Pokemon GO
עמוד 65 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 961 עד 975 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 10:08 AM
    ירין
    ירין הדארקרי נוגע בך ואתה מרגיש אנרגייה עובר בגוף שלך,הדארקרי אומר לך בטלפטייה:"ירין אתה עכשוי אחד השליחים של דארקון משימתך להפיץ הרס ואפלה במחוז בידיוק כמו המשימה שלי ושל אבסול ודאסנואיר.
    מעכשיו תוכל להפוך את הפוקימונים שלך לאפלים וברגעים מתאימים אף תוכל להפוך כל פוקימון לאפל טוב עכשיו כדי שתתחיל להיתקדם לערים מרכזיות במחוז להיתראות בהצלחה במשימה" והוא ואבסול נעלמים רק אתה רוסרייד והתראניטר שהייתה שם נשארים מה תעשה??
    "היי טריניטאר אתה רוצה להצתרף אלי ואל רוסייד?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 10:08 AM

נדב
    סאוסייד הביא לך צ&#39;רמנדר זוהר ועכשיו תבחר איזה סוג של זוהר יש את הצ&#39;רמנדר השחור~
    ויש את המוזהב~
    ??
    ולמה העיר גיבר אתה צריך לעיר דארקר בכלל
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתובב באזור השדה בניסיון למצוא את היציאה ולבסוף אתה מוצא את הדרך שממנה הגעת מה תעשה??
    התבלבלתי.
    אני אקח ת&#39;שחור.
    ואם סואיסייד יכול להעביר לי את האוניקס, אני בכל זאת אוכל לקבל מעיל מתכת במרכז פוקימונים?
    --
    "שיט" אמלמל לעצמי ואכנס בחזרה אל היער ואנסה להגיע אל העיר דארקר.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 12:24 AM

רון
    הפוכדור תופס את סילקון ואתה לוקח אותו ומתחיל לרוץ לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב,אחרי 15 דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר דארקר,אצה ניכנס והאחות ג&#39;וי שואלת אותך:"במה אפשר לעשור לך??"מה תענה??
    אני רץ לאחות ג&#39;וי ונותן לה את הפוקדור של סילכון ומבקש ממנה "טתפלי בו מהר בבקשה, הוא במצב קשה" ואוסיף גם את הפוקדור של פיצ&#39;ו כדי שינוח ויתרפא.

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין ומאט
    שניכם באותה מערה.
    הטרניטאר אפלה והיא לא מצטררפת לאף אחד.
    ~~~~~~~~~~~~
    הריניטאר מסתכלת עליך ירין ומתחילה לצחוק צחוק אפל,ואז היא מצביע על מאט ותוקפת אותו בדופק אפל
    מאט מה תעשה??
    ירין מה תעשה תזכור אתה בצד של טריניטאר??

דודי
    סייטר מסתכל עלליך ולוקח את מעיל המתכת סייטר מתחיל להיתכסות בברזל והוא הופך לסיזור ~~ מה תעשה עכשיו ??
    ~סיזור מיתקפות:
    התקפה מהירה
    מבט
    מיקוד אנרגייה
    רדיפה
    מכה שיקרית-לרוב תשאיר יריב עם 1 HP
    זריזות

נדב
    הגעת לדרך הנכונה =לדרך שבה טוטודייל ברח לך ליער
    ~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרך שמח שקיבלת ביצת הרקרוס,אתה הולך ולבסף מגיעה לעיר דארקר מהה תעשה בעיר יש~
    חנות
    מרכז פוקימונים
    אזור המאמנים-כתוב עליו בדף הראשי הודעה שנייה
    חנות אלרקטרוניקה
    בתי מגורים.
    לאן תלך??

רון
    אתה מתיישב במרכז הפוקימונים ומחכה שהאחות ג&#39;וי תרפא תפוקימונים שלך.
    אחרי כ20 דקות האחות ג&#39;וי מביא לך את סילקון ופיצ&#39;ו בריאים מה תעשה עכשיו??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 12:11 PM
    ירין ומאט
    שניכם באותה מערה.
    ~~~~~~~~~~~~
    הריניטאר מסתכלת עליך ירין ומתחילה לצחוק צחוק אפל,ואז היא מצביע על מאט ותוקפת אותו בדופק אפל
    מאט מה תעשה??
    אז מה אני יהרוג את מאט??
    והרוסייד שלי לא אפלה..
    -----
    "כולם צאו&#33; תתקפו את הפוקימונים שלו&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    דודי
    סייטר מסתכל עלליך ולוקח את מעיל המתכת סייטר מתחיל להיתכסות בברזל והוא הופך לסיזור ~~ מה תעשה עכשיו ??
    ~סיזור מיתקפות:
    התקפה מהירה
    מבט
    מיקוד אנרגייה
    רדיפה
    מכה שיקרית-לרוב תשאיר יריב עם 1 HP
    זריזות
    הוא צריך לדעת גם קרן על לא ?
    ----------------------------------
    " קדימה בוא נחפש קרב "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. Kibō no chi

נדב
    הגעת לדרך הנכונה =לדרך שבה טוטודייל ברח לך ליער
    ~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרך שמח שקיבלת ביצת הרקרוס,אתה הולך ולבסף מגיעה לעיר דארקר מהה תעשה בעיר יש~
    חנות
    מרכז פוקימונים
    אזור המאמנים-כתוב עליו בדף הראשי הודעה שנייה
    חנות אלרקטרוניקה
    בתי מגורים.
    לאן תלך??
    אני אלך אל אזור המאמנים.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

רון
    אתה מתיישב במרכז הפוקימונים ומחכה שהאחות ג&#39;וי תרפא תפוקימונים שלך.
    אחרי כ20 דקות האחות ג&#39;וי מביא לך את סילקון ופיצ&#39;ו בריאים מה תעשה עכשיו??
    באיזו עיר קרובה יש תחרות סרט???
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אני מוציא את פיצ&#39;ו וסילכון מהפוקדורים מתכופף לסילכון ואומר "סילכון רואה הכול בסדר עכשיו" ואלטף לו הראש, אכניס אותו חזרה לפוקדור ואת פיצ&#39;ו העלה לכתפי והלך לכיוון הר שיני מון.

9. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    ירין ומאט
    שניכם באותה מערה.
    ~~~~~~~~~~~~
    מאט מה תעשה??

אני לא רוצה סיזור,לכל השחקנים יש ..
    ------------
    כבר אמרתי מה אני עושה,אני מוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר להם לתקוף אותה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

10. AllwaysStriveAndProsper
    מאט וירין
    מאט יש לי רעיון בשבילך להפוך את סיזור לסוג סיזור מיוחד הינה הסוגים:
    סיזור ברזל מעופף
    סיזור חרק על חושי
    סיזור חרק דרקון
    ~~~~~~~~~~~~~
    מאט וירין הפוקימונים שלך מאט יוצאים מהפוכדורים שלהם,גם הפוקימונים שלך ירין יוצאים ותוקפים, פוקימונים שלך מאט ומנסים לעדוף את דופק האופל ואת המתקפות של הפוקימונים של ירין אך הן חזקות מידי והדופק האפל והמתקפות פוגעים בפוקימונים שלך מאט וגם בקירות וזה גורם לחלק מהתקרה של המערה לקרוס=אתה והפוקימונים שלך בצד אחד וירין והטרניטאר בצד השני.ירין מאחוריכם יש יציאה נוספת ומאט הכניסה שממינה נכנסת לא נחסמה מה תעשו??

רון
    בעיר שבה אתה עכשיו ואין לך מה לעשות על ההר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת להר ורואה בדרך ביניין ועליו שלט שרשום בו"מבנה תחרות הברט התחרות היום"מה תעשה??

נדב
    אתה צריך לראפות את טוטודייל אחרי הקרב
    וכדי לקבל את הצ&#39;רמנדר אתה צריך להיכנס למחשב שבמרכז הפוקימונים ולישלוח אותו אלייך מפרופסור ריד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לכיוון אזור המאמנים ובדרך רואה את מרכז הפוקימונים האם תכנס אליו או תמשיךלאזור המאמנים ??

דודי
    הסייטר שלך היה קטן בגלל זה יש לסיזור קצת מתקפות =]
    ~~~~~~~~~~
    אתה דרטיני וסיזור מטיילים בעיר ורואים ילד עם היטמון לי ~~ ~~ האם תלחמו נגדו??

11. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 12:59 PM

נדב
    אתה צריך לראפות את טוטודייל אחרי הקרב
    וכדי לקבל את הצ&#39;רמנדר אתה צריך להיכנס למחשב שבמרכז הפוקימונים ולישלוח אותו אלייך מפרופסור ריד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לכיוון אזור המאמנים ובדרך רואה את מרכז הפוקימונים האם תכנס אליו או תמשיךלאזור המאמנים ??
    אני נכנס אל מרכז הפוקימונים ומגיש את טוטודייל לאחות ג&#39;וי, שתרפא אותו בזמן שאלך אל המחשב ואקח את צ&#39;ארמנדר, ואז אשאל את האחות אם יש מדגרה באיזור שאוכל להבקיע שם את הביצה של הרקרוס.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

רון
    בעיר שבה אתה עכשיו ואין לך מה לעשות על ההר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת להר ורואה בדרך ביניין ועליו שלט שרשום בו"מבנה תחרות הברט התחרות היום"מה תעשה??
    אני אחייך חיוך גדול וארוץ מהר למבנה תחרות הסרט כדי להירשם.

13. משתמש מנוסה
    מאט וירין
    מאט יש לי רעיון בשבילך להפוך את סיזור לסוג סיזור מיוחד הינה הסוגים:
    סיזור ברזל מעופף
    סיזור חרק על חושי
    סיזור חרק דרקון
    ~~~~~~~~~~~~~
    מאט וירין הפוקימונים שלך מאט יוצאים מהפוכדורים שלהם,גם הפוקימונים שלך ירין יוצאים ותוקפים, פוקימונים שלך מאט ומנסים לעדוף את דופק האופל ואת המתקפות של הפוקימונים של ירין אך הן חזקות מידי והדופק האפל והמתקפות פוגעים בפוקימונים שלך מאט וגם בקירות וזה גורם לחלק מהתקרה של המערה לקרוס=אתה והפוקימונים שלך בצד אחד וירין והטרניטאר בצד השני.ירין מאחוריכם יש יציאה נוספת ומאט הכניסה שממינה נכנסת לא נחסמה מה תעשו??
    אפשר גם להפוך את הסיזור שלי?
    -----
    "כולם חזרו&#33;" אני אומר ויוצא מהיציאה וקורא לטרניטאר לבוא איתי
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    דודי
    הסייטר שלך היה קטן בגלל זה יש לסיזור קצת מתקפות =]
    ~~~~~~~~~~
    אתה דרטיני וסיזור מטיילים בעיר ורואים ילד עם היטמון לי ~~ ~~ האם תלחמו נגדו??
    " היי ילד , בא לך קרב כפול , דרטיני והסיזור שלי , נגד ההיטמון לי שלך ועוד פוקימון ?&#33; "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. AllwaysStriveAndProsper
    כל מי שרוצה להפוך את הסיזור שלו לאחד מאלה שיגיד:
    סיזור ברזל מעופף
    סיזור חרק על חושי
    סיזור חרק דרקון

האוונט יתחיל אחרי הצהריים=]

דודי
    המאמן עונה לך:"בסדרר ושמי הוא מיקי,צא צ&#39;אן " הוא אומר ומוציא את ההיטמון צ&#39;אן שלו ~~ ואז הוא אומר להם:"צא לי בעיטה נמוכה צא&#39;ן על דרטיני אגרוף אש על הסיזור אז שניכם מיקוד אנרגייה וקרב מגע לי על סיזור צ&#39;אן על דרטיני" לי וצ&#39;אן רצים לכיוון דרטיני וסיזור מה תעשה??

ירין
    כן =]
    טרניטאר הופך לשותף שלך הוא לא יקשיב לך בקרבות אבל ילך איתך תמיד
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה וטריניטאר יוצאים מהמערה ורואים שיש דרך שמובילה לעיר פלאמנור מה תעשה??

נדב
    האחות ג&#39;וי עונה לך:"פה במרכז יש לי מכשיר מיוחד" אתה מביא לה תביצה והולך לאזור המאמנים שם אתה פוגש את ריק עם הפוצ&#39;ייאנה שלו הוא שואל אותך:"היי אתה רוצה קרב 2 פוקימונים שלך מול הפוצ&#39;יאנה והראטלס שלי??"מה תענה??

רון
    אתה נכנס לבניין ונרשם לחתרות אחרי 10 דקות קוראים לך לבמה לשלב הראשון [בדיוק כמו באנימה]מה תעשה??

עמוד 65 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •