Pokemon GO
עמוד 82 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3272808182838492 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,216 עד 1,230 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    נדב
    אתה מביט למעלה ורואה שזה דרגונייט אתה כולך בתדהמה מהדרגונייט האמיתי הראשון שראית בחייך ~~ מה תעשה??

דודי
    מיקי אומר כניראה הוא אמר להם משהו שגרם להם לא לתקוף אותו רגע יש לי רעיון אני הוציא את האברה שלי והוא יגיד לי בטלפטייה מה הולך פע צא אברה" אחרי כמה רגעים מיקי אומר:"הרפריאור אמר ש2 אנשים שתפסו את 3 פוקימוני התחושה מחפשים אותו כדי לזמן את ריקואזה והם שלחו את אחד העוזרים שלהם שיעשה את זה"~הכוונה לסיירוס וג'יין~ מה תעשה??

2. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 06:31 PM
    נדב
    אתה מביט למעלה ורואה שזה דרגונייט אתה כולך בתדהמה מהדרגונייט האמיתי הראשון שראית בחייך ~~ מה תעשה??
    הוא הולך למות @:
    --
    "היי דרגונייט!" אגיד ואנופף לו שישים אלי לב.
    "אתה ראית במקרה ריפריהור?"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 06:31 PM
    דודי
    מיקי אומר כניראה הוא אמר להם משהו שגרם להם לא לתקוף אותו רגע יש לי רעיון אני הוציא את האברה שלי והוא יגיד לי בטלפטייה מה הולך פע צא אברה" אחרי כמה רגעים מיקי אומר:"הרפריאור אמר ש2 אנשים שתפסו את 3 פוקימוני התחושה מחפשים אותו כדי לזמן את ריקואזה והם שלחו את אחד העוזרים שלהם שיעשה את זה"~הכוונה לסיירוס וג'יין~ מה תעשה??
    " מה ! , חייבים להציל את שלושתם ! " אני אומר בבעלה .
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. AllwaysStriveAndProsper
    נדב
    כניראה =]
    ~~~~~~
    אתה מנופף ופיתאום כדור צל,כדור אנרגייה ופעימת מים פוגעים בו בעוצמה כו רבה שהוא עף לאוויר ונופל לים,
    אתה מסתכל לכיוון שממנו הגיעו המתקפות ורואה את ראש ההר ו3 נקודות זוהרות בפיסגה שלו מה תעשה??

דודי
    אתה כבר ראית אותם ורק עכשיו נזכרת מתי שעלית על ההר בהם היו עם ג'יין וסיירוס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם מנסים לחשוב איך תצליחו לחסל את פוקימוני התחושה כשפיתאום אתם שומעים שמשהו ענק נופל למים וזה יוצר גל גדול שמיתנפץ על הסלעים של החוף פיתאום מיקי אומר בבהלה:"אני ראיתי הרגע דרגונייט עובר מעלינו וממשיך כניראה הוא נפל לים אבל איך זה קרה?" מה תעשה??

5. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 07:06 PM
    נדב
    כניראה =]
    ~~~~~~
    אתה מנופף ופיתאום כדור צל,כדור אנרגייה ופעימת מים פוגעים בו בעוצמה כו רבה שהוא עף לאוויר ונופל לים,
    אתה מסתכל לכיוון שממנו הגיעו המתקפות ורואה את ראש ההר ו3 נקודות זוהרות בפיסגה שלו מה תעשה??
    "מה זה היה?!" אצעק וארוץ אל ההר.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 07:06 PM
    דודי
    אתה כבר ראית אותם ורק עכשיו נזכרת מתי שעלית על ההר בהם היו עם ג'יין וסיירוס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם מנסים לחשוב איך תצליחו לחסל את פוקימוני התחושה כשפיתאום אתם שומעים שמשהו ענק נופל למים וזה יוצר גל גדול שמיתנפץ על הסלעים של החוף פיתאום מיקי אומר בבהלה:"אני ראיתי הרגע דרגונייט עובר מעלינו וממשיך כניראה הוא נפל לים אבל איך זה קרה?" מה תעשה??
    " תישאר כאן ! , זה בטח סיירוס ! , צא סיזור ! , כך אותי אל דרגונייט ! "
    בברכה, דודי

Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 06:50 PM
    טייגר
    אופנים קיבלת ואת שאר החפצים יש לך מהתחלה אני לא רושם כי לא ממש חיוניים כי רוב האנשים יושנים במרכז הפוקימונים או שבכלל לא יושנים
    ~~~~~~~~~~~~~
    הפרופסור מסיים לדבר בטלפון ואומר לך:"הראין חיכיתי לך הינה הפוכדור של ריאולו,5פוכדורים,פוקידע ומפה." הוא מביא לך הכל ואתה שם לב שסוג הפוכדור של ריאולו הוא יוקרתי =] הפרופסור נפרד ממך ואתה יוצא ממהמעבדה מה תעשה עכשיו??
    "צא ריולו!" אני קורא ומוציא אותו מהכדור שלו אחרי שאני יוצא מהמעבדה ובודק עליו מידע בפוקידע שלי

8. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    הוא נפל לים ומת אין מה לעשות איתו תגיב עוד פעם

נדב
    אתה מתחיל לרוץ וקלי עוצרץ אותך ואומרת:"לא אל תרוץ לשם אני לא רוצה לאבד גם אותך,ואני כמעט בטוחה שזה שנשק הסודי שעליו אחותי דיברה אלו הם אוקסי אזלף ומספיריט אל תלך לשם אנחנו חייבים לימצוא את הרפריאור הזה קודם ואז הוא יוכל לעזור לנו" מה תענה לה??

טייגר
    אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממנו יוצאת ריאולו נקבה חמודה ~~ היא מסתכלת סביב והיא נראת מאושרת שהיא לא בפוכדור.אתה סורק אותה בעזרת הפוקידע ושומר את המידע אתה שם לב שהיא מתפתחת כשהיא אוהבת מאד את המאמן מה תעשה עכשיו??

9. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 07:40 PM

נדב
    אתה מתחיל לרוץ וקלי עוצרץ אותך ואומרת:"לא אל תרוץ לשם אני לא רוצה לאבד גם אותך,ואני כמעט בטוחה שזה שנשק הסודי שעליו אחותי דיברה אלו הם אוקסי אזלף ומספיריט אל תלך לשם אנחנו חייבים לימצוא את הרפריאור הזה קודם ואז הוא יוכל לעזור לנו" מה תענה לה??
    "בסדר" אגיד ומשיך לחפש את הריפריהור הזה.

Spoiler ספוילר

10. AllwaysStriveAndProsper
    נדב
    אתם מתחילים לחפש ומגיעים לאזור שבו לא הייתם קודם אתם רואים חלקי סטיליקס מכוסים בדם,אתם ממשיכים ללכת ופוגשים את דודי =]ואיתו הראפריאור הזוהר~תזכור אתם באותו צד אז תשתפו פעולה

דודי
    אתה עומד במקום מההלם בגלל מה שקרה לדרגונייט ופיתאום רואה את נדב~אתם באותו צד אז תשתפו פעולה =]~ ואיתו את קלי ועוד כמה פוקימונים מה תעשה??

11. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 07:48 PM
    נדב
    אתם מתחילים לחפש ומגיעים לאזור שבו לא הייתם קודם אתם רואים חלקי סטיליקס מכוסים בדם,אתם ממשיכים ללכת ופוגשים את דודי =]ואיתו הראפריאור הזוהר~תזכור אתם באותו צד אז תשתפו פעולה
    "גארדוואיר, וויביל וויטריבל והדג שאני לא זוכר איך קוראים לו, תקפו את הריפריהור הזה במתקפות הכי חזקות!" אצעק בזמן שאסמן לילד שממול לבוא אלי.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 07:48 PM
    נדב

דודי
    אתה עומד במקום מההלם בגלל מה שקרה לדרגונייט ופיתאום רואה את נדב~אתם באותו צד אז תשתפו פעולה =]~ ואיתו את קלי ועוד כמה פוקימונים מה תעשה??
    " היי אתה ! " אני צואק אליו
    " יש לך מוסג מה קורה פה ?!"
    בברכה, דודי

13. AllwaysStriveAndProsper
    תגיבו אחד לשני על התגובות והפוקימונים שלך מסרבים ליתקוף בגלל שהפוקימונים שעם דודי אומרים להם פירוש של הגרווידור שלך בטלפטייה:"שסיירוס רוצה ת רפריאור כדי לזמן בעזרתו את רקואזה "

14. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Oct 5 2009, 07:50 PM
    " היי אתה ! " אני צואק אליו
    " יש לך מוסג מה קורה פה ?!"
    "לא, אין לי, אבל אני צריך ללכוד את הריפריהור הזה, ואני לא אוכל לעשות זאת בלי להחליש אותו! תתקפו אותו כבר!"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 5 2009, 07:56 PM
    "לא, אין לי, אבל אני צריך ללכוד את הריפריהור הזה, ואני לא אוכל לעשות זאת בלי להחליש אותו! תתקפו אותו כבר!"
    " מאגמטאור דופק צל ! "
    בברכה, דודי

עמוד 82 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3272808182838492 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •