Pokemon GO
עמוד 97 מתוך 101 ראשוןראשון ... 47879596979899 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,441 עד 1,455 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין רעיון טוב=]

לאודרד רץ אל הבור שצ'רמי חפר ומשגר לתוכו קרן על אחרי שצי שניות נפתח עוד בור וממנו עף למעלה צ'רמי שכולו פצוע והוא תוקף בזעם דרקון על לאודרד שלא יכול לזוז בגלל השיתוק של קרן העל והוא נפגע. שניהם פצועים אך צ'רמי יותר מה תעשה צ'רמי תוקף בלהביור??

2. משתמש מנוסה
    " צא דרטיני ציקלון חשמלי על קורפיש ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. AllwaysStriveAndProsper
    דודי

דרטיני יוצא ותוקף בציקלון חשמלי שמשתק את קורפיש ופוגע בו,קורפיש משותק מה תעשה??

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 03:22 PM
    ירין רעיון טוב=]

לאודרד רץ אל הבור שצ'רמי חפר ומשגר לתוכו קרן על אחרי שצי שניות נפתח עוד בור וממנו עף למעלה צ'רמי שכולו פצוע והוא תוקף בזעם דרקון על לאודרד שלא יכול לזוז בגלל השיתוק של קרן העל והוא נפגע. שניהם פצועים אך צ'רמי יותר מה תעשה צ'רמי תוקף בלהביור??
    "קרן על!!" אני צועק
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 03:24 PM
    דודי

דרטיני יוצא ותוקף בציקלון חשמלי שמשתק את קורפיש ופוגע בו,קורפיש משותק מה תעשה??
    " עכשיו ציקלון , גל הלם , ציקלון וציקלון חשמלי &#33; "
    בברכה, דודי

6. AllwaysStriveAndProsper
    אני עושה הגרלה על פיתוח פוקימון =]
    תבחרו את אחד הפוקימונים הבאים הזוכה יוחרז מיד בתגובה הבאה =]:
    פלקייה
    דיאלגה

דודי
    דודי תבחר אבן פיתוח&#092;חפץ פיתוח ואיזה פוקימון להפוך לזוהר או שתישמור אפשרות זו לפוקימון אחר שתיתפוס =]
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דרטיני תוקף בציקלון שפוגע חזק בקורפיש שיוצא ממצב השיתוק ותוקף במתקפת קרן בועות ופוגע בדרטיני גם כן,דרטיני תוקף את קורפיש בהלם חשמלי אך קורפיש חומק ותוקף בהיתקלות ופוגע בדרטיני.
    דרטיני תוקף פעם נוספת בציקלון וישר אחריו ציקלון חשמלי שמחסלים את קורפיש מה תעשה??

ירין
    לאודרד משגר קרן על על הלהביור של צ&#39;רמי ושניהם נפגעים מהפיצוץ שנצר ומתעלפים מה תעשה מנהי המכון מוציא את הגרואולייט שלו??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 04:40 PM
    פלקייה
    דיאלגה

ירין
    לאודרד משגר קרן על על הלהביור של צ&#39;רמי ושניהם נפגעים מהפיצוץ שנצר ומתעלפים מה תעשה מנהי המכון מוציא את הגרואולייט שלו??
    דיאגלה
    -----
    "הייתה מצויין&#33; וייסק צא&#33; תתחיל בפעימת מים ואז אקדח מים ולסיום רעידת אדמה&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 03:51 PM
    טייגר
    אתה זורק את הפוכדור ופיצ&#39;ו נתפס מה תעשה עכשיו??
    "יש&#33;" אני מרים את הפוכדור,בודק שיש לי את 3 הפוכדורים המיוחדים המלאים בפוקימונים,ואם הם שם אז אני יוצא במהירות מהמקום

9. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    תבחר פוקימון :
    דיאלגה פלקייה
    זו הגרלה על פיתוח מידי
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב על איך לצאת מהמקום במהירות ונזכר שבזמן החופשי היתאמנת בפארקור ואתה מחפש חלון שובר אותו וקופץ קפיצה וכשאתה נוחת אתה עושה גילגול כדי לרכך את הנפילה אתה קם ורץ בחזרה אל החנות,אחרי 20 דקות אתה מגיע אל הכניסה של החנות מה תעשה??

ירין
    אתה מוציא את ויסקאש שתוקף ישר בפעימת מים ומשלב בתוחה את אקדח המים שפוגעים בגרואולייט שבדיוק רץ אל ויסקאש עם ניב רעם בפה ובגלל ניב הרעם גרואולייט גם מתחשמל.ויסקאש תוקף ברעידת אדמה ופוגע בגרואולייט קריטי גרואולייט הפצוע נראה עצבני והוא רץ אל ויסקאש עם מתקפת כרסום מה תעשה??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 10:47 PM
    טייגר
    תבחר פוקימון :
    דיאלגה פלקייה
    זו הגרלה על פיתוח מידי
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב על איך לצאת מהמקום במהירות ונזכר שבזמן החופשי היתאמנת בפארקור ואתה מחפש חלון שובר אותו וקופץ קפיצה וכשאתה נוחת אתה עושה גילגול כדי לרכך את הנפילה אתה קם ורץ בחזרה אל החנות,אחרי 20 דקות אתה מגיע אל הכניסה של החנות מה תעשה??
    דיאלגיה
    --
    אני מתנשם ומתנשף,נרגע,נושם עמוק ומסדר את הנשימה ואז נכנס לחנות.
    אני תר אחר האיש בעיני,ואם אני לא מוצא אותו,אני שואל את המוכרים/ות ושואל אותם האם הוא נמצא.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 04:40 PM
    פלקייה
    דיאלגה

דודי
    דודי תבחר אבן פיתוח&#092;חפץ פיתוח ואיזה פוקימון להפוך לזוהר או שתישמור אפשרות זו לפוקימון אחר שתיתפוס =]
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דרטיני תוקף בציקלון שפוגע חזק בקורפיש שיוצא ממצב השיתוק ותוקף במתקפת קרן בועות ופוגע בדרטיני גם כן,דרטיני תוקף את קורפיש בהלם חשמלי אך קורפיש חומק ותוקף בהיתקלות ופוגע בדרטיני.
    דרטיני תוקף פעם נוספת בציקלון וישר אחריו ציקלון חשמלי שמחסלים את קורפיש מה תעשה??
    אשמור את הכול ליותר מאוחר
    ודיאלה O:
    -----------------
    אני זורק עליו פוקדור O:
    בברכה, דודי

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 09:47 PM

ירין
    אתה מוציא את ויסקאש שתוקף ישר בפעימת מים ומשלב בתוחה את אקדח המים שפוגעים בגרואולייט שבדיוק רץ אל ויסקאש עם ניב רעם בפה ובגלל ניב הרעם גרואולייט גם מתחשמל.ויסקאש תוקף ברעידת אדמה ופוגע בגרואולייט קריטי גרואולייט הפצוע נראה עצבני והוא רץ אל ויסקאש עם מתקפת כרסום מה תעשה??
    "פצצת בוף לפה שלו ואז קרן קרח לרגליים שלו ותדמור אותו כם פעימת מים&#33;&#33;" אני צועק
    --------

-------

13. AllwaysStriveAndProsper
    אף אחד לא זכה שאלתי חבר באייסי דיאלגה או פלקייה הוא אמר פלקייה אז סורי אני יעשה עוד כמה הגרלות שלא תיהיו מבואסים=]
    תבחרו מס:
    8
    5
    15
    ~~~~~~~

דודי
    אתה זורק תפוכדור שלך והוא תופס את קורפיש =]
    אתה שם לב שגם הביצה השנייה מתחילה לבקוע ומוציא אותה וממנה בוקע איווי =]
    מה תעשה??

טייגר
    אתה נכנס ווילי יושב בעמדת המוכר כשהוא רואה אותך הוא אומר :"כבר סיימת?? אם כן תביא לי את 3 הפוכדורים ואני יביא לך את הביצה היא כבר עומדת לבקוע" מה תעשה??

ירין
    ויסקאש תוקף את הגרואולייט המסכן בצצת בוץ שמחסלת אותו,מנהיג המכון אומר לך:"אמממ ילד אתה מאמן חזק אתה הראשוןשחיסל את הגרואולייט מבלי שהפוקימון שלו היפגע יש לך טקטיקה טובה אבל נגד המגמר שלי אין לך סיכוי, צא מגמר תקוף באגרוף שאיבה ואז יום שימשי וקרן סולראית " המגמר שלו יוצא מהפוכדור ורץ אל ויסקאש במהירות מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 10:03 PM
    אף אחד לא זכה שאלתי חבר באייסי דיאלגה או פלקייה הוא אמר פלקייה אז סורי אני יעשה עוד כמה הגרלות שלא תיהיו מבואסים=]
    תבחרו מס:
    8
    5
    15
    ~~~~~~~

ירין
    ויסקאש תוקף את הגרואולייט המסכן בצצת בוץ שמחסלת אותו,מנהיג המכון אומר לך:"אמממ ילד אתה מאמן חזק אתה הראשוןשחיסל את הגרואולייט מבלי שהפוקימון שלו היפגע יש לך טקטיקה טובה אבל נגד המגמר שלי אין לך סיכוי, צא מגמר תקוף באגרוף שאיבה ואז יום שימשי וקרן סולראית " המגמר שלו יוצא מהפוכדור ורץ אל ויסקאש במהירות מה תעשה??
    15
    ----
    "זה הזמן שלי&#33;&#33;" אני קורא ואז מתרכז וחושב לעצמי.."להפוך את מגמר לאפל&#33;&#33;"
    --------

-------

Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 11:03 PM
    תבחרו מס:
    8
    5
    15
    ~~~~~~~

טייגר
    אתה נכנס ווילי יושב בעמדת המוכר כשהוא רואה אותך הוא אומר :"כבר סיימת?? אם כן תביא לי את 3 הפוכדורים ואני יביא לך את הביצה היא כבר עומדת לבקוע" מה תעשה??
    5
    --
    אני מושיט לו את הפוכדורים ולוקח ממנו את הביצה,מלטף אותה קלות
    "איזה פוקימון יבקע ממנה?" אני שואל אותו

עמוד 97 מתוך 101 ראשוןראשון ... 47879596979899 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •