Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 9 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 123
  1. משתמש מנוסה
    שם: מור
    מתי רק תהיה ההתחלה?
    חזרתי!!

2. משתמש מנוסה
    תהיה התחלה ברגע שיהיו 4 רשומים לפחות, אם לא יהיו 4 רשומים עד 2 בצהריים, אז אני מתחיל את המשחק.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה

שם משתמש:joker
    שם במשחק:ג'ייק ריידר
    רקע:מאז שהיה קטן ג'ייק תמיד אהב כל הזמן להיות בפעילות ולהתאמן,הוא כל הזמן שיחק או עשה משהו.הוא גילה את הסוכנות כאשר ראה מכונית שחורה עם מישהו חשוד בתוכה,הוא לא ממש חשב שזה משהו חשוב אך פתאום נשמעה יריה והמכונית ברחה,כאשר האיש שנפגע נפל על הרצפה מכיוון שהוא היחיד שהיה שם ג'ייק הזמין אמבולנס למקום והתחיל לרוץ אחרי המכונית,מכיוון שהוא לא היה מהיר מספיק כדי לעקוף את המכונית הוא ראה את המכונית פונה והשתמש בקיצור דרך שהוא מכיר במקום,שהוא הגיע לסוף הפנייה דרך קיצור הדרך הוא זרק אבן על המכונית והתחבא מכיוון שרצה לתפוס את מי שעשה את זה.מהמכונית יצאו שני אנשים לבושים בכובע שחור וחליפה אפורה,באותו רגע ג'ייק ניסה להזמין משטרה למקום וללחוש אך הם שמעו אותו ,הראשון התקרב לאט לאט ובדיוק שג'ייק סיים להגיד להם את הכתובת ולסובב את הראש הוא ראה אותו מתקרב,האיש צעק:"מי אתה?!" והוציא אקדח מכיסו.כאשר ג'ייק עמד בלי שיש לו מה להגיד הוא העיף את האקדח מידו של האיש והתחיל לברוח ובאותו הרגע הגיעה המשטרה ותפסו אותם אך לא הצליחו לגלות עליהם כלום וג'ייק ראה מישהו עם משקפיים שחורות מחייך כאשר הוא מציץ למה שקרה וג'ייק לא הבין אך עקב גם אחריו.האיש נכנס למפקדה גדול וכאשר ג'ייק נכנס למפקדה האיש סובב את הראש וראה אותו,באותו רגע הם התחילו לדבר והוחלט ברגע הזה,שכשיהיה מספיק גדול הוא יגויס לסוכנות,השנים עברו ופתאום ג'ייק ראה על חלונו פתק,היה כתוב עליו:"שלום ג'ייק,או יותר נכון עכשיו הסוכן החדש ג'ייק.הוחלט לפני כמה שנים אחרי מקרה שהצלחת לעזור בו שתגויס לסוכנות,והנה הגיע היום,בבקשה בוא למפקדה",בתודה הסוכנות.ובאותו יום ג'ייק גויס לסוכנות.
    התחמות:ריגול
    ציוד: מכשיר קשר, סכין.
    כסף: 3000
    רכוש:הונדה
    סקילים:
    מהירות - 6/20
    דיוק - 6/20
    סיבולת - 4/20
    עוצמה - 4/20
    השכלה - 10/20
    בקשות:להתקבל
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

4. משתמש מנוסה
    ג'וקר, רקע מעולה, אבל לא שמת לב לתגובות הקודמות שלי לגבי אחרים, היה עדיף שתקרא אותם... אתה אוליי יכול לגלות ולראות משהו שקשור לסוכנות פעם אחת ודברים כאלו, אבל לא אתה הצטרפתה לסוכנות, אלה הם פנו אליך וגייסו אותך.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 01:41 PM
    ג'וקר, רקע מעולה, אבל לא שמת לב לתגובות הקודמות שלי לגבי אחרים, היה עדיף שתקרא אותם... אתה אוליי יכול לגלות ולראות משהו שקשור לסוכנות פעם אחת ודברים כאלו, אבל לא אתה הצטרפתה לסוכנות, אלה הם פנו אליך וגייסו אותך.
    אוקיי,אז שיניתי קצת בסוף של הרקע

6. משתמש מנוסה
    תקשיב, תשנה את הקטע שהוא התגייס לסוכנות מגיל קטן, כי רק גוייסת לאחרונה בחייך לסוכנות, אתה לא כמה שנים שם. כשתשנה את הרקע ותעשה אותו כמו שצריך לפי זה... אני ארשום אותך ואז נתחיל את המשחק.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 02:13 PM
    תקשיב, תשנה את הקטע שהוא התגייס לסוכנות מגיל קטן, כי רק גוייסת לאחרונה בחייך לסוכנות, אתה לא כמה שנים שם. כשתשנה את הרקע ותעשה אותו כמו שצריך לפי זה... אני ארשום אותך ואז נתחיל את המשחק.
    שיניתי

8. משתמש מנוסה
    טוב אתה רשום, אני אפרסם התחלות עוד 5-10 דקות, שמישהו יגיב שלא יהיה דאבל פוסט.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    מגיב..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    התחלות לכולם:
    אתם קמים בבוקר בהיר, חושבים לעצמכם, שזה הולך להיות עוד יום רגיל בחייכם.
    אתם משחזרים לעצמכם את האירועים מאתמול, את הפגישה המוזרה והקצרה עם אותו בן אדם.
    אתם חושבים לעצמכם שזה היה מוזר לגמרי, ואתם שמים לב שעל השידה שלכם, יש מכתב.
    אתם לוקחים את המכתב לידיכם, ופותחים ומתחילים לקרוא מה שכתוב שם:
    "____ (השם שלכם),
    אתה נבחרת להתגייס לסוכנות בגלל קישורך המיוחדים, אנחנו מאחלים לך בהצלחה.
    תבוא בשעה 12:00 בדיוק לרחוב הבא המצוייר במפה הקטנה המצורפת למכתב, ואל תאחר.
    נ.ב הנה מתנה קטנה מאיתנו, רכב שיהיה כולו שלך."
    אתם מסיימים לקרוא את המכתב, רואים את המפתחות לרכב (אותו רכב שביקשתם בטופס הרשמה) ואתם רואים אותו חונה ליד הבית שלכם דרך החלון שלכם.
    אז אתם מסתכלים עוד על המכתב ורואים את המפה ואת מקום המפגש, שזה מגרש גרוטאות ישן באיזור שלא רחוק מהאיזור שלכם, אתם מסתכלים על השעון ורואים שהשעה היא 11:45.
    מה תעשו?
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 02:34 PM
    התחלות לכולם:
    "ג&#39;וני(השם שלכם),
    אתם מסיימים לקרוא את המכתב, רואים את המפתחות לרכב (אותו רכב שביקשתם בטופס הרשמה) ואתם רואים אותו חונה ליד הבית שלכם דרך החלון שלכם.
    אז אתם מסתכלים עוד על המכתב ורואים את המפה ואת מקום המפגש, שזה מגרש גרוטאות ישן באיזור שלא רחוק מהאיזור שלכם, אתם מסתכלים על השעון ורואים שהשעה היא 11:45.
    מה תעשו?
    אני רץ מהר לסוזוקי שלי מתניע ומתחיל לנסוע למגרש הגרותעות בשיא המהירות ובהתרגשות רבה. (אני מנסה לקחת קיצור דרך)
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 02:34 PM
    התחלות לכולם:
    "____ (השם שלכם),
    מה תעשו?
    אני מפעיל את אופנוע ההונדה שלי ומתחיל לנסוע למגרש הגרוטאות
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    התחלות לכולם:
    "____ (השם שלכם),
    מה תעשו?
    אני ניכנס לאוטו ונוסע השיא המהירות למגרש הגרוטאות בתיקווה שהגיעה בזמן

14. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני
    אתה עולה על האופנוע סוזוקי שלך, מתפעל לשניה מהאופנוע הזה ומתניע אותו כדי להגיע במהירות למגרש הגרוטאות. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע למגרש הגרוטאות ואתה יורד מהסוזוקי, ומדומם את המנוע.
    אתה מתחיל להסתובב באיזור ואתה לא רואה אף אחד באיזור, אתה מתחיל לחכות בתוך המגרש, ולפתע אתה מרגיש יד על הכתף שלך מאחורה, אתה מסתובב מהר ואתה רואה את אותו בן אדם מאתמול.
    הוא אומר לך:"ג&#39;וני בוא אחרי" ואתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון מין איזור די מוסתר במגרש הגרוטאות שמתכוון לכיוון מין מוסך. האיש לוחץ על כמה צמיגים ומכוניות ופתאום משום מקום נפתחת דלת, שמובילה לבניין מוסתר, והוא נכנס לשם, ואתה אחריו.
    האיש אומר לך:"שמי הוא ג&#39;ון, וברוך הבא למטה של הסוכנות, ועכשיו הזמן לשאול שאלות אם יש לך, ואגב עוד 15 דקות יש לך סדרת אימונים קטנה"
    מה תעשה?

ג&#39;ייק
    אתה עולה על האופנוע הונדה שלך, מתפעל לשניה מהאופנוע הזה ומתניע אותו כדי להגיע במהירות למגרש הגרוטאות. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע למגרש הגרוטאות ואתה יורד מההונדה, ומדומם את המנוע.
    אתה מתחיל להסתובב באיזור ואתה לא רואה אף אחד באיזור, אתה מתחיל לחכות בתוך המגרש, ולפתע אתה מרגיש יד על הכתף שלך מאחורה, אתה מסתובב מהר ואתה רואה את אותו בן אדם מאתמול.
    הוא אומר לך:"ג&#39;ייק בוא אחרי" ואתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון מין איזור די מוסתר במגרש הגרוטאות שמתכוון לכיוון מין מוסך. האיש לוחץ על כמה צמיגים ומכוניות ופתאום משום מקום נפתחת דלת, שמובילה לבניין מוסתר, והוא נכנס לשם, ואתה אחריו.
    האיש אומר לך:"שמי הוא ג&#39;ון, וברוך הבא למטה של הסוכנות, ועכשיו הזמן לשאול שאלות אם יש לך, ואגב עוד 15 דקות יש לך סדרת אימונים קטנה"
    מה תעשה?

מייק
    אתה נכנס לתוך שברולט שלך, מתפעל לשניה מהמכונית הזאת ומתניע אותו כדי להגיע במהירות למגרש הגרוטאות. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע למגרש הגרוטאות ואתה מדומם את המנוע, ואז יוצא מהשברולט ונועל אותה והיא עושה ציפצוף של נעילה.
    הוא אומר לך:"מייק בוא אחרי" ואתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון מין איזור די מוסתר במגרש הגרוטאות שמתכוון לכיוון מין מוסך. האיש לוחץ על כמה צמיגים ומכוניות ופתאום משום מקום נפתחת דלת, שמובילה לבניין מוסתר, והוא נכנס לשם, ואתה אחריו.
    מה תעשה?
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 03:02 PM

ג&#39;ייק
    אתה עולה על האופנוע הונדה שלך, מתפעל לשניה מהאופנוע הזה ומתניע אותו כדי להגיע במהירות למגרש הגרוטאות. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע למגרש הגרוטאות ואתה יורד מההונדה, ומדומם את המנוע.
    הוא אומר לך:"ג&#39;ייק בוא אחרי" ואתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון מין איזור די מוסתר במגרש הגרוטאות שמתכוון לכיוון מין מוסך. האיש לוחץ על כמה צמיגים ומכוניות ופתאום משום מקום נפתחת דלת, שמובילה לבניין מוסתר, והוא נכנס לשם, ואתה אחריו.
    מה תעשה?
    "סדרת אימונים?מה זאת אומרת?"אני שואל אותו
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

עמוד 2 מתוך 9 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •