אני כן ציפיתי שתהיה חזית קרב חדשה ולא אותם מתקנים כמו שהיה בפלאטניום ואותם מוח חזית קרב אתם מאוכזבים או מרוצים מזה?
אתה קראת את העידכון שלי בנעוץ באושר למשחקים?כתבתי בפירוש יהיה את אותם מוחות חזית הקרב וזה יהיה ככה במאה אחוז הם לא ישנו אלה עם זה היה חזית קרב חדשה.Originally posted by stm@Aug 22 2009, 06:40 PM
אף אחד לא אמר שיהיו אותם מוחות חזית.
יש רק את אותם המתקנים.
יכולים להיות עדין שינויים קטנים בחוקים.
לא.Originally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 03:46 AM
אתה קראת את העידכון שלי בנעוץ באושר למשחקים?כתבתי בפירוש יהיה את אותם מוחות חזית הקרב וזה יהיה ככה במאה אחוז הם לא ישנו אלה עם זה היה חזית קרב חדשה.
קראתי את העדכונים מאתרים בחו"ל ובכולם היה כתוב שיהיו אותם מתקנים אבל לא בטוח אם יהיו אותם מוחות.
תביא את האתר ממנו קראת את המידע הזה ונראה מה בדיוק כתוב שם.
זה מה שחשוב לך הפוקמנים?אני ציפיתי שיהיה מוחות קרב חדשים ושיהיה מתקנים חדשים ופתאום אני רואה שזה כמו בפלאטניום אתם תיראו שאני צדקתי וSTM אני יביא לך מידע שאני ימצא אל תנעל את הנושא הזה בנתים בקשה.Originally posted by Invader Zim@Aug 23 2009, 10:28 PM
אני לא מאוכזב בין אם זה נכון ובין אם זה לא...
בכלל הופתעתי בענק ששמעתי שתהיה חזית הקרב.
אבל אני מקווה שהם ישנו לפחות את הפוקימונים של המוחות
מה גם שאני רוצה לראות תגובות של משתמשים אחרים על הדיון הזה.
לי כמעט ולא אכפת מהחזית, זה למה אני אוהב את זהב/כסף/קריסטל-כי אחרי הליגה יש עוד 8 מכונים ואלוף, ולא איזה חמישה מתקנים משעממים...Originally posted by POKEMON7@Aug 24 2009, 10:49 AM
זה מה שחשוב לך הפוקמנים?אני ציפיתי שיהיה מוחות קרב חדשים ושיהיה מתקנים חדשים ופתאום אני רואה שזה כמו בפלאטניום אתם תיראו שאני צדקתי וSTM אני יביא לך מידע שאני ימצא אל תנעל את הנושא הזה בנתים בקשה.
מה גם שאני רוצה לראות תגובות של משתמשים אחרים על הדיון הזה.
מתקני הקרב לדעתי מיותרים, מגדל הקרב שימושי למי שרוצה לשחק עם חבר ומפעל הקרב כדי לנסות פוקימונים חדשים, חוץ מזה אני לא אוהב שום מתקן.
ונכון, היה נחמד עם היו משנים מתקני קרב, אבל תזכור שבחידוש הקודם ירוק עלה/אדום אש לא היה אפילו מתקן אחד-וזה שברקת יצא אחרי המשחקים האלו זה לא אומר כלום.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)