Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 01:28 PM
    דודי
    המאמן עונה לך:"בסדרר ושמי הוא מיקי,צא צ'אן " הוא אומר ומוציא את ההיטמון צ'אן שלו ~~ ואז הוא אומר להם:"צא לי בעיטה נמוכה צא'ן על דרטיני אגרוף אש על הסיזור אז שניכם מיקוד אנרגייה וקרב מגע לי על סיזור צ'אן על דרטיני" לי וצ'אן רצים לכיוון דרטיני וסיזור מה תעשה??
    אני רוצה להפוך אותו לדרקון , ואני אצל סבתא שלי , תוכל לישמור לי את האנווט הזה ?
    -------------------------------------------------------------------------------
    " דרטיני גל הלם , סיזור זריזות ומכה שיקרית ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. משתמש מנוסה

ירין
    כן =]
    טרניטאר הופך לשותף שלך הוא לא יקשיב לך בקרבות אבל ילך איתך תמיד
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה וטריניטאר יוצאים מהמערה ורואים שיש דרך שמובילה לעיר פלאמנור מה תעשה??

אני יהפוך אותו למעופף\ברזל.. אי אפשר מעופף\אל חושי?
    אבל הוא יגן עלי וזה?
    -----
    "בוא נלך!" אני אומר ובדרך מחפש אגמים שאני יוכל לדוג בהם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. Kibō no chi

נדב
    האחות ג&#39;וי עונה לך:"פה במרכז יש לי מכשיר מיוחד" אתה מביא לה תביצה והולך לאזור המאמנים שם אתה פוגש את ריק עם הפוצ&#39;ייאנה שלו הוא שואל אותך:"היי אתה רוצה קרב 2 פוקימונים שלך מול הפוצ&#39;יאנה והראטלס שלי??"מה תענה??
    כתוב שיש לו רק סטראפטור Oם
    --
    "בוא&#33; הטוטודייל שלי והצ&#39;אמנדר נגדם&#33;" אני צועק ומוציא אותם.
    "טוטודייל, שלח אקדח מים על פוצ&#39;יאנה&#33; צ&#39;ארמנדר, תשתמש בכוח נסתר על אקדח המים הזה&#33;"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 12:59 PM
    מאט וירין
    מאט יש לי רעיון בשבילך להפוך את סיזור לסוג סיזור מיוחד הינה הסוגים:
    סיזור ברזל מעופף
    סיזור חרק על חושי
    סיזור חרק דרקון
    ~~~~~~~~~~~~~
    מאט וירין הפוקימונים שלך מאט יוצאים מהפוכדורים שלהם,גם הפוקימונים שלך ירין יוצאים ותוקפים, פוקימונים שלך מאט ומנסים לעדוף את דופק האופל ואת המתקפות של הפוקימונים של ירין אך הן חזקות מידי והדופק האפל והמתקפות פוגעים בפוקימונים שלך מאט וגם בקירות וזה גורם לחלק מהתקרה של המערה לקרוס=אתה והפוקימונים שלך בצד אחד וירין והטרניטאר בצד השני.ירין מאחוריכם יש יציאה נוספת ומאט הכניסה שממינה נכנסת לא נחסמה מה תעשו??

"אל תפסיקו לתקוף"אני צועק לפוקימונים שלי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    דודי
    לי וצ&#39;אן ממשיכים להיתקדם אל דרטיני וסיזור בזמן שדרטיני תוקף אותם בגל הלם וסיזור בזריזות ואחרי מכה שיקרית.לי וצ&#39;אן חומקים מגל ההלם,לי תוקף את דרטינ י בבעיטה נמוכה שפוגעת בו ומעיפה אותו אחורה,סיזור קופץ על לי במהירות ותוקף אותו במכה שיקרית חזקה במיוחד צ&#39;אן מתקדם אל סיזור עם אגרוף האש מה תעשה??

ירין
    אין לך חכה;&#33;&#33;
    וכן הוא יגן עלייך הוא כמו שותף בן אדם רק זה פוקימון תגיב עוד פעם
    אין מעופף על חושי זה הסוגים שיש

נדב
    אז מה הוא לא יכול לתפוס או להשיג עוד פוקימונים???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל וצ&#39;רמנדר משלבים את שתי ההתקפות ופוגעים בפוצ&#39;יאנה בעוצמה בזמן שרלטס מחזקת את עצמה במתקפת שלוות נפש,רלטס תוקפת בקרן בילבול ופוצ&#39;יאנה בנשיכה מה תעשה??

מאט
    ירין וטריניטאר כבר הלכו...
    ~~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימונים שלך ממשיכים ליתקוף אך הקיר המפריד שנצר לא זז,הפוקימונים שלך כבר עייפים מרוב התקיפות מה תעשה??

6. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 02:21 PM

נדב
    אז מה הוא לא יכול לתפוס או להשיג עוד פוקימונים???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל וצ&#39;רמנדר משלבים את שתי ההתקפות ופוגעים בפוצ&#39;יאנה בעוצמה בזמן שרלטס מחזקת את עצמה במתקפת מחשבה רגועה,רלטס תוקפת בקרן בילבול ופוצ&#39;יאנה בנשיכה מה תעשה??
    אבל אם הוא תפס אתה צריך לעדכן, לא?
    וקאלם מינד זה שלוות נפש, לא מחשבה רגועה.
    --
    "צ&#39;ארמנדר, תשתמש במסך עשן ואז תירה עליו גחלת בשביל לשרוף אותו&#33; טוטודייל, תשתמש באקדח מים על הרצפה באזור בשביל שהאש לא תגיע אליכם"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    דודי
    לי וצ&#39;אן ממשיכים להיתקדם אל דרטיני וסיזור בזמן שדרטיני תוקף אותם בגל הלם וסיזור בזריזות ואחרי מכה שיקרית.לי וצ&#39;אן חומקים מגל ההלם,לי תוקף את דרטינ י בבעיטה נמוכה שפוגעת בו ומעיפה אותו אחורה,סיזור קופץ על לי במהירות ותוקף אותו במכה שיקרית חזקה במיוחד צ&#39;אן מתקדם אל סיזור עם אגרוף האש מה תעשה??
    אתה יכול , כי פה שומרים שבת , אפשר לעסות את זה בהקדם האפשרי ?
    ----------------------------------------------------------------------
    " דרטיני ציקלון חשמלי על לי &#33; , סיזור מיקוד אנרגיה והתקפה מהירה על צ&#39;אן &#33; "
    בברכה, דודי

8. משתמש מנוסה

רון
    אתה נכנס לבניין ונרשם לחתרות אחרי 10 דקות קוראים לך לבמה לשלב הראשון [בדיוק כמו באנימה]מה תעשה??
    אני לוקח מדבקת סרט (מדבקה שכשזורקים את הפוקדור הפוקימון יצא ביחד אם סרטים אדומים ויפים) ממארז המדבקות שלי ומדביק אותו אל הפוקדור של פיצ&#39;ו ואז עולה מהר לבמה "קדימה פיצ&#39;ו" אומר ואזרוק את הפוקדור "השתמש בהקסמה ומיד אחר כך השתמש בזריזות ורוץ מהר בעיגולים סביב הבמה ועכשיו תמשיך בזריזות ותשתמש גם בשוק חשמלי ואז קפוץ והשתמש בגל חשמלי" כדי להוציא ניצוצות יפים אל הקהל.

9. משתמש מנוסה

ירין
    אין לך חכה;&#33;&#33;
    וכן הוא יגן עלייך הוא כמו שותף בן אדם רק זה פוקימון תגיב עוד פעם
    אין מעופף על חושי זה הסוגים שיש

יש לי חכה&#33;&#33;
    אז רק מעופף ברזל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה

מאט
    ירין וטריניטאר כבר הלכו...
    ~~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימונים שלך ממשיכים ליתקוף אך הקיר המפריד שנצר לא זז,הפוקימונים שלך כבר עייפים מרוב התקיפות מה תעשה??
    "טוב בואו נמשיך"אני אומר להם וממשיך ללכת לצד השני
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    האוונט יתחיל בהודעה הבאה וימשך שבוע וחצי בערך =]

ירין
    קיבלת תמעופף ברזל
    צודק שכחתי
    ~~~~~~~~
    אתה הולך בדרך לעיר ורואה אגם גדול מתיישב ומתחיל לדוג,אתה מחכה שמשהו יתפוס תחכה ופיתאום רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג&#39; מה תעשה??

נדב
    התפקיד של השחקן זה לגלות פוקימונים חדשים אצל מאמנים אז נעזוב את העיניין הזה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    קרן הבילבול של רלטס פוגעת בטוטודיל בזמן שצ&#39;רמנדר תוקף במסך עשן שפוצ&#39;יאנה במרכזו של העשן.
    צ&#39;רמנדר תוקף בגחלת העשן נדלק ויוצר פרץ אש ענקי שנעצר בגלל האקדח המים של טוטודייל המבולבל.
    אחרי שמסך העשן נעלם אתה רואה שפוצ&#39;יאנה מעולף וכך גם צ&#39;רמנדר,רלטס שהגנה על עצמה בעזרת מתקפת שמירה,תוקפת את טוטודייל בהיפנוזה, ופיתאום אתה רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג&#39; מה תעשה??

דודי
    צאן פוגע בסיזור עם אגרוף האש,סיזור נפגע קריטית מהמתקפה אך הוא מצליח למקד אנרגייה והוא תוקף את צ&#39;אן במתקפה מהירה עוצמתית במיוחד לי שממקד אנרגייה מותקף על ידי דרטיני בציקלון חשמלי שמשתק את לי ,לי משותק אך צ&#39;אן עומד ליתקוף את סיזור בקרב מגע ופיתאום אתה רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג&#39; מה תעשה??

רון
    פיצ&#39;ו מבצע את מה שאמרת לו והקהל יוצא מגדרו השופטים כולם אומרים בפה אחד מצויין.
    השלב הבאה הוא קרב.. אתה מתכונן לקרב ועולה לזירה שם אתה רואה מאמן ולידו האפיני חמודה ~~ מה תעשה??

מאט
    אתה יוצא מהמערה ופיתאום אתה רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג&#39; מה תעשה??

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 03:11 PM

רון
    פיצ&#39;ו מבצע את מה שאמרת לו והקהל יוצא מגדרו השופטים כולם אומרים בפה אחד מצויין.
    השלב הבאה הוא קרב.. אתה מתכונן לקרב ועולה לזירה שם אתה רואה מאמן ולידו האפיני חמודה ~~ מה תעשה??

מה עושה המתקפה מזימה מרושעת???
    - - - - - - - - - -
    "נראה שהגיע הזמן לקרב פיצו" אומר "קדימה&#33;, פיצ&#39;ו השתמש בגל חשמל אל האפיני ומיד אחר כך בשוק חשמלי ובנוסף תקוף אותה במהירות"

13. משתמש מנוסה

ירין
    קיבלת תמעופף ברזל
    צודק שכחתי
    ~~~~~~~~
    אתה הולך בדרך לעיר ורואה אגם גדול מתיישב ומתחיל לדוג,אתה מחכה שמשהו יתפוס תחכה ופיתאום רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג&#39; מה תעשה??
    "מה זה?&#33; כולם צאו תתחילו לתקוף את המסוקים&#33; גם אתה טריניטאר&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה

מאט
    אתה יוצא מהמערה ופיתאום אתה רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג&#39; מה תעשה??
    "זה בטח הצוות שלי&#33;"אני חושב לעצמי ולוקח את הפוקימונים שלי ומתחיל לעקוב אחרי המסוקים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    דודי
    צאן פוגע בסיזור עם אגרוף האש,סיזור נפגע קריטית מהמתקפה אך הוא מצליח למקד אנרגייה והוא תוקף את צ&#39;אן במתקפה מהירה עוצמתית במיוחד לי שממקד אנרגייה מותקף על ידי דרטיני בציקלון חשמלי שמשתק את לי ,לי משותק אך צ&#39;אן עומד ליתקוף את סיזור בקרב מגע ופיתאום אתה רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג&#39; מה תעשה??
    " דרטיני חזור &#33; " אני אומר
    ואז רץ לסיזור ועולה עליו ואומר לילד :
    " קדימה תוציא פוקימון מעופף גדול תעלה עליו ונירדוף אחריהם &#33; "
    בברכה, דודי

עמוד 66 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •