Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 153
  1. the bitch is back
    Pokémon-To Find the Castle

רקע:
    לפני אלפי שנים, בממלכה רחוקה רחוקה. הייתה טירה גדולה ומפוארת. הטירה הייתה ועדיין לטירה הכי יפה בעולם. הטירה שימשה כבית למלך ולמלכה השלטו במחוז .
    חייהם היו מושלמים. היו להם עשרות משרתים,טבחים,בני לוויה, ליצני חצר, אבירי חצר ומה לא!
    הם חיו באושר ועושר בטירתם.
    הכל התחיל בטקס הנישואים השני שלהם, שפרצה המחלה.
    המלך מת ראשון.
    המלכה מרוב פחת מהמחלה נעלה את עצמה בצריח הכי גבוהה של הטירה.
    מה שהיא לא ידעה שהמחלה עוברת ברוח...
    אומרים שבצרחתה גרמה לשיטפונות ענקיים בעולם כולו.

כעבור 1000 שנים אחרי זה, שני אחים שכתבו אגדות הגיעו לשם.הם גילו שמלכה עדיין חייה בצריחה הגבוהה והשמור שלה.
    אחרי המון מאבקים הם הגיעו לקומה האחרונה,בצריח הגבוהה,בטירה הכי גדולה ומפוארת.
    שם הם מצאו את המלכה שלא הפסיקה להתבגר ולהזדקן.
    המלכה הטילה על אחד מהאחים קללה שהוא יהיה משרתה לנצח נצחים.
    האח הצעיר היתנגד. ולבסוף הצליח להטיר את הכישוף ולשחרר את אחיו.
    אבל המלכה התכוננה וזימנה פוקימון ענק,שאינו ידוע עד היום, בשביל שיתפוס אותם.
    עד היום אומרים, שגופתיהם של האחים נימצאים אי שם במרתפי הטירה הענקית.

"היום, אתה יוצא למסע גדול" אומרת מפקדת החיילים בצוות בלוור.
    "לאחר עשרות משימות מוצלחות לבד בשטח, החלטנו לשפר אותכם..." היא מוסיפה בחיוך.
    "משימתכם היא למצוא את הטירה ולהשיג את הפוקימון ששומר עליו" היא מוסיפה.
    כעבור כמה דקות אתם בחדר גדול עם מלא מכשירים שמודדים ובודקים אותך.
    "למשימה זאת נשדרג את הפוקימון שלך,נפתח אותו" היא אומרת ולוקחת את הפוקדור שלך.
    "אל תבייש אותנו" היא אומרת ונעלמת מאחורי דלת גדולה.
    אתה בולע את הרוק. 'עשיתי עשרות משימות בחיי. לא אכשל!'.
    ואכן עשרות משימות עשית.
    בהיותך חבר בצוות בלוור שמטרתו העיקרית היא להישתלט על העולם.
    ולהפריח את השממה בג'ונגלים גדולים, שדות ענקיים.
    הכל ירוק.כמו שצריך.
    מטרות:
    1. למצוא את הטירה הענקית.
    2. להביס את המלכה לחלוטין.
    3. ?????- תתגלה בהמשך...

המפה:

1. העיר ברואל- העיר שאתם מתחילים בה. העיר קטנה ולא מזמינה. בעיר הזאת יש את הבסיס של הצוות שלכם.
    יש פה המון שטחי אימון ומאמנים מתחילים.

2.כפר השתיקנים- כפר קטן. אין בו הרבה מה לעשות חוץ מלהסתכל על הנוף.
    יש בעיר המון פוקימוני דשא ונורמל.

3.עיר קאיוטי- עיר קטנה. העיר מתמחה בבישול המפורסם שלה ובשלל המסעדות שיש לה. בנוסף יש לעיר מכון.

4.יער האצילים- יער האצילים זה המקום החביב על הצוות שלכם. מהסיבה הפשוטה שרוב הפוקימונים של הם פוקימוני דשא,חרק ונורמל.
    אומרים שביער יש מנזר קטן. שם מלמדים פוקימון מתקפות חזקות.

5. העיירה מוקסיפן- עיר מאוד גדולה. מוקד גדול מאוד לתיירים בגלל עשרות משאבי הטבה שיש בה.
    בעיר נימצא הבנק הגדול. בבנק שמורים חסכוניתיהם של אנשי האצולה והמעמד העליון.
    השמירה עליו מאוד גדולה ומאוד קשה להכינס אליו.
    בעיר יש את המכון השני.

6. האי וויקטוריה- אי קטן ומבודד. הדרך אליו היא דרך השכרת סירה. אין הרבה מה לעשות באי.
    יש בעיר פעם בחודש תחרות דיג ותחרות שליחים במערה.
    יש פה את המכון השלישי.

~עוד יחשפו בהמשך~

צוות בלוור:
    צוות בלוור- זה הצוות אליו אתם משתייכים. הצוות הוא מאמין גדול באוקולגיה ונגד מפעלים וזיהום. הצוות הוא מאוד גדול והוא שנוי במחלוקת אם הוא טוב או רע.
    מצד אחד הוא רוצה לשמור על הסביבה.
    אבל מצד שני הוא רוצה להשמיד את המפעלים ואת כל האנשים שפוגעים בסביבה ולהפוך את העולם למקום ירוק שיהיה תחת שליטתו.
    הצוות ממוקם כמעט בכל מקום והוא הצוות השני הכי גדול מבין חמשת הצוותים הידועים.
    הצוות הזה בנוסף הפיל כמעט לבד את צוות אקווה ומגמה.

חיילים רגילים-

אנדי- היא חיילת מתחילה בצוות. היא מאוד חלשה ולכן הרבה אנשים לא אוהבים להיצתוות איתה. אנדי המון פעמים מסבכת תוכניות ולכן לרוב נישארת בבסיס.
    הפוקימונים שלה:
    ,

בן- הוא חייל ממוצא. הוא מאוד שאפתן ומנסה להגיע לגדולות. אבל הליקוקים שלו לא ממש עוזרים לו להתקבל למשימות חשובות.
    הוא מאוד רוצה להצליח, אבל לא מצליח.
    הפוקימונים שלו:
    ,

קלי- קלי חיילת מצתיינת. היא מסורה והחלטית. היא תיהיה סוג של יריבה אישית שלכם.
    היא היצתרפה לצוות יחד איתכם ולרוב יצאה יחד איתכם למשימות. היא לא סימפטית במיוחד ואין לה בעיה לדרוס אנשים תחת רגליה.
    הפוקימונים שלה:
    ,

שליישית הריגול-
    שלישייה זאת היא שלישייה מאוד מיוחדת.
    השלישייה אינה לוחמנית כ"כ והן נישלחות למשימות ריגול והן מישתמשות ביופיין בשביל לכבוש את האויב. חשוב מאוד שאם אתם מזהים אותן לא ליפנות או לתקשר איתן כי הכיסוי שלהן יהרס.

אנני- היא החברה הראשונה. היא מיסתובבת בעיקר בדרכים בתור מאמנת מתחילה. היא מיתחברת אל מאמנים מתקדמים. הממוחיות שלה היא בקריאת שפתיים ותנועות גוף.
    בעזרת ממוחיות זאת היא יודעת איך להגיב ולשנות עצמה לפי הצורך הנתון.
    הפוקימונים שלה:
    ,,

מיקי- היא החברה השנייה. היא מיסתובבת בעיקר באזורים של הים וסירות גדולות. היא עולה עליהן במסווה של רקדנית או מלצרית ושומעת על רכיליות מהים. בנוסף היא משיגה גישה לאזורים מוגבלים ומצליחה לדווח על הברחות וגניבות. הממוחיות שלה היא במחשבה מהירה. בעזרתו היא מצליחה לעשות דברים שהרבה לא מוכנים.
    הפוקימונים שלה:
    , ,

רוני- היא החברה השלישית בצוות. היא הוחדרה בתור פקידה בבנק הגדול. היא מצליחה לעבוד על אנשים בקלות ולגנוב להם את הכסף. היא אינה חברותית במיוחד והיא ממוחיות בזריזות ידיים ותחפושות לכן קשה מאוד לזהות אותה.
    הפוקימונים שלה:
    , ,

מפקדים ואנשים חשובים

ריטה- היא מפקדת החיילים. היא מאוד קשוחה אבל בפנים היא מאוד נחמדה.
    קשה לה להיפתח אבל שהיא ניפתחת היא יכולה המון לעזור. ריטה תיהיה האשת קשר שלכם בבסיס והיא תעזור לכם בכל בעיה שיש לכם במהלך המסע.
    הפוקימונים שלה:
    , , ,

מייק- הוא העוזר של ריטה והוא משמש כיועץ לחיילים. הוא מאוד נחמד וחייכן,טיפה מוזר.
    הוא לא ממש טיפוס לוחמני והוא עלה לרמה כזאת בגלל קירבת דם לבוס עצמו.
    הוא יכול להיות מאוד יעיל כשצריך.
    הפוקימונים שלו:
    , ,

אלכס- הוא הפרופסור הראשי של הצוות. הוא אחראי לפיתוח טכנולוגיות חדשות ואיתור פוקימונים נדירים. הוא מכין גאג'טים לצוות והמציא פוקדור שמיוחד לצוות בלבד.
    הוא לא מרבה לצאת מהמעבדה שלו.
    הוא לא הכי סימפטי, בגלל שהוא ככל הזמן עסוק. אם אתפריעו לו בזמן עבודתו הוא לא יפחד לתקוף ולהוציא עליכם את כל זעמו.
    הפוקימונים שלו:
    , ,

~עוד אנשים חשובים יחשפו בהמשך~

מאמני מכון-

ליז היא מאמנת המכון הראשונה. היא מאוד חייכנית ונותנת לכולם היזדמנות שנייה.
    ליז מלמדת בסיס של מתקפות ואינה מעיזה לשנות את הטקטיקות שלה.
    הפוקימונים שלה:
    ?,?

סאם הוא בחור מאוד משונה. הוא רוב הזמן מיסתבוב בעיר שלו מחוסר מעש.
    הוא מאוד מפונק ששונא להפסיד. כשהוא מפסיד בהפסד מוחץ הוא רודף אחרי המתחרים ומבקש מהם קרב חוזר שוב ושוב עד שהוא ינצח.
    הפוקימונים שלו:
    ?,?

שיילי היא מאמנת המכון השלישית. היא מאוד קשוחה ומאוד קפדנית. היא מתנהגת אל הפוקימונים שלה בכבוד ומלמדת אותם סדר ומשמעת.
    בזמן קרב היא יכולה להיות קוץ. היא מאוד קשה.
    הפוקימונים שלה:
    ?,?,?

~עוד יחשפו בהמשך~

מאמנים שתיפגשו בדרך:

שרון היא מאמנת מתחילה שהגיעה לאזור בשביל למצוא את דודה.
    היא מאוד חברותית אבל גם נאיבית מאוד.
    הפוקימונים שלה:
    , ,

מייקל, הוא המנצח בליגת הואן שהחליט להשאיר את כל הפוקימונים שלו אצל המשפחה ולצאת למסע חדש.
    הפוקימונים שלו:
    , , ,

טים הוא בחור מעצבן שאוהב לעקוב אחרי מאמנים. הוא מאוד אובססי למטרתו ולא מוכן לוותר. הוא לא בעיניין של מכונים אלא מחפש גם הוא את הטירה של המלכה.
    הפוקימונים שלו:
    ,

לורה-
    היא מאמנת מנוסה ממחוז ג'וטו שהחליטה לנסות את מזלה גם במחוז הזה.
    לורה מאוד לא נחמדה ותמיד עצבנית. היא מאוד אוהבת להלחם.
    הפוקימונים שלה:
    , ,

~עוד יחשפו בהמשך~

טופס הרשמה:

שם מישתמש:
    שם במשחק: שם+משפחה (לא עיברי)
    רקע: חמש שורות מלאות (לא משהו באנלי). בלי שגיאות כתיב.
    תיאור או ספרייט: (לא אש קאצ'ם או דמות ראשית אחרת~)
    פוקימון התחלתי: כל פוקימון שהוא מסוג עשב/רגיל/חרק בהיתפתחות שנייה שיש לו עוד מיתפתח אחד.
    בקשות:
    ציוד: 5 פוקדורים מיוחדים, שק"ש,ציוד מחנאות,פנס,טלפון סוללרי, 2500$.

חוקים
    1.כל חוקי הפורום מתקיימים פה.
    2. אין להספים ולקלל.
    3. זה המשחק שלי. אני מחליט מי מתקבל ומי לא. אני יכול להוציא אנשים ולהכניס אנשים אם בא לי.
    4. אם לא רשמתי לכם חכו כמה שניות אני אערוך. מי שיכתוב משהו בסגנון של 'שכחת אותי' בדף של המשחק יוקפא לתגובה.
    5.בקשה אל תעשו דברים תוקעים כמו: "אני הולך לחפש פוקימון" אתם תימצאו אותם, הם לא עד כדי כך נדירים.
    6. אם אתם נלחמים בפוקימון אחד תוכלו להישתמש רק בפוקימון אחד.
    7. אל תתנהגו כמו ילדים בני 9 ותרשמו דברים כמו "תתקוף אותו אינסוף פעמים במכת ברק!@@!@!#" זה מיותר.
    8. תהנו 3:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. the bitch is back
    המשטרה:

שוטר רגיל.
    מיסתובב בעיקר ברחובות בערים. השוטרים האלה מאוד חלשים וטיפה טיפשים.
    הפוקימונים שלו:
    ו\או .

בלשית.
    היא אישה מאוד מזורה שחוקרת על צוות בלוור. היא לרוב מחפשת את הצוות מהאוויר. היא מאוד רצינית ואינה סימפטית. יש לזהר ממנה.
    הפוקימונים שלה:
    ו\או .

חוקרים.
    הם אנשים שנשלחו למחוז מטעם החברה לשלום העלומי. הם צוות מנצח וקשה מאוד לנצח אותם. אם הם יתפסו אתכם, אתם נשלחים לכלא אוטומטית.
    הפוקימונים שלהם:
    שלו: ו\או .
    שלה: ו\או

יו"ר המשטרה ובלש בחיר.
    אדם מאוד מסוכן לכם. הוא אחראי על כל המשטרה במחוז. הוא אדם מאוד חזק ובעל השפעה מאוד גדולה.
    ממש לא ממולץ להתקרב אליו.
    הפוקימונים שלו:
    ?,?,?,?
    גיל! 3>

3. the bitch is back
    חנות ומרכז פוקימונים יש בכל מקום! אז אין טעם לחפש הם שם.

חנות:
    ~יתווסף בהמשך~

פרסים:
    הראשון שיפתח את עמוד 10 יקבל- \ . הושלם
    הראשון שיתפתח את עמוד 25 יקבל- .
    הראשון שיפתח את עמוד 50 יקבל- .
    הראשון שיפתח את עמוד 75 יקבל- .
    ~עוד פרסים יתפרסמו בהמשך~

שותף-
    מי שירצה יוכל שהיתווסף אליו שותף שיהיה איתו במהלך המסע.
    השותף לא יוכל ליזום הרבה. אבל כן יש לו דעה משל עצמו.
    בנוסף, השותף הוא לא חלק מהצוות. לכן, לא רצוי לספר להם עליכם יותר מידי.
    תוכלו לשלב אותם בצוות, אבל לא כולם ירצו את זה.

השותפים האפשריים:

דניאל-
    היא בן אדם מאוד מוזר ולא חביב. היא נראת כמו הנסיכה הקטנה של אבא, אבל במציאות היא מפונקת ואכזרית.
    הפוקימונים שלה:
    ,

דון-
    בחור מעט סכיזופרן. הוא תמיד מודאג לעצמו ולאחרים. קשה לו להיות בשקט ויש לו נטייה תמיד ליפול או להחליק ולמעוד.
    הפוקימונים שלו:
    ,

אליס-
    היא בחורה צעירה עם שאיפות גדולות. היא אוהבת אגדות ולפעמים מרחפת בעולמה שלה. היא לא נוטה לדבר הרבה ולרוב בשקט וחושבת לעצמה. אבל בקרבות היא יכולה להיות אכזרית.
    הפוקימונים שלה:
    ,

לוצקי-
    בחור דיי מבוגר שהחליט רק בגיל 25 לצאת למסע שלו. הוא דיי מיתבודד ותמהוני. הוא אינו נוטה לחבב אנשים ודיי רשע רוב הזמן.
    הפוקימונים שלו:
    ,

אשטון-
    הוא בחור מגושם מאוד. הוא שובר את רוב הדברים שלו. הוא נחמד ומתחשב ותמיד מוכן לעזור. הוא לא הכי חכם שיש, אבל בזמן הקרבות הוא מנסה כמה שיותר להיות רציני.
    הפוקימונים שלו:
    , .
    גיל! 3>

4. the bitch is back
    שמור לדברים
    גיל! 3>

5. the bitch is back
    רשומים:

שם מישתמש: Bugs Bunny
    שם במשחק: תומאס בלאק
    רקע:
    תומאס בלאק גדל בעיר בלווד כיתום מהורים. משפחתו נהרגה בתאונת דרכים כאשר היה בן 9, כשחזרו מנסיעת עסקים מחוץ לעיר. תומאס נשאר אצל סבתו. הידיעה על מותו של הוריו גרמה לו להלם קשה, ולהסתגר בתוך עצמו. סבתו טיפלה בו, אך חלתה עד מהרה במחלה קשה, ונפטרה שנה לאחר מות הוריו. תומאס נשלח לבית יתומים מכיוון שלא היתה לו קרובי משפחה, אולם תומאס לא הסתדר עם הילדים שם וברח מבית היתומים. תומאס הסתובב בעיר במשך כמה ימים, וגנב אוכל מבתי עסק בלי שהיו שמים לב. לילה אחד, בזמן שחיפש מקום לישון, ניגש אליו אדם מבוגר, שלא הכיר. הוא הציע לתומאס לבוא איתו למקום שיעשה לו טוב. תומאס נבהל והחל לברוח מהמקום. בזמן שברח נתקל תומאס בבוידו קטן. תומאס נפל, נפצע מעט והחל לבכות. בוידו החל לנסות להרגיע אותו, ותומאס נרגע לאט לאט. במהרה, שניהם הפכו לחברים, ועזרו זה לזה בגניבת אוכל וקיום. לפני 3 שנים נכשלה גניבה שביצעה תומאס ביחד עם בוידו, כאשר גנב אוכל מבית של אדם אחד. הוא תפס אותו, אך במקום להסגיר אותו למשטרה לקח אותו למקום מסויים, שם אמרו לו שהם עקבו אחריו והחליטו לגייס אותו לצוות בשם בלווד. תומאס היסס בהתחלה, אך החליט לקחת את ההצעה. מאז, הבוידו שלו הספיק להשתתף במספר קרבות ואף להתפתח לרוזליה. היום, לאחר מספר רב של משימות שביצע, נשלח תומאס למשימה המרתקת עד כה. האם יצליח לשוב משם בחזרה? רק העתיד ידע לגלות...
    תיאור או ספרייט:
    פוקימון התחלתי: רוזליה
    בקשות: לפגוש איווי, טורטוויג וקצת רומאנס.
    ציוד: 4 פוקדורים מיוחדים, שק"ש,ציוד מחנאות,פנס,טלפון סוללרי, 2500$.

פוקימונים:
    -זכר
    מתקפות:
    שאיבה,גדילה,עוקץ רעל, נבגי שיתוק,שאיבת מגה,
    -נקבה
    מתקפות:
    ניקור,פזילה,שיגור,צל לילה,ריענון,ערפיח,
    -זכר
    מתקפות:
    דחיפה,יריעת חוט,עוקץ רעל,נשיכת חרק,התקשחות,

שם מישתמש:flupy
    שם במשחק: שם+משפחה :אנג'ל פליפ
    רקע: נולדתי לכפר קטן באמצע שום מקום .
    בוא נגיד שלא היית לי משפחה , אנשי הכפר אמרו לי שאימי מתה בלידתי ואבי נעדר .
    אף אחת מהשפחות בכפר לא היו מוכנות לקבל אותי אליהם .
    הבנאדם היחיד שכן התייחס אליי היה איש זקן אחד ששמו כריס שהיה נותן לי אוכל כל יום ,ובניגוד לאחרים זה לא היה שאריות .
    באחד הימים זוג גנבים פלשו לכפר שלנו ואותו ורק כריס עמד בדרם ,אני התחבאתי מאחוריי שיח יחסית גדול .
    תוך כמה שניות התחולל קרב פוקימונים אדיר בין אותו כריס לבין הגנבים .
    כריס הוציא וינזאור והגנבים הוציאו הונדאום כל אחד .
    למרות יתרון הסוגים כריס ניצח בשניות ואז אחד הגנבים שלא היה מוכן לקבל את ההפסד הוציא רובה וירה לכריס כמה מילימטרים מהלב , התחלתי לרוץ לכיוון כריס וחיבקתי אותו הכי חזק שאני רק יכול.
    המילים האחרונות שלו היו "תשמור על עצמך בבית שלי יש ביצה ליד המיטה תיקח אותך היא שלך" ואז הוא מת .
    לא ידעתי מה לעשות מאז אותו היום השתגעתי התחלתי לגנוב מבתים וככה שרדתי .
    באחת הפעמים שפלשתי לבית הבית התגלה כבית של כריס ישרק נזכרתי במילים שלו והתחלתי לרוץ לכיוון המיטה שם מצאתי בלבאזור קטן .
    אחריי כמה ימים קיבלתי מכתב מצוות בלאור שהיה רשום בוא "אנחנו נדאג לך ואנחנו אפילו יודעים איפה אביך , נגלה לך הכל עם תצטרף אלינו "בלי לחשוב שלחתי מכתב בחזרה שבוא רשום "אני מסכים ".
    ככה מצאתי את עצמי בצוות בלור כחייל מצליח שעבר כבר עשרות משימות ועכשיו יוצא כנראה למשימה הכי חשובה בחייו לא בעצם לא כנראה הכי חשובה בחייו .
    תיאור או ספרייט:
    פוקימון התחלתי: איוויזאור
    בקשות:אנחנו אמורים להיות מאמנים של פוקימונים עשב?
    ציוד: 4 פוקדורים מיוחדים, שק"ש,ציוד מחנאות,פנס,טלפון סוללרי, 2500$.

פוקימונים:
    -נקבה
    מתקפות:
    דחיפה,צווחה,זרע עלוקה, גפן מצליפה,
    -זכר
    מתקפות:
    דחיפה,הצלפת זנב,ניב היפר,מיקוד אנרגיה,נשיכה,מתקפת מהירות,מרדף,

שם מישתמש: The Trooper
    שם במשחק: שם+משפחה (לא עיברי) ג'ון פארי.
    רקע: שמי הוא ג'ון פארי, ואני אספר לכם את סיפור חיי המשונה. נולדתי כבן יחיד לאם חד הורית, שהדבר הכי חשוב לה היה לשמור על הסביבה, ומכאן החינוך שקיבלתי - להגן על הסביבה. למרות שאמי הייתה מאמינה הדוקה באלוהים, אני אתאיסט גאה שמאמין רק בלשמור על הסביבה ירוקה. כשהגעתי לגיל 13, אמי הנרגשת אמרה שהיא רשמה אותי למחנה, שבו אני אעזור לסביבה, למחנה קראו "מחנה בלוור".
    'שם די מטופש' חשבתי לעצמי, אך בכול זאת הלכתי לשם.
    כשהגעתי אני די נדהמתי. זה לא היה מחנה רגיל, אלא מחנה אימונים שבו עברנו הכשרה עם פוקימונים.
    אחרי שסיימתי את ה'מחנה' הזה, קיבלתי הצעה להצטרף אל צוות בלוור. ידעתי שלאמא שלי יש קשר אליהם, וזאת הסיבה שהיא רשמה אותי לכאן, אז הסכמתי. בתור חבר צוות חדש קיבלתי בלבזאור, הסבירו לי את המטרות של הצוות ונתנו לי מדים. להכל הסכמתי, חוץ מהמדים, שהיו מגעילים וגם ככה לא היו לבוש חובה.
    עד גיל 15 אני ובלבזאור עברנו הרבה משימות ביחד, ובהצלחה. ביום-הולדתי החליטו 'לצ'פר' אותי בכך שישלחו אותי למשימה מוזרה ויפתחו את בלבזאור. שנינו הסכמנו פה אחד - אנחנו נצא למצוא את הטירה האבודה.
    תיאור או ספרייט:אש קאצ'ם עם שיער ירוק D=
    חח סתםP:
    ~~~~
    שיער חום כהה וחלק שגולש בערך אל הכתפיים. חולצת טריקו בצבע כחול דהוי עם כפתורים לבנים קטנים וצווארון דק, מכנסי ג'ינס שחורים ושחוקים, נעלי עור חומות וגדולות, עיניים בצבע אדום כהה, שרשרת דקה עם פנטגרם בקצה בצבע אפור, צבע עור בהיר.
    פוקימון התחלתי:

בקשות: לתפוס טוטודייל, איווי ורומנטיקה.
    ציוד: 4 פוקדורים מיוחדים, שק"ש,ציוד מחנאות,פנס,טלפון סוללרי,2500$.

פוקימונים:
    -זכר
    מתקפות:
    דחיפה,צווחה,זרע עלוקה,גפן מצליפה, משרוקית עשב,
    -נקבה
    מתקפות:
    שירה,צווחה,הצלפת זנב,סתירה כפולה,צוות כפול,סתירת השקמה,דחיפה,משיכה,
    -נקבה
    מתקפות:
    דחיפה,יריעת חוט,עוקץ רעל,נשיכת חרק,התקשחות,
    -זכר
    מתקפות:
    רוח כסופה,דחיפה,ביטול,ראיית הנולד,על קולי,בילבול,מציצת חיים,אבקת רעל,נבגי שיתוק,

שם מישתמש: steve
    שם במשחק: סטיב פוקס
    רקע: סטיב הוא יתום כבר כמה שנים , הוא לא זוכר איך הוא נהיה יתום ובעלי בית היתומים לא רצו לספר לו , שהיה בן 13 אימצו אותו מישפחה מיוחדת שידעה את הסיפור על הוריו , הם סיפרו לו את הסיפור - "הוריך נהרגו ע"י המלכה , הם בסך הכל רצו להביס אותה והם אכן הגיעו אל המלכה הגיבורים האלה ! אבל המלכה חיסלה אותם , מסתבר שהוריו המאמצים במקרה היו גם חיילים מאומנים שרק רצו שיצטרף לצוות שלהם וביחד להפוך את המחוז לירוק ויפה , סטיב היה מרוצה והחליט שהוא מוכן לקרב כבר ברגע בזה אבל הוא יודע שהוא צריך לעבור עוד אימונים מפרכים , הוא תפס נידורן ע"י זריקת פוקדור ממש ממש חזק עד שנידורן התעלף רק מהחבטה של הפוקדור , הוא אימן אותו ואהב אותו כ"כ וגרם לנידורן להתאהב בו גם , ואז נידורן התפתח יום אחד לנידורינו וסטיב היה כ"כ נרגש !
    תיאור או ספרייט:
    פוקימון התחלתי:
    בקשות:

פוקימונים:
    -זכר
    מתקפות:
    פזילה,ניקור,מיקוד אנרגיה,בעיטה כפולה,
    גיל! 3>

6. the bitch is back
    שמור לדברים.

מוזמנים להירשם D:
    גיל! 3>

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שם מישתמש:gliscor
    שם במשחק:מייק טטילור
    רקע: מייק גדל למשפחה רגילה שהיה בן 14 הוא היצטרף לצוות בלוור כמו אחיו הגדולים.מייק קיבל את טרטוויג שלו כשהיה בן 13 הוא קרה לטרטוויג שלו תורי.הוא וטרטוויג ניקשרו מאד מייק תמיד חשב שטרטוויג הוא החבר היחיד שלו.הוא היה מאד נאמן לצוות בלוור מיכוון שהצילו אותו כשהיה קטן.מייק שמח מאד כשאמרו לו שטרטוויג יתפתח,מייק מאד מקווה להצליח במשימה.סליחה שזה לא 5 שורות פשוט אין לי רעיונות טובים אני יערוך עוד מאט ומה אתה חושב על זה בינתיים.
    תיאור או ספרייט:
    פוקימון התחלתי:גרוטל=P
    בקשות:ליתפוס זובט,מיסדרווס ופאצ'יריסו.

8. the bitch is back
    הרקע לא קשור למשחק~
    אתה נימצא בצוות (שהוא כביכול הצוות הרשע) ההורים שלך לא מאשרים לך לצאת למסע XP
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:

שם מישתמש:אמבראון
    שם במשחק:ג'יי רעם
    רקע:כשג'יי היה קטן כול הזמן סיפרו לו על המלכה ועל מה שהיא עשתה לשני האחים. ג'יי פחד פחד גדול מימנה הוא חשב שהיא תבוא עליו בלילות ותהרוג אותו. כשג'יי גדל הוא חשב לעצמו זוהי המטרה שלי בחיים להביס את המלכה הזותי ואת הפוקימון שלה. אמא של ג'יי לא הסכימה לו שילך להילחם בה.ג'יי המשיך להשקיע בלימודיו כדי להפוך לתלמיד טוב מאוד. ג'יי היה ספורטאי מציין הוא אהב כדורגל ואת רוב הזמן הוא השקיעה בזה. יום אחד הוא ראה אמבראון ואמר שהוא יתפוס אותו כשיהיה לו פוקימון. שבוע לאחר מיכן ג'יי הכין עבודת חקר על פוקימון כול שהוא וחקר על טריקו הוא למד עליו הכול והחליט שזה יהיה הפוקימון הראשון שלו. על העבודה הוא קיבל טוב מאוד ואיך שקיבל את העבודה בחזרה הוא אמר לאמא שלו שהוא רוצה לנצח את המלכה ולעסות זות עם אמבראון וספטייל. אמא שלו שובב לא הסכימה אבל הוא לא שאל אותה יום ליפני זה הוא ראה מודעה על חבורה של אנשים שרוצים להרוג את המלכה ולנצח את הפוקימון שלה. ג'יי לא חשב פעמיים ויש הלך על זה השאיר מיכתב והלך לשם נירגש.
    תיאור או ספרייט:
    פוקימון התחלתי:גרביל
    בקשות:אמבראון
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש מנוסה
    שם מישתמש: Dingo
    שם במשחק:אפשר ירין שלפס?
    רקע: ירין תמיד אהב פוקימונים, הוא שמע אליהם רבות וידע שיום אחד יהיה מאמן טוב.
    הפוקימון הראשון שירין ראה היה צ'ימצ'ר חמוד וקטן, ירין התקרב אל הצ'ימצ'ר וניסה לחבק אותו אך הוא ברח. ירין התחיל לרדוף אחריו אך לאחר 10 דקות הצליח לתפוס אותו. צ'ימצר התחיל לתקפוף את ירין קשות ולפתע צ'יקוריטה קפץ מהשיחים ותקף את צ'ימצ'ר.
    צ'ימצ'ר החזיר לו והם התחילו לריב עד שצ'יקוריטה העיף את צ'ימצ'ר לתוך האגם וצ'ימצ'ר ברח משם. ירין הודה לצ'יקוריטה ושאל אותו אם הוא רוצה להיות בצוות שלו.
    צ'יקוריטה הסכים וחזר איתו הביתה. כשהציעו לירין להצתרף לצוות ירין לא היה בטוח כי הוא ידע שהצוות הוא רשע אבל ברגע ששמע שהצוות פועל למען הסביבה הוא הסכים ולקח איתו את צ'יקוריטה. כשירין הגיע לגיל 16 ניתנה לו ההזדמנות לצאת למשימה בטירה והוא כמובן הסכים. ולכבוד משימתו פיתחו לו את צ'יקוריטה שלו.
    תיאור או ספרייט:
    פוקימון התחלתי:ההתפתחות של צ'יקוריטה
    בקשות:להתקבל ופוקימונים אולי אני יגיד אחר כך-קודם שאני אתקבל..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. משתמש מנוסה
    שם מישתמש:arad1021
    שם במשחק: מונרו לורבר
    רקע:מונרו נולד למשפחת מלוכה
    משפחתו והממלכה השנייה תמיד רבו אחד עם השני
    לא היה יום אחד בלי שלפחות מישהו אחד משני הצדדים מת עד שלבסוף המשפחה של מונרו ונשאר רק איש אחד חי שהוא היה סבא רבא של מונרו
    לאחר 1000 שנים מונרו נולד ואביו סיפר לו את הסיפור שסבא רבא שלו סיפר לו כדי להעביר אותו בתורשה את הסיפור על המלחמה ואיך שניצחו את משפחתם
    מונרו שמע את זה ונשבע לנקום
    כששמע שהממלכה השנייה ייצרה פוקימון ענקי כדי להשמיד אתהמשפחה השנייה הדבר הראשון שהוא חשב עליו היה הנקמה המתוקה וכך החליט להשמיד את הפוקימון הענק ואז להשמיד גם את הממלכה השניה
    וכך מונרו החליט לצאת למסע
    תיאור או ספרייט: שיער ארוך עד הכתפיים עם עיניים כחולות ומחייך הרבה
    לרוב עם חולצה כחולה כהה ומכנסיי ג&#39;ינס או חולצה שחורה ומכנסיים לבנות שלושת רבעי
    פוקימון התחלתי: גרובייל
    בקשות:שיהיה לי טוגקיס יענו שאני ימצא טוגפי או משהו והוא יתפתח לטוגטיק ואז לטוגקיס
    ציוד: 5 פוקדורים מיוחדים, שק"ש,ציוד מחנאות,פנס,טלפון סוללרי, 2500&#036;.

12. the bitch is back
    תמשיכו להירשם&#33;
    ותעשו שהרקע יהיה קשור גם לצוות כי אתם חלק ממנו&#33; ><

ההרשמה תיסגר ביום ראשון~
    גיל! 3>

13. Kibō no chi
    שם מישתמש: The Trooper
    שם במשחק: שם+משפחה (לא עיברי) ג&#39;ון פארי.
    רקע: שמי הוא ג&#39;ון פארי, ואני אספר לכם את סיפור חיי המשונה. נולדתי כבן יחיד לאם חד הורית, שהדבר הכי חשוב לה היה לשמור על הסביבה, ומכאן החינוך שקיבלתי - להגן על הסביבה. למרות שאמי הייתה מאמינה הדוקה באלוהים, אני אתאיסט גאה שמאמין רק בלשמור על הסביבה ירוקה. כשהגעתי לגיל 13, אמי הנרגשת אמרה שהיא רשמה אותי למחנה, שבו אני אעזור לסביבה, למחנה קראו "מחנה בלוור".
    &#39;שם די מטופש&#39; חשבתי לעצמי, אך בכול זאת הלכתי לשם.
    כשהגעתי אני די נדהמתי. זה לא היה מחנה רגיל, אלא מחנה אימונים שבו עברנו הכשרה עם פוקימונים.
    אחרי שסיימתי את ה&#39;מחנה&#39; הזה, קיבלתי הצעה להצטרף אל צוות בלוור. ידעתי שלאמא שלי יש קשר אליהם, וזאת הסיבה שהיא רשמה אותי לכאן, אז הסכמתי. בתור חבר צוות חדש קיבלתי בלבזאור, הסבירו לי את המטרות של הצוות ונתנו לי מדים. להכל הסכמתי, חוץ מהמדים, שהיו מגעילים וגם ככה לא היו לבוש חובה.
    עד גיל 15 אני ובלבזאור עברנו הרבה משימות ביחד, ובהצלחה. ביום-הולדתי החליטו &#39;לצ&#39;פר&#39; אותי בכך שישלחו אותי למשימה מוזרה ויפתחו את בלבזאור. שנינו הסכמנו פה אחד - אנחנו נצא למצוא את הטירה האבודה.
    תיאור או ספרייט:אש קאצ&#39;ם עם שיער ירוק D=
    חח סתםP:
    ~~~~
    שיער חום כהה וחלק שגולש בערך אל הכתפיים. חולצת טריקו בצבע כחול דהוי עם כפתורים לבנים קטנים וצווארון דק, מכנסי ג&#39;ינס שחורים ושחוקים, נעלי עור חומות וגדולות, עיניים בצבע אדום כהה, שרשרת דקה עם פנטגרם בקצה בצבע אפור, צבע עור בהיר.
    פוקימון התחלתי:איוויזאור.
    בקשות: לתפוס טוטודייל, איווי ורומנטיקה.
    ציוד: 5 פוקדורים מיוחדים, שק"ש,ציוד מחנאות,פנס,טלפון סוללרי,2500&#036;.

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    שם מישתמש: Waluigi
    שם במשחק: אנדי גרין
    רקע: אנדי היה ילד עצלן. הוא גדל עם 2 אחיות קטנות ומעולם לא יצא לחופשה או טיול.
    חבריו הטובים היו המחשב והטלויזיה שלו... אנדי אף פעם לא אהב פוקימונים ומעולם לא ראה בהם ריגוש מיוחד או עניין כלשהו.
    עד שיום אחד אימו של אנדי הציעה לו להיכנס לצוות בלוור.
    בהתחלה אנדי לא הסכים אך שהתחיל להשתתף באופן קבוע בפגישות של הצוות אהבתו לפוקימונים התחילה ורק גדלה עם השנים.
    כיום כשנודע לאנדי שהוא הולך למשימה המרגשת ביותר בחייו הוא מרגיש כאילו זאת הפעם הראשונה בחיים שלו שהוא מרגיש חי ומרוגש.
    בימים אלו יש בין אנדי ולפוקימונים קשר מיוחד.

תיאור או ספרייט: צבע עורו שחום, שיערו השחור חלק ומגיע לו לכתפיים, תעיף חום מונח על צווארו, חולצתו פשוטה וריקה מציורים, מכנסי ג&#39;ינס כחלחלים צמודים עוטפים את רגליו ונעליו בהירות וחומות.
    פוקימון התחלתי: לדיבה&#092;פרס&#092;סנובר&#092;רוסליה.
    בקשות: אני ממש מעדיף לדיבה&#092;סנובר.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

15. משתמש מנוסה
    שם מישתמש: Bugs Bunny
    שם במשחק: תומאס בלאק
    רקע:
    תומאס בלאק גדל בעיר בלווד כיתום מהורים. משפחתו נהרגה בתאונת דרכים כאשר היה בן 9, כשחזרו מנסיעת עסקים מחוץ לעיר. תומאס נשאר אצל סבתו. הידיעה על מותו של הוריו גרמה לו להלם קשה, ולהסתגר בתוך עצמו. סבתו טיפלה בו, אך חלתה עד מהרה במחלה קשה, ונפטרה שנה לאחר מות הוריו. תומאס נשלח לבית יתומים מכיוון שלא היתה לו קרובי משפחה, אולם תומאס לא הסתדר עם הילדים שם וברח מבית היתומים. תומאס הסתובב בעיר במשך כמה ימים, וגנב אוכל מבתי עסק בלי שהיו שמים לב. לילה אחד, בזמן שחיפש מקום לישון, ניגש אליו אדם מבוגר, שלא הכיר. הוא הציע לתומאס לבוא איתו למקום שיעשה לו טוב. תומאס נבהל והחל לברוח מהמקום. בזמן שברח נתקל תומאס בבוידו קטן. תומאס נפל, נפצע מעט והחל לבכות. בוידו החל לנסות להרגיע אותו, ותומאס נרגע לאט לאט. במהרה, שניהם הפכו לחברים, ועזרו זה לזה בגניבת אוכל וקיום. לפני 3 שנים נכשלה גניבה שביצעה תומאס ביחד עם בוידו, כאשר גנב אוכל מבית של אדם אחד. הוא תפס אותו, אך במקום להסגיר אותו למשטרה לקח אותו למקום מסויים, שם אמרו לו שהם עקבו אחריו והחליטו לגייס אותו לצוות בשם בלווד. תומאס היסס בהתחלה, אך החליט לקחת את ההצעה. מאז, הבוידו שלו הספיק להשתתף במספר קרבות ואף להתפתח לרוזליה. היום, לאחר מספר רב של משימות שביצע, נשלח תומאס למשימה המרתקת עד כה. האם יצליח לשוב משם בחזרה? רק העתיד ידע לגלות...
    תיאור או ספרייט: או
    פוקימון התחלתי: רוזליה
    בקשות: לפגוש איווי, טורטוויג וקצת רומאנס.

עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •