Pokemon GO
עמוד 84 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3474828384858694 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,246 עד 1,260 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by איש האבטיח@Oct 6 2009, 12:02 AM
    "אולי אפשר להשתמש בטפלורט של גארדוואיר, או שהוא יתן לי ללכוד אותו זמנית"
    " צודק , ננסה את זה ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 11:33 PM
    ירין
    אתהמסתר במשך שעה ורואה שהם מחכים למישהו כשפיתאום סיירוס צועק :"3 תקפו את הדרגונייט הזה שמתקרב לפה" ואתה רואה איך אזלף,אוקסי ומספיריט מחסלים את הדרגונייט הענק שהופיע מאיפו על האי מה תעשה??
    "מה קורה פה.." אני חושב לעצמי וממשיך להסתכל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 5 2009, 11:07 PM

מאט
    אתה ממשיך לחפש ומוצא מערה גדולה מה תעשה.??
    אני נכנס אליה עם כל הפוקימונים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 12:58 AM
    טייגר
    נסתדר אתה תקבל אמממ 2מתקפות אוקיי ומחר אני יוסיף אותך לדף הרשומים אין לי זמן עכשיו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    מתקפות של ריאולו :
    טריקת כוח
    החזקת מעמד
    התקפה מהירה
    ראיית הנולד
    והיתנגדות
    ספיישל:טריקת כוח מהירה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    הג&#39;יאודוד מהנהן ואז מתחיל לבכות נראה כאילו המאמן שלו זרק אותו כאן מה תעשה??
    א.מה זה טריקת כוח?והחזקת מעמד?אפשר שמות באנגלית? ^^"
    ב.איך מזה שהוא בוכה אני אמור לדעת שהוא ננטש ע"י המאמן שלו?יכול להיות שהוא איבד את המשפחה שלו או משהו בסגנון...
    תתכונן להרבה חפירות מסגנון סעיף ב&#39;...
    --
    "הי ג&#39;יודוד,מה אתה אומר על להצטרף אלי לצוות?" אני שואל אותו בחיוך מלטף את ראשו בתור ניחום

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    דינגו
    אתה ממשיך להתסכל ונראה שהם ממשיכים לחכות למשהו מה תעשה??

דודי ונדב
    אתם מכים לתשובה מגרווידור שמדברת עם רפריאור ואז אחרי הרבה דיבורים היא אומרת לכם בטלפטייה:"הרעיונות שלכם להוציא אותו מהאי גרועים כי הוא מנהיג השבט של הרפריאורים,הריידנים והרייהורנים. אז אסור לו לעזוב במיוחד כהתחילו המריבות בין השבט של הסטיליקס השנגע בפרוטקטור בזמן היתפתח והפך לסטיליקס החזק ביותר, אנחנו צריכים למצוא אותו ולהסביר לו מה קורה באי ואולי הוא יסכים לעשור לנו לחסל את סיירוס וג&#39;יין" מה תענו??

טייגר
    א.טריקת כוח~FORCE SLAM
    החזקת מעמד~ENDURE
    ב.לא מזה שהוא בוכה מכל הדברים שראית עליו שהוא לא במקום המחייה הטבעי שלו,שהוא לא יכול ללכת,שהוא בכה.מזה אתה מבין שהוא ננטש שם על ידי מאמן כי לבד הוא לא היה מגיע לשם כי הוא לא יכול ללכת=]
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    הג&#39;יאודוד מסתכל עלייך ועולה לו חיוך גדול על הפנים והוא מהנהן לך בשמחה,אתה מביא לו פוכדור והוא נכנס אליו.מה תעשה עכשיו.
    ~~~~~~~~
    מקפות של הג&#39;יאודוד:
    היתקלות
    DEFENSE CURL~סילסול הגנה
    ליטוש סלע~ROCK POLISH
    השלכת סלעים

מאט
    אתה נכנס לשם ורואה מלא אוניקסים ולאחד מהם יש חלק בגוף שבו יש בליתה אתה נזכר שהוא היה במקום בו חיסלת את הרפריאור והוא מצביע עלייך,האונקסים מראים לך מעבר להמשך המעבר מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 12:46 PM

מאט
    אתה נכנס לשם ורואה מלא אוניקסים ולאחד מהם יש חלק בגוף שבו יש בליתה אתה נזכר שהוא היה במקום בו חיסלת את הרפריאור והוא מצביע עלייך,האונקסים מראים לך מעבר להמשך המעבר מה תעשה??
    "תודה"אני אומר לאוניקסים וממשיך במעבר עם כל הפוקימונים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 01:46 PM
    טייגר
    א.טריקת כוח~FORCE SLAM
    החזקת מעמד~ENDURE
    ב.לא מזה שהוא בוכה מכל הדברים שראית עליו שהוא לא במקום המחייה הטבעי שלו,שהוא לא יכול ללכת,שהוא בכה.מזה אתה מבין שהוא ננטש שם על ידי מאמן כי לבד הוא לא היה מגיע לשם כי הוא לא יכול ללכת=]
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    הג&#39;יאודוד מסתכל עלייך ועולה לו חיוך גדול על הפנים והוא מהנהן לך בשמחה,אתה מביא לו פוכדור והוא נכנס אליו.מה תעשה עכשיו.
    ~~~~~~~~
    מקפות של הג&#39;יאודוד:
    היתקלות
    DEFENSE CURL~סילסול הגנה
    ליטוש סלע~ROCK POLISH
    השלכת סלעים
    א.אתה לא מתכוון לFORCE PALM,כוח כף יד(או כל תירגום מעפן אחר שלא תציע)?
    ב.הוא יכול להתגלגל ואם אני לא טועה הוא זז ע"י זה שהוא מרחף מעל הקרקע...
    --
    אני מכניס את הפוכדור לכיסי,חיוך על פניי.
    אני מסתכל סביב ומחפש אחר פוקימונים אחרים,כדי לבדוק את כוחה של ריולו שלי

8. משתמש מנוסה
    דינגו
    אתה ממשיך להתסכל ונראה שהם ממשיכים לחכות למשהו מה תעשה??

אני ימשיך להסתכל עוד קצת זמן ואם לא קורה כלום אני הולך משם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. Kibō no chi

דודי ונדב
    אתם מכים לתשובה מגרווידור שמדברת עם רפריאור ואז אחרי הרבה דיבורים היא אומרת לכם בטלפטייה:"הרעיונות שלכם להוציא אותו מהאי גרועים כי הוא מנהיג השבט של הרפריאורים,הריידנים והרייהורנים. אז אסור לו לעזוב במיוחד כהתחילו המריבות בין השבט של הסטיליקס השנגע בפרוטקטור בזמן היתפתח והפך לסטיליקס החזק ביותר, אנחנו צריכים למצוא אותו ולהסביר לו מה קורה באי ואולי הוא יסכים לעשור לנו לחסל את סיירוס וג&#39;יין" מה תענו??

"ריפריהור, סיירוס מנזה לתפוס אותך בשביל להשתלט על העולם, הוא רוצה לנצל אותך&#33; רק נתשגר זמנית, אחרי זה נחזיר אותך אל האי&#33;"

Spoiler ספוילר

10. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    כלום לא קורה ואתה ההולך משם לאן תלך??

נדב
    "סיירוס לא רוצה לנצל אלה להרוג אותו כדי לזמן את ריקואזה,אבל אני לא יתן לו לעשות את זה"אומר איש שמתקרב אליכם ~~ ואז הוא מוסיף:"אני הוא תומס ומשימתי היא למנוע מצוות גאלקטיק לזמן פוקימונים אגדיים ולתפוס אותם אני הוא השליח של אנג&#39;ליקו " מה תענה לו??

מאט
    אתה ממשיך לתוך המערה ורואה הרבה אוניקסים קטנים חלקם אפילו זוהרים,לבסוף אתה מגיע לסוף המערה ורואה משהו שגורם לך ליפול מרוב המוזרות שלו זהו בטיליקס שחור עם סימני פרוטקטור~~ מה תעשה??

טייגר
    צודק=]ואני מעדיף טריקת כוח כף יד או פשוט תריקת כוח נשמע מגניב כזה
    ג&#39;יאודוד מרחף רק מעל סלעים ואדמה קשה לא מעל דשא
    ~~~~~~~~~~
    אתה מכניס אותו לפוכדור ומחפש פוקימון שריולו יוכל להילחם איתו,אחרי חיפוש של 5 דקות אתה מוצא שלוס קטן ~~ מטייל לו מה תעשה??

11. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 01:24 PM

נדב
    "סיירוס לא רוצה לנצל אלה להרוג אותו כדי לזמן את ריקואזה,אבל אני לא יתן לו לעשות את זה"אומר איש שמתקרב אליכם ~~ ואז הוא מוסיף:"אני הוא תומס ומשימתי היא למנוע מצוות גאלקטיק לזמן פוקימונים אגדיים ולתפוס אותם אני הוא השליח של אנג&#39;ליקו " מה תענה לו??
    "גם אתה נשלחת על ידי האלים, הא?" אגיד ואוסיף "אז הריפריהור הזה צריך כבר להקשיב ולצאת מהאי, או שהוא ימות"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 01:24 PM

מאט
    אתה ממשיך לתוך המערה ורואה הרבה אוניקסים קטנים חלקם אפילו זוהרים,לבסוף אתה מגיע לסוף המערה ורואה משהו שגורם לך ליפול מרוב המוזרות שלו זהו בטיליקס שחור עם סימני פרוטקטור~~ מה תעשה??

"אולי זה יספק את סיירוס"אני חושב לעצמי,"קדימה כולם&#33;תתקפו בכל הכוח&#33;"אני צועק לנידוקיניגם ולשאר הפוקימונים שלי..
    ========
    תערוך בדף הראשי את טוקסיקרוק במקום דרקניור&#33;
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 02:24 PM
    טייגר
    צודק=]ואני מעדיף טריקת כוח כף יד או פשוט תריקת כוח נשמע מגניב כזה
    ג&#39;יאודוד מרחף רק מעל סלעים ואדמה קשה לא מעל דשא
    ~~~~~~~~~~
    אתה מכניס אותו לפוכדור ומחפש פוקימון שריולו יוכל להילחם איתו,אחרי חיפוש של 5 דקות אתה מוצא שלוס קטן ~~ מטייל לו מה תעשה??
    אני בודק מידע עליו בפוקידע,ואז אני מוציא את ריולו
    "צאי ריולו,טריקת כוח&#33;" אני קורא במהירות ומצביע לכיוון השלוס

14. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    פעם הבאה יותר מ3 התקפות בהודעה או 3 התקפות טוב?
    ~~~~~~~~~
    אתה סורק אותו בפוקידע והפוקידע אומר:"פוקימון מסוג מים,שחי בהרבה אזורים במחוז דרקו,לאא נדיר במיוחד,התקפות שלו הן:פעימת מים,אקדח מים,היתקלות ומכת חול.
    אתה מחזיר את הפוקידע לכיס וזורק את הפוכדור של ריאולו לאווירר
    הריאולו יוצאת מהפוכדור ותוקפת בטריקת כוח חזקה במיוחד ומפילה את שלוס על האדמה,שלוס מתאושש ומגיב בפעימצ מים שפוגעת בריאולו שלך בעוצמה רבה והודפת אותה אחורה מה תעשה??

נדב
    "אסור לו לצאת מהאי אם הוא יצא מהאי יקרא אסון גדול לכל הריידונים,הרייהורנים והרפריאורים שקיימים.אנחנו צריכים להגן עליו בכך שנבי אותו למערה שלו בשלום ואז נגרום לול לקרוא לכל משפחתו למערה ונסגור אותה עד שסיירוס ילך מכאן" אומר תומס מה תענה??

מאט
    אתה לא יודע להקשיב לפקודות אה
    אם סיירוס אמר להביא אותו יש סיבה לכך
    ~~~~~~~~~~~~
    הסטיליקס שמבין שהוא בסכנה ומתכסה כולו בשריון פרוטקטור,השיריון שואב את המתקפות ולא משאיר אף שריטה עליו מה תעשה.??

15. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 01:57 PM

נדב
    "אסור לו לצאת מהאי אם הוא יצא מהאי יקרא אסון גדול לכל הריידונים,הרייהורנים והרפריאורים שקיימים.אנחנו צריכים להגן עליו בכך שנבי אותו למערה שלו בשלום ואז נגרום לול לקרוא לכל משפחתו למערה ונסגור אותה עד שסיירוס ילך מכאן" אומר תומס מה תענה??
    "נוכל להשתמש בטלפורט של גארדוואיר בשביל לשגר אותו אל המערה, מה אתה אומר?"

Spoiler ספוילר

עמוד 84 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3474828384858694 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •