אני ממשיך בדרכי לעיר הבאה..(איפה אני?)Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 05:22 PM
ירין
כן =]
;~~~~
אתה נכנס למסוק וחוזר לאותו מקום שממנו טסט בפעם הראשונה מה תעשה??
אני ממשיך בדרכי לעיר הבאה..(איפה אני?)Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 05:22 PM
ירין
כן =]
;~~~~
אתה נכנס למסוק וחוזר לאותו מקום שממנו טסט בפעם הראשונה מה תעשה??
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
מאט
אז למה זה קשור שבאתי לכל הפוקימונים החדשים של כולם את החמש המתקפות שבין הראשונות שלהם בסרבי אף על פי שהם מפותחים להית]תחות אחרונה או לזה שאתה עושה טעיות כמו ליתקוף פוקימון סתם ככה
למה זה קשור ????
ירין
בהר שיני מון=]
~~~~~~~~
אתה לא יכול ללכת מהר שיני מון לעיר הבאה רק לעיר דארקר =]
לא זה לא קשור לזה.Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 05:36 PM
Suicide
אז למה זה קשור שבאתי לכל הפוקימונים החדשים של כולם את החמש המתקפות שבין הראשונות שלהם בסרבי אף על פי שהם מפותחים להית]תחות אחרונה או לזה שאתה עושה טעיות כמו ליתקוף פוקימון סתם ככה
למה זה קשור ????
אני אגיד לך למה זה קשור:
אתה מכריח אותנו ללכת בדרכים שאתה רוצה,עם אנחנו לא אתה דופק אותנו.
אתה מכריח אותנו ללכוד את הפוקימונים שאתה רוצה,עם אנחנו לא אתה דופק אותנו.
אתה כל הזמן עושה איוונטים מטופשים שלא קשורים בכלל למשחק או לרעיון המרכזי של המשחק.
אתה מכריח אותנו לשחק את המשחק בשבילך ואיך שאתה רוצה,עם אנחנו לא עושים את זה אז אתה דופק אותנו.
בקיצור אנחנו כמו בובות חוט שלך ואתה מוליך אותנו לפי מה שאתה רוצה.
יש עוד דברים אבל זה העיקר..
אני.Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 05:43 PM
מי עוד חושב כמו יהב שלנו ???
נדב
אתם ממשיכים ללכת ורואים אזור שבו יש רק סלוקינגים ולידם אתם רואים 2 רפריאורים כניראה הם הבני משפחה החסרים מה תעשה??
--
"בווא מהר! צריך ללכת אל המערה, הריפריהור הזוהר קורא לכם!" אני צועק ומתקרב אליהם.
"גארדוואיר, תשגרי את כולנו למערה"
ספוילר
למה אם אפשר לדעת איך דפקתי אותך ואולי עכשיו אתם לא מבינים איך האוונט הזה קשור לעלילה כי אתם לא חושבים למה אולי בעזרת אגדיים כמו ריקואזה,קגוגר וגראודון הוא יצליח להשיג אגדיים אחרים לא חשבתם על זה מי שרוצה שיפרוש יהיה יותר מקום לשחקנים אחרים
נדב
הרפריאורים הולכים אחרייכם למערה,אחרי 20 דקות אתם מגיעים למערה ונפרדים מהראפריאור הזוהר שמביא לך ולדודי ביצה וגם לקלי ולתומס~זה לא כל כך משנה שהוא הביאה להם אבל כדי שיצא הוגן~ מה תעשה עכשיו הרסתה את התוכנית של סיירוס וג'יין ??
עוזב, נראה לי שאני גם פורש...Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 05:50 PM
למה אם אפשר לדעת איך דפקתי אותך ואולי עכשיו אתם לא מבינים איך האוונט הזה קשור לעלילה כי אתם לא חושבים למה אולי בעזרת אגדיים כמו ריקואזה,קגוגר וגראודון הוא יצליח להשיג אגדיים אחרים לא חשבתם על זה מי שרוצה שיפרוש יהיה יותר מקום לשחקנים אחרים
נדב
הרפריאורים הולכים אחרייכם למערה,אחרי 20 דקות אתם מגיעים למערה ונפרדים מהראפריאור הזוהר שמביא לך ולדודי ביצה וגם לקלי ולתומס~זה לא כל כך משנה שהוא הביאה להם אבל כדי שיצא הוגן~ מה תעשה עכשיו הרסתה את התוכנית של סיירוס וג'יין ??
ספוילר
למה אם אפשר לדעת אותך לא דפקרתי בשום צורה שהיא גם את יהב אתם חושבים ככה כי אתם לא מבינים שדאתם עושים טעיות במשחק ואז קורה משהו רע ואז אתם אומרים אוף למה הוא דופק אותי כל הזמן סעמק עיצבנתם אותי ילאאה לא צריך אתכם ושלא תנסון אחר כך לחזור למשחק אתם רציתם לפרוש תפרשו אל תבקשו לחזור בימיוחד אתה יהב :angry: -_-
עם תמשיך לקרוא לי יאב בחיים אני לא אחזור.Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 05:58 PM
למה אם אפשר לדעת אותך לא דפקרתי בשום צורה שהיא גם את יהב אתם חושבים ככה כי אתם לא מבינים שדאתם עושים טעיות במשחק ואז קורה משהו רע ואז אתם אומרים אוף למה הוא דופק אותי כל הזמן סעמק עיצבנתם אותי ילאאה לא צריך אתכם ושלא תנסון אחר כך לחזור למשחק אתם רציתם לפרוש תפרשו אל תבקשו לחזור בימיוחד אתה יהב :angry: -_-
טובOriginally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 05:36 PM
ירין
בהר שיני מון=]
~~~~~~~~
אתה לא יכול ללכת מהר שיני מון לעיר הבאה רק לעיר דארקר =]
---
טוב אז אני אלך לשם
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אבל חלק מהמתקפות לא יעבדו אז זה לא כל כך שווה לי... >_>Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 06:28 PM
טייגר
כן נכון כי הוא גם פוקימון אבן~יאנו יש לו 2 סוגים~ ואבן מחסל מעופף אז טעית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פידג'י תוקף בסופה ופוגע בריאולו ואז יורד למטה במכת כנף שפוגעת בריאולו ופוצעת אותה מאד,ריאולו תוקפת בטריקת כוח מהירה שלא משפיע על פידג'י שתוקף אותה בניקורר ומעלף אותה מה תעשה??
--
עילפת אותה בכוונה מהר נכון?כדי לנסות להוכיח לי שאני טועה...
אז אם אתה כל כך רוצה...
--
"צא ג'יודוד!תשתמש בהשלכת סלעים כמה פעמים,מהר!"
טייגר
לא פשוט מעופף זה החולשה שלה+היא פצועה מהקרב הקודם אז אל תגיד שאני דופק אותך <_<
איזה חלק יש לו 4 מתקפות 2 נורמאל ו2 מתקפות אבן מה לא יעבוד??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'יאודוד יוצא ותוקף את פידג'י בהשלחת סלעים פידג'י חסר העונים לא מספיק לחמוק ונפגע,אחד הסלעים פוגע בפידג'י ונשאר לו על הכנף ככה שנוצר מצב שפידג'י לא יכול לזוז.ג'יאודוד ממשיך ליתקוף עד שפידג'י מתעלף~הוא היתעלף מהר כי הוא היה פצוע מהקרב עם ריאולו שלך~ מה תעשה עכשיו.??
"כל הכבוד ג'יודוד חזור!" אני קורא ומחזיר אותו.Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 07:34 PM
טייגר
לא פשוט מעופף זה החולשה שלה+היא פצועה מהקרב הקודם אז אל תגיד שאני דופק אותך <_<
איזה חלק יש לו 4 מתקפות 2 נורמאל ו2 מתקפות אבן מה לא יעבוד??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'יאודוד יוצא ותוקף את פידג'י בהשלחת סלעים פידג'י חסר העונים לא מספיק לחמוק ונפגע,אחד הסלעים פוגע בפידג'י ונשאר לו על הכנף ככה שנוצר מצב שפידג'י לא יכול לזוז.ג'יאודוד ממשיך ליתקוף עד שפידג'י מתעלף~הוא היתעלף מהר כי הוא היה פצוע מהקרב עם ריאולו שלך~ מה תעשה עכשיו.??
אני ממשיך לעיר הבאה,מסתכל בנוף,אבל לא מחפש פוקימונים כדי להלחם אלא מחכה להגיע לעיר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)