Pokemon GO
עמוד 83 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,231 עד 1,245 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 04:59 PM

מאט
    כולם יוצאים ומשלבים את ההתקפות הכי חזקות שלהם ומחסלים אותו~ ובמילה מחסלים אני מכתוון לזה שהם הרגו אותו~ וכל הפוקימונים האחרים שצפו בקרב בוחרים משם מה תעשה??

"יפה,עכשיו בואו נמשיך"אני אומר להם וממשיך לחפש
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 08:40 PM
    טייגר
    אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממנו יוצאת ריאולו נקבה חמודה ~~ היא מסתכלת סביב והיא נראת מאושרת שהיא לא בפוכדור.אתה סורק אותה בעזרת הפוקידע ושומר את המידע אתה שם לב שהיא מתפתחת כשהיא אוהבת מאד את המאמן מה תעשה עכשיו??
    נתת לי נקבה???
    --
    "הי ריולו,אני המאמן החדש שלך" אני מכריז בחגיגיות ומרים אותה,ואז מתקדם לכיוון העיר הבאה/השדה
    --
    :ph34r:

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    טייגר
    כן למה זה מפריע לך?
    ~~~~~~~
    ריאולו נראת שמחה מאד שיש לה סוף סוף מאמן,אתה וריאולו שלך מתחילים ללכת ורואים ג'יאודוד קטן שמתקשה לזוז נראה שהוא לא צריך ליהיות פה מה תעשה??

נדב ודודי
    הפוקימונים שלכם מסרבים ליתקוף אותו,הפוקימונים מדברים בינהם ואז שניכם את גוווידור שאומרת לכם בטלפטייה:"אנחנו צריכים להגן אליו או שסיירוס יצליח לזמן את ריקואזה" מה תעשו??

מאט
    אתה ממשיך לחפש ומוצא מערה גדולה מה תעשה.??

4. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 11:07 PM

נדב ודודי
    הפוקימונים שלכם מסרבים ליתקוף אותו,הפוקימונים מדברים בינהם ואז שניכם את גוווידור שאומרת לכם בטלפטייה:"אנחנו צריכים להגן אליו או שסיירוס יצליח לזמן את ריקואזה" מה תעשו??
    "אבל אנחנו לא אמורים לתת אותו לסיירוס? הרי זאת הייתה המשימה של מארס, לא?" אשאל מבולבל ואנסה להבין מה הולך פה.
    "טוב, לא משנה! תהיו בכוננות מלאה, נגן על ריפריהור בכל מכיר!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 04:59 PM

ירין
    אבל למה ליהיות יהיר אתה באמת חושב שיש לך סיכוי נגדו??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני נותן לך היזדמנות לתקן =]
    לא קראתי טוב..חשבתי שכתבת רק גיין..
    -----
    אני יסתתר ויסכל מה הם עושים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתהמסתר במשך שעה ורואה שהם מחכים למישהו כשפיתאום סיירוס צועק :"3 תקפו את הדרגונייט הזה שמתקרב לפה" ואתה רואה איך אזלף,אוקסי ומספיריט מחסלים את הדרגונייט הענק שהופיע מאיפו על האי מה תעשה??

נדב
    קלי מתקרבת אלייך ואומרת לך:"תלוי עם אתה רוצה שסיירוס ישתלט על העולם תביא לו את רפריאור" מה תענה לה??

7. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 11:33 PM
    נדב
    קלי מתקרבת אלייך ואומרת לך:"תלוי עם אתה רוצה שסיירוס ישתלט על העולם תביא לו את רפריאור" מה תענה לה??
    &#39;כמובן שלא&#39; אחשוב ואז אענה "אני לא רוצה, אבל זאת הייתה המשימה של מארס. תחליטי מה את רוצה שנעשה~"

Spoiler ספוילר

8. AllwaysStriveAndProsper
    נדב
    קלי מסתכלת אלייך ואומרת:"לא אני לא רוצה ליהיות כמו אחותי שהאמינה לדפוק הזה סיירוס אני מעדיפה למות ולא לעזור לסיירוס החולה שליטה הזה חבל שהוא לא נשאר במימד של ג&#39;רטינה" מה תענה לה??

9. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 11:37 PM
    נדב
    קלי מסתכלת אלייך ואומרת:"לא אני לא רוצה ליהיות כמו אחותי שהאמינה לדפוק הזה סיירוס אני מעדיפה למות ולא לעזור לסיירוס החולה שליטה הזה חבל שהוא לא נשאר במימד של ג&#39;רטינה" מה תענה לה??
    "טוב, אז מגינים עליו" אגיד ואוציא את הפוקימונים שלי ואגיד להם "תגנו על הריפריהור הזה בכל מכיר&#33;"

Spoiler ספוילר

10. AllwaysStriveAndProsper
    נדב
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך והם עומדים שם ומחכים שמהשו יקרה אך אף אחד לא מתקרב אליכם,קלי מתקרבת אלייך אומרת לך:"אולי כדי להביא אותו למערה ההיא שהיינו בא קודם .??" מה תענה לה??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 12:07 AM
    טייגר
    כן למה זה מפריע לך?
    ~~~~~~~
    ריאולו נראת שמחה מאד שיש לה סוף סוף מאמן,אתה וריאולו שלך מתחילים ללכת ורואים ג&#39;יאודוד קטן שמתקשה לזוז נראה שהוא לא צריך ליהיות פה מה תעשה??
    אם זה לא היה מפריע לא הייתי אומר כלום... >_>
    --
    "הי ג&#39;יודוד קטן,מה קורה?צריך עזרה?" אני שואל ומנסה להרים ואתו כדי שיוכל לזוז בחופשיות

12. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 11:42 PM
    נדב
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך והם עומדים שם ומחכים שמהשו יקרה אך אף אחד לא מתקרב אליכם,קלי מתקרבת אלייך אומרת לך:"אולי כדי להביא אותו למערה ההיא שהיינו בא קודם .??" מה תענה לה??
    "לא, יש לי רעיון יותר טוב&#33; בואו נחזור למסוק וננסה לטוס בחזרה אל הר שייני מון, הם ימשיכו לחפש פה&#33;" אגיד ואחייך.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 11:07 PM

נדב ודודי
    " חייבים לעשות משו , מה אתה אומר ? "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

14. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    נסתדר אתה תקבל אמממ 2מתקפות אוקיי ומחר אני יוסיף אותך לדף הרשומים אין לי זמן עכשיו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    מתקפות של ריאולו :
    טריקת כוח
    החזקת מעמד
    התקפה מהירה
    ראיית הנולד
    והיתנגדות
    ספיישל:טריקת כוח מהירה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    הג&#39;יאודוד מהנהן ואז מתחיל לבכות נראה כאילו המאמן שלו זרק אותו כאן מה תעשה??

נדב ודודי
    דודי תקרא את התגובות של נדב עד האחרונה שלו מאז שהלכת
    ~~~~~~~~~~
    רקלי עונה לך:"לא רעיון טוב הוא כבד מידי בשביל המסוק "מה תענה לה??
    דודי אתה תקרא ואז אתה תדע מה לעשות=]

15. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 11:58 PM

נדב ודודי
    דודי תקרא את התגובות של נדב עד האחרונה שלו מאז שהלכת
    ~~~~~~~~~~
    רקלי עונה לך:"לא רעיון טוב הוא כבד מידי בשביל המסוק "מה תענה לה??
    דודי אתה תקרא ואז אתה תדע מה לעשות=]
    "אולי אפשר להשתמש בטפלורט של גארדוואיר, או שהוא יתן לי ללכוד אותו זמנית"

Spoiler ספוילר

עמוד 83 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •