Pokemon GO
עמוד 89 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,321 עד 1,335 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 11:20 PM
    ירין
    על זה חשבתי כבר פשוט חשבתי אולי תעלה על זה שהויסקאש שלך לא מאומן ואתה לא יודע תיכולות שלו+אין לו חולשה לחשמל אבל כבר המשכת ללכת אז בעיה שלך
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעלם מהאלקיד וומשיך ללכת ורואה עוד פוקימון הפעם רטטה מה תעשה??
    רגע..וויסקיש.. איזה סוג הוא?
    מה קשור אליו?
    יש לי מגנמייט
    ----
    אני מתעלם גם ממנו
    ---
    תשמע אני לא אתפוס פוקימונים שיש לי את הסוג שלהם..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    יואו איתך מה אתה למבין בזה שאני מציע לך פוקימוניםם לאימונים למה נראה לך שאני יציע לך פוקמון כמו רטטה לתפיסה מה אני טמבל או משהו כזהO_ס
    והוא סוג אדמה&#092;מים ~בן כמה אתה?? סתם שאני אדע
    ויש לי רעיון כל הזמן שאתה פוגש פוקימון חדש תגיד לי אם אתה מכיר או לא ואני אתן לך את המספר פוקידע שלו ואתה תכנס לסרבי ותראה מידע עליו טוב=] או שאני פשוט יבי לך תדף סרבי שלו =]
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעלם גם מהרטטה ומששיך לעיר,אחרי הליכה קצרה אתה מגיע לעיר בעיר יש:
    מכון האש
    מרכז פוקימונים
    חנות
    מרכז האימונים
    בתי מגורים
    לאן תלך??

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 10:53 PM
    דודי
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומשכיר חדר לילה,ואז הולך למרכז המאמנים ורואה שם את טום עם הבגון שלו מה תעשה??
    " היי טום בא לך קרב כפול ?&#33; " אני אומר
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    "כן בכיף" הוא עונה לך ואז מוסיף:"בגון תיכונן לקרב ועכשיו צא זאנגוס" ומוציא זנגוס במי תבחר לקרב??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 11:48 PM
    ירין
    יואו איתך מה אתה למבין בזה שאני מציע לך פוקימוניםם לאימונים למה נראה לך שאני יציע לך פוקמון כמו רטטה לתפיסה מה אני טמבל או משהו כזהO_ס
    והוא סוג אדמה&#092;מים ~בן כמה אתה?? סתם שאני אדע
    ויש לי רעיון כל הזמן שאתה פוגש פוקימון חדש תגיד לי אם אתה מכיר או לא ואני אתן לך את המספר פוקידע שלו ואתה תכנס לסרבי ותראה מידע עליו טוב=] או שאני פשוט יבי לך תדף סרבי שלו =]
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעלם גם מהרטטה ומששיך לעיר,אחרי הליכה קצרה אתה מגיע לעיר בעיר יש:
    מכון האש
    מרכז פוקימונים
    חנות
    מרכז האימונים
    בתי מגורים
    לאן תלך??
    אה..לא הבנתי אותך..ידעתי שהוא מים&#092;אדמה פשוט לא הבנתי מה אמרת.. טוב אני יחזור להתאמן..
    -----
    אני יחזור אחורה להתאמן
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 11:57 PM
    דודי
    "כן בכיף" הוא עונה לך ואז מוסיף:"בגון תיכונן לקרב ועכשיו צא זאנגוס" ומוציא זנגוס במי תבחר לקרב??
    " מאגמטור צא &#33; , להביור &#33; , דרטיני צא &#33; , גל הלם &#33; "
    בברכה, דודי

7. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    למגמורטר אין להיבור תראה תהתקפות שלו קודם ואז
    ~~~~~~~~~~~~
    מגמורטר ודרטיני יוצאים דרטיני תוקקפף בגל הלם ומגמורטר בגחלת שניהם פוגעים בפוקימונים של טום שצןעק להם :"זאנגוס חיתוך לילה בגון טפרי דרקון" ושניהם מתקדמים אל מגמורטר ודרטיני מהירות מה תעשה??

ירין
    אתה יוצא מהעיר ושם לב שהלילה עולה אתה ממשיך לחפש וצותא ספינרק קטן על הדשא אוכל ברים מה תעשה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 11:41 PM

ירין
    אתה יוצא מהעיר ושם לב שהלילה עולה אתה ממשיך לחפש וצותא ספינרק קטן על הדשא אוכל ברים מה תעשה??
    לא מכיר..
    -----
    אני מחכה
    --------

-------

9. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    כל פעם שאתה לא מכיר תוציא פוקידע ותסרוק אותו=]
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא תפוקידע וסורק את הפוקימון ~דף שלו תלחץ כאן=]~ מה תעשה עכשיו??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 07:48 PM
    טייגר
    "שלום לך אני כמו אתה רואה בעל החנות ויש לי משימה בשבילך אתה מעוניין עם תבצע אותה תקבל פרס מיוחד במינו אז אתה מעוניין?? דרך אגב שמי הוא וילי" אומר לך וילי~המראה של וילי=~מה תענה לו??
    "זה תלוי מה המשימה ומה הפרס" אני אומר לו בזהירות
    "ורק אז אני אחליט האם כדאי לי"

11. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    וילי עונה לך:"לתפוס בשבילי 2 וולטורבים ומגנמייט בפוכדורים מיוחדים שאני אתן לך אתה מסכים אם תעשה את המשימה תקבל ביצת פוקימון נדיר מאד שהשגתי בהר שיני מון"מה תענה לו??

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 6 2009, 11:41 PM
    דודי
    למגמורטר אין להיבור תראה תהתקפות שלו קודם ואז
    ~~~~~~~~~~~~
    מגמורטר ודרטיני יוצאים דרטיני תוקקפף בגל הלם ומגמורטר בגחלת שניהם פוגעים בפוקימונים של טום שצןעק להם :"זאנגוס חיתוך לילה בגון טפרי דרקון" ושניהם מתקדמים אל מגמורטר ודרטיני מהירות מה תעשה??
    " גחלת עכשיו מגמטאור &#33; , דרטיני שוב גל הלם &#33; "
    בברכה, דודי

Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 10:13 AM
    טייגר
    וילי עונה לך:"לתפוס בשבילי 2 וולטורבים ומגנמייט בפוכדורים מיוחדים שאני אתן לך אתה מסכים אם תעשה את המשימה תקבל ביצת פוקימון נדיר מאד שהשגתי בהר שיני מון"מה תענה לו??
    &#39;שלושתם יהיו סוגי חשמל,מה שאומר שהמתקפות לא ישפיעו בכלל על ג&#39;יודוד&#39; אני חושב לעצמי בשמחה
    "אני מקבל את המשימה שלך" אני אומר
    "אז תביא לי את הפוכדורים.איפה הם נמצאים בדיוק?"

14. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    -"הינה" הוא אומר ומביא לך 3 פוכדורים צהובים ומוזרים שיש בהם מקומות שבהם אפשר לחבר כל מיני חיבורים אלקטרוניים שאתה לא מבין בהם.אתה בא לצאת מהחנות כשפיתאום וילי אומר:"אתה לא תמצא פה באזור פוקימוני חשמל,כדי שתלך לאזור המאמנים בחלק הכי צפוני שלו יש תחנת כוח ישנה מלא בפוקימוני חשמל אבל תזהר יש שמועה שיש שם גם חבורת מצ&#39;ופים חזקים אך זו רק שמועה" מה תעשה??

דודי
    זנגוס קופץ על דרטיני ותוקף אותו בחיתוך לילה בזמן שמגמורטר תוקף את זנגוס בגחלת.בגון תוקף את מגמורטר בטפרי דרקון,דרטיני מוריד ממנו את זנגוס ותוקף בגל הלם שמשתק את זנגוס. טום צועק לפוקימונים שלו:"בגון נשימת דרקון זנגוס רידוק חרבות ואז זעם" בגון מכין את נשימת הדרקון בפהה שלו והוא עומד ליתקוף את דרטיני מה תעשה??

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 09:44 AM
    דודי
    זנגוס קופץ על דרטיני ותוקף אותו בחיתוך לילה בזמן שמגמורטר תוקף את זנגוס בגחלת.בגון תוקף את מגמורטר בטפרי דרקון,דרטיני מוריד ממנו את זנגוס ותוקף בגל הלם שמשתק את זנגוס. טום צועק לפוקימונים שלו:"בגון נשימת דרקון זנגוס רידוק חרבות ואז זעם" בגון מכין את נשימת הדרקון בפהה שלו והוא עומד ליתקוף את דרטיני מה תעשה??
    " דרטיני תעמוד ותיתחמק מיזה שניה ליפני שזה בא אלייך , ואז תישתמש בציקלון חשמל &#33; , מאגמטואור גחלת &#33; .
    ואז אני אומר לעצמי :
    " זה כבר יגמור אותו . "
    בברכה, דודי

עמוד 89 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •