Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789
מציג תוצאות 121 עד 123 מתוך 123
  1. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    אתה חוזר למפקדה, מקיש את הקוד כניסה כדי להיכנס, אתה הולך לחדר של ג'ון, ואומר לו שהשלמת את המשימה, ונפטרת מאנשים שניסו לחסל את ריקי.
    ג'ון אומר לך:"כל הכבוד לך, עשית עבודה מצויינת, לך לחדר ציוד כדי לקחת תחמושת לאקדח שלך, והנה התשלום שלך, אתה חופשי להיום" הוא נותן לך מעטפה של 700 דולר, ואתה הולך לחדר ציוד ומתחמש מחדש עם האקדח (תזכור שאתה יכול להחליף את האקדח יואספי שאתה איתו עכשיו ולקחת פייבסבן שקיבלת מביצוע המשימה הראשונה ראשון). אתה טוען מחדש את היואספי ומשלים ל4 מחסניות שלמות.
    אתה עכשיו חופשי לעשות מה שאתה רוצה לעשות (נגיד להסתובב קצת ודברים כאלו).
    מה תעשה?
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by MatanS23@Aug 23 2009, 06:08 PM
    ג'וני:
    אתה חוזר למפקדה, מקיש את הקוד כניסה כדי להיכנס, אתה הולך לחדר של ג'ון, ואומר לו שהשלמת את המשימה, ונפטרת מאנשים שניסו לחסל את ריקי.
    ג'ון אומר לך:"כל הכבוד לך, עשית עבודה מצויינת, לך לחדר ציוד כדי לקחת תחמושת לאקדח שלך, והנה התשלום שלך, אתה חופשי להיום" הוא נותן לך מעטפה של 700 דולר, ואתה הולך לחדר ציוד ומתחמש מחדש עם האקדח (תזכור שאתה יכול להחליף את האקדח יואספי שאתה איתו עכשיו ולקחת פייבסבן שקיבלת מביצוע המשימה הראשונה ראשון). אתה טוען מחדש את היואספי ומשלים ל4 מחסניות שלמות.
    אתה עכשיו חופשי לעשות מה שאתה רוצה לעשות (נגיד להסתובב קצת ודברים כאלו).
    מה תעשה?
    אני יכול ללכת לחדר אימונים שוב ולעלות את הסקילים שלי?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. the bitch is back
    המשחק ננעל ע"פ בקשת הפותח.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •