Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מורחקים
    מי מכם עבר את חזית הקרב בפלאטניום וזכה בכוכב אחרי שנצחתם את כל חמשת מוחות הקרב והשגתם את הסמלים?אני רוצה שתגידו לי איזה פוקמנים השתמשתם ואיזה מתקפות השתמשתם ככה אני ינסה עד שאני יצליח אבל רק מי שעבר את חמשת מוחות הקרב תעזרו לי בבקשה כי אני משתגע אגב אני לא צריך פוקמנים שנלחמים במפעל הקרבות כי זה פוקמנים שלא אתם קובעים רק תגידו לי אתם ספיציפית איזה שלושה פוקמנים היו לכם ואיזה מתקפות שמתם להם .

2. משתמש מנוסה
    הצלחתי להסיג את הכוכב אבל קיבלתי את הכוכב רק שסימתי את הבטאל טאור 100 פעמים היה לי גם את הסמילם הראשונים של כל ה-4 האחרים אבל אני לא יודע אם זה קשור,אם אתה רוצה אני ישתמשתי במטגרוס,גארצומפ וטוגקיס

3. מורחקים
    Originally posted by zivc@Aug 22 2009, 03:30 PM
    הצלחתי להסיג את הכוכב אבל קיבלתי את הכוכב רק שסימתי את הבטאל טאור 100 פעמים היה לי גם את הסמילם הראשונים של כל ה-4 האחרים אבל אני לא יודע אם זה קשור,אם אתה רוצה אני ישתמשתי במטגרוס,גארצומפ וטוגקיס
    אחי שהתכוונתי כוכב התכווכנתי כוכב לכרטיס המאמן זה חלק מהמשימה שלך בלסיים את המשחק שאתה מנצח פעמים כל מוח חזית אתה מקבל סמל אחד כסוף אחד זהב או אחד צבעוני והשני לא צבעוני בכל מקרה אחרי שאתה עובר בסך הכל פעמים כל מוח של חזית קרב אתה מקבל כוכב לכרטיס המאמן שלך לזה התכוונתי . יש מישהו שמוכן לעזור לי עם הניסיון שלו?

4. משתמש מנוסה
    כן אני יודע על מה אתה מדבר,ואני אומר שקיבלתי את זה אחרי שסימתי את הבאטל טאור 100 פעמים,יש לי עכשיו 2 כוכבים(אחד על סיום הליגה ואחד על סיום הבאטל טאור)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •