Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1514
  1. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 12:48 AM
    נדב
    טוטודייל תוקף באקדח מים ענק ועוצמתי והרקרוס מגיב בקרן סיגנלית,אקדח המים של טוטודייל כל כך חזק עד כדי כך שהוא שואב לתוכו את הקרן הסיגנלית ופוגע בהרקרוס בעוצמה גבוהה כל כך עד שהוא עף על עץ ושובר אותו.טוטודייל קופץ אל הרקרוס ומתחיל לישרוט אותו בלי הפסקה עד שלפתע הרקרוס מצליח ליתקוףאת טוטודייל במתקפת שבירת לבנים לפנים של טוטודייל ובכך מוריד אותו ממינו,הרקרוס קופץ על טוטודייל והוא עומד ליתקוף בקרב מגע מה תעשה??
    "טוטודייל, מהר! תשתמש באקדח מים על האדמה כך שתעוף לאוויר וגם תעיף את הרקרוס ממך! אחרי זה תשלח עוד אקדח מים ותנחת על ההרקרוס ההוא עם נשיכה!"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מאט
    תיקרא קודם תעלילה של הגאלקטיקים בעמוד הראשי ואז תגיב להודעה הקודמת מחדש בבקשה=]
    אין לי כוח לקרוא את זה,רומה עם אתה דופק אותי בכוונה רק תגיד ואני פורש,מה לא בסדר בתגובות שלי?!
    לא רוצה לקבל אותם לא צריך.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה

ירין
    אתה נכנס לבפנים ומוציא את מגנמייט שיאיר לך את המערה,אתם הולכים במערה במשך כ10 דקות ופיתאום אתה שומע קולות של פוקימונים :"דאר ריי דארק" "אב סו אב סול" "טרי ני טאאא טרייטאאאר" "רוס רוסה ריי רוססרייד" מה תעשה??
    אני אלך לקולות האלה ויהיה מוכן להוציא את הפוקימונים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    אני לא סתם ככה אגיד לך לקרוא את זה תקרא את זה פשוט וזהו רשום שם משהו שאתה לא יודע טוב עם אין לך כוח ליקורא אני ישים את זה בהודעה =]
    ואף אחד לא דופק אותך אין לי למה לידפוק אותך אתה פשוט מבואס שלא קיבלת גנגר לא נורא הפוקימון רוח שיש לך יותר טוב וותר מגניב ממינו והוא היחיד שלא אגידי ויש לו תסוגים האלו שהם שילוב מעולה מניסיון
    ~~~~~~~~~~
    "הפוקימון האגדי דארקון שחרר 3 פוקימונים אפלים שיכולים להפוך כל פוקימון אחר לאפל וזה לא טוב הפוקימונים האפלים הורגים ופוגעים לא רק בנו אלה בכל אנשי ופוקימוני המחוז אנחנו צריכים להיזהר מהם וגם ליתפוס את אחד האפלים הראשיים כדי שנוכל להשתמש בפוקימונים האפלים לטובתנו "
    ועכשיו תגיב להמשך הקודם שלך אבל רק תיקרא את זה כי את מה שלמלה ממש חשוב=]

ירין
    אתה מתקדם אל תוך המערה לכיוון שממנו הגיעו הקולות ורואה שם את:דארקראי,אבסול,טריניטאר ביחד עם רוסרייד שלך[הוא כבר לא אפל]מה תעשה??

נדב
    טוטודייל תוקף באקדח מים לכיוון האדמה אך בימקום לעלות למעלה הוא יוצר הרבה בוץ שעף לפנים של הרקרוס ואז משחרר עליו עוד אקדח מים וישר אחריו נשיכה הרקרוס פצוע קשה אך הוא מצליח ליתקוף במגה קרן שפוגעת בטוטודייל בעוצמה הרקרוס מתקדם אל טוטודייל עם מתקפת שבירת לבנים מה תעשה.?

5. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 01:12 AM

נדב
    טוטודייל תוקף באקדח מים לכיוון האדמה אך בימקום לעלות למעלה הוא יוצר הרבה בוץ שעף לפנים של הרקרוס ואז משחרר עליו עוד אקדח מים וישר אחריו נשיכה הרקרוס פצוע קשה אך הוא מצליח ליתקוף במגה קרן שפוגעת בטוטודייל בעוצמה הרקרוס מתקדם אל טוטודייל עם מתקפת שבירת לבנים מה תעשה.?
    "טוטודייל, ברגע שהוא שולח את היד בשביל להכות, תנשך אותה בשביל לחסום את המתקפה, ואז כשהוא יהיה כל כך קרוב ולא יוכל לזוז תשתמש באקדח מים, מטווח אפס&#33;"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    מאט
    אני לא סתם ככה אגיד לך לקרוא את זה תקרא את זה פשוט וזהו רשום שם משהו שאתה לא יודע טוב עם אין לך כוח ליקורא אני ישים את זה בהודעה =]
    ואף אחד לא דופק אותך אין לי למה לידפוק אותך אתה פשוט מבואס שלא קיבלת גנגר לא נורא הפוקימון רוח שיש לך יותר טוב וותר מגניב ממינו והוא היחיד שלא אגידי ויש לו תסוגים האלו שהם שילוב מעולה מניסיון
    ~~~~~~~~~~
    "הפוקימון האגדי דארקון שחרר 3 פוקימונים אפלים שיכולים להפוך כל פוקימון אחר לאפל וזה לא טוב הפוקימונים האפלים הורגים ופוגעים לא רק בנו אלה בכל אנשי ופוקימוני המחוז אנחנו צריכים להיזהר מהם וגם ליתפוס את אחד האפלים הראשיים כדי שנוכל להשתמש בפוקימונים האפלים לטובתנו "
    ועכשיו תגיב להמשך הקודם שלך אבל רק תיקרא את זה כי את מה שלמלה ממש חשוב=]
    אתה כועס כי אמרתי "מצידי שהסיזור הזה ימות"..
    ------------------
    אני לוקח נשימה עמוקה ומתחיל ללכת בחיפוש אחר אותם פוקימונים אפלים בתקווה למצוא וללכוד אותם.

-------------
    אני מעניק את ה&#39;צארמנדר הזוהר שלי לנדב&#33;
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה

ירין
    אתה מתקדם אל תוך המערה לכיוון שממנו הגיעו הקולות ורואה שם את:דארקראי,אבסול,טריניטאר ביחד עם רוסרייד שלך[הוא כבר לא אפל]מה תעשה??
    "היי מה עשיתם לרוסייד שלי&#33;?" אני שואל בצעקה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אתה הולך לאן טוב ניתן לך רמז מי האפל היחיד שראית עד עכשיו ואיפו הוא נמצא.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך להר שיני מון בתיקווה לימצוא את הרוסרייד האפל,אתה מגיע להר ומתחיל לחפש עוברות כמה שעות אך אתה לא מוצא כלום,אתנ לא מייאש וממשיך לחפש עד שלבסוף אתה מוצא מערה האם תכנס למערה??

נדב
    טוטודייל עושה את מה שאמרת לו ונושך להרקרוס ת&#39;יד,וישר אחרי זה משחרר לו אקדח מים לפנים,הרקרוס מיתעלף ושאר ההרקרוסים מתקרבים אלייך ומביאים לך ביצה כחולה ~ביצת הרקרוס~ מה תעשה עכשיו??

ירין
    רוסרייד כבר לא אפל.
    שמע אולי אתה רוצה לעבור לצד הפוקימונים האפלים כי אף אחד לא בצד הזה ובכל שאר הצדדים יש מישהו??
    ~~~~~~~~
    דארקרי מסתכל עלייך ומתחיל להיתקדם לכיוונך אתה רואה שעיניו זוהרות בצבע משונה ~~ מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 01:35 AM

ירין
    רוסרייד כבר לא אפל.
    שמע אולי אתה רוצה לעבור לצד הפוקימונים האפלים כי אף אחד לא בצד הזה ובכל שאר הצדדים יש מישהו??
    ~~~~~~~~
    דארקרי מסתכל עלייך ומתחיל להיתקדם לכיוונך אתה רואה שעיניו זוהרות בצבע משונה ~~ מה תעשה??
    נשמע טוב&#33;&#33;
    סבבה&#33;
    -----
    "אז..אני יכול להיות בצד האפל?" אני שואל אותו
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    מאט
    אתה הולך לאן טוב ניתן לך רמז מי האפל היחיד שראית עד עכשיו ואיפו הוא נמצא.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך להר שיני מון בתיקווה לימצוא את הרוסרייד האפל,אתה מגיע להר ומתחיל לחפש עוברות כמה שעות אך אתה לא מוצא כלום,אתנ לא מייאש וממשיך לחפש עד שלבסוף אתה מוצא מערה האם תכנס למערה??

אני נכנס למערה.
    ------
    דרך אגב,יש לי אוניקס במחשב מתחילת המשחק,אפשר להביא אותו לנדב,הוא ממש רוצה סטיליקס..
    אפשרי?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. Kibō no chi

נדב
    טוטודייל עושה את מה שאמרת לו ונושך להרקרוס ת&#39;יד,וישר אחרי זה משחרר לו אקדח מים לפנים,הרקרוס מיתעלף ושאר ההרקרוסים מתקרבים אלייך ומביאים לך ביצה כחולה ~ביצת הרקרוס~ מה תעשה עכשיו??
    "תודה רבה" אני אומר ומחייך.
    "אני מבטיח לטפל בה כמו שצריך&#33;" אני מוסיף ומחפש את היציאה מהיער בשביל ללכת אל העיר גיבר.

Spoiler ספוילר

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 06:26 PM

אביעד ההתחלה שלך זאת העלילה של צוות גאלקטיק עד החלק שבו אתה מקבל את הדברים ואת הפוקימון התחלתי =][בלי החלק של ההסבר של סיירוס.
    מה שאומר שאני הולך לאולם הראשי

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

13. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    ירין הדארקרי נוגע בך ואתה מרגיש אנרגייה עובר בגוף שלך,הדארקרי אומר לך בטלפטייה:"ירין אתה עכשוי אחד השליחים של דארקון משימתך להפיץ הרס ואפלה במחוז בידיוק כמו המשימה שלי ושל אבסול ודאסנואיר.
    מעכשיו תוכל להפוך את הפוקימונים שלך לאפלים וברגעים מתאימים אף תוכל להפוך כל פוקימון לאפל טוב עכשיו כדי שתתחיל להיתקדם לערים מרכזיות במחוז להיתראות בהצלחה במשימה" והוא ואבסול נעלמים רק אתה רוסרייד והתראניטר שהייתה שם נשארים מה תעשה??

מאט
    איזה אוניקס??
    זה שהחלפת בתמורה לטרופיוס חח
    והצ&#39;רמנדר נדב יקבל אותו במרכז הפוקימונים.
    ~~~~~~~~
    אתה נכנס לבפנים ואתה רואה שם את:דארקראי~~,אבסול~~,טריניטאר~~,רוסרייד וירין. אתה רואה שדארקרי מתקרב לירין ואז ירין אומר לו:"אני רוצה להיצטרף לפוקימונים האפלים" ודארקרי מהנהן ונוגע בו אחרי זה כמה שניות לא קורה כלום ואז דארקרי נעלם ואיתו גם אבסול מה תעשה??
    אם ירין יגיב לפניך תיקרא גם תהמשך שלו.

אייס
    אני יתקן לך
    ~&#33;~~~~~~~
    אתה הולך למפקד לקחת את המשימה שלך
    ~~~
    אתה יוצא מהאולם הראשי והולך למפקד שלך ~סנטורן~,אתה מגיע אליו והוא אומר לך :"תנצח במכון האש ואז תנצח במכון האופל ותשיג ממנהיגת מכון האופל את המידע על דארקון והפוקימונים האפלים אבל רק אחרי שנצח אותה ואת מנהיג מכון האש היא תגלה לך את המידע אחר כך אל תחזור לפע אלה למפקדה שבמערת דארק סאן ועכשיו לך" מה תעשה??

נדב
    סאוסייד הביא לך צ&#39;רמנדר זוהר ועכשיו תבחר איזה סוג של זוהר יש את הצ&#39;רמנדר השחור~
    ויש את המוזהב~
    ??
    ולמה העיר גיבר אתה צריך לעיר דארקר בכלל
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתובב באזור השדה בניסיון למצוא את היציאה ולבסוף אתה מוצא את הדרך שממנה הגעת מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 1 2009, 09:51 PM
    http://www.youtube.com/watch?v=PS6XHjfVKa0
    לכבוד מה שמראים בסרטון יהיה אוונט נוסף אני מתכנן אותו עכשיו והסירטון זה ספרוילר [סוג זה לא בידיוק יקרה כמו בסירטון] אז תיתכונו כל מי שרוצה מעיל מתכת לבקש במרכז הפוקימונים =]
    + הודעה למי שלא ראה~הודעה חשובה נוספו תחרויות סרט בכל עיר נערכת תחרות ככה: שיהיה לכם הרבה היזדמנויות
    התחרות היא בדיוק כמו באנימה קודם מציגים ואז נלחמים.
    ואתם תוכלו להרזיק 12 פוקימונים עליכם 6 לקרבות מכון וקרבות רגילים ו6 לתחרויות סרט

דודי
    סייטר מהנהן בשמחה ואפילו מחבק אותך.
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומבקשים מעיל מתכת ואז האחות ג&#39;וי שואלת אותך ואת סייטר:"אתם בטוחים שאתם רוצים לפתח אותך סייטר??" מה תענה??
    " מה אתה אומר סייטר ? , יש לך אפשרות להישאר סייטר , או יש להיות סיזור חזק &#33; . זה החלטה שלך . "
    אני אומר לו בשימחה ומחייך
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 10:08 AM

מאט
    איזה אוניקס??
    זה שהחלפת בתמורה לטרופיוס חח
    והצ&#39;רמנדר נדב יקבל אותו במרכז הפוקימונים.
    ~~~~~~~~
    אתה נכנס לבפנים ואתה רואה שם את:דארקראי~~,אבסול~~,טריניטאר~~,רוסרייד וירין. אתה רואה שדארקרי מתקרב לירין ואז ירין אומר לו:"אני רוצה להיצטרף לפוקימונים האפלים" ודארקרי מהנהן ונוגע בו אחרי זה כמה שניות לא קורה כלום ואז דארקרי נעלם ואיתו גם אבסול מה תעשה??
    אם ירין יגיב לפניך תיקרא גם תהמשך שלו.

אני מוציא את כל הפוקימונים שלי,"תתקפו את טיירניטאר&#33;"אני צועק להם ומכים פוקדור ביד
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 64 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •