מאט
לא ידעתי שאתה מדבר פוקימונית =]
~~~~~~~~
הם לא עונים פשוט עומדים במקום\מרחפים ולא זזים מה תעשה??
מה הקשר?פוקימונים מבינים בני אדם!!עד עכשיו שדיברתי עם הפוקימונים שלי הם הבינו יפה מאוד,מה זה השטויות האלו פוקימונית?!Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 10:57 AM
מאט
לא ידעתי שאתה מדבר פוקימונית =]
~~~~~~~~
הם לא עונים פשוט עומדים במקום\מרחפים ולא זזים מה תעשה??
--------------
"תענו לי!של מי אתם?"אני צועק להם
"טוב אני כבר אטפל בכם.."אני אומר להם ומחזיר אותם לפוקדורים,אני לוקח איתי את הפוקדורים ונכנס למסוק לחפש את הדבר המנצנץOriginally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 11:03 AM
מאט
היכוונתי שתבין מה שהם יאמרו לך יאנו :"הונצ' קרו הונצ'" מה אתה מבין מזה<<
~~~~~~~~~~~~~~
הם ממשיכים לעמוד במקום ולא לעשות כלום כשפיתאום אתה מבכין במשהו מנצנץ בתוך המסוק מה תעשה??
בסדר אז תעיף את דרקניור ותכניס את טוקסיקרוק.Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 11:07 AM
מאט
אתה יכול להישתמש בהם לתחרויות סרט ובתור חיות מחמד שיעזרו לך בדברים כמו לעוף לחתוך דברים להפיק אור וכאלה מובן?? וככה גם הסיזור שלך שאתה לא רוצה כל כך .
~~~~~~~~~~~
אתה נכנס ורואה שזה עוד פפוכדור אך הוא מסוג יוקרתי[מעלה שמחה] מה תעשה??
-------------------
אני לוקח אותו וזורק אותו לאוויר לראות איזה פוקימון יש בו
טוב..ובאיזה עיר אני?Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 11:14 AM
מאט
לא קראת מה אמרתי אתה לא יכול להישתמש בהם לקרבות הם לא יקשיבו לך בקרבות אבל לדברים אחרים כן =]
~~~~~~~~
אתה זורק אותו לאוויר ומגלה שהוא ריק מה תעשה ??
---------------
אני שומר את הפוקדור עם שאר הפוקדורים,אני עולה על טרופיוס וטס איתו שוב למפקדה
אני חוזר לעיר ומחפש מאמן בתוך העיר שירצה נגדי קרב..Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 11:25 AM
מאט
גנדלווד אבל המפקדה ריקה ותיקרא קצת תגובות אחורה יש שם משהו שפיספסת כי אתה עושה את מה שאתה עושה עכשיו =]
~~~
אתה טס למפקדה ומגלה שאחרי חצי שעה שלא הייתה בה היא עדיין ריקה מה תעשה??
--------
אני רוצה לאמן את אלקיד,דרקניור ופרינפלאפ..
אני חוזר למסוק ולוחץ על טייס אוטומטי..Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 11:30 AM
מאט
מה עם המסוק יש בו משהו שאתה לא זוכר תחזור כמה הודעיות אחורה ותקרא אני לא יכול לקשר אותך לאיוונט כי אתה לא קורא את הדברים החשובים שאני מכניס כדי לקשר אותך אליו איך שהו
חחחח..Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 11:34 AM
מאט
סוף סוף =]
~~~~~~~~
אתה מיתישב במסוק בנוחות בזמן שהוא טס למקום שאליו הוא כוון,
אחרי טיסה של כ50 דקות המסוק נוחת על אי מוזר שאינו מופיע במפה מה תעשה??
----------
"מה זה המקום הזה?"אני חושב לעצמי ויורד מהמסוק ומתחיל להסתובב באי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)