Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 09:54 PM

רון
    אתה יוצא לדרך שמובילה לעיר הבאה ובדרך אתה רואה לוטד ~~ מה תעשה??
    "הגיע הזמן לאמן את סילכון" אומר בחיוך "צא סילכון" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו "השתמש בירית משי אחר השתמש בעוקץ רעל ומיד אחר כך בהתקלות"

2. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 09:54 PM
    נדב
    אופס היה לי טעות בהמשך שלך היה אמור ליהיות רשום שם רלטס תוקפת בהיפנוזה את טוטודייל ולמשהו זה נמחק.
    אני אגיב כאילו אמרת לו להיתחמק וליתקוף בנשיכה
    ~~~~~~~
    ההיפנוזה של רלטס מפספסת את טוטודייל בקצת,טוטודייל מזנק על רלטס ונושך אותה,רלטס נפגעת ממתקפת הנשיכה ותוקפת את טוטודייל בעל חושי מה תעשה??
    "טוטודייל, שלח אקדח מים ותסיים את ראלטס!"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 08:17 PM

מאט
    אני אפרש את מה שכתבת ככה:
    אתה יורד מההר והולך לכיוון העיר הבאה,אתה הולך בדרך וכבר הלילה הגיעה אתה ממשיך ללכת ורואה חבורת פוקימונים שאתה לא מצליח לזהות בגלל החושך מב תעשה??

אני מתקרב אליהם בשביל לראות עם הם הפוקימונים האפלים..
    -----
    המשחק נהיה מסובך ולא ברור..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    מה מסובך תגיד לי
    ואני יסביר לך
    ~~~~~~~~~~
    אתה מתקרב אליהם ורואה שהם בסך הכל 2 הונצ'קרו :blink:
    מה תעשה??

נדב
    בחיים אל תגיב ככה יותר אתה ל יכול להחיליט מתי לסיים קרב=]
    ~~~~~~~~~~~~~~
    העל חושי של רלטס פוגע בטוטודייל שבדיוק עמד ליתקוף באקדח מים,טוטודייל מרחף באוויר ופיתאום הוא מתחיל לעוף במהירות לכיוון אחד הבתים שנימצא משמאלכם טוטודייל מתרסק על הקיר ומקבל פציעות חמורת אבל הא עדיין לא מתעלף,רלטס משתמשת בשלוות נפש מה תעשה??

רון
    סילקון יוצא ותוקף את לוטד ביריות משי,הלוטד שקשור במשי נבהל ומתחיל ליבכות אך זה לא עוצר את סילקון מליתקוף אותו בעוקץ רעל ומיד אחריו בהיתקלות שגורמים ללוטד לבכות עוד יותר,הלוטד נרגע וניראה שהוא כועס הוא פותח את הפע שלו ואקדח מים על סילקון מה תעשה??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 3 2009, 12:11 AM
    מאט
    מה מסובך תגיד לי
    ואני יסביר לך
    ~~~~~~~~~~
    אתה מתקרב אליהם ורואה שהם בסך הכל 2 הונצ'קרו :blink:
    מה תעשה??

המשחק מתרחק יותר ויותר מהבסיס שלו!איפה הפוקימונים האגדיים?אתה מתרכז יותר מדי באיוונטים שמוציאים את כל הרעיון העיקרי של המשחק מחוץ למשחק,אני מבין שאתה אוהב סיזורים אבל אתה לא יכול לכפות עלינו ללכוד אותם,וזה מנתק את המשחק מקו העלילה.
    -------------------
    אני מתעלם מהם וממשיך ללכת
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 2 2009, 08:17 PM

אביעד
    פעם הבאה הודעה יותר מפורטת רשום לך בעמוד הראשי את שמות הערים ובאיזה יש מכונים
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא מהמפקדה והרכב שהסיעה אותך לשם נמצא בחוץ אתה נכנס אליו ואחרי נסיעה של כ15 דקות הרכב עוצר ואתה יוצא ממנו.אתה רואה שאתה בעיר גיבר,אתה הולך לדרך שמובילה לעיר פלאמנור ומתחיל ללכת בדרך אתה פוגש הופיפ האם תלחם נגדו??
    כן הגיע הזמן לבדוק מה הסינדקוויל שלי שווה. "צא!" זורק את הפוקדור, מוציא אותו ותוקף את הופיפ במתקפת גחלת. אם זה מצליח, עוד גחלת עד שהוא ימות, או עד שלא. ברגע שזה מפסיק לעבוד מכל סיבה שהיא, מסך עשן ואז כשהוא מבולבל עוד גחלת

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

רון
    סילקון יוצא ותוקף את לוטד ביריות משי,הלוטד שקשור במשי נבהל ומתחיל ליבכות אך זה לא עוצר את סילקון מליתקוף אותו בעוקץ רעל ומיד אחריו בהיתקלות שגורמים ללוטד לבכות עוד יותר,הלוטד נרגע וניראה שהוא כועס הוא פותח את הפע שלו ואקדח מים על סילקון מה תעשה??
    "סילכון מהר השתמש בהתקשחות כדאי לבלום את המתקפה ומיד אחרי זה השתמש בעוקץ רעל בכל הכוח ומיד אחר כך השתמש בחוט משי ובנוסף תקוף בהיתקלות"

8. AllwaysStriveAndProsper
    שאלה מי לא אהב את האיוונט סיזור??

מאט
    האיוונט הוא רצון שלכם לא חובה ואתה בכלל בחרת סיזור אני יכול להרראות לך את ההודעה,
    והאוונט הזה [שהתחיחל אתמול]מקושר מאד לעלילה אז או שתפרוש או שתמשיך לשחק ולהנות.
    ~~~~~~~~~
    אתה מתעלם מ2 הונצ'קרו :XD:
    וממשיך ללכת בדרך לעיר גנדלווד,אחרי 5 דקות של הליכה אתה מגיעה לעיר ורואה את אחד המסוקים שהאות ג' עליו נוחת על הביניין הכי גבוהה בעיר מה תעשה??[

רון
    ותוקף את הופיפ במתקפת גחלת. אם זה מצליח, עוד גחלת עד שהוא ימות, או עד שלא. ברגע שזה מפסיק לעבוד מכל סיבה שהיא, מסך עשן ואז כשהוא מבולבל עוד גחלת =מה זה אמור להביא תוקף אתה תוקף שלא יהיה הודעות כאלה יותר זה מבלבל.
    ובהודעה אפשר עד 6 מתקפות =] ולא כל ה6 אותה מתקפהה תודה=]
    ~~~~~~~~~~~~
    סינדוקוויל יוצא מהפוכדור ותוקף את הופיפ בגחלת,הופיפ נפגע מהגחלת ומשתמש במתקפת סינתזה שמרפא אותו ומיד אחריה הוא תוקף בנבגי שינה ומרדים אצ סינדוקוויל,הופיפ תוקף ביום שימשי מה תעשה??

רון
    סילכון מסםיק להיתקשח והוא כמעט ולא מקבל נזק מאקדח המים.
    סילכון תוקף את לוטד בעוקץ רעל אך לוטד הודף אותו עם כדור אנרגייה,סילכון יורה יריות משי על לוטד שלא מספיק לחמוק ומיד אחר כך הוא תוקף את לוטד בהיתקלות שמחסלת את לוטד מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 3 2009, 10:35 AM
    שאלה מי לא אהב את האיוונט סיזור??

רון
    סילכון מסםיק להיתקשח והוא כמעט ולא מקבל נזק מאקדח המים.
    סילכון תוקף את לוטד בעוקץ רעל אך לוטד הודף אותו עם כדור אנרגייה,סילכון יורה יריות משי על לוטד שלא מספיק לחמוק ומיד אחר כך הוא תוקף את לוטד בהיתקלות שמחסלת את לוטד מה תעשה??
    אני בסבבה אם זה
    - - - - - - - - - -

אני מוציא פוקדור וזורק אותו אל לוטאד
    - - - -

קול לוטאד שיודע כדור אנרגיה...

10. משתמש מנוסה

מאט
    האיוונט הוא רצון שלכם לא חובה ואתה בכלל בחרת סיזור אני יכול להרראות לך את ההודעה,
    והאוונט הזה [שהתחיחל אתמול]מקושר מאד לעלילה אז או שתפרוש או שתמשיך לשחק ולהנות.
    ~~~~~~~~~
    אתה מתעלם מ2 הונצ'קרו :XD:
    וממשיך ללכת בדרך לעיר גנדלווד,אחרי 5 דקות של הליכה אתה מגיעה לעיר ורואה את אחד המסוקים שהאות ג' עליו נוחת על הביניין הכי גבוהה בעיר מה תעשה??[

אני הולך לבניין ועולה לקומה האחרונה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. Kibō no chi

נדב
    בחיים אל תגיב ככה יותר אתה ל יכול להחיליט מתי לסיים קרב=]
    ~~~~~~~~~~~~~~
    העל חושי של רלטס פוגע בטוטודייל שבדיוק עמד ליתקוף באקדח מים,טוטודייל מרחף באוויר ופיתאום הוא מתחיל לעוף במהירות לכיוון אחד הבתים שנימצא משמאלכם טוטודייל מתרסק על הקיר ומקבל פציעות חמורת אבל הא עדיין לא מתעלף,רלטס משתמשת בשלוות נפש מה תעשה??
    אני לא אומר שהקרב מסתיים, הכוונה היא שטוטודייל יסיים כבר את הקרב ויעלף אותו, יעני שישלח מתקפה ממש חזקה ויגמור אותו.
    --
    "טוטודייל, קפוץ על ראלטס עם נשיכה וכשתתקרב תשלח אקדח מים!"

Spoiler ספוילר

12. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אתה נכנס לביניין ומגלה שזהו קניון של העיר,אתה עולה במעלית לקומה האחרונה ורואה את סנטורן מדבר עם מישהוא לא מוכר ~~מה תעשה??
    ~~~~~~~~
    אז אתה ממשיך לשחק טוב תהנה=]

נדב
    טוטודייל קופץ לכיוון רלטס ונושך אותה בראש בעוצמה כה רבה שיורד לה דם והיא נופלת מעולפת על האדמה,המאמן שלה רץ אליה ובועט בטוטודייל שלך ואז צועק לך:"אתה רוצח רוצח תראה מה הפוקקימון שלך עשה לרלטס שלי אני עוד ינקום בך" והוא בורח משם מה תעשה עכשיו??

רון
    כל לוטד לומד כדור אנרגייה ברמה 40 חחחח
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוכדור ואחרי 5 תזוזות הוא נעצר=]
    אתה מרים את הפוכדור לידייך מה תעשה עכשיו??

13. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 3 2009, 10:10 PM

נדב
    טוטודייל קופץ לכיוון רלטס ונושך אותה בראש בעוצמה כה רבה שיורד לה דם והיא נופלת מעולפת על האדמה,המאמן שלה רץ אליה ובועט בטוטודייל שלך ואז צועק לך:"אתה רוצח רוצח תראה מה הפוקקימון שלך עשה לרלטס שלי אני עוד ינקום בך" והוא בורח משם מה תעשה עכשיו??
    "חתיכת בן של זו**!" אני צועק ובודק אם טוטודייל בסדר.
    "אני מאוד מקווה שהראלטס שלך תמות!" אני מוסיף ומחזיר את טוטודייל ולוקח אותו אל מרכז הפוקימונים, ואומר לאחות ג'וי שמאמן אחד בעט בו.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 3 2009, 10:10 PM

רון
    כל לוטד לומד כדור אנרגייה ברמה 40 חחחח
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוכדור ואחרי 5 תזוזות הוא נעצר=]
    אתה מרים את הפוכדור לידייך מה תעשה עכשיו??
    יאי יש לי לוטאד שיודע כדור אנרגיה ח...
    - - - - - -

"יש, תפסתי לוטאד" אומר בשמחה אתכופף לסילכון אלטף אותו ואומר לו "כל הכבוד סילכון, היית מצוין" אומר אחזיר אותו לפוקדור ואלך לעיר פלמנור.

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)

רון
    ותוקף את הופיפ במתקפת גחלת. אם זה מצליח, עוד גחלת עד שהוא ימות, או עד שלא. ברגע שזה מפסיק לעבוד מכל סיבה שהיא, מסך עשן ואז כשהוא מבולבל עוד גחלת =מה זה אמור להביא תוקף אתה תוקף שלא יהיה הודעות כאלה יותר זה מבלבל.
    ובהודעה אפשר עד 6 מתקפות =] ולא כל ה6 אותה מתקפהה תודה=]
    ~~~~~~~~~~~~
    סינדוקוויל יוצא מהפוכדור ותוקף את הופיפ בגחלת,הופיפ נפגע מהגחלת ומשתמש במתקפת סינתזה שמרפא אותו ומיד אחריה הוא תוקף בנבגי שינה ומרדים אצ סינדוקוויל,הופיפ תוקף ביום שימשי מה תעשה??

רשמת רון והתכוונת אליי כן? בלבל אותי.. בכ"מ אני אזרוק על סינדקוויל דברים עד שהוא יקום, וכשהוא יקום עוד גחלת אחת חזקה יותר (כי הוא יהיה יותר עצבני כשהוא יתעורר)

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

עמוד 68 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •