Pokemon GO
עמוד 90 מתוך 101 ראשוןראשון ... 40808889909192100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,336 עד 1,350 מתוך 1514
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 10:44 AM
    טייגר
    -"הינה" הוא אומר ומביא לך 3 פוכדורים צהובים ומוזרים שיש בהם מקומות שבהם אפשר לחבר כל מיני חיבורים אלקטרוניים שאתה לא מבין בהם.אתה בא לצאת מהחנות כשפיתאום וילי אומר:"אתה לא תמצא פה באזור פוקימוני חשמל,כדי שתלך לאזור המאמנים בחלק הכי צפוני שלו יש תחנת כוח ישנה מלא בפוקימוני חשמל אבל תזהר יש שמועה שיש שם גם חבורת מצ'ופים חזקים אך זו רק שמועה" מה תעשה??
    "אין בעיה.אם אני אתפוס פוקימון חשמל אז הוא יהיה מצוין נגד המצ'ופים האלה" אני אומר בשקט,ספק לו ספק לעצמי.
    אני לוקח את הפוכדורים,מסתכל על צורתם המבריקה ועל כל החורים והחיבורים
    "למה משמשים החיבורים האלו?" אני שואל אותו

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    טייגר
    -"כדי לחבר אליהם כבלים ואז ליצור כאן תחתנת כוח קטנה וגם כדי לחבר את המכשיר החדש שהגיע לחנות שלי ממחוז סינו קוראים לו מלדמד מתקפות גרסא 9X פשוט מחברים לפוכדור ומלמדים התקפות שאתה קונה בכל חנות פוקימונים שראוייה לשמה טוב להיתראות " הוא עונה לך ומלווא אותך ליציאה,מה תעשה עכשיו??

דודי
    דרטיני מחכה שנשימת הדרקון תגיע אליו ואז כשהיא ממש קרובה אליו הוא מנסה לזנק עצידה אך הזנב שלו נפגע מהמתקפה והוא נופל על האדמה בזמן שזנגוס נאבק עם מגמורטר.
    דרטיני מתאושש והוא נראה כועס במיוחד,ובמקום לתקוף בציקלון הוא תוקף בזעם דרקון ~שהוא למד הרגע~ ומחסל את מבגון המסכן שחטף את כל המתקפה בפנים שלו,בינתיים אתה שם לב שמגמורטר נפל וזנגוס עומד לתקוף בטפרי ריסוק מה תעשה עם זה יפגע במגמורטר הוא מחוסל??

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 09:58 AM
    דודי
    דרטיני מחכה שנשימת הדרקון תגיע אליו ואז כשהיא ממש קרובה אליו הוא מנסה לזנק עצידה אך הזנב שלו נפגע מהמתקפה והוא נופל על האדמה בזמן שזנגוס נאבק עם מגמורטר.
    דרטיני מתאושש והוא נראה כועס במיוחד,ובמקום לתקוף בציקלון הוא תוקף בזעם דרקון ~שהוא למד הרגע~ ומחסל את מבגון המסכן שחטף את כל המתקפה בפנים שלו,בינתיים אתה שם לב שמגמורטר נפל וזנגוס עומד לתקוף בטפרי ריסוק מה תעשה עם זה יפגע במגמורטר הוא מחוסל??
    " דרטיני זעם דרקון ! , מגמאטאור גחלת לפנים שלו ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    דרטיני ומגמורטר תוקפים את זנגוס ומחסלים אותו אך בזמן שמגמורטר תוקף הגחלת השתלבה ללהביור ~למד להביור~ המ תעשה עכשיו ??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 10:04 AM
    דודי
    דרטיני ומגמורטר תוקפים את זנגוס ומחסלים אותו אך בזמן שמגמורטר תוקף הגחלת השתלבה ללהביור ~למד להביור~ המ תעשה עכשיו ??
    אני הולך אל מרכזה הפוקימונים לרפאות אותם , ומחפש מאמן חזק שיהיה לי קרב טוב איתו .
    בברכה, דודי

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 07:53 AM
    ירין
    כל פעם שאתה לא מכיר תוציא פוקידע ותסרוק אותו=]
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא תפוקידע וסורק את הפוקימון ~דף שלו תלחץ כאן=]~ מה תעשה עכשיו??
    טוב
    ---
    "טוב ליאונר צא! תתחיל בגחלת חזקה לרגליים שלו ונסה להפוך את זה ללהביור ואז שריטה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 10:58 AM
    טייגר
    -"כדי לחבר אליהם כבלים ואז ליצור כאן תחתנת כוח קטנה וגם כדי לחבר את המכשיר החדש שהגיע לחנות שלי ממחוז סינו קוראים לו מלדמד מתקפות גרסא 9X פשוט מחברים לפוכדור ומלמדים התקפות שאתה קונה בכל חנות פוקימונים שראוייה לשמה טוב להיתראות " הוא עונה לך ומלווא אותך ליציאה,מה תעשה עכשיו??
    "אתם מנצלים את הפוקימונים בתור תחנת כוח?&#33;" אני שואל אותו בכעס
    "אסור לכם לעשות את זה&#33;"

8. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    -"למה איך חשבת שיש לך חשמל בבית אבל אני לא צריך אותם בשביל זה אני רוצה כמה פוקימוני שחמל בשבי עצמי ואת המגנמייט אני מתכנן לפתח למגנזון בעזרת פרופסור רואן טוב כניראה שאתה לא רוצה לקבל ביצת פוקימון נדיר אז תחזיר לי תפוכדורים ותלך או שתלך ותעשה את המשימה שלך בלי לשאול יותר מידי שאלות"הוא אומר לך מה תעשה??

ירין
    ליאונר יוצא וקופץ על הספינרק ותוקף אותו בגחלת לרגליים וישר אחריה ושורט אותו,ספינרק שלא מבין מה פגע בו תוקף בשדי לילה על ליאונר מה תעשה??

דודי
    אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך ומחפש עוד מאמנים אך כבר לילה וכולם הלכו לישון מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 10:24 AM
    דודי
    אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך ומחפש עוד מאמנים אך כבר לילה וכולם הלכו לישון מה תעשה??
    אני הולך אל חדרי במרכז הפוקימונים , והולך לישון .
    בברכה, דודי

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 10:24 AM

ירין
    ליאונר יוצא וקופץ על הספינרק ותוקף אותו בגחלת לרגליים וישר אחריה ושורט אותו,ספינרק שלא מבין מה פגע בו תוקף בשדי לילה על ליאונר מה תעשה??
    "זנב ברזל ואז שריטות שוב&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    ליאונר נפגע משדי הלילה אך הוא יכול להמשיך להלחם והוא קופץ אל ספינרק עם שריטות ומחסל אותו,אתה מסתכל סביב ורואה לדיבה~סריקת פוקידע כאן =]~ וליאונר מצביע עלייה נראה שהוא רוצה להמשיך ליתאמן מה תעשה??

דודי
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים אוכל ארוחת ערב והולך לישון בלילה אתה חולם סיוט נוראי ורואה בסיוט את רוברט~נדב שפרש~ נהרג על ידי אזלף בבוקר אתה קם והראש שלך כואב מאד מה תעשה??

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 10:47 AM
    ירין
    ליאונר נפגע משדי הלילה אך הוא יכול להמשיך להלחם והוא קופץ אל ספינרק עם שריטות ומחסל אותו,אתה מסתכל סביב ורואה לדיבה~סריקת פוקידע כאן =]~ וליאונר מצביע עלייה נראה שהוא רוצה להמשיך ליתאמן מה תעשה??
    "טוב&#33; נסה שוב גחלת ממש חזקה-להביור&#33;&#33; ואז שריטות ברזל-תתקרב אליו עם שריטות ואז זנב ברזל בו זמנית&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

13. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    מה זה שריטות ברזל בעזרת שילוב של זנב ברזל ושריטות לא נשמע לך מוזר שזנב ושריטות??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ליאונר מנסה לצור להביור מהגחלת אך הוא עדיין לא מצליח,הגחלת פוכעת בלדיבה שמתעופף לו באיוויר והוא נוםל על האדמה בזמן שהוא מנסה לקום ליאור קופץ עליו ותוקף בשריטות אך פיתאום במקום כמה שריטות הוא תוקף בהרבה מאד שריטות ברצף ובעוצמה ובכך הוא מחסל גם את הלדיבה הזאת אתה שם לב שבכל המקום הזה יש הרבה פוקימוני חרק,הפוקימון הכי קרוב אליכם עכשיו הוא קריקטון ~כאן ~מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 10:47 AM
    דודי
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים אוכל ארוחת ערב והולך לישון בלילה אתה חולם סיוט נוראי ורואה בסיוט את רוברט~נדב שפרש~ נהרג על ידי אזלף בבוקר אתה קם והראש שלך כואב מאד מה תעשה??
    " וואי איזה חלום היה לי " אני אומר
    אחר"כ אני הולך לחפש את מיקי החבר שהיה איתי ככדי לישאול אותו שאלות .
    בברכה, דודי

15. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    אתה יוצא מהחדר וראה שהחדר של מיקי ממול אתה מחכה לו ואחרי 5 דקות הוא יוצא מה תשאל אותו??

עמוד 90 מתוך 101 ראשוןראשון ... 40808889909192100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •