Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 123
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 03:02 PM
    ג'וני
    אתה עולה על האופנוע סוזוקי שלך, מתפעל לשניה מהאופנוע הזה ומתניע אותו כדי להגיע במהירות למגרש הגרוטאות. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע למגרש הגרוטאות ואתה יורד מהסוזוקי, ומדומם את המנוע.
    אתה מתחיל להסתובב באיזור ואתה לא רואה אף אחד באיזור, אתה מתחיל לחכות בתוך המגרש, ולפתע אתה מרגיש יד על הכתף שלך מאחורה, אתה מסתובב מהר ואתה רואה את אותו בן אדם מאתמול.
    הוא אומר לך:"ג'וני בוא אחרי" ואתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון מין איזור די מוסתר במגרש הגרוטאות שמתכוון לכיוון מין מוסך. האיש לוחץ על כמה צמיגים ומכוניות ופתאום משום מקום נפתחת דלת, שמובילה לבניין מוסתר, והוא נכנס לשם, ואתה אחריו.
    האיש אומר לך:"שמי הוא ג'ון, וברוך הבא למטה של הסוכנות, ועכשיו הזמן לשאול שאלות אם יש לך, ואגב עוד 15 דקות יש לך סדרת אימונים קטנה"
    מה תעשה?

"סדרת אימונים?למה?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 03:02 PM

מייק
    אתה נכנס לתוך שברולט שלך, מתפעל לשניה מהמכונית הזאת ומתניע אותו כדי להגיע במהירות למגרש הגרוטאות. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע למגרש הגרוטאות ואתה מדומם את המנוע, ואז יוצא מהשברולט ונועל אותה והיא עושה ציפצוף של נעילה.
    אתה מתחיל להסתובב באיזור ואתה לא רואה אף אחד באיזור, אתה מתחיל לחכות בתוך המגרש, ולפתע אתה מרגיש יד על הכתף שלך מאחורה, אתה מסתובב מהר ואתה רואה את אותו בן אדם מאתמול.
    הוא אומר לך:"מייק בוא אחרי" ואתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון מין איזור די מוסתר במגרש הגרוטאות שמתכוון לכיוון מין מוסך. האיש לוחץ על כמה צמיגים ומכוניות ופתאום משום מקום נפתחת דלת, שמובילה לבניין מוסתר, והוא נכנס לשם, ואתה אחריו.
    האיש אומר לך:"שמי הוא ג&#39;ון, וברוך הבא למטה של הסוכנות, ועכשיו הזמן לשאול שאלות אם יש לך, ואגב עוד 15 דקות יש לך סדרת אימונים קטנה"
    מה תעשה?
    אני שואל "מתי אני יקבל נשק??"

3. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייק:
    הוא מחייך ואומר:"זאת אומרת שאתה הולך קצת לקרוע את התחת שלך כדי לשפר את היכולות שלך ולהיות יותר מוכן למשימות, מבין? עכשיו לך לחדר ההוא שם ותתארגן לאימונים" והוא מצביע לכיוון חדר באמצע המסדרון, ואתה הולך לשם, רואה שם חדר מלא בציוד ונשקים, ועומד שם איש ומחבר נשק מסויים.
    מה תעשה?

ג&#39;וני:
    הוא מחייך ואומר:"למה? כדי שתקרע את התחת שלך כדי לשפר את היכולות שלך ולהיות יותר מוכן למשימות, מבין? עכשיו לך לחדר ההוא שם ותתארגן לאימונים" והוא מצביע לכיוון חדר באמצע המסדרון, ואתה הולך לשם, רואה שם חדר מלא בציוד ונשקים, ועומד שם איש ומחבר נשק מסויים.
    מה תעשה?

מייק:
    הוא מחייך ואומר:"עוד מעט, באימונים, עכשיו אתה הולך לקרוע את התחת שלך כדי לשפר את היכולות שלך ולהיות יותר מוכן למשימות, מבין? עכשיו לך לחדר ההוא שם ותתארגן לאימונים" והוא מצביע לכיוון חדר באמצע המסדרון, ואתה הולך לשם, רואה שם חדר מלא בציוד ונשקים, ועומד שם איש ומחבר נשק מסויים.
    מה תעשה?
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 04:29 PM

ג&#39;וני:
    הוא מחייך ואומר:"למה? כדי שתקרע את התחת שלך כדי לשפר את היכולות שלך ולהיות יותר מוכן למשימות, מבין? עכשיו לך לחדר ההוא שם ותתארגן לאימונים" והוא מצביע לכיוון חדר באמצע המסדרון, ואתה הולך לשם, רואה שם חדר מלא בציוד ונשקים, ועומד שם איש ומחבר נשק מסויים.
    מה תעשה?
    "היי שלום אני ג&#39;וני וג&#39;ון שלח אותי להתארגן לאימון" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. AllwaysStriveAndProsper

מייק:
    הוא מחייך ואומר:"עוד מעט, באימונים, עכשיו אתה הולך לקרוע את התחת שלך כדי לשפר את היכולות שלך ולהיות יותר מוכן למשימות, מבין? עכשיו לך לחדר ההוא שם ותתארגן לאימונים" והוא מצביע לכיוון חדר באמצע המסדרון, ואתה הולך לשם, רואה שם חדר מלא בציוד ונשקים, ועומד שם איש ומחבר נשק מסויים.
    מה תעשה?
    "ג&#39;ון שלח אותי כדי שתביא לי נשק לאימונים"אני יגיד לו בקול מזלזל

6. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני:
    הוא מסתובב אליך ואומר:"אוקיי ג&#39;וני הנה כך את אלה שיהיה לך תמיד" והוא נותן לך מכשיר קשר וסכין.
    הוא מסיים להרכיב את הנשק במהירות גדולה מאוד, ואז ניגש אליך ואומר:"אז עכשיו אתה הולך לעבור את האימונים, אז הנה כך את זה שיהיה לך גם" והוא נותן לך מין חגורה לאכסן שם ציוד כמו את הסכין ואת המכשיר קשר.
    הוא אומר לך:"תבחר אחד מהאקדחים האלו" והוא מראה לך שני אקדחים:

הראשון -

השני -

הוא ממשיך להגיד לך:"תקבל את אחד מהנשקים ואיתו 4 מחסניות, והאקדח הזה ישמש אותך לאימונים כרגע"
    מה תעשה?

מייק:
    הוא מסתובב אליך ואומר:"אוקיי חבוב, כך את אלה שיהיה לך תמיד" הוא אומר לך בקול מזלזל גם וזורק לך מכשיר קשר שאתה תופס ביד אחת וסכין שאתה נבהל קצת ממנה אבל מצליח איכשהו לתפוס אותה בלי להיפגע ממנה.
    הוא מסיים להרכיב את הנשק שהתחיל להרכיב ממקודם במהירות גדולה מאוד, ואז ניגש אליך ואומר:"אז עכשיו אתה הולך לעבור את האימונים, אהה? זה לא הולך להיות כיף אני אומר לך, כך את זה בינתיים שיהיה לך גם"והוא נותן לך מין חגורה לאכסן שם ציוד כמו את הסכין ואת המכשיר קשר.

הראשון -

השני -

הוא ממשיך להגיד לך:"תקבל את אחד מהנשקים ואיתו 4 מחסניות, והאקדח הזה ישמש אותך לאימונים כרגע"
    מה תעשה?
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

7. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 04:49 PM

מייק:
    הוא מסתובב אליך ואומר:"אוקיי חבוב, כך את אלה שיהיה לך תמיד" הוא אומר לך בקול מזלזל גם וזורק לך מכשיר קשר שאתה תופס ביד אחת וסכין שאתה נבהל קצת ממנה אבל מצליח איכשהו לתפוס אותה בלי להיפגע ממנה.
    הוא מסיים להרכיב את הנשק שהתחיל להרכיב ממקודם במהירות גדולה מאוד, ואז ניגש אליך ואומר:"אז עכשיו אתה הולך לעבור את האימונים, אהה? זה לא הולך להיות כיף אני אומר לך, כך את זה בינתיים שיהיה לך גם"והוא נותן לך מין חגורה לאכסן שם ציוד כמו את הסכין ואת המכשיר קשר.

הראשון -

השני -

מה תעשה?
    "את הראשון אני אקח"אגיד לו

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 04:49 PM
    ג&#39;וני:
    הוא מסתובב אליך ואומר:"אוקיי ג&#39;וני הנה כך את אלה שיהיה לך תמיד" והוא נותן לך מכשיר קשר וסכין.
    הוא מסיים להרכיב את הנשק במהירות גדולה מאוד, ואז ניגש אליך ואומר:"אז עכשיו אתה הולך לעבור את האימונים, אז הנה כך את זה שיהיה לך גם" והוא נותן לך מין חגורה לאכסן שם ציוד כמו את הסכין ואת המכשיר קשר.

הראשון -

השני -

מה תעשה?
    "השני" אני עונה לו
    --------

-------

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 04:29 PM
    ג&#39;ייק:
    הוא מחייך ואומר:"זאת אומרת שאתה הולך קצת לקרוע את התחת שלך כדי לשפר את היכולות שלך ולהיות יותר מוכן למשימות, מבין? עכשיו לך לחדר ההוא שם ותתארגן לאימונים" והוא מצביע לכיוון חדר באמצע המסדרון, ואתה הולך לשם, רואה שם חדר מלא בציוד ונשקים, ועומד שם איש ומחבר נשק מסויים.
    מה תעשה?
    "ואוו איזה נשקים&#33;אני צריך אחד בשביל האימונים?"אני שואל את האיש
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

10. משתמש מנוסה
    מייק:
    הוא נותן לך את האקדח הראשון ואומר:"זה אקדח גלוק, בעל 20 כדורים למחסנית, הנה עוד 4 מחסניות בישבילו עכשיו לך לחדר בסוף המסדרון, ושם תתחיל את סדרת האימונים שלך" הוא אומר לך ומצביע על דלת של חדר בסוף המסדרון שם. אתה שם את הגלוק בתוך החגורה שנתן ואת המחסניות בכמה מהתאים שם. אתה הולך לדלת החדר הזאת ונכנס ורואה 4 דלתות ל4 חדרים שונים, מעל לכל חדר כתוב את הדברים הבאים:
    "מהירות" - "דיוק" - "סיבולת" - "עוצמה"
    לאיזה דלת תבחר להיכנס?

ג&#39;וני:
    הוא נותן לך את האקדח השני ואומר:"זה אקדח יואספי, בעל 12 כדורים למחסנית, הנה עוד 4 מחסניות בישבילו עכשיו לך לחדר בסוף המסדרון, ושם תתחיל את סדרת האימונים שלך" הוא אומר לך ומצביע על דלת של חדר בסוף המסדרון שם. אתה שם את הגלוק בתוך החגורה שנתן ואת המחסניות בכמה מהתאים שם. אתה הולך לדלת החדר הזאת ונכנס ורואה 4 דלתות ל4 חדרים שונים, מעל לכל חדר כתוב את הדברים הבאים:
    לאיזה דלת תבחר להיכנס?

ג&#39;ייק:
    הוא מסתובב אליך ואומר:"אתה תצטרך, אבל קודם תקח את אלה" והוא נותן לך מכשיר קשר וסכין.

הראשון -

השני -

מה תעשה?
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 05:54 PM

ג&#39;וני:
    הוא נותן לך את האקדח השני ואומר:"זה אקדח יואספי, בעל 12 כדורים למחסנית, הנה עוד 4 מחסניות בישבילו עכשיו לך לחדר בסוף המסדרון, ושם תתחיל את סדרת האימונים שלך" הוא אומר לך ומצביע על דלת של חדר בסוף המסדרון שם. אתה שם את הגלוק בתוך החגורה שנתן ואת המחסניות בכמה מהתאים שם. אתה הולך לדלת החדר הזאת ונכנס ורואה 4 דלתות ל4 חדרים שונים, מעל לכל חדר כתוב את הדברים הבאים:
    לאיזה דלת תבחר להיכנס?

אני נכנס לחדר הדיוק
    --------

-------

12. AllwaysStriveAndProsper

מייק:
    הוא נותן לך את האקדח הראשון ואומר:"זה אקדח גלוק, בעל 20 כדורים למחסנית, הנה עוד 4 מחסניות בישבילו עכשיו לך לחדר בסוף המסדרון, ושם תתחיל את סדרת האימונים שלך" הוא אומר לך ומצביע על דלת של חדר בסוף המסדרון שם. אתה שם את הגלוק בתוך החגורה שנתן ואת המחסניות בכמה מהתאים שם. אתה הולך לדלת החדר הזאת ונכנס ורואה 4 דלתות ל4 חדרים שונים, מעל לכל חדר כתוב את הדברים הבאים:
    לאיזה דלת תבחר להיכנס?
    אני ניכנס בדלת שרשום עליה דייוק

13. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני:
    אתה נכנס לחדר הדיוק, ואתה רואה כל מיני מטרות מכל מיני צדדים, ופתאום אתה שומע קול ממוחשב כזה שאומר:"ההולוגרמות פועלות" ופתאום כל החדר משתנה לרקע כאילו אתה במקום פתוח ודי חשוך, והמטרות נעלמו, אתה שולף את היואספי שלך ומתכונן לירות. לפתע מופיעה לפניך מין בן אדם שמתקרב אליך ויש לו סכין ביד.

מייק:
    אתה נכנס לחדר הדיוק, ואתה רואה כל מיני מטרות מכל מיני צדדים, ופתאום אתה שומע קול ממוחשב כזה שאומר:"ההולוגרמות פועלות" ופתאום כל החדר משתנה לרקע כאילו אתה באמצע רחוב ארוך וחשוך, והמטרות נעלמו, אתה שולף את הגלוק שלך ומתכונן לירות. לפתע מופיעה לפניך מין בן אדם שמתקרב אליך ויש לו סכין ביד.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 22 2009, 06:22 PM
    ג&#39;וני:
    אתה נכנס לחדר הדיוק, ואתה רואה כל מיני מטרות מכל מיני צדדים, ופתאום אתה שומע קול ממוחשב כזה שאומר:"ההולוגרמות פועלות" ופתאום כל החדר משתנה לרקע כאילו אתה במקום פתוח ודי חשוך, והמטרות נעלמו, אתה שולף את היואספי שלך ומתכונן לירות. לפתע מופיעה לפניך מין בן אדם שמתקרב אליך ויש לו סכין ביד.

אני יורה בו ומחכה לבן אדם הבא שיבוא ואני ארה בו, אני שם את המשתיק קול ומנסה להיסתתר איפהשהו
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני
    אתה יורה באיש עם הסכין ופוגע בחזה, האיש נופל על הריצפה ויורד ממנו דם.
    אתה שם את משתיק הקול, והולך להתחבא. אתה מתחבא מאחורי מין עמוד גדול של בניין, ואתה מסתכל לכיוון איפה שהיה האיש שחיסלת, ואתה פתאום שם לב שבא לקפוץ עליך איש נוסף שנראה בדיוק כמו הקודם עם סכין מאחורי הגב שלך.
    מה תעשה?
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •