Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 09:51 PM
    http://www.youtube.com/watch?v=PS6XHjfVKa0
    לכבוד מה שמראים בסרטון יהיה אוונט נוסף אני מתכנן אותו עכשיו והסירטון זה ספרוילר [סוג זה לא בידיוק יקרה כמו בסירטון] אז תיתכונו כל מי שרוצה מעיל מתכת לבקש במרכז הפוקימונים =]
    + הודעה למי שלא ראה~הודעה חשובה נוספו תחרויות סרט בכל עיר נערכת תחרות ככה: שיהיה לכם הרבה היזדמנויות
    התחרות היא בדיוק כמו באנימה קודם מציגים ואז נלחמים.
    ואתם תוכלו להרזיק 12 פוקימונים עליכם 6 לקרבות מכון וקרבות רגילים ו6 לתחרויות סרט

ירין
    מה מה?? כתוב מה שכתוב
    והכל כתוב ומוסבר שם מצויין
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוכדור שבקושי עצר אחרי התזוזה העשירית,אתה מרים תפוכדור ורץ ריצת מרתון למרכז הפוקימונים הקרוב,אחרי 20 דקות אתה מגיע למרכז פוקימונים קטן בכפר קטן על הר שיני מון אתה ניכנס והאחות ג'וי שואלת:"איך אפשר לעשור לך נערי??" מה תענה??
    "לרפאות לי את הפוקימונים כמובן!זה דחוף!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    נדב
    אתה הולך בשדה ומחפש סייטר בדרך אתה רואה פינסרים הרקרוסים וגם כמה בידרילים לבסוף אתה מוצא סייטר בגודל ממוצא מנמנם לו על הדשא בשקט מבלי להפריע לאף אחד האם תפר את שלבתו בעזרת אחת המתקפות של הטוטודייל שלך??

רון
    זריזות לא מהירות=&#092;
    ~~~~~~~~~~~~~
    פיצ&#39;ו חומק בקלות מסילקון המגושם ותוקף אותו בשוק חשמלי שגורם לו לפציעה חמורה סילקון משמיע קול:"סיל סי קו סילקון" מה תעשה??

ירין
    האחות ג&#39;וי לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא את כל הפוקימונים שלך,היא מביא לך אותם ושואלת אותך:"הם תרצה מעיל מתכת בשביל הסייטר שלך ??" מה תענה??

3. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 10:30 PM
    נדב
    אתה הולך בשדה ומחפש סייטר בדרך אתה רואה פינסרים הרקרוסים וגם כמה בידרילים לבסוף אתה מוצא סייטר בגודל ממוצא מנמנם לו על הדשא בשקט מבלי להפריע לאף אחד האם תפר את שלבתו בעזרת אחת המתקפות של הטוטודייל שלך??
    הרקרוס&#33;?@#&#33;@%&#036;& מי צריך סיזור בכלל&#33;#&#33;@%^&#036;)*&Y
    --
    "טוטודייל, צא&#33;" אני אומר ומוציא את טוטודייל.
    "רואה את ההרקרוסים שם? תדבר איתם ותראה אם הם אחד מהם רוצה להצטרף אלינו. אם לא, תאתגר אחד מהם לקרב אחד על אחד" אני לוחש לו.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה

רון
    זריזות לא מהירות=&#092;
    ~~~~~~~~~~~~~
    פיצ&#39;ו חומק בקלות מסילקון המגושם ותוקף אותו בשוק חשמלי שגורם לו לפציעה חמורה סילקון משמיע קול:"סיל סי קו סילקון" מה תעשה??

"סילכון, או מה עשיתי" ארוץ מהר אל סילכון ואבדוק את מצבו

5. משתמש מנוסה

ירין
    האחות ג&#39;וי לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא את כל הפוקימונים שלך,היא מביא לך אותם ושואלת אותך:"הם תרצה מעיל מתכת בשביל הסייטר שלך ??" מה תענה??
    "כמובן&#33;" אני עונה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. AllwaysStriveAndProsper
    נדב
    לא רוצה לא צריך..
    ~~~~~~~~~
    טוטודייל מיתקרב ל5 הארקרוסים והם מדברים במשך כמה שניות שניפסקות בזה שטוטודייל עף באוויר ונוחת לידך מה תעשה??

רון
    אתה רץ אל הסילקון ורואה שהוא במצב קשה מאד הוא מסתכל עלייך ומהנהן מה תעשה??

ירין
    האחות ג&#39;וי מביא לך את מעיל המתכת ואתה שם אותו על סייטר והוא הופך לסיזור יפיפה =] מה תעשה??
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    יש לך 7 פוקימונים או אפילו יותר הינה אלה שאני יודע שיש לך:
    גרימר
    לאודרד
    רוסרייד
    ליאונר
    מגנמייט
    פאנפי
    וסיזור
    התחלתי קנטו מאט החליט שהוא ישמור אותו לעצמו בסוף
    ומי יש לך עוד?? אאו שזה כולם??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 11:16 PM

ירין
    האחות ג&#39;וי מביא לך את מעיל המתכת ואתה שם אותו על סייטר והוא הופך לסיזור יפיפה =] מה תעשה??
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    יש לך 7 פוקימונים או אפילו יותר הינה אלה שאני יודע שיש לך:
    גרימר
    לאודרד
    רוסרייד
    ליאונר
    מגנמייט
    פאנפי
    וסיזור
    התחלתי קנטו מאט החליט שהוא ישמור אותו לעצמו בסוף
    ומי יש לך עוד?? אאו שזה כולם??
    אני אמשיך לחפש את רוסייד
    ----
    זה כולם..
    אני יוריד את גרימר לבנתיים..
    יש לי כפל בסוגים?
    --------

-------

8. משתמש מנוסה

רון
    אתה רץ אל הסילקון ורואה שהוא במצב קשה מאד הוא מסתכל עלייך ומהנהן מה תעשה??

אני טופס אחד מהפוקדורים שלי ואומר לסילכון "אל תדאג, בוא איתי אני אקח אותך למרכז הפוקימונים" אומר ואנסה להכניס את סליכון לפוקדור.

9. Kibō no chi
    נדב
    לא רוצה לא צריך..
    ~~~~~~~~~
    טוטודייל מיתקרב ל5 הארקרוסים והם מדברים במשך כמה שניות שניפסקות בזה שטוטודייל עף באוויר ונוחת לידך מה תעשה??

"זה לא היה נחמד מצידם" אחשוב לעצמי ואצעק "אתם גיבורים גדולים, הא?&#33; אני בטוח שאין לכם סיכוי בקרב אחד על אחד נגד הטוטודייל שלי&#33;"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 08:51 PM
    מאט
    תגיב תגובה נורמאלית ואז תקבל המשך מה שכתבת לא נחשב תגובה סתם כתבת מחפש מאמניים איפו איזה מאמנים <_< אתה מתחיל להידרדר ברמת התגובות שלך

אני מדרדר?רק בגלל מה שרשמתי על סיזור אתה מנסה לדפוק אותי.
    עם זה ימשך ככה אני פורש,מי שדופק אותי בכוונה יכול לשכוח ממני.
    ---------------
    אני יורד מההר ונכנס לעיר ומתחיל לחפש מאמנים שירצו נגדי קרב.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

11. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    לא קשור זה יקרה לכל מי שנימצא בג&#39; מרגל וחייל
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר לעיר,אחרי 45 דקות של הליכה סוף סוך אתה מגיע לעיר דארקר.
    אתה נכנס לעיר והיא ריקה כמו עיר רפאים אתה עובר ליד חנות אלקטרונירה ובחלון הראווה טלביזיה דלוקה על ערוץ החדשות"אתמול הופיע בעיר דארקר רוסרייד אפל בידיוק כמו שסופר באגדה זה קורה הפוקימונים האפלים הגיעו זאת אומרת שדארקון שלח את שליחי האופל למחוז שלנו,הסוף הגיעה והכל בגלל צוות ג&#39; סוך שידור" מה תעשה??

רון
    הפוכדור תופס את סילקון ואתה לוקח אותו ומתחיל לרוץ לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב,אחרי 15 דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר דארקר,אצה ניכנס והאחות ג&#39;וי שואלת אותך:"במה אפשר לעשור לך??"מה תענה??

נדב
    ההרקרוסים מתחילים ליצחוק והגדול מהם מתקדם אליכם נראה שהוא רוצה קרב מה תעשה??

ירין
    יש מגנמייט וסיזור אבל זה לא ממש משנה כי הסוג המרכזי של שניהם הוא לא הברזל אז זה לא משנה כמו אצל גרימר ורוסרייד
    ~~~~~~~~~~~
    אתה הולך להר ומתחיל לחפש את הרוסרייד שלך,
    אחרי 25 דקות של חיפושים אתה מוצא מערה גדולה האם תכנס לבדוק או שתפחד??

12. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 12:24 AM

נדב
    ההרקרוסים מתחילים ליצחוק והגדול מהם מתקדם אליכם נראה שהוא רוצה קרב מה תעשה??
    "בסדר&#33;" טוטודייל, תקוף באקדח מים הכי חזק שלך ואחרי זה תשתמש בשריטות זעם&#33;"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

ירין
    יש מגנמייט וסיזור אבל זה לא ממש משנה כי הסוג המרכזי של שניהם הוא לא הברזל אז זה לא משנה כמו אצל גרימר ורוסרייד
    ~~~~~~~~~~~
    אתה הולך להר ומתחיל לחפש את הרוסרייד שלך,
    אחרי 25 דקות של חיפושים אתה מוצא מערה גדולה האם תכנס לבדוק או שתפחד??
    תעדכן את סיזור
    ----
    אני מפחד???
    -
    אני נכנס במהירות למנהרה ומוציא את מגנמייק ואמר לו" תאיר את המקום&#33;"
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מאט
    לא קשור זה יקרה לכל מי שנימצא בג&#39; מרגל וחייל
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר לעיר,אחרי 45 דקות של הליכה סוף סוך אתה מגיע לעיר דארקר.
    אתה נכנס לעיר והיא ריקה כמו עיר רפאים אתה עובר ליד חנות אלקטרונירה ובחלון הראווה טלביזיה דלוקה על ערוץ החדשות"אתמול הופיע בעיר דארקר רוסרייד אפל בידיוק כמו שסופר באגדה זה קורה הפוקימונים האפלים הגיעו זאת אומרת שדארקון שלח את שליחי האופל למחוז שלנו,הסוף הגיעה והכל בגלל צוות ג&#39; סוך שידור" מה תעשה??

מה אני יכול לעשות?
    -------
    אני חוזר למפקדה ומנסה לארגן כמה חיילים שיבואו איתי לחפש פוקימונים אפלים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

15. AllwaysStriveAndProsper
    המשחק שלי הוא משחק החודש להגיד מזל טוב ויש סיכויים גדולים שאני יהיה בלילה הלבן יאיי.
    והאוונט שיתחיל מחר על הסירטון שהראיתי מקודם אני כבר מקשר חלק ממכם לאוונט אז תיהיו פעילים מחר כי מחר זה ההתחלה והיא הכי מעניינת.
    האיוונט ימשך עד לילה הלבן שבו הוא יעצור וימשיך ביום שלמחרת.
    לילה הלבן יהיה אוונט סוס שלא דיימנת עליו אפילו=]

נדב
    טוטודייל תוקף באקדח מים ענק ועוצמתי והרקרוס מגיב בקרן סיגנלית,אקדח המים של טוטודייל כל כך חזק עד כדי כך שהוא שואב לתוכו את הקרן הסיגנלית ופוגע בהרקרוס בעוצמה גבוהה כל כך עד שהוא עף על עץ ושובר אותו.טוטודייל קופץ אל הרקרוס ומתחיל לישרוט אותו בלי הפסקה עד שלפתע הרקרוס מצליח ליתקוףאת טוטודייל במתקפת שבירת לבנים לפנים של טוטודייל ובכך מוריד אותו ממינו,הרקרוס קופץ על טוטודייל והוא עומד ליתקוף בקרב מגע מה תעשה??

ירין
    אתה נכנס לבפנים ומוציא את מגנמייט שיאיר לך את המערה,אתם הולכים במערה במשך כ10 דקות ופיתאום אתה שומע קולות של פוקימונים :"דאר ריי דארק" "אב סו אב סול" "טרי ני טאאא טרייטאאאר" "רוס רוסה ריי רוססרייד" מה תעשה??

מאט
    תיקרא קודם תעלילה של הגאלקטיקים בעמוד הראשי ואז תגיב להודעה הקודמת מחדש בבקשה=]

עמוד 63 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •