Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 12:06 PM

מאט
    מיוטו עונה לך:"אתה יכול לקחת רק שניים השאר ילכו לסיירוס" במי תבחר??
    "אני אקח את גנגר ואת סיזור למרות שבסיזור לא יהיה לי שימוש"אני אומר לו.

==========
    אני מכניס לשישיה את גנגר במקום דרקניור ושם במחשב את דרקניור ואת סיזור,לפעמים אולי אני אשתמש בסיזור.
    טוב??
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 04:44 PM

ירין
    סייטר באוויר בכלל :huh:
    ~~~~~~~~
    גרימר תוקף אך לא מגיע לסייטר שנימצא גבוה בשמיים,סייטר מסיים ליטעון תמתקפה שלו וצולל למטה לכיוון גרימר חסר העונים מה תעשה??

התכוונתי שהוא יתקרב!
    -------
    "גז רעיל! ואז תבוא מאחוריו עם חבטת אופל ואז רפש לפרצוף שלו!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    סייטר מתקדם אל גרימר במהירות בזמן שגרימר תוקף בגז רעיל ובדיוק בשנייה שבה סייטר עומד ליפגוע בו גרימר זז וקופץ על סייטר עם חבטה אפלה כשגרימר פוגע בסייטר,סייטר פשוט נעלם.
    גרימר מחפש לאן סייטר נעלם ופיצתאום מופיעים הרבה סייטרים באוויר וכולם מתקדמיםאל אבר גרימר עם חיתוך אוורי מה תעשה??

מאט
    מיוטרי מסתכל עלייך ואז אומר :"בעצם אני אקח לעצמי פוקימון אחד אתה 1 ו4 לסיירוס,אתה תיקח את סיזור ואני את גנגר טוב עכשיו בוא נזוז מפה" והוא נוגע בך ואתם מופיעים במפקדה שהיית בה בפעם האחרונה[לא שיני מון] אתה מיסתכל ורואה שזהו החדר של סיירוס וסיירוס נמצא בו והוא אומר לך:"מאט אני שמעתי שתפס אותך הרוצח של המחתרת אבל מיטטרי הציל אותך,טוב אני רוצה לדעת מה קרה באזור המאמנים ולמה אחד החיילים שלנו מת שם שמו היה קיט" מה תענה לו??

אביעד ההתחלה שלך זאת העלילה של צוות גאלקטיק עד החלק שבו אתה מקבל את הדברים ואת הפוקימון התחלתי =][בלי החלק של ההסבר של סיירוס.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 06:26 PM

מאט
    מיוטרי מסתכל עלייך ואז אומר :"בעצם אני אקח לעצמי פוקימון אחד אתה 1 ו4 לסיירוס,אתה תיקח את סיזור ואני את גנגר טוב עכשיו בוא נזוז מפה" והוא נוגע בך ואתם מופיעים במפקדה שהיית בה בפעם האחרונה[לא שיני מון] אתה מיסתכל ורואה שזהו החדר של סיירוס וסיירוס נמצא בו והוא אומר לך:"מאט אני שמעתי שתפס אותך הרוצח של המחתרת אבל מיטטרי הציל אותך,טוב אני רוצה לדעת מה קרה באזור המאמנים ולמה אחד החיילים שלנו מת שם שמו היה קיט" מה תענה לו??

לא רוצה את סיזור&#33;&#33;&#33;אני רוצה את גנגר&#33;&#33;מצידי שהסיזור ימות אין לי מה לעשות איתו&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
    ----------------------
    "אני לא יודע מה קרה לקיט,לא הכרתי אותו&#33;"אני אומר לסיירוס
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 06:26 PM
    ירין
    סייטר מתקדם אל גרימר במהירות בזמן שגרימר תוקף בגז רעיל ובדיוק בשנייה שבה סייטר עומד ליפגוע בו גרימר זז וקופץ על סייטר עם חבטה אפלה כשגרימר פוגע בסייטר,סייטר פשוט נעלם.
    גרימר מחפש לאן סייטר נעלם ופיצתאום מופיעים הרבה סייטרים באוויר וכולם מתקדמיםאל אבר גרימר עם חיתוך אוורי מה תעשה??

"גז רעיל שוב ואז רפש לכל הכיונים&#33;וחבטות אופל&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אז מה למה אתה חושב שתקבל סתם ככה גנגר בזמן שיש אוונט סיזור
    ומה שאמרת מאד הרגיז אותי :angry:
    ~~~~~~~~~
    "לא הכרת אותו ?" חוזר אחרייך סיירוס ואז אומר:"איך החיילים שהיו באזור הקרב שנערך לפני יומיים שמע וראה איך אמרת לקיט שאם הוא לא ילחם נגדך הוא ימות ואז גילית שהוא גאלקטיק והוא עזר לך להילחם נגד הפוקימונים של המחתרת אז לא הכרת אותו??" סיירוס אומר בעצבנות מה תענה לו??

ירין
    הסייטרים פוגעים בגרימר לפני שהוא מספיק לפתוח תפע,ואז הסייטרים נעלמים ורק סייטר אחד נשארו והוא מסתיר את גרימר,הסייטר מרים את גרימר וניראה שגרימר מעולף, הסייטר מתקדם אלייך ומניח את גרימר בזווית כזאת שאתה רואה את גרימר ואז הוא מתחיל ליתקוף אותו בחיתוכי לילה ושמיים מה תעשה גרימר עומד למות :XD: ??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 07:07 PM
    מאט
    אז מה למה אתה חושב שתקבל סתם ככה גנגר בזמן שיש אוונט סיזור
    ומה שאמרת מאד הרגיז אותי :angry:
    ~~~~~~~~~
    "לא הכרת אותו ?" חוזר אחרייך סיירוס ואז אומר:"איך החיילים שהיו באזור הקרב שנערך לפני יומיים שמע וראה איך אמרת לקיט שאם הוא לא ילחם נגדך הוא ימות ואז גילית שהוא גאלקטיק והוא עזר לך להילחם נגד הפוקימונים של המחתרת אז לא הכרת אותו??" סיירוס אומר בעצבנות מה תענה לו??
    מה אתה רוצה?אין לי מה לעשות עם סיזור..&#33;&#33;&#33;
    =========
    "אני לא ידעתי איך קוראים לו,חשבתי שהוא סתם מאמן"אני אומר לו,"אני לא יודע איך הוא מת"אני מוסיף
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אתה לא מבין שאתה יכול לשים אותו בתור פוקימון מלווא
    או לישמור אותו במחשב ולהוציא נגד פוקימונים שחלשים לסוגים שלו
    וגם אתה לא לומד כלום מהקרבות שאתה עושה תיזכר בקרבות ובכל הדברים שקרו בינתיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן סתם מאמן בלשבוש צוות גאלקטיק" הוא אומר והפעם בקול שלו נשמעת נימת כעס,מיוטרי תיקח אותו מפע.
    מיוטרי נוגע בך ואתם מופיעים בהר שיני מון ואחרי שנייה מיוטרי נעלם גם כן מה תעשה הלאה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 07:23 PM
    אתה לא מבין שאתה יכול לשים אותו בתור פוקימון מלווא
    או לישמור אותו במחשב ולהוציא נגד פוקימונים שחלשים לסוגים שלו
    וגם אתה לא לומד כלום מהקרבות שאתה עושה תיזכר בקרבות ובכל הדברים שקרו בינתיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן סתם מאמן בלשבוש צוות גאלקטיק" הוא אומר והפעם בקול שלו נשמעת נימת כעס,מיוטרי תיקח אותו מפע.
    מיוטרי נוגע בך ואתם מופיעים בהר שיני מון ואחרי שנייה מיוטרי נעלם גם כן מה תעשה הלאה??
    אני אשים אותו במחשב..
    -----------
    "מאיפה אני אמור לדעת איך האידיוט הזה מת?"אני חושב לעצמי..ומתחיל לרדת מהר ולחפש מכון
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 07:07 PM

ירין
    הסייטרים פוגעים בגרימר לפני שהוא מספיק לפתוח תפע,ואז הסייטרים נעלמים ורק סייטר אחד נשארו והוא מסתיר את גרימר,הסייטר מרים את גרימר וניראה שגרימר מעולף, הסייטר מתקדם אלייך ומניח את גרימר בזווית כזאת שאתה רואה את גרימר ואז הוא מתחיל ליתקוף אותו בחיתוכי לילה ושמיים מה תעשה גרימר עומד למות :XD: ??
    "תעצור&#33;&#33;&#33;חזור&#33; מגנמייט צא&#33;שוק חשמלי&#33; ואז סופר בום על קולי&#33;" אני אומר
    --------

-------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 04:44 PM
    דודי
    אתה זורק את הפוכדור והוא נעצר אחרי 3 תזוזות מה תעשה עכשיו יש לך סייטר על סף מוות??
    המשחק הרבה יותר טוב מימה שהיה פעם =]
    ---------------------------------------------
    אני רץ למרכז הפוקימונים הקרוב
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 05:04 PM
    והינה התחלות:

רונאל
    כן
    ומה השם שלך האמיתי כדי שאני ירשום אותו למעלה במקום רונאל כי קשה לי לזכור
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קם בבוקר ליום חדש, אתה מתארגן והולך למעבדה של הפרופסור.
    בדרך אתה עובר בשדה ומריח את ריח הפרחים,ורואה את כמה לדיבות ולדיאנים אוספים צוף,אתה ממשיך ללכת ומגיע למעבדה שם אתה פוגש את פרופסור ריד~~ שאומר לך "היי אתה בטח רונאל בוא תיכנס" והוא נכנס למעבדה מה תעשה?
    השם שלי הוא רונאל...
    - - - - - - - - - - - - -

"שלום פרופסור באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אומר בחיוך

13. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה חשובה נוספו תחרויות סרט בכל עיר נערכת תחרות ככה: שיהיה לכם הרבה היזדמנויות
    התחרות היא בדיוק כמו באנימה קודם מציגים ואז נלחמים.
    ואתם תוכלו להרזיק 12 פוקימונים עליכם 6 לקרבות מכון וקרבות רגילים ו6 לתחרויות סרט

רונאל
    אז אפשר ליקרוא לך רון??
    אתה מקבל פיצ&#39;ו עם אוזן חתוכה יאנו מהאיוונט =]
    כי אתה המתאם הראשון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הפרופסור מוציא מהמגירה שבשולחן שמימינך פוכדור צהוב,5 פוכדורים רגילים,מפה ופוקידע צהוב. ומביא לך ואז אומר:"רונאל בהצלחה לך במסע ותיזהר כי במחוז יש שמועות על פוקימונים אפלים שפוגעים בכל דבר שזז להיתראות" ומלווה אותך אחוצה.
    אתה יוצא מהמעבדה והולך לעיר דארקר בדרך אתה רואה וואמפל קטן וחמוד ~~ מה תעשה??

דודי
    אתה רץ למרכז הפוקימונים שבעיר דארקר אחרי ריצה של כעשר דקות אתה מגיע אליו.
    אתה נכנס למרכז ואחות ג&#39;וי שואלת אותך:"מה קרה למה כולך מזיע??" מה תענה?

ירין
    אתה מספיק להחזיר את גרימר בשנייה האחרונה לפני מותו :o
    אתה מרגיש כעס וזעם,אתה מוציא אצ מגנמייט מהפוכדור ואומר לו ליתקוף.
    מגנמייט תוקף בשוק חשמלי אך סייטר חומק ורץ אל מגנמייט עם אס אווירי,סייטר תוקף אך מגנמייט חומק ותוקף בסופר קולי ומבלבל את סייטר שבמקום ליתקוף את מגנמייט תוקף את עצמו ונפצע,מגנמייט מחסל את סייטר בעזרת בבום על קולי עוצמתי.
    מה תעשה??

מאט
    איזה הודעה זאת מחפש מכון רשום לך במפה איזה עיר שאת העיר הבאה תלך אלייה עדיין לא גילית תעיר של המכון הבאה..
    :angry:

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 08:30 PM

מאט
    איזה הודעה זאת מחפש מכון רשום לך במפה איזה עיר שאת העיר הבאה תלך אלייה עדיין לא גילית תעיר של המכון הבאה..
    :angry:
    טוב אז אני יורד מההר ומחפש מאמנים שירצו נגדי קרב.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 08:30 PM

רונאל
    אז אפשר ליקרוא לך רון??
    אתה מקבל פיצ&#39;ו עם אוזן חתוכה יאנו מהאיוונט =]
    כי אתה המתאם הראשון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הפרופסור מוציא מהמגירה שבשולחן שמימינך פוכדור צהוב,5 פוכדורים רגילים,מפה ופוקידע צהוב. ומביא לך ואז אומר:"רונאל בהצלחה לך במסע ותיזהר כי במחוז יש שמועות על פוקימונים אפלים שפוגעים בכל דבר שזז להיתראות" ומלווה אותך אחוצה.
    אתה יוצא מהמעבדה והולך לעיר דארקר בדרך אתה רואה וואמפל קטן וחמוד ~~ מה תעשה??

בסדר תקרא לי רון אין לי בעיה...
    - - - - - - - - - - - - - - - - -

אני מתכופף לוורמפל ושואל אותו בחיוך "אתה רוצה אולי להצתרף אליי"

עמוד 61 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •