תעדכן שהרקרוס כבר בקע @:Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 03:33 PM
נדב
אתה זורק פוכדור והוא זז זז זז זז זז זז ונפתח מה תעשה??
--
"צא צ'ארמנדר, תתקוף את המאריפ המעולף הזה בשריטה" אני אומר ברוגע ולאחר מכן זורק עוד פוקדור.
"פרינפלאפ תשתמש בדופק מים ותחליק את האבן מהידיים שלו ואז ניקור ומשאבת הידרו!"אני אומר לוOriginally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 03:33 PM
מאט
הרפריאור חומק מהמתקפה של פרינפלאפ ותוקף אותו במתקפת חזיז רעם[THUDER BOLT] שפוגעת בו ומשתקת אותו ואז הוא מרים סלע והוא עומד לזרוק אותו על פרינפלאפ מה תעשה??
מאט
פרינפלאפ משותק =X
~~~~~~~~~~~~
פרינפלאפ לא זז בגלל השיתוק ומקבל את הסלע בראש ומיתעלף מה תעשה הרפריאור עומד ליתקוף אותך בלהביור מה תעשה??
נדב
תה סדיסט ואתה לא יכול ליתפוס פוקימון שלאא אתה חיסלת =\
~~~~~~
צ'רמנדר תוקף ואתה זורק את הפוכדור אבל זה לא עוזר מה תעשה??
אני מוציא את כל הפוקימונים שלי ואת כל הפוקימונים של סיירוס,"תתקפו אותו!!!"אני צועק להםOriginally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 03:58 PM
מאט
פרינפלאפ משותק =X
~~~~~~~~~~~~
פרינפלאפ לא זז בגלל השיתוק ומקבל את הסלע בראש ומיתעלף מה תעשה הרפריאור עומד ליתקוף אותך בלהביור מה תעשה??
אמרת כבר את החלק על הסדיסט, ועכשיו אתה אומר על הפוקימונים של חיסלתי ><Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 03:58 PM
נדב
תה סדיסט ואתה לא יכול ליתפוס פוקימון שלאא אתה חיסלת =\
~~~~~~
צ'רמנדר תוקף ואתה זורק את הפוכדור אבל זה לא עוזר מה תעשה??
--
"טוב, זה היה די אכזרי מצידו" אגיד ואנסה להרים את אחד המאריפים ולקחת אותו אל מרכז הפוקימונים של העיר פלמנור.
ספוילר
" קדימה בוא נחפש עוד ! " אני אומר ועולה על סיזורOriginally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 03:33 PM
דודי
סיזור משחרר על מאיטיאנה שכבר בא לינשוך אותו נשימת דרקון שמעיפה אותו ופוגעת בו קשות סיזור תוקף בטפרי דרקון זריזים ומחסל את מיטיאנה אתה מחכה שחבר מיקי יחסל את היריב שלו,הוא מסיים את הקרב מה תעשו עכשיו ??
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
דודי
אתה בא לעלות ונזכר שהחיילים יצאו ממסוק ואתה הולך למסוק ליבדוק אם יש שם עוד חיילים אתה נכנס לתוכו ומגלה שיופיטר שוכבת בפנים ערומה מתה :XD: והפוכדורים שלה על הריצפה מפוזרים מה תעשה??
נדב
אתה מרים את אחת מהמריפים ששוכבות על הריצפה ולוקח אותה למרכזה פוקימונים שבעיר פלאמנור האחות ג'וי מרפא אותה ומביא לך את המאריפ שמלקקת אותך כאות תודה מה תעשה??
מאט
היתכוונת סנטורן
ותיקרא תתגובה של דודי יש שם משהו שיעניין אותך בתור אחד הג'
~~~~~~~~~~~~~~
הם כולם יוצאים ורפריאור שואג שאגה ופיתאום באים מכל מיני מקומות 4 פוקימונים:
ו~
והם עוזרים לרפריאור ליתקוף תפוקימונים שלך מה תעשה ניראה שאתה מפסיד שהפוקימונים שלך עומדים להפסיד:???
"אז מאריפ, רוצה להצטרף אלי? את לא חייבת, אבל הייתי שמח שתצטרפי" אגיד ואלטף אותה.Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 04:39 PM
נדב
אתה מרים את אחת מהמריפים ששוכבות על הריצפה ולוקח אותה למרכזה פוקימונים שבעיר פלאמנור האחות ג'וי מרפא אותה ומביא לך את המאריפ שמלקקת אותך כאות תודה מה תעשה??
ספוילר
יופיטר ערומה מתה? :oOriginally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 04:39 PM
מאט
היתכוונת סנטורן
ותיקרא תתגובה של דודי יש שם משהו שיעניין אותך בתור אחד הג'
~~~~~~~~~~~~~~
הם כולם יוצאים ורפריאור שואג שאגה ופיתאום באים מכל מיני מקומות 4 פוקימונים:
ו~
והם עוזרים לרפריאור ליתקוף תפוקימונים שלך מה תעשה ניראה שאתה מפסיד שהפוקימונים שלך עומדים להפסיד:???
--------------------------------
אני מוציא את סיזור ואת הפוקימונים של סיירוס,"תמשיכו לתקוף בכל הכוח!אסור להפסיד!"אני צועק להם
אני גונב לא את כול הפוקדורים שלה ובורחOriginally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 04:39 PM
דודי
אתה בא לעלות ונזכר שהחיילים יצאו ממסוק ואתה הולך למסוק ליבדוק אם יש שם עוד חיילים אתה נכנס לתוכו ומגלה שיופיטר שוכבת בפנים ערומה מתה :XD: והפוכדורים שלה על הריצפה מפוזרים מה תעשה??
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
מאט
עוד פעם אני אומר לך סנטוררן לא סיירוס,סיירוס חיי.
וכן זה אל אומר לך משהו זה שהיא ערומה?? תחשוב אתה ערי הסאוסייד יש לך מוח של פושע
~~~~~~~~~~~
הם כבר בחוץ,אתה מוציא את סיזור אבל הוא לא יודע באיזה טכתיקה להשתמש מה תעשה??
דודי
בזמן שאתה מרים את הפוכדורים אתה שם לב שהמסוק על מצב טייס אומטי בהמתנה זאת אומרת שאם תוציא את המסוק ממצב המתנה אתה תגיע לאן שיופיטר ו2 החיילים שנילחמתה בהם קודם היו צריכים להגיע מה תעשה?.
נדב
המריפ מהנהנת ומסכימה להיצטרף,והיא מלקקת אותך שוב מה תעשה עכשיו??
מתקפות:
שוק חשמלי
היתקלות
גל הלם
נהמה
כשאתה אומר 'מלקקת', לאיזה 'מלקקת' אתה מתכוון? OםOriginally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 05:03 PM
נדב
המריפ מהנהנת ומסכימה להיצטרף,והיא מלקקת אותך שוב מה תעשה עכשיו??
מתקפות:
שוק חשמלי
היתקלות
גל הלם
נהמה
--
"טוב, בואי" אני אגיד ואלך אל מרכז האימונים.
ספוילר
מוח של פושע?Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 05:03 PM
מאט
עוד פעם אני אומר לך סנטוררן לא סיירוס,סיירוס חיי.
וכן זה אל אומר לך משהו זה שהיא ערומה?? תחשוב אתה ערי הסאוסייד יש לך מוח של פושע
~~~~~~~~~~~
הם כבר בחוץ,אתה מוציא את סיזור אבל הוא לא יודע באיזה טכתיקה להשתמש מה תעשה??
-----------------------
"סיזור תקוף בטכניקת התקפה :S "אני אומר לו,"תמשיכו לתקוף"אני אומר לכולם
מאט
קיצר גנבו לה תבגדים ואת כל הדברים של היו עלייה והם קשורים לצוות ג' תחשוב לבד מה זה יכול ליהיות=\
~~~~~~~~~~
סיזור מתחיל ליתקוף את רפריאור וסלוקינג,השאר תוקפים אתה פוקימונים שיש להם יתרונות עליהם
הקרב ממשיך וממשיך חלק מהפוקימונים היעלפו ניארו רק האונדום אוסרינג רפריאור ולופיני מה תעשה??
נדב
תיד שלך או תפנים לא יודע אבל לא מקום כמו אתה יודע מה
~~~~~~~~~~~~
אתה הולך למרכז האימונים ומגלה שהוא סגור עקב שיפוצים,פיתאום אתה רואה קרן על עוברת באוויר היא מגיעה מהר שיני מון מה תעשה??
צוות רוקט?Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 05:44 PM
מאט
קיצר גנבו לה תבגדים ואת כל הדברים של היו עלייה והם קשורים לצוות ג' תחשוב לבד מה זה יכול ליהיות=\
~~~~~~~~~~
סיזור מתחיל ליתקוף את רפריאור וסלוקינג,השאר תוקפים אתה פוקימונים שיש להם יתרונות עליהם
הקרב ממשיך וממשיך חלק מהפוקימונים היעלפו ניארו רק האונדום אוסרינג רפריאור ולופיני מה תעשה??
------------
"האונדום,לופיני תתקפו בכל הכוח שלכם אותם!עם תפסידו אנחנו נמות!!"אני צועק להם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)