Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. מורחקים
    תגידו נכון יש חפץ ששמים לפוקמון ואז עולה לו רמות בלי להוציא אותו מהפכדור?אז שווה לי לעשות את זה לאגדיים ?כלומר לעלות דוגמא 40 רמות לאחד משלושת הציפורים האגדיות הוא יהיה חזק כמו אימון רגיל של EV?או שהוא יהיה חלש כמו סוכריות של ריר קנדי?
    אני מדבר על פוקמנים בכללי לא רק בקשר לאגדיים.

2. משתמש מנוסה
    אם אתה מדבר על רר קנדי אז החפץ הזה פשוט מעלה רמה אחת אבל זה בכלל לא קשור לEV אז אם תעשה אימון EV ותעלה את הפוקימון עד ללבל 80 אז הוא יהיה יותר חזק מאותו פוקימון שעלתה אם רר קנדים עד ללבל 80

3. מורחקים
    Originally posted by zivc@Aug 22 2009, 03:02 PM
    אם אתה מדבר על רר קנדי אז החפץ הזה פשוט מעלה רמה אחת אבל זה בכלל לא קשור לEV אז אם תעשה אימון EV ותעלה את הפוקימון עד ללבל 80 אז הוא יהיה יותר חזק מאותו פוקימון שעלתה אם רר קנדים עד ללבל 80
    אני לא מדבר על ריר קנדי אני מדבר על חפץ מסויים שמעלה רמות לפוקמנים בלי להוציא אותם מהפוכדור.

4. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by POKEMON7@Aug 22 2009, 04:03 PM
    אני לא מדבר על ריר קנדי אני מדבר על חפץ מסויים שמעלה רמות לפוקמנים בלי להוציא אותם מהפוכדור.
    Exp.Share?
    בברכה, דור.

5. מורחקים
    Originally posted by AeRoDyNaMiC@Aug 22 2009, 03:03 PM
    Exp.Share?
    כן זה אם אני שם את זה לכל מיני פוקמנים אגדיים וכולי הם יהיו חזקים כמו אימון בEV?אם לא אז תסביר לי למה כי זה לא אימון של ריר קנדי לכן הססטוס שלהם לא יפגע הבנת?

6. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by POKEMON7@Aug 22 2009, 04:06 PM
    כן זה אם אני שם את זה לכל מיני פוקמנים אגדיים וכולי הם יהיו חזקים כמו אימון בEV?אם לא אז תסביר לי למה כי זה לא אימון של ריר קנדי לכן הססטוס שלהם לא יפגע הבנת?
    כן, הם יתחזקו כמו אימון EV, אבל זה תלוי אם אתה מאמן את הפוקימון שיוצא לקרב EV.
    בברכה, דור.

7. מורחקים
    Originally posted by AeRoDyNaMiC@Aug 22 2009, 03:07 PM
    כן, הם יתחזקו כמו אימון EV, אבל זה תלוי אם אתה מאמן את הפוקימון שיוצא לקרב EV.
    מה זאת אומרת מאמן?אחי הכוונה ככה אני לדוגמא נלחם עם דאלגיה פאקליה שנהם רמות 70 סבבה?הם מגיעים לרמות 100 רק דרך החפץ הזה ואני לא נלחם איתם אפילו פעם אחת אז שווה לי לעשות את זה?

8. משתמש מנוסה
    כללית אם אתה הורג פוקימון שנגיד מביא לך 1 EV למהירות אז שתי הפוקימונים יקבלו את ה-1 EV אז זה שיקול שלך אם לעשות את זה,לפי דעתי אם בכלל יש לך את האפשרות אז כדי לך להשתמש בחפצים המיוחדים שעוזרים בעליית EV

9. מורחקים
    Originally posted by zivc@Aug 22 2009, 03:17 PM
    כללית אם אתה הורג פוקימון שנגיד מביא לך 1 EV למהירות אז שתי הפוקימונים יקבלו את ה-1 EV אז זה שיקול שלך אם לעשות את זה,לפי דעתי אם בכלל יש לך את האפשרות אז כדי לך להשתמש בחפצים המיוחדים שעוזרים בעליית EV
    אתה מתכוון HP CBABON וכל זה?הבעיה שכל אחד יכול לקבל רק 10 כאלה.

10. משתמש מנוסה
    זה גם יכול לעזור אבל לא התכוונתי לעלה,יש חפצים מסוימים שאתה יכול לקנות בעיר הקרבות.
    אתה סם נגיד את החפץ שמעלה HP אז כל פעם שתהרוג פוקימון הפוקימון שלך יקבל תוספת של 4 EV ל-HP,אבל גל עוד החפץ הזה על הפוקימון המהירות שלו תיהיה חצויה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •