Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 09:45 PM
    ירין
    וויסקאש=מים אדמה
    אני יעדכן בסוף האיוונט ועדיין לא קיבלתה את שינוי הסוג אתה צריך ללכת למרכז הפוקימונים ושם זה כבר יקרה
    ~~~~~~~~~
    מהמסוק*
    אתה יורד ורואה אי גדול ובמרכזו הר גדול מה תעשה??
    והקופיקו הזה..הוא לוחם\נורמל..נכון?
    נראה לי אני אקח תדג ויעיף את פנפי..
    --------
    אני אתקדם לכיווון ההר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. Kibō no chi
    Originally posted by Suicide@Oct 4 2009, 09:47 PM
    "תרגע עם איך שאתה מדבר,בשניה אני משמיד אותך&#33;דבר שני,אתה לא עם מדי גלקטיק ואני יודע שמארס מתה ושאלו הפוקימונים שלך ואנחנו לא צריכים את העזרה שלך,עכשיו תלך מפה ואל תפריע לנו&#33;אני אשיג את הרייפריור הזה לבד בשביל סיירוס,עם הפוקימונים שלי,של סנטורן והנידוקינגים האלו&#33;"
    "תקשיב טוב חתיכת פוץ נפוח, זה שאני לא לבוש כרגע במדים לא אומר שאני לא מצוות גלאקטיק. אני רק עושה את זה בשביל הפוקימונים של מארס, כי לי לעומתך, אכפת מהם ומהרצונות שלהם."

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 4 2009, 09:56 PM
    "תקשיב טוב חתיכת פוץ נפוח, זה שאני לא לבוש כרגע במדים לא אומר שאני לא מצוות גלאקטיק. אני רק עושה את זה בשביל הפוקימונים של מארס, כי לי לעומתך, אכפת מהם ומהרצונות שלהם."
    "עכשיו עצבנת אותי."אני אומר לו ומכופף את הראש עם חיוך,"צאו כולם&#33;"אני צועק ומוציא את כל הפוקימונים שלי ושל סנטורן,"נידוקינגים וכל הפוקימונים שלי ושל סנטורן תתקפו את האדיוט הזה ואת הפוקימונים שלו&#33;תהרגו אותו&#33;&#33;&#33;"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 08:46 PM
    דודי
    אתם יוצאים לדרך ופיתאום פוגשים 2 גולמים ו2 סלוקינגים מה תעשה??
    " ממטאור צא &#33; " אני אומר
    " קדימה תוציא אתת שלך &#33; "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    נדב מאט
    אתם נשמעים כמו בעל ואישה נשבע לכם חחחח
    ;~~~~~~~~~~~;
    מאט הפוקימונים היחידים שלא מעולפים הם הונצ&#39;קרו והאונדום לופיני היעלפה בגלל הקרב עם רפיריאור.הנידוגינקים לא יתקפו פוקימונים שהם לא הרפיריאור ועוזריו אז יש לך 2 פוקימונים לעומת 4 של מארס שאצל נדב,4 הפוקימונים שלו אז אכלת אותה=&#092;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    הונצ&#39;קרו והאונדום יוצאים ותוקפים את רוברט ופוקימוניו,גרווידור ישר תוקפת בהגנה וחוסמת ת המתקפות בזמן שוויבל תוקף את הונ&#39;צקרו בקרן קרח ולומיניאון בפעימת מים וויקטריבל מתקיף בעוקץ רעל ,הונצ&#39;קרו מוקפא האונדום נפגע ומיתעלף צהיצתברות הפצעים מה תעשה מאט<?? ואתה נדב??

דודי
    מגמורטר היכוונת ותוציא עוד פוקקימון אחד
    &#33;~~~~~~~~~~~~~~~~&#33;
    מיקי מוציא את סוולו וקרורונב
    מה תעשה??

ירין
    אתה מתחיל להיתקדם ולפתע רואה את ~קרא תתגובה של מאט ונדב~ מה תעשה?

אביעד
    אתה מתקרב ורואה שהחיילים שמפעילים את המסוק הלכו להשתין ויש לך היזדמנות ליגנוב אותו מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 10:21 PM
    נדב מאט
    ;~~~~~~~~~~~;
    מאט הפוקימונים היחידים שלא מעולפים הם הונצ&#39;קרו והאונדום לופיני היעלפה בגלל הקרב עם רפיריאור.הנידוגינקים לא יתקפו פוקימונים שהם לא הרפיריאור ועוזריו אז יש לך 2 פוקימונים לעומת 4 של מארס שאצל נדב,4 הפוקימונים שלו אז אכלת אותה=&#092;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    הונצ&#39;קרו והאונדום יוצאים ותוקפים את רוברט ופוקימוניו,גרווידור ישר תוקפת בהגנה וחוסמת ת המתקפות בזמן שוויבל תוקף את הונ&#39;צקרו בקרן קרח ולומיניאון בפעימת מים וויקטריבל מתקיף בעוקץ רעל ,הונצ&#39;קרו מוקפא האונדום נפגע ומיתעלף צהיצתברות הפצעים מה תעשה מאט<?? ואתה נדב??
    "הפעם ניצחת"אני אומר לו ומחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים,אני רץ מהר עם הנידוקינגים לסיירוס,"יש שם מאמן והוא ניצח אותי כי היו לי רק 2 פוקימונים,יש לו את הפוקימונים של מארס והוא רוצה את רייפריור"אני אומר לסיירוס.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. Kibō no chi
    נדב מאט
    ;~~~~~~~~~~~;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "חה, לוזר" אגיד ואמשיך להתסובב עם הפוקימונים בחיפוש אחר הריפריאור.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    דודי
    מגמורטר היכוונת ותוציא עוד פוקקימון אחד
    &#33;~~~~~~~~~~~~~~~~&#33;
    מיקי מוציא את סוולו וקרורונב
    מה תעשה??
    טוב אז את הפותח הזה של ראלץ
    ----------------------------------
    " ממטאור להביור &#33; , המפותח של ראלצץ ( שחחתי את שמו 9 מכת קהרטה &#33; "
    בברכה, דודי

9. AllwaysStriveAndProsper
    נדב
    אתה והפוקימונים ממשיכים לחפש ופיתאום אתם פוגשים נערה שבאופן מוזר דומה למארס~ ~ היא מסתכלת על הפוקימונים שהאיתך וצועקת:"גנב,מה הפוקימונים של אחותי עושים אצלך??" מה תענה

מאט
    אתה עולה על אחד הנידוקינגים והוא מביא אותך להר שם אתה רואה את סיירוס וג&#39;יין שמנסים לעשות משהו ולידם 3 פוקימונ התחושה :אזלף,אוקסי ומספיריט מה תעשה??

דודי
    מגמורטר וגלייד מה כל כך קשה=]
    תבחר אחד מה~4 שישאר איתך גם אחרי האוונט
    ~~~~~~~~~~
    גלייד ומגמורטר מחסלים את הגולם אך הסלוקינג עדיין שם והוא תוקף את מגמורטר במשאבת הידרו מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 10:39 PM

מאט
    אתה עולה על אחד הנידוקינגים והוא מביא אותך להר שם אתה רואה את סיירוס וג&#39;יין שמנסים לעשות משהו ולידם 3 פוקימונ התחושה :אזלף,אוקסי ומספיריט מה תעשה??
    "יש שם מאמן והוא ניצח אותי כי היו לי רק 2 פוקימונים,יש לו את הפוקימונים של מארס והוא רוצה את רייפריור"אני אומר לסיירוס.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. Kibō no chi
    נדב
    אתה והפוקימונים ממשיכים לחפש ופיתאום אתם פוגשים נערה שבאופן מוזר דומה למארס~ ~ היא מסתכלת על הפוקימונים שהאיתך וצועקת:"גנב,מה הפוקימונים של אחותי עושים אצלך??" מה תענה
    "את במקרה אחותה של מארס?" אגיד ואתקרב אליה.
    "כי מארס נרצחה, ככל הנראה. אין לי מושג על ידי מי, אני רק מצאתי אותה ללא רוח חעים, חצי עירומה. הדבר היחידי שיכולתי לעשות היה לקבור אותה, אז זה מה שעשיתי. הפוקימונים האלה אכן שלה, אני יוצא איתם לבצע את המשימה האחרונה שניתנה לה, לעשות אותה בשמה"

Spoiler ספוילר

12. AllwaysStriveAndProsper
    נדב
    "כן שמי הוא ___ [תבחר שם]ואני יעזור לך"היא אומרת ומוסיפה :"סליחה שישר קפצתי עלייך מאמי, ומה הייתה המשימה הארונה שלה??"מה תענה??

מאט
    "אמממ זה בטח המאמן שמצא את מארס ואת המסוק שלה טוב תיקח את אלה" והוא מביאה לך 8 מרפאים והוא מוסיף:"אל תיתעסק במאמן תביא את הרפריאור " מה תעשה??

13. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 10:47 PM
    נדב
    "כן שמי הוא ___ [תבחר שם]ואני יעזור לך"היא אומרת ומוסיפה :"סליחה שישר קפצתי עלייך מאמי, ומה הייתה המשימה הארונה שלה??"מה תענה??
    קלי
    --
    "לתפוס ריפריאור זוהר שמסתובב באיזור" אשיב לה ואסתכל עליה במבט מלא צער.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 4 2009, 10:47 PM

מאט
    "אמממ זה בטח המאמן שמצא את מארס ואת המסוק שלה טוב תיקח את אלה" והוא מביאה לך 8 מרפאים והוא מוסיף:"אל תיתעסק במאמן תביא את הרפריאור " מה תעשה??
    "תודה המפקד"אני אומר לו ויורד מהמקדש,אני מוציא את כל הפוקימונים ומרפא אותם ואז אני הולך איתם ועם הנידוקינגים להמשיך לחפש את הרייפריור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    דודי
    מגמורטר וגלייד מה כל כך קשה=]
    תבחר אחד מה~4 שישאר איתך גם אחרי האוונט
    ~~~~~~~~~~
    גלייד ומגמורטר מחסלים את הגולם אך הסלוקינג עדיין שם והוא תוקף את מגמורטר במשאבת הידרו מה תעשה??
    אפשר 2 ?&#33;
    ---------------
    " תגן עליו גלייד עם קהרטה &#33; "
    בברכה, דודי

עמוד 78 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •