Pokemon GO
עמוד 80 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3070787980818290 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,186 עד 1,200 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 10:35 AM

מאט
    אתה צריך שותף בן אדם או שפוקימון ץבחר אם זה יהיה פוקימון או בן אדם?
    קיבלתה מנדב אלקטרייזר או שכבר אמרתי לך =\
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתם ממשיכים לחפש ופיתאום שומעים צווחת פוקימון ורואים ראש של סטיליקס עף באוויר עם עוד חלקי גוף וכולם מנותקים אחד מהשני :XD: מה תעשה ??
    אמרת לי,
    טוב אז האונדום יכול להיות השותף שלי?
    ---------------
    "זה בטח הוא!"אני צועק,"בואו!"אני צועק לכל הפוקימונים ורץ לכיוון שממנו הסטיליקס עף.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. Kibō no chi

נדב
    את כולם או להעיר רק אחד??
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה להעיר אבל קלי אומרת לך:"עדיף שלא כל הפוקימונים פה מאד אגרסיבים ומסוכנים אז תעזוב אותם ובוא נמשיך לתוך המערה פשוט ניתעלם מהם"מה תענה לה??
    אחד, אבל זה כבר לא כזה משנה...
    --
    "בסדר, אני סומך עליך" אגיד ואחייך, ואתחיל להסתובב במערה בחיפושים אחר הריפריהור הזוהר.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    דודי
    אתה צועק את זה לסיירוס ופיתאום פוגע בך כדור צל שמעלף אותך.
    אתה מיתעורר ומגלה שכל הגוף שלך כואב מה תעשה??
    " מגמאמטאור צא ! , להביור ודופק צל ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    טייגר
    רשום
    דווקא יצא רקע מעולה רואים שאתה שחקן ברמה=]
    תבחר חפץ ו2 פוקימונים שאתה תרצה לתפוס בהמשך המשחק =]
    ותבחר אגדי שאותו תשרת מבין החמישה סנורגון ודארקון תפוסים כבר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קם בבוקר ליום חדש מסתכל בלוח השנה ורואה שעל היום יש סימון אתה קורא מה שכתוב ומבין שהיום אתה אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלך,אתה מתארגן מהר ומתיישב לאכול ונפרד מהורייך.
    אתה יוצא מהבית עם חיוך על הפנים והולך לעיר גיבר בדרך אתה עובר בתוך שדה ורואה הרקרוס יפיפה,
    אחרי הליכה של כ10 דקות אתה מגיע לעיירה גיבר ואתה הולך למעבדה של פרופסור. ריד,
    אתה מגיעה ורואה את המעבדה מה תעשה??

מאט
    אתה רץ לאותו מקום שממנו הגעת ורואה שבסך הכל הרפריאור[ממקודם הרגיל לא הזוהר] חיסל את הסטיליקס ופירק אותו לחתיכות מה תעשה??

נדב
    אתם ממשיכים לפנים ורואים גופות של אוניקסים וסטיליקסים ואז קלי אומרת:"אני מתחילה לפחד מה קרה לפוקימונים המסכנים האלה " אתם ממשיכים יותר ושומעים רעשים חזקים וצווחות של פוקימונים מה תעשה??

דודי
    על מי אתה לא יודע איפו אתה ומי לידך היתעוררת אחרי שהיית מעולף =\

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 12:30 PM

מאט
    אתה רץ לאותו מקום שממנו הגעת ורואה שבסך הכל הרפריאור חיסל את הסטיליקס ופירק אותו לחתיכות מה תעשה??

"זה לא מי שאנחנו מחפשים"אני אומר לפוקימונים וממשיך לחפש
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. Kibō no chi

נדב
    אתם ממשיכים לפנים ורואים גופות של אוניקסים וסטיליקסים ואז קלי אומרת:"אני מתחילה לפחד מה קרה לפוקימונים המסכנים האלה " אתם ממשיכים יותר ושומעים רעשים חזקים וצווחות של פוקימונים מה תעשה??
    "ראיתי דברים נוראיים יותר" אגיד לה.
    "צריך להתעלם מזה, אין לנו מה לעשות ואנחנו במשימה" אגיד ואמשיך ללכת אל כיוון הרעשים, בתקווה שזה הריפריהור.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    דודי
    על מי אתה לא יודע איפו אתה ומי לידך היתעוררת אחרי שהיית מעולף =\
    אז אני מיתקדם שמגמטאור איתי לכיוון המקום שההינו צריכים ללכת .
    בברכה, דודי

8. משתמש מנוסה

ירין
    אני אמור להגיד לך ??
    ~~~~~~~~~
    אתה מסתכל במפה ורואה שאתה נמצא בחלק הדרומי שליד ההר ושמערות יש בכל האזור הצפוני שליד ההר מה תעשה??
    טוב טוב..
    ------
    אני אתחיל לעלות על ההר ולחפש באזור פוקימון מעופף
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אמרתי לא תופסים במקום הזה פוקימונים
    אתה צריך לימצוא תרפריאור הזוהר
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה על ההר ומגיעה לפיסגה שם אתה רואה את סיירוס הציידת ג&#39;יין ו3 פוקימוני התחושה אזלף,אוקסי ומספיריט מה תעשה??

דודי
    אתה לא יודע איפו אתה עדיין אתה לא מסתכל סביבך אולי אתה על צוק ואתה יכול ליפול אולי אתה בכלל לא על האי =&#092;

נדב
    אתה וקלי מתקדמים וקולטים 2 רייהורנים וריידון זוהרים נלחמים ב2 אונקסים וסטיליקס זוהרים מה תעשה??

מאט
    אתה והפוקימונים באים ללכת כשפיתאום הרפיריאור שולח מתקפת כוח אדמה שמחסלת 2 נידוקינגים מה תעשה ניראה שהוא עומד ליתקוף עוד פעם??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 12:54 PM

מאט
    אתה והפוקימונים באים ללכת כשפיתאום הרפיריאור שולח מתקפת כוח אדמה שמחסלת 2 נידוקינגים מה תעשה ניראה שהוא עומד ליתקוף עוד פעם??
    "צאו כולם תתקפו אותו בכל הכוח&#33;"אני צועק לכל הפוקימונים ולנידוקינגים שאיתי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    ירין
    אמרתי לא תופסים במקום הזה פוקימונים
    אתה צריך לימצוא תרפריאור הזוהר
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה על ההר ומגיעה לפיסגה שם אתה רואה את סיירוס הציידת ג&#39;יין ו3 פוקימוני התחושה אזלף,אוקסי ומספיריט מה תעשה??
    טוב..
    --
    "טרייניר תקוף אותה בדופק פל&#33; רוסייד צאי&#33; אופל אנרגיה ואבקת שיתוק&#33;&#33;וכל הארבעה צאו&#33;&#33; תקפו אותה&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. Kibō no chi

נדב
    אתה וקלי מתקדמים וקולטים 2 רייהורנים וריידון זוהרים נלחמים ב2 אונקסים וסטיליקס זוהרים מה תעשה??
    שכחתי איזה פוקימונים היו לה חוץ מוויבל וגארדוואיר XD
    --
    "בואו נפריד ביניהם&#33; גארדוואיר, תשתמשי בעל חושי בשביל להעיף את הרייהורנים והריידון הצידה&#33; וויבל, תנסי להשתמש בפעימת אופל על הסטיליקסים&#33;"

Spoiler ספוילר

Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 01:30 PM
    טייגר
    רשום
    דווקא יצא רקע מעולה רואים שאתה שחקן ברמה=]
    תבחר חפץ ו2 פוקימונים שאהת תרצה לתפוס בהמשך המשחק =]
    ותבחר אגדי שאותו תשרת מבין החמישה סנורגון ודארקון תפוסים כבר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קם בבוקר ליום חדש מסתכל בלוח השנה ורואה שעל היום יש סימון אתה קורא מה שכתוב ומבין שהיום אתה אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלך,אתה מתארגן מהר ומתיישב לאכול ונפרד מהורייך.
    אתה יוצא מהבית עם חיוך על הפנים והולך לעיר גיבר בדרך אתה עובר בתוך שדה ורואה הרקרוס יפיפה,
    אחרי הליכה של כ10 דקות אתה מגיע לעיירה גיבר ואתה הולך למעבדה של פרופסור. ריד,
    אתה מגיעה ורואה את המעבדה מה תעשה??
    תודה ^^
    למרות שזה היה רקע ממש,אבל ממש מעפן.
    כבר כתבתי רקעים של 10 שורות +(בפורומים אחרים),אבל השקעתי עליהם מלא זמן,ולא היה לי כוח הפעם...
    אגדי:אקוואן
    חפץ:אבן ברק/כדור מהירות(אם אי אפשר אבן ברק)
    2 פוקימונים:
    פיצ&#39;ו עם אוזנים מחודדות(^^") שיתפתח לראיצ&#39;ו מאבן הברק,
    גיבל שיתפתח לגארצ&#39;ומפ
    (אם אי אפשר אבן ברק אני רוצה בויזל שיתפתח לפלואטצל)
    --
    "ואו,איזה מעבדה עצומה&#33;" אני אומר בלחש לעצמי,מנסה להשוות אותה במוחי לבתים הקטנים בעיירה שלי.
    בהתרגשות מהולה בפחד לקראת הבאות,אני נכנס למעבדה,ומחפש בעיני אחרי מישהו שנראה לי שהוא הפרופסור

14. משתמש מנוסה
    דודי
    אתה לא יודע איפו אתה עדיין אתה לא מסתכל סביבך אולי אתה על צוק ואתה יכול ליפול אולי אתה בכלל לא על האי =&#092;
    אני מוציא את סיזור ותחיל לעוף עליו ולחפש איזה רמז .
    בברכה, דודי

15. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    אני יתקן אותך כבר להבד
    ~~~~~~~
    אתה קם מהאדמה ורואה שאתה עדיין על האי ואתה נמצא מתחת להר כל הגוף של פצעים חלקם הייתיבשו וחלק עדיין מדממים.אתה עולה על סיזור ועף למעלה.
    אתה רואה שההר מתחיל ליזהור ואז מפסיק פתאום אתה רואה סטיליקס מפורק לחתיכות~הוא מת ופירקו אותו לכל האבנים שמהן הוא מורכב~ נזרק לשמיים באוויר ממקום כל שהו על האדמה מה תעשה???

טייגר
    בחפץ היכוונתי לחפצים כמו אופניים וכו&#39; לא חפצים כאלה
    פיצ&#39;ו אוזניים מחודדות אי אפשר
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נכנס למעבדה ורואה את הפרופסור ריד ~~ מדבר בטלפון,ולידו 6 פוכדורים,פוקידע ומפה.
    מה תעשה??

נדב
    לומיניאון וויקטריבל
    ~~~~~~~~~~
    וויבל וגרווידור תוקפים אך הריידון והרייהורן אומרים להם משהו בפוקימונית שגורם להם להפסיק
    ואז קלי אומרת לך:"אולי הם סתם מתאמנים למה שאנחנו נפריע להם??"
    מה תעשה??

מאט
    כולם יוצאים ומשלבים את ההתקפות הכי חזקות שלהם ומחסלים אותו~ ובמילה מחסלים אני מכתוון לזה שהם הרגו אותו~ וכל הפוקימונים האחרים שצפו בקרב בוחרים משם מה תעשה??

ירין
    אבל למה ליהיות יהיר אתה באמת חושב שיש לך סיכוי נגדו??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני נותן לך היזדמנות לתקן =]

עמוד 80 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3070787980818290 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •