Pokemon GO
עמוד 85 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 01:57 PM

מאט
    אתה לא יודע להקשיב לפקודות אה
    אם סיירוס אמר להביא אותו יש סיבה לכך
    ~~~~~~~~~~~~
    הסטיליקס שמבין שהוא בסכנה ומתכסה כולו בשריון פרוטקטור,השיריון שואב את המתקפות ולא משאיר אף שריטה עליו מה תעשה.??
    אף אחד לא יטיל פקודות על סואיסייד! -_-
    ------------------
    "טוב,בואו"אני אומר לפוקימונים וממשיך בדרך
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    אין דרך הסטיליקס הוא הסוף של הדרך במערה הזאת
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה ללכת חזרה אך הסטיליקס השחור צוווח משהו ושני סלעים חוסמים את היציאה מה תעשה??

נדב
    "לא יש כאן יותר מידי פוקימונים ורפריאור כבד מידי הוא ישבש את המסלול"אומר תומס מה תענה לו??

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 02:13 PM
    מאט
    אין דרך הסטיליקס הוא הסוף של הדרך במערה הזאת
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה ללכת חזרה אך הסטיליקס השחור צוווח משהו ושני סלעים חוסמים את היציאה מה תעשה??

"תנסו לשבור את הסלעים!"אני צועק לפוקימונים שאיתי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

4. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 02:13 PM

נדב
    "לא יש כאן יותר מידי פוקימונים ורפריאור כבד מידי הוא ישבש את המסלול"אומר תומס מה תענה לו??
    "טב, ריפריהור, תישאר באמצע, ביני לבין תומאס, גארדוואיר וויקטריבל ילכו מקדימה, בזמן שויקטריבל ולופיני-משמו הדג הזה ילכו מאחורה, ככה נסתיר אותך בערך, ונספק לך הגנה מכל הצדדים. קלי, בואי גם את" אני אומר ומחכה שניצור את ההרכב שחשבתי עליו, לאחר מכן אתחיל להתקדשם אל המערה.*

Spoiler ספוילר

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 02:57 PM
    טייגר
    פעם הבאה יותר מ3 התקפות בהודעה או 3 התקפות טוב?
    ~~~~~~~~~
    אתה סורק אותו בפוקידע והפוקידע אומר:"פוקימון מסוג מים,שחי בהרבה אזורים במחוז דרקו,לאא נדיר במיוחד,התקפות שלו הן:פעימת מים,אקדח מים,היתקלות ומכת חול.
    אתה מחזיר את הפוקידע לכיס וזורק את הפוכדור של ריאולו לאווירר
    הריאולו יוצאת מהפוכדור ותוקפת בטריקת כוח חזקה במיוחד ומפילה את שלוס על האדמה,שלוס מתאושש ומגיב בפעימצ מים שפוגעת בריאולו שלך בעוצמה רבה והודפת אותה אחורה מה תעשה??
    סליחה,אני לא רגיל לזה...
    --
    אתה יכול להוסיף אותי לרשומים?אני לא זוכר את ההתקפות ואני צריך לחפש אותן...
    --
    "צאי ריולו,מתקפת מהירות,טריקת כוח,ואז טריקת כוח מהירה!"

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 01:24 PM
    ירין
    כלום לא קורה ואתה ההולך משם לאן תלך??
    אני אמשיך ללכת צפונה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. AllwaysStriveAndProsper
    כל מי שביקש שאני יערוך דף רשומים זה בידיוק מה שעשיתי ב20 דקות האחרונות =]

נדב
    אתם מסתדרים בהרכב שהצעת ומתקדמים לכיוון המערה,אתם כבר ממש קרובים למערה כשפיתאום אתם קולטים חבורת חיילי ג&#39; הולכים אל ההר,הם לא שמים לב אליכם.
    ואתם ממשיכים למערה.
    אחרי הליכה ארוכה ומתישה אתם מגיעים מה תעשה עכשיו??

יריןאתה מתקדם אל כיוון המערות ורואה שכל האזור שם ריק מפוקימונים ורוב המערות סגורות בסלעים מה תעשה??

טייגר
    ריאולו תוקפת במתקפה מהירה ופוגעת בשלוס שמחזיר לה במכת בחול שמקשה עלייה ליראות והיא מפספסת את שלוס עם טריקת הכוח.שלוס תוקף אותה באקדח מים ופוגע בה.המים מאקדח המים שוטפות את החול מהעיינים של ריאולו והיא תוקפת את שלוס בטריקת כוח מהירה ומחסלת אותו. מה תעשה??

מאט
    הפוקימונים שלך מנסים לשבור את הסלעים אך הסלעים קשים מידי.
    הסטיליקס תוקף את הפוקימונים שלך בזנב ברזל ומחסל חלק מהם השאר פצועים מה תעשה??

8. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 03:25 PM

נדב
    אתם מסתדרים בהרכב שהצעת ומתקדמים לכיוון המערה,אתם כבר ממש קרובים למערה כשפיתאום אתם קולטים חבורת חיילי ג&#39; הולכים אל ההר,הם לא שמים לב אליכם.
    ואתם ממשיכים למערה.
    אחרי הליכה ארוכה ומתישה אתם מגיעים מה תעשה עכשיו??
    "הגענו" אגיד.
    "טוב ריפריהור, תיכנס ותסגור את עצמך"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

יריןאתה מתקדם אל כיוון המערות ורואה שכל האזור שם ריק מפוקימונים ורוב המערות סגורות בסלעים מה תעשה??
    יופי&#33;
    אבל מה עם הפייקים?
    ------
    "כולם צאו&#33; פוקמוני המים-אקדח מים&#33; אחר כך פוקמוני אש-להביור&#33; ואז כולם לתקוף במתקפות פיזיות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתה באמת חושב שיש לי אייקונים של הפייקים ??
    ~~~~~~~~~~~
    כולם תוקפים אך זה לא עוזר ~בגלל שהסלעים האלו מורכבים משני סוגים של סלעים סלעי פרוטקטור וסלעי מתכת כמו רוב האי הזה.~מה תעשה??

נדב
    הרפריאור אומר משהו לגרווידור והיא מפרשת לך בטלפטייה:"אני לא יכול חסרים כמה בני משפחה יש שמועה שאחד מהם מת והשניים האחרים מסתובים בחלק המזרחי בממלכת הסלוקינג"מה תעשה??

11. משתמש מנוסה

מאט
    הפוקימונים שלך מנסים לשבור את הסלעים אך הסלעים קשים מידי.
    הסטיליקס תוקף את הפוקימונים שלך בזנב ברזל ומחסל חלק מהם השאר פצועים מה תעשה??
    "תתקפו אותו בכל הכוח&#33;&#33;&#33;"אני צועק לפוקימונים שלא התעלפו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. Kibō no chi
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 03:33 PM
    סלעים סלעי פרוטקטור וסלעי מתכת כמו רוב האי הזה.~מה תעשה??

נדב
    הרפריאור אומר משהו לגרווידור והיא מפרשת לך בטלפטייה:"אני לא יכול חסרים כמה בני משפחה יש שמועה שאחד מהם מת והשניים האחרים מסתובים בחלק המזרחי בממלכת הסלוקינג"מה תעשה??
    "ממכלת הסלוקינג? נו באמת, אז בואו נלך כבר להביא אותם. איפה הממלכה ריפריהור? אגב, אתה בא איתנו. אם תישאר כאן צוות גלאקטיק יוכלו לתפוס אותך"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 03:33 PM
    ירין
    אתה באמת חושב שיש לי אייקונים של הפייקים ??
    ~~~~~~~~~~~
    כולם תוקפים אך זה לא עוזר ~בגלל שהסלעים האלו מורכבים משני סוגים של סלעים סלעי פרוטקטור וסלעי מתכת כמו רוב האי הזה.~מה תעשה??
    אה..ואללה.. :P
    ---
    "טוב בוא נמשיך" אני אומר להם וממשיך לחפש באזור
    --------

-------

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 04:25 PM

טייגר
    ריאולו תוקפת במתקפה מהירה ופוגעת בשלוס שמחזיר לה במכת בחול שמקשה עלייה ליראות והיא מפספסת את שלוס עם טריקת הכוח.שלוס תוקף אותה באקדח מים ופוגע בה.המים מאקדח המים שוטפות את החול מהעיינים של ריאולו והיא תוקפת את שלוס בטריקת כוח מהירה ומחסלת אותו. מה תעשה??
    תודה ^^
    --
    "כל הכבוד ריולו&#33;" אני קורא בכל ומרים אותה בידי,מלטף את ראשה
    "היית מצוינת" אני אומר ומוריד אותה,ואז ממשיך להתקדם לעיר הבאה

15. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    קורא בקול לא כל חחחח
    מצב השמחה של ריאולו עלה
    משמחה הוא עלה לשמחה מאד
    כשהוא יגיע למאושרת היא תתפתח~ יש עוד זמן~
    ;~~~~~~~~~;
    ריאולו נראית שמחה מאד מנצחונה הראשון,אתם ממשיכים להיתקדם לעיר הבאה ובדרך רואים פי&#39;דג&#39;י מקפץ לו על הדשא מה תעשה??

ירין
    אתה יודע שאתה כבר יכול לעזוב את האי
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתם ממשיכים לחפש אך לא מוצאים שום פוקימון מה תעשה??

נדב
    ככבר אמרתי לך מזרחה מאיפו שאתם
    ~~~~~~~~~~~~~~
    גרווידור אומרת לך:"לא הוא אומר שהוא נשאר כאן עם משפחתו ביחד הם יוכלו לחסל את הפוקימונים של גאלקטיק וגם יש לו את עוזריו:סלוקינג,גולם,טרניטאר ומגמורטר שיעזרו לו להגן על עצמו ומשפחתו." מה תענה??

מאט
    האונדום,טוקסיקרוג,ברונזורג.
    תוקפים אותו אך הוא שוב מתכסה בפרוטקטור מה תעשה??

עמוד 85 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •