאיר או להעיף אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרימר יוצא במיתקפת בוץ אך סייטר חומק ממינה ותוקף באס אווירי שפוגע בגרימר בעוצמה,גרימר תופס את סייטר ברגל ומתחיל להקות בו בחבטות אופל ואז משחרר עליו גז ולסיוף יורה עליו רפש סייטר נפגע מאד אך הוא עדיין יכול להמשיך להילחם,סייטר משחרר את עצמו בעזרת מתקפת חיתוך לילה ועולה לשמיים ושם מכין מתקפת חיתוך X[שילוב מתקפות] מה תעשה??
    צודק...
    ------
    "גז רעיל&#33; ומכת חול לעניים שלו ואז רפש לפנים&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה
    אם יש מקום הייתי רוצה להירשם:

שם משתמש:Yust
    שם במשחק:רונאל.
    צד: מאמן רגיל
    תמונה:

רקע:
    רונאל נולד למשפחה ממוצעת במחוז דרקו, הוא תמיד אהב פוקימונים מסוג חשמל.
    באותו היום כאשר סיירוס וצוות גאלקטיק השתלטו אל מחוז דרקו רונאל איבד את הורייו ועד היום עוד לא הצליח למצוא אותם.
    מאותו היום רונאל נשבע לנקום בצוות גאלקטיק ולמצוא את הוריו.
    במשך התקופה ששלטו צוות גאלקטיק במחוז דרגו הצליח רונאל להסתדר לבד בלי שאף אחד לא עזר לו.
    יום אחד רונאל מצא שינקס פצוע וכמובן שמיד הלך לעזור לו מאותו היום הם נהיו חברים טובים ושיחקו אחד אם השני כל יום עד שפתאום שינקס הפסיק לבוא לשחק אם רונאל, והוא יצא לחפש אותו אך לא מצא אותו.
    מאז נהיה רונאל עוד יותר עצוב מפעם והחליט שהוא רוצה להיות מאמן למצוא את שינקס ולחסל את צוות גאלקטיק אחד ולתמיד.
    חפצים:לא לגעת.
    פוקימונים:לא לגעת.
    תגים:לא לגעת.
    פוקימון התחלתי:
    פיקאצ&#39;ו אם אפשר אם לא אז פיצ&#39;ו (אמרת שלא מפותחים אז לא ממש הבנתי אם פיקאצ&#39;ו או לא)
    בקשות: אני רוצה לתפוס די הרבה פוקימונים מסוג חשמל ואם אפשר אני יכול בינהם לתפוס את שינקס ואלקיד.
    חפץ שאני רוצה... אופניים.
    עריכה:
    רגע??? אני יכול להיות מתאם כי אם כן אז אני רוצה להיות מתאם

13. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    אתה זורק את הפוכדור והוא נעצר אחרי 3 תזוזות מה תעשה עכשיו יש לך סייטר על סף מוות??

ירין
    סייטר באוויר בכלל :huh:
    ~~~~~~~~
    גרימר תוקף אך לא מגיע לסייטר שנימצא גבוה בשמיים,סייטר מסיים ליטעון תמתקפה שלו וצולל למטה לכיוון גרימר חסר העונים מה תעשה??

YUST

רשום ואתה יכול אבל זה יקשה עלייך לנצח את הסוגים שחשמל לא משפיע עליהם אבל במשחק שלי יש כזה דבר שניקרא פוקימון מלווה שהפווקימון פשוט כל הזמן איתך אבל הוא לא נלחם בקרבות רק בתחרויות סרט.
    ואתה צריך לבחור חפץ שאתה רוצה כמו אופניים חכה אבל שלא יהיה פוכדור וחפצי פיתוח

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 04:44 PM

YUST

רשום ואתה יכול אבל זה יקשה עלייך לנצח את הסוגים שחשמל לא משפיע עליהם אבל במשחק שלי יש כזה דבר שניקרא פוקימון מלווה שהפווקימון פשוט כל הזמן איתך אבל הוא לא נלחם בקרבות רק בתחרויות סרט.
    ואתה צריך לבחור חפץ שאתה רוצה כמו אופניים חכה אבל שלא יהיה פוכדור וחפצי פיתוח
    ערכתי...

אני יכול להיות מתאם? כי אם כן אז אני רוצה להיות..

15. AllwaysStriveAndProsper
    והינה התחלות:

רונאל
    כן
    ומה השם שלך האמיתי כדי שאני ירשום אותו למעלה במקום רונאל כי קשה לי לזכור
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קם בבוקר ליום חדש, אתה מתארגן והולך למעבדה של הפרופסור.
    בדרך אתה עובר בשדה ומריח את ריח הפרחים,ורואה את כמה לדיבות ולדיאנים אוספים צוף,אתה ממשיך ללכת ומגיע למעבדה שם אתה פוגש את פרופסור ריד~~ שאומר לך "היי אתה בטח רונאל בוא תיכנס" והוא נכנס למעבדה מה תעשה?

שאר ההמשכים אני יפרסם עוד כ10 דקות אני פשוט חייב ללכת לקחת את אחי הקטן מהגן

עמוד 60 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •