אני בשקט זורק עליו את הפוכדור המיוחד ונזהר שלא יתעוררOriginally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 02:51 PM
טייגר
אתה נכנס לבפנים ורואה שם כמה פיצ'ואים מטיילים וגם כמה שינקסים אתה ממשיך לפנים ורואה מגנמייט קטן יושן לו מה תעשה??
אמ ...... אתה ראיולוOriginally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 02:26 PM
דודי
אתם יוצאים מהמגרש והולכים לחוף פיתאום אחת הביצים שקיבלתך מתחילה לזוז ובוקע ממינה
~תבחר פוקימון~ מה תעשה??
--------------------------
" תיראה יש לי ראייולו ! "
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש דרך שאני יוכל להשיג אבן חשמל או שלא?Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 03:25 PM
טייגר
אתה זורק את הפוכדור שפוגע במגנמייט וישר אתה רואה למה הפוכדורים האלה מיוחדים,הפוכדור נפתח ויוצא ממנו כבל ששואב את האנרגייה החשמלית של מגנמייט ומעלף אותו=מגנמייט נתפס מה תעשה??
--
אני ממשיך ללכת,מחפש הפעם וולטרובים ובדרך מסתכל על כל המכשירים מסביב ומנסה להבין מה הם עושים.
טייגר
בטח שיש היום למשל בערב לפני הלילה הלבן אני עושה אוונט של אבני פיתוח אבן אחת לכל אחד מכם =]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ורואה הרבה תאים כאלה שוולטורבים היו נכנסים אליהם ומפיקים חשמל .
אתה ממשיך ומגיע לחלק ובו הרבה תאי רבייה שקראת עליהם פעם בשיוערי הבית שלך בבית ספר.
לבסוף אתה מגיע לאזור קטן ושם אתה רואה וולטורב אוכל כמה ברגים מה תעשה??
דודי
מתקפות של ריאולו שלך:
התקפה מהירה
החזקת מעמד
ראיית הנולד
טריקת כוח
כוח נסתר~קרח
~~~~~~~~~
מיקי אומר :"כיף לך אווייי מה שהוא קורה גם לביצה שלי" הוא מוציא אותה מהתיק ואחרי שנייה יוצא ממנה איווי קטן ויפה "יש יש לי איווי אני כל כך רוצה לפתח אותו לפלראון אחרי שאני אנצח במכון הראשון אני יוכל לקנות אחת יששש"אומר מיקי מה תעשה??
אבל אני לא אהיה בלילה הלבן(זה היום?)!Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 05:30 PM
טייגר
בטח שיש היום למשל בערב לפני הלילה הלבן אני עושה אוונט של אבני פיתוח אבן אחת לכל אחד מכם =]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ורואה הרבה תאים כאלה שוולטורבים היו נכנסים אליהם ומפיקים חשמל .
אתה ממשיך ומגיע לחלק ובו הרבה תאי רבייה שקראת עליהם פעם בשיוערי הבית שלך בבית ספר.
לבסוף אתה מגיע לאזור קטן ושם אתה רואה וולטורב אוכל כמה ברגים מה תעשה??
אבל אני מקווה שאני אוכל להגיב מ9 עד 10-11,כי מ6 עד 9 אני לא אהיה...
--
אני זורק את הפוכדור המיוחד על וולטרוב,ומתחיל לחפש עוד וולטרוב ופיצ'ו או אלקטריק.
"עוד פעם זריקת אבנים!"Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 05:47 PM
טייגר
ג'יאודוד יוצא ותוקף את וולטורב בזריקת אבנים וישר אחר כך בהיתקלות וולטורב תוקף בחזיז רעם אך ג'יאודוד לא מושפע ממנו מה תעשה??
אחרי שהוא מבצע את זה,אני זורק על וולטרוב את הפוכדור המיוחד
" לא משנה מה תגיד ראיולו שלטעעעעעעע ! "Originally posted by ~SciZor~@Oct 7 2009, 04:30 PM
דודי
מתקפות של ריאולו שלך:
התקפה מהירה
החזקת מעמד
ראיית הנולד
טריקת כוח
כוח נסתר~קרח
~~~~~~~~~
מיקי אומר :"כיף לך אווייי מה שהוא קורה גם לביצה שלי" הוא מוציא אותה מהתיק ואחרי שנייה יוצא ממנה איווי קטן ויפה "יש יש לי איווי אני כל כך רוצה לפתח אותו לפלראון אחרי שאני אנצח במכון הראשון אני יוכל לקנות אחת יששש"אומר מיקי מה תעשה??
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)