Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 09:04 PM
    הודעה בזכות מאט כולכם יכולים לקחת את אחד מהפוקימונים שקיבלתם לתמיד והשאר יעלמו אחרי האיוונט

מאט
    טוב רק את טוקסיקרוג והראיתי לך את המפותח היחיד של דרקוניור עוד כשקיבלת את דרקוניר דרקון רוח מגניב כזה
    אבל את השאר אתה צריך עד סוף האוונט
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סיירוס אומר לך:"לך תעזור לנידוקינגים לצוד את הרפיריאור הזוהר הזה ותלכוד אותו במאסטרבול הזה ואז תביא לי ואני יחליט מה לעשות איתו כבר"והוא מביא לך מאסטר בול מה תעשה??

בסדר אז יש לי את טוקסיקרוק במקום דרקניור,תערוך את הדף הראשי ותוסיף ספרייטים וגם את הדף של צוות גלקטיק!
    --------------
    "לפקודתך"אני אומר לו ולוקח את המאסטר בול,אני חוזר לאותו מקום של הנידוקינגים,"אני פה בשביל לעזור לכם לתפוס את הרייפריאור הזה"אני אומר להם ומתחיל לחפש איתם אותו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט ונדב
    נדב כח גרוידור אותה מארס הכי אהבה חחחח,והיא בכללי הייתה אמורה להגיע אל ראש ההר אז אין לך מה לעשות כי זה תוכנית של צוות גאלקטיק אתה צריך לעצור את המשימה והפוקימונים שלה נחשבים לשלך
    מאט עוד מאט אני יערוך ומתקפות אני חושב איזה לשים כי בינתים הוא גם ככה מעולף היחידים שלא מעולפי אצלך האונדום והונצ'קרו
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    מאט אתה יוצא לחיפושים ביחד עם ששת הנידוגינקינגים אחרי שירדתם מההר והמשכתם לאיזור בו נלחמת בו קודם פיתאום אתה פוגש את רוברט ואיתו גרווידור,פלייגון,לומיניון וויביל מה תעשה??
    נדב אתה יוצא לדרך ביחד עם הפוקימונים של מארס אחרי הליכה ארוכה אתה פוגש את מאט ו6 נידוגינגים איתו מה תעשה??

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 09:15 PM
    מאט ונדב
    נדב כח גרוידור אותה מארס הכי אהבה חחחח,והיא בכללי הייתה אמורה להגיע אל ראש ההר אז אין לך מה לעשות כי זה תוכנית של צוות גאלקטיק אתה צריך לעצור את המשימה והפוקימונים שלה נחשבים לשלך
    מאט עוד מאט אני יערוך ומתקפות אני חושב איזה לשים כי בינתים הוא גם ככה מעולף היחידים שלא מעולפי אצלך האונדום והונצ'קרו
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    מאט אתה יוצא לחיפושים ביחד עם ששת הנידוגינקינגים אחרי שירדתם מההר והמשכתם לאיזור בו נלחמת בו קודם פיתאום אתה פוגש את רוברט ואיתו גרווידור,פלייגון,לומיניון וויביל מה תעשה??
    מקודם אמרת שהאונדום ולופיני לא מעולפים..
    -------------
    "כדאי לך ללכת מפה ילד,המקום הזה שייך לצוות גלקטיק"אני אומר לו,"ברגע שתעשה משהו אני,הפוקימונים שלי וחבורת הנידוקינגים האלו נחסל אותך"אני מוסיף בזעם.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 08:46 PM

ירין
    אחרי טיסה של כשעה אתה וטריניטאר מגיעים למקום ואז אתה שומע ממכשיר הקשר של המסוק:"צוות 505 אתם צריכים למקדש שעל ההר אבל תיזהרו יש שמועות על רפריאור זוהר שמתסתובב באזור ומחסלך פוקימונים רות סוף" מה תעשה??
    אני מוציא את הפוקימונים מהפוכדורים ורואה איזה יש שם
    ---
    לא הבנתי משהו..אני לוקח אחד והפוקימונים שלי נשארים לי?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 09:15 PM
    מאט ונדב
    מאט עוד מאט אני יערוך ומתקפות אני חושב איזה לשים כי בינתים הוא גם ככה מעולף היחידים שלא מעולפי אצלך האונדום והונצ&#39;קרו
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    נדב אתה יוצא לדרך ביחד עם הפוקימונים של מארס אחרי הליכה ארוכה אתה פוגש את מאט ו6 נידוגינגים איתו מה תעשה??
    אני לוקח אותה.
    --
    "מי אתם? מה אתם עושים פה?" אשאל ואעצור במקום, ואסמן לפוקימונים של מארס לא לזוז.

Spoiler ספוילר

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 09:31 AM

אביעד
    אתה יוצא לכיוון העיר פלאמנור ואחרי כמה דקקות של הליכה אתה רואה באמצע הדרך אתה רואה מנקטריק עצבני מה תעשה??
    מה זה מנקטריק? לא משנה, "גחלת&#33;"

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

7. AllwaysStriveAndProsper
    נדב ומאט
    תגיבו אחד לשני על ההודעות עד שיגמר הדו שיח ויתחיל קרב או משהו
    כי אני לא אמור להגיד לכם מה להגיד או איך מה מי איפו יקרה בשיחה

אביעד
    פוקימון דור שלישי סינדוקוויל יוצא ותוקף אותו בגחלת שפוגעת בו ומבריחה אותו,אתה ממשיך ללכת ופיתאום רואה מסוק ג&#39; שנוחת ליד האזור בו אתה נמצא מה תעשה??

ירין
    אתה בוחר אחד שיצטרף אלייך לתמיד וה3 האחרים ישארו איתך ועם השישיה שלך עד סוף האיוונט
    ~~~~~~~~~~
    אתה זורק תפוכדורים לאוויר ומהם יוצאים:

מה תעשה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 09:34 PM

ירין
    אתה בוחר אחד שיצטרף אלייך לתמיד וה3 האחרים ישארו איתך ועם השישיה שלך עד סוף האיוונט
    ~~~~~~~~~~
    אתה זורק תפוכדורים לאוויר ומהם יוצאים:

מה תעשה??
    הדג השלישי הזה..איזה סוגים הוא?
    ותעדכן לי את הסיזור המעופף&#092;מתכת..
    ------
    "היי בואו תעזרו לי, אני ירין" אני אומר ויוצא מהמטוס
    -------
    ותעדכן את התמונות שבעמוד הראשי..זה לא יפה שאתה כותב ככה..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 09:19 PM
    אני לוקח אותה.
    --
    "מי אתם? מה אתם עושים פה?" אשאל ואעצור במקום, ואסמן לפוקימונים של מארס לא לזוז.
    "כדאי לך ללכת מפה עכשיו&#33;צוות גלקטיק פה ולא כדאי לך להתעסק איתנו&#33;"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. Kibō no chi
    Originally posted by Suicide@Oct 4 2009, 09:18 PM
    מקודם אמרת שהאונדום ולופיני לא מעולפים..
    -------------
    ""כדאי לך ללכת מפה עכשיו&#33;צוות גלקטיק פה ולא כדאי לך להתעסק איתנו&#33;"אני אומר לו
    "מצחיק, כי כרגע אני כאן עם פוקימונים של צוות גלאקטיק, והם מסכימים לעזור לי, אז מה זה אומר, טמבל?" אגיד בכעס בשביל לגרום לו לא לחשוד בי, איני רוצה להיכנס לעימותים מיותרים.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 09:40 PM
    "מצחיק, כי כרגע אני כאן עם פוקימונים של צוות גלאקטיק, והם מסכימים לעזור לי, אז מה זה אומר, טמבל?" אגיד בכעס בשביל לגרום לו לא לחשוד בי, איני רוצה להיכנס לעימותים מיותרים.
    "אני רואה שאתה עם הפוקימונים של מארס..אבל היא מתה וזה כבר לא משנה אני פה עם הפוקימונים שלי ושל סנטורן ועם חבורת נידוקינגים וסיירוס פה ומיוטרי פה ואני בטוח שעוד כמה אנשי גלקטיק מהצוות שלנו פה אז כדאי לך להתחיל ללכת מפה ולעוף מהאי הזה"אני צועק לו(לנדב)
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. AllwaysStriveAndProsper
    נדב ומאט
    תזכרו אתם יודעים רק את משהו בין הגרשיים אתם לא מכירים אחד את השני זאת פעם ראשונה שאתם נפגשים אז להוריד פרופיל כאילו הכל אתם יודעים
    מאט הכוונה יותר אלייך אתה לא יודע שהוא סתם נער או לי הוא בג&#39; אתה לא מכיר את כל הצוות

ירין
    וויסקאש=מים אדמה
    אני יעדכן בסוף האיוונט ועדיין לא קיבלתה את שינוי הסוג אתה צריך ללכת למרכז הפוקימונים ושם זה כבר יקרה
    ~~~~~~~~~
    מהמסוק*
    אתה יורד ורואה אי גדול ובמרכזו הר גדול מה תעשה??

13. Kibō no chi
    Originally posted by Suicide@Oct 4 2009, 09:43 PM
    "אני רואה שאתה עם הפוקימונים של מארס..אבל היא מתה וזה כבר לא משנה אני פה עם הפוקימונים שלי ושל סנטורן ועם חבורת נידוקינגים וסיירוס פה ומיוטרי פה ואני בטוח שעוד כמה אנשי גלקטיק מהצוות שלנו פה אז כדאי לך להתחיל ללכת מפה ולעוף מהאי הזה"אני צועק לו(לנדב)
    "נו גאון, אתה לא מבין? אני עם הפוקימונים של מארס, מבצע את המשימה האחרונה שלה בשמה, זה מה שהפוקימונים שלה רוצים. עכשיו, לא מעניין אותי מה &#39;תה חושב, מה אתה אומר או לא יודע מה, אני אמצא את הריפריאור הזוהר ואלכוד אותו בשבילה. ולמקרה שאתה לא יודע, אני חייל זוטר בצוות גלאקטיק."

Spoiler ספוילר

14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 09:34 PM

אביעד
    פוקימון דור שלישי סינדוקוויל יוצא ותוקף אותו בגחלת שפוגעת בו ומבריחה אותו,אתה ממשיך ללכת ופיתאום רואה מסוק ג&#39; שנוחת ליד האזור בו אתה נמצא מה תעשה??
    שונא דור שלישי דאמ איט.. בכ"מ אני מחזיר את סינדקוויל והולך לראות במה מדובר

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 09:45 PM
    נו גאון, אתה לא מבין? אני עם הפוקימונים של מארס, מבצע את המשימה האחרונה שלה בשמה, זה מה שהפוקימונים שלה רוצים. עכשיו, לא מעניין אותי מה &#39;תה חושב, מה אתה אומר או לא יודע מה, אני אמצא את הריפריאור הזוהר ואלכוד אותו בשבילה
    "תרגע עם איך שאתה מדבר,בשניה אני משמיד אותך&#33;דבר שני,אתה לא עם מדי גלקטיק ואני יודע שמארס מתה ושאלו הפוקימונים שלך ואנחנו לא צריכים את העזרה שלך,עכשיו תלך מפה ואל תפריע לנו&#33;אני אשיג את הרייפריור הזה לבד בשביל סיירוס,עם הפוקימונים שלי,של סנטורן והנידוקינגים האלו&#33;"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 77 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •