טייגר
אתה ממש בכניסה לעיר ראית את הפידג'י =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם אל תוך העיר דארקר ורואה שבעיר יש:
מרכז פוקימונים
חנות
אזור מאמנים~כתוב עליו בהודעה השנייה
בתי מגורים
חנות אלקטרוניקה~משמשת כדי ליראות חדשות או לשדרג פוכדורים
מה תעשה??
אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותם,Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 07:50 PM
טייגר
אתה ממש בכניסה לעיר ראית את הפידג'י =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם אל תוך העיר דארקר ורואה שבעיר יש:
מרכז פוקימונים
חנות
אזור מאמנים~כתוב עליו בהודעה השנייה
בתי מגורים
חנות אלקטרוניקה~משמשת כדי ליראות חדשות או לשדרג פוכדורים
מה תעשה??
ואז אני ניגש לחנות האלקטרוניקה ומסתכל מסביב,מחפש דברים מעניינים
טייגר
אתה מסיים לראפות את הפוקימונים שלך והולך לחנות האלקטרוניקה ושם בדיוק מתחיל מבזק חדשות:"היום נמצא רוברט פלאנט מת בהר שיני מון נראה שהפוקימונים שלו הרגו אותו. עוד מידע יגיע בהמשך... וזה הסוף למבזק החדשות הקצר" אתה ממשיך להיסתכל על הדברים לחנות כשפיתאום הבעלים שלה קורא לך לפנים מה תעשה??
'מה הוא רוצה?' אני חושב לעצמי,ולבסוף אני הולך אליו בשקט,מוטרד עדיין מהאדם המת שנמצאOriginally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 08:40 PM
טייגר
אתה מסיים לראפות את הפוקימונים שלך והולך לחנות האלקטרוניקה ושם בדיוק מתחיל מבזק חדשות:"היום נמצא רוברט פלאנט מת בהר שיני מון נראה שהפוקימונים שלו הרגו אותו. עוד מידע יגיע בהמשך... וזה הסוף למבזק החדשות הקצר" אתה ממשיך להיסתכל על הדברים לחנות כשפיתאום הבעלים שלה קורא לך לפנים מה תעשה??
" אולי ניתקוף עם ול הפוקימונים שלנו !? "Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 12:46 PM
דודי ונדב
אתם מכים לתשובה מגרווידור שמדברת עם רפריאור ואז אחרי הרבה דיבורים היא אומרת לכם בטלפטייה:"הרעיונות שלכם להוציא אותו מהאי גרועים כי הוא מנהיג השבט של הרפריאורים,הריידנים והרייהורנים. אז אסור לו לעזוב במיוחד כהתחילו המריבות בין השבט של הסטיליקס השנגע בפרוטקטור בזמן היתפתח והפך לסטיליקס החזק ביותר, אנחנו צריכים למצוא אותו ולהסביר לו מה קורה באי ואולי הוא יסכים לעשור לנו לחסל את סיירוס וג'יין" מה תענו??
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
דודי
כבר סיימנו תאוונט ביחד עם הסיום היו 2 פרישות אז אתה מקבל 2 ביצים אחת שלך ואחת של נדב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה על המסוק ומשאיר את האי בטוח מסיירוס שעדיין מחכה לחייל המתקדם שיתפוס את הרפריאור הזוהר. אך החייל תקוע במערה עם הפוקימונים הכי אגרסבי שנמצא על האי מוחעחעחעחע.
אתה מגיע בחזרה להר שיני מון ויורד מהמסוק מה תעשה עכשיו??
אני מחפש איזה מאמן לקרב .Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 10:18 PM
דודי
כבר סיימנו תאוונט ביחד עם הסיום היו 2 פרישות אז אתה מקבל 2 ביצים אחת שלך ואחת של נדב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה על המסוק ומשאיר את האי בטוח מסיירוס שעדיין מחכה לחייל המתקדם שיתפוס את הרפריאור הזוהר. אך החייל תקוע במערה עם הפוקימונים הכי אגרסבי שנמצא על האי מוחעחעחעחע.
אתה מגיע בחזרה להר שיני מון ויורד מהמסוק מה תעשה עכשיו??
בברכה, דודי
תודה!Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 06:22 PM
ירין
המשתמש הכי וותיק ולא מתלונן אתה מקבל ביצת פוקימון בגלל סוף האוונט =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לעיר דארקר ואחרי הליכה של כחצי שעה אתה מגיע מה תעשה עכשיו??
----
שמע אני הגבתי בכמה משחקים והייתי צריך ללכת כי אמא שלי קראה לי ולא חזרתי.. אני גם רואה עכשיו טלוויזיה..
-------
אני אלך לרפאות את הפוקימונים ואמשיך בדרך
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני הולך אל מרכז הפוקימונים כדי לסכור חדר לילה , ואז אני מחפש תחרות מאמנים .Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 10:34 PM
דודי
על ההר0=
~~~~~~~~~
אתה מתחיל לחפש מאמנים ומוצא אתה מחליט ללכת אל העיר אבל גם שם אין מאמנים מה תעשה??
בברכה, דודי
אני ימשיך בדרךOriginally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 10:53 PM
ירין
אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך והולך לעיר הבאה בדרך אתה פוגש באלקיד עצבני מה תעשה ??
---------
תשמע אין לי מה לעשות עם פוקימון חשמלי..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)