Pokemon GO
עמוד 91 מתוך 101 ראשוןראשון ... 41818990919293 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,351 עד 1,365 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 11:22 AM
    דודי
    אתה יוצא מהחדר וראה שהחדר של מיקי ממול אתה מחכה לו ואחרי 5 דקות הוא יוצא מה תשאל אותו??
    " תגיד יש לך מוסג מה קרה לרוברט שהיה איתנו ?! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 11:24 AM
    טייגר
    -"למה איך חשבת שיש לך חשמל בבית אבל אני לא צריך אותם בשביל זה אני רוצה כמה פוקימוני שחמל בשבי עצמי ואת המגנמייט אני מתכנן לפתח למגנזון בעזרת פרופסור רואן טוב כניראה שאתה לא רוצה לקבל ביצת פוקימון נדיר אז תחזיר לי תפוכדורים ותלך או שתלך ותעשה את המשימה שלך בלי לשאול יותר מידי שאלות"הוא אומר לך מה תעשה??
    "זה עדיין לא אומר שזה בסדר,אבל אני אעשה את זה" אני אומר,ויוצא.
    אני יוצא החוצה,והולך אל אזור המאמנים

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 11:14 AM
    ירין
    מה זה שריטות ברזל בעזרת שילוב של זנב ברזל ושריטות לא נשמע לך מוזר שזנב ושריטות??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ליאונר מנסה לצור להביור מהגחלת אך הוא עדיין לא מצליח,הגחלת פוכעת בלדיבה שמתעופף לו באיוויר והוא נוםל על האדמה בזמן שהוא מנסה לקום ליאור קופץ עליו ותוקף בשריטות אך פיתאום במקום כמה שריטות הוא תוקף בהרבה מאד שריטות ברצף ובעוצמה ובכך הוא מחסל גם את הלדיבה הזאת אתה שם לב שבכל המקום הזה יש הרבה פוקימוני חרק,הפוקימון הכי קרוב אליכם עכשיו הוא קריקטון ~כאן ~מה תעשה??
    טוב..
    ----
    "ליאונר יללה ואז דחלת לכנפיים שלו וריטות לפנים!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    דודי
    "שמעתי בחדשות שהוא נמצא מת,למה מה קורה" אומר מיקי מה תענה לו??

ירין
    ליאונר יוצא ביללת קרב ואז תוקף ישר את קריקטון בגחלת שמתחילה להישתלב ללהביור אבל עדיין לא לגמרי,ליאונר יוצא בשריטות זעם לפנים שלו ומפיל אותו קריקטון מתעצבן והוא עומד ליתקוף בקרן סיגנלית מה תעשה??

טייגר
    אחרי הליכה קצרה אתה מגיע לאזור המאמנים לאן תלך עכשיו??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 12:29 PM

ירין
    ליאונר יוצא ביללת קרב ואז תוקף ישר את קריקטון בגחלת שמתחילה להישתלב ללהביור אבל עדיין לא לגמרי,ליאונר יוצא בשריטות זעם לפנים שלו ומפיל אותו קריקטון מתעצבן והוא עומד ליתקוף בקרן סיגנלית מה תעשה??
    "תתחמק ואז נסה שוב לבהביור&#33;&#33;&#33; " אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 01:29 PM

טייגר
    אחרי הליכה קצרה אתה מגיע לאזור המאמנים לאן תלך עכשיו??
    אני מתחיל לחפש איפה התחנת כוח הזו,והולך לפי ההנחיות שנתן לי

7. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    אתה הולך לפי ההנחיות ומגיע לאזור ישן וריק מאנשים באזור המאמנים אתה מסתכל סביב ורואה ביניין ישן בעל 2 קומות נראה שזאת תחתנת הכוח מה תעשה??

ירין
    ליאונר לא חומק אבל הוןא תוקף בגחלת שמתחילה להיראות כמו להביור ואז פיתאום היא נהפכת ללהביור שלם שמחסל את קריקטון מה תעשה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 12:29 PM
    דודי
    "שמעתי בחדשות שהוא נמצא מת,למה מה קורה" אומר מיקי מה תענה לו??
    " אחד מפוקימוני התחושה תקפו אותו כניראה . "
    בברכה, דודי

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 12:33 PM

ירין
    ליאונר לא חומק אבל הוןא תוקף בגחלת שמתחילה להיראות כמו להביור ואז פיתאום היא נהפכת ללהביור שלם שמחסל את קריקטון מה תעשה??
    "כל הכבוד&#33; בוא נמשיך&#33;" אני אומר לו וממשיך
    --------

-------

10. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    "עכשיו הכל הגיוני אמרו שהוא נהרג בנסיבות שנראות טיבעיות אבל גם יכול ליהיות תוצעה של מתקפות כמו כדור צל ומתקפות כאלה,טוב אז לאן נלך היום??" מה תענה לו??

ירין
    לעיר??
    ~~~~~~
    אתם הולכים חזרה לעיר ומגיעים אחרי כמה דקות אתה שם לב שבזמן שנלחמתם בפוקימונים ירד הלילה מה תעשה??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 01:13 PM

ירין
    לעיר??
    ~~~~~~
    אתם הולכים חזרה לעיר ומגיעים אחרי כמה דקות אתה שם לב שבזמן שנלחמתם בפוקימונים ירד הלילה מה תעשה??
    שיהיה..
    -----
    "יש לי רעיון.. בוא נלחם בפוקמוני לילה.." אני אומר וחוזר אחורה
    --------

-------

Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 01:33 PM
    טייגר
    אתה הולך לפי ההנחיות ומגיע לאזור ישן וריק מאנשים באזור המאמנים אתה מסתכל סביב ורואה ביניין ישן בעל 2 קומות נראה שזאת תחתנת הכוח מה תעשה??
    &#39;ואו&#39; אני חושב לעצמי,הולך לכיוון הידית של הדלת ומסלק את קורי העכביש מהידית,ונכנס(כל זה אם יש דלת,אם לא אני נכנס) ומחפש וולטרובים ומגנמייטים,וכל מיני פוקימוני חשמל אחרים

13. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    אתה נכנס לבפנים ורואה שם כמה פיצ&#39;ואים מטיילים וגם כמה שינקסים אתה ממשיך לפנים ורואה מגנמייט קטן יושן לו מה תעשה??

ירין
    אתה חוזר לדרך ומחפש כמה פוקימוני לילה אך קשה לך לראות ואתה ממשיך לחפש פתאום אתה רואה משהו זוהר שמסנוור אותך מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 01:13 PM
    דודי
    "עכשיו הכל הגיוני אמרו שהוא נהרג בנסיבות שנראות טיבעיות אבל גם יכול ליהיות תוצעה של מתקפות כמו כדור צל ומתקפות כאלה,טוב אז לאן נלך היום??" מה תענה לו??
    " מה אתה אומר ?&#33; , אני לא ממש מיתמצא פה "
    בברכה, דודי

15. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    "לחוף לתפוס פוקימון מים מה אתה אומר? "מה תענה לו?

עמוד 91 מתוך 101 ראשוןראשון ... 41818990919293 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •