Pokemon GO
עמוד 88 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3878868788899098 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,306 עד 1,320 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    טייגר
    אתה ממש בכניסה לעיר ראית את הפידג'י =]
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקדם אל תוך העיר דארקר ורואה שבעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    חנות
    אזור מאמנים~כתוב עליו בהודעה השנייה
    בתי מגורים
    חנות אלקטרוניקה~משמשת כדי ליראות חדשות או לשדרג פוכדורים
    מה תעשה??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 07:50 PM
    טייגר
    אתה ממש בכניסה לעיר ראית את הפידג'י =]
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקדם אל תוך העיר דארקר ורואה שבעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    חנות
    אזור מאמנים~כתוב עליו בהודעה השנייה
    בתי מגורים
    חנות אלקטרוניקה~משמשת כדי ליראות חדשות או לשדרג פוכדורים
    מה תעשה??
    אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותם,
    ואז אני ניגש לחנות האלקטרוניקה ומסתכל מסביב,מחפש דברים מעניינים

3. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    אתה מסיים לראפות את הפוקימונים שלך והולך לחנות האלקטרוניקה ושם בדיוק מתחיל מבזק חדשות:"היום נמצא רוברט פלאנט מת בהר שיני מון נראה שהפוקימונים שלו הרגו אותו. עוד מידע יגיע בהמשך... וזה הסוף למבזק החדשות הקצר" אתה ממשיך להיסתכל על הדברים לחנות כשפיתאום הבעלים שלה קורא לך לפנים מה תעשה??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 08:40 PM
    טייגר
    אתה מסיים לראפות את הפוקימונים שלך והולך לחנות האלקטרוניקה ושם בדיוק מתחיל מבזק חדשות:"היום נמצא רוברט פלאנט מת בהר שיני מון נראה שהפוקימונים שלו הרגו אותו. עוד מידע יגיע בהמשך... וזה הסוף למבזק החדשות הקצר" אתה ממשיך להיסתכל על הדברים לחנות כשפיתאום הבעלים שלה קורא לך לפנים מה תעשה??
    'מה הוא רוצה?' אני חושב לעצמי,ולבסוף אני הולך אליו בשקט,מוטרד עדיין מהאדם המת שנמצא

5. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    "שלום לך אני כמו אתה רואה בעל החנות ויש לי משימה בשבילך אתה מעוניין עם תבצע אותה תקבל פרס מיוחד במינו אז אתה מעוניין?? דרך אגב שמי הוא וילי" אומר לך וילי~המראה של וילי=~מה תענה לו??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 12:46 PM
    דודי ונדב
    אתם מכים לתשובה מגרווידור שמדברת עם רפריאור ואז אחרי הרבה דיבורים היא אומרת לכם בטלפטייה:"הרעיונות שלכם להוציא אותו מהאי גרועים כי הוא מנהיג השבט של הרפריאורים,הריידנים והרייהורנים. אז אסור לו לעזוב במיוחד כהתחילו המריבות בין השבט של הסטיליקס השנגע בפרוטקטור בזמן היתפתח והפך לסטיליקס החזק ביותר, אנחנו צריכים למצוא אותו ולהסביר לו מה קורה באי ואולי הוא יסכים לעשור לנו לחסל את סיירוס וג'יין" מה תענו??
    " אולי ניתקוף עם ול הפוקימונים שלנו !? "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    כבר סיימנו תאוונט ביחד עם הסיום היו 2 פרישות אז אתה מקבל 2 ביצים אחת שלך ואחת של נדב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה על המסוק ומשאיר את האי בטוח מסיירוס שעדיין מחכה לחייל המתקדם שיתפוס את הרפריאור הזוהר. אך החייל תקוע במערה עם הפוקימונים הכי אגרסבי שנמצא על האי מוחעחעחעחע.
    אתה מגיע בחזרה להר שיני מון ויורד מהמסוק מה תעשה עכשיו??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 10:18 PM
    דודי
    כבר סיימנו תאוונט ביחד עם הסיום היו 2 פרישות אז אתה מקבל 2 ביצים אחת שלך ואחת של נדב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה על המסוק ומשאיר את האי בטוח מסיירוס שעדיין מחכה לחייל המתקדם שיתפוס את הרפריאור הזוהר. אך החייל תקוע במערה עם הפוקימונים הכי אגרסבי שנמצא על האי מוחעחעחעחע.
    אתה מגיע בחזרה להר שיני מון ויורד מהמסוק מה תעשה עכשיו??
    אני מחפש איזה מאמן לקרב .
    בברכה, דודי

9. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    על ההר0=
    ~~~~~~~~~
    אתה מתחיל לחפש מאמנים ומוצא אתה מחליט ללכת אל העיר אבל גם שם אין מאמנים מה תעשה??

10. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה אם התגובות שלכם ימשיכו בקצב הזה אני יאלץ לינעול את המשחק ואל תגידו לי שאתם לא מחוברים ראיתי היום מישהו והוא הגיב במשחקים אחרים ופה לא אז אל תגידו לי

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 06:22 PM
    ירין
    המשתמש הכי וותיק ולא מתלונן אתה מקבל ביצת פוקימון בגלל סוף האוונט =]
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לעיר דארקר ואחרי הליכה של כחצי שעה אתה מגיע מה תעשה עכשיו??
    תודה!
    ----
    שמע אני הגבתי בכמה משחקים והייתי צריך ללכת כי אמא שלי קראה לי ולא חזרתי.. אני גם רואה עכשיו טלוויזיה..
    -------
    אני אלך לרפאות את הפוקימונים ואמשיך בדרך
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 10:34 PM
    דודי
    על ההר0=
    ~~~~~~~~~
    אתה מתחיל לחפש מאמנים ומוצא אתה מחליט ללכת אל העיר אבל גם שם אין מאמנים מה תעשה??
    אני הולך אל מרכז הפוקימונים כדי לסכור חדר לילה , ואז אני מחפש תחרות מאמנים .
    בברכה, דודי

13. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך והולך לעיר הבאה בדרך אתה פוגש באלקיד עצבני מה תעשה ??

דודי
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומשכיר חדר לילה,ואז הולך למרכז המאמנים ורואה שם את טום עם הבגון שלו מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 10:53 PM
    ירין
    אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך והולך לעיר הבאה בדרך אתה פוגש באלקיד עצבני מה תעשה ??
    אני ימשיך בדרך
    ---------
    תשמע אין לי מה לעשות עם פוקימון חשמלי..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    על זה חשבתי כבר פשוט חשבתי אולי תעלה על זה שהויסקאש שלך לא מאומן ואתה לא יודע תיכולות שלו+אין לו חולשה לחשמל אבל כבר המשכת ללכת אז בעיה שלך
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעלם מהאלקיד וומשיך ללכת ורואה עוד פוקימון הפעם רטטה מה תעשה??

עמוד 88 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3878868788899098 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •