Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 101 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 11:52 AM

ירין
    אתה מגיעה לערי דארקר ורואה את הר שיני מון מה תעשה??

קודם כל אלך לרפא את הפוקימונים ואז לזכות בתחרוית של הפוקימון הנדיר וכו..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    מתי שפותחים את עמוד עשר אני יוסיף את ההתקפות ועוד כמה דברים.
    ~~~~~~~~~~~
    היא לא חיילת היא סגנית
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לאחריה עד שאתם מגיעים לבסיס המוסתר בתוך מערה ענקית.אתה מגיעה לכניסה ושם מבקשים מימך מסמכים מה תעשה??

ירין
    אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך פיתאום אתה מבחין ביופיטר סגנית של סיירוס אומרת לך"היי ילד בוא איתי אתה אחד מהניבחנים החדשים לצוות גאלקטיק נכון??"והולכת לכיוון הר שיני מון.

ג&#39;ון
    ארון מישתמש בקשיחות ואז בדירדור אבנים הוא קופץ על אחת האבנים וחומק בכך מהרוח הכסופה האבן שארון עליה פוגעת בסייטר וארון מישתמש בציפורן ברזל על בסייטר ובכך מחסל אותו,פיתאום ארון מתחיל ליזהור ואחרי שנייה בימקום ארון מופיע שם .מה תעשה??
    ליירון מקבל התקפה חדשה הגנת ברזל

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 02:41 PM
    מאט
    מתי שפותחים את עמוד עשר אני יוסיף את ההתקפות ועוד כמה דברים.
    ~~~~~~~~~~~
    היא לא חיילת היא סגנית
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לאחריה עד שאתם מגיעים לבסיס המוסתר בתוך מערה ענקית.אתה מגיעה לכניסה ושם מבקשים מימך מסמכים מה תעשה??
    "הנה המסמכים"אני אומר ומביא אותם.
    --------
    עם המצב של בנירי הוא שמחה מאוד,מתי היא תתפתח?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה
    ג&#39;ון
    ארון מישתמש בקשיחות ואז בדירדור אבנים הוא קופץ על אחת האבנים וחומק בכך מהרוח הכסופה האבן שארון עליה פוגעת בסייטר וארון מישתמש בציפורן ברזל על בסייטר ובכך מחסל אותו,פיתאום ארון מתחיל ליזהור ואחרי שנייה בימקום ארון מופיע שם ליירון.מה תעשה??
    ליירון מקבל התקפה חדשה הגנת ברזל
    אני אומר בשמחה לליירון:"ארון התפתחת לליירון&#33; עכשיו אתה יותר חזק&#33; וגם ניצחת בקרב, כל הכבוד&#33;" ואני מחזיר את ליירון לפוכדור כדי שינוח.
    אני אומר לטום:"אולי תרצה קרב נוסף, הקרבי שלי נגד הטדיאורסה שלך, מה אתה אומר?"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

5. AllwaysStriveAndProsper
    ג&#39;ון
    טום עונה:"אין בעיה צא טדיאורסה" והטדיאורסה שלו מיתקדם 3צעדים קדימה עם מבט אכזרי על הפנים
    טום אומר לו:"טדי צא מיתקפת אגרוף חשמל ואז אגרוף קרח"

מאט
    אתה נכנס לפנים ורואה הרבה חיילים מתחילים היא מובילה אותך אל חדר קטן ובו מיטה שירותים מיקלחת וכיור ואמרת לך:"כאן תגור במשך השבוע הקרוב" מה תעשה
    ~~~~~~~~~~~
    היא מיתפתחת בשמחה מאד מאד

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 03:17 PM
    ג&#39;ון
    טום עונה:"אין בעיה צא טדיאורסה" והטדיאורסה שלו מיתקדם 3צעדים קדימה עם מבט אכזרי על הפנים
    טום אומר לו:"טדי צא מיתקפת אגרוף חשמל ואז אגרוף קרח"
    אני אומר לקרבי:"קרבי תזוז הצידה מהמתקפות של טדיאורסה ותשתמש בקרן בועות ואז דופק מים&#33;"
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 03:01 AM
    ג&#39;יי
    איווי מישתמש במיתקפת החול ומחליש בכך את עלי התער אך הם בכל זאת פוגעים בו מרוב הכוח הוא עף החורה ובכך צ&#39;יקוריטה לא מצליחה ליתפוס אותו בגפנים שלה המאמן צועק לה:"מיתקפת יום שימשי ואז קרן סולרית"אתה רואה אותה מיתמשת ביום שימשי ואז היא מתחילה לאגור קרן סולרית.
    מה תעשה??
    "מיתקפת חול&#33;"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 03:17 PM

מאט
    אתה נכנס לפנים ורואה הרבה חיילים מתחילים היא מובילה אותך אל חדר קטן ובו מיטה שירותים מיקלחת וכיור ואמרת לך:"כאן תגור במשך השבוע הקרוב" מה תעשה
    ~~~~~~~~~~~
    היא מיתפתחת בשמחה מאד מאד
    "בסדר,מה עם משימות?חברי לצוות?"אני שואל אותה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. AllwaysStriveAndProsper
    ג&#39;ון
    קרבי מצליח לחמוק מאגרוף החשמל אך תדי פוגע עם אגרוף הקרח קרבי מישתמש בקרן פועות שמשבשת את הראייה של תדי ואז קרבי משגר דופק מים עוצמתתי שמעיף את תדי אחורה כמה מטרים.טום צועק לתדי:"תדי צא מיתקפת אגרוף חשמל משולב בחיתוך לילה עם שריטה"תדי מיתקרב לקרבי במהירות עצומה מה תעשה בנוגע לזה??
    מצב
    תדי60%
    קרבי80%

מאט
    "המשימות יתחילו מחר שותפים לחדר עדיין לא הגיעו עכשיו כדי לתלך אל הזירה לאמן את הפוקימונים שלך"היא אומרת ויוצאת מהחדר.
    מה תעשה??

ג&#39;יי
    מיתקפת החול גורמת לצ&#39;יקוריטה לפספס אבל עדיין חלק קטן מהקרן פגע המאמן של הצ&#39;יקוריטה צועק:"צ&#39;יקוריטה עלים קסומים בשילוב עם עלי תער"צ&#39;יקוריטה משלבת עלי תער עם עלים קסומים ושולחת אותם אל איווי שנראה מפוחד
    מצב
    צ&#39;יקוריטה85%
    איווי75%

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 03:31 PM

מאט
    "המשימות יתחילו מחר שותפים לחדר עדיין לא הגיעו עכשיו כדי לתלך אל הזירה לאמן את הפוקימונים שלך"היא אומרת ויוצאת מהחדר.
    מה תעשה??

אני מתחיל ללכת עם האונדור ומחפש את הזירה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה

ירין
    אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך פיתאום אתה מבחין ביופיטר סגנית של סיירוס אומרת לך"היי ילד בוא איתי אתה אחד מהניבחנים החדשים לצוות גאלקטיק נכון??"והולכת לכיוון הר שיני מון.
    "כן.." אני אומר לה ועוקב אחריה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה
    ג&#39;ון
    קרבי מצליח לחמוק מאגרוף החשמל אך תדי פוגע עם אגרוף הקרח קרבי מישתמש בקרן פועות שמשבשת את הראייה של תדי ואז קרבי משגר דופק מים עוצמתתי שמעיף את תדי אחורה כמה מטרים.טום צועק לתדי:"תדי צא מיתקפת אגרוף חשמל משולב בחיתוך לילה עם שריטה"תדי מיתקרב לקרבי במהירות עצומה מה תעשה בנוגע לזה??
    מצב
    תדי60%
    קרבי80%
    אני אומר לקרבי:"קרבי תשתמש בהטזת בוץ על טדיאורסה ואז קפוץ מעליו ותשתמש בצווטות סרטן על טדיאורסה ואז מהר קרן בועות&#33;"
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ג&#39;יי
    מיתקפת החול גורמת לצ&#39;יקוריטה לפספס אבל עדיין חלק קטן מהקרן פגע המאמן של הצ&#39;יקוריטה צועק:"צ&#39;יקוריטה עלים קסומים בשילוב עם עלי תער"צ&#39;יקוריטה משלבת עלי תער עם עלים קסומים ושולחת אותם אל איווי שנראה מפוחד
    מצב
    צ&#39;יקוריטה85%
    איווי75%
    "תיתחמק ודחיפה&#33;"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

14. היכל התהילה
    שם משתמש: TickTak
    שם במשחק: אלירן
    תמונה: [/B]
    רקע: הוריו של אלירן היו מאמני פוקימונים הדגולים ביותר בעבר, הם היו ידועים בכוכחם כנגד צוות גלאקטיק.
    אלירן גם רצה להפוך את זה לעתידו, מכיוון שרצה לנקום את מות אביו ואת מות אימו על ידי סבו של סיירוס.
    אלירן מקווה לזכות לכל המכונים ולהגיע לליגה, זה היה חלק מחלומו כיוון שראה את אש כדמות אגדית של מאמן מצוין.
    חפצים:
    פוקימונים:
    תגים:
    פוקימון התחלתי:
    בקשות: סטארלי ושינקס ( לתפוס) - וחכה טובה.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

15. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אתה מגיעה לדלת שכתוב עלייה זירה אתה ניכס ורואה עצבני בימיוחד מה תגיד להאונדור לעשות או שתיבחר פוקימון אחר??

ירין
    אתם הולכים להר מון כשפיתאום קופץ אלייך מהשיחים עצבני במיוחד
    שמשגר להביור שכמעט פוגע בך מה תעשה??

ג&#39;ון
    קרבי משתמש בהתזת בוץ אבל תדי מיחמק ממינה ומיתקרב לקרבי במהירות קרבי קופץ מעליו ותדי מפספס את קרבי עם אגרוף החשמל.תדי גם קופץ ומישתמש בחיתוך לילה משולב עם שריטה ופוגע בקרבי .
    קרבי מישתמש בצבט סרטן ומעיף את תדי לאדמה ואז בשיא המהירות משגר קרן בועות עוצמתית במיוחד.
    טום צועק אל תדי:"תדי צא מיתקפת זעם ואז אגרוף קרח"תדי מפוצץ את הבועות עם הזעם ומיתקרב לקרבי עם אגרוף קרח שיכול לחסל אותו מה תעשה??
    מצב
    תדי30%
    קרבי30%

ג&#39;יי
    תגיב תגובות יותר ארוכות לפחות חצי שורה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי לא מצליח לחמוק ונפגע מהמיתקפות של צ&#39;יקוריטה.איווי מיתרגז ותוקף אותה עם דחיפה אבל במהירות גבוהה מאד יותר משל דחיפה רגילה וםוגע בה חזק צ&#39;יקוריטה עפה על אחד העצים מרוב העוצמה.טום צועק:"צ&#39;יקוריטה חסלי אותו עם קרן סולרית,צ&#39;יקוריטה מכינה קרן סולראית עוצמתית שיכולה לחסל את איווי
    מה תעשה??
    מצב
    צ&#39;יקוריטה45%
    איווי50%

עמוד 9 מתוך 101 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •