אפשר בבקשה שתהיה אופציה כזאת "בלי הגב".
למה?
הג'וני בוי/איתי/דיני/קובי1500 הזה העתיק את כל המדריכים שלי והפיץ אותם לשלוש פורומים שונים וקילל אותי בצורה מטורפת בפרטי...
אז אני מתחנן
אפשר בבקשה שתהיה אופציה כזאת "בלי הגב".
למה?
הג'וני בוי/איתי/דיני/קובי1500 הזה העתיק את כל המדריכים שלי והפיץ אותם לשלוש פורומים שונים וקילל אותי בצורה מטורפת בפרטי...
אז אני מתחנן
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
תן לי את שם המשתמש שלו.
אני אטפל בו, ותן לי בפרטי את הפורומים, אני אדבר בהנהלה הגבוהה שם.
( אל תדאג לא תעבור על החוקים בפרסום פורומים)
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
תראה,מה שלא קשור לפורום הזה אנו לא יכולים לטפל,אתה או אלירן צריכים לפנות להנהלה לפורמים שבהם הוא העתיק את זה ולדווח זאת להם והם יטפלו בכך.
לגבי דיני טיפלתי בו,לגבי קובי 1500 לא מצאתי שם משתמש כזה..תודיע לי אם תמצא עוד משתמשים של ג'ון ג'ון פה ואטפל בכך.
אוקיי.Originally posted by CraZyCatMe@Aug 22 2009, 08:39 PM
תראה,מה שלא קשור לפורום הזה אנו לא יכולים לטפל,אתה או אלירן צריכים לפנות להנהלה לפורמים שבהם הוא העתיק את זה ולדווח זאת להם והם יטפלו בכך.
לגבי דיני טיפלתי בו,לגבי קובי 1500 לא מצאתי שם משתמש כזה..תודיע לי אם תמצא עוד משתמשים של ג'ון ג'ון פה ואטפל בכך.
אבל העיניין בנושא הוא לעשות אופציית "הורד הגב מההודעה"
קרדיט לניר
---------------------
לא הבנתי אותך בכלל ><
שתהייה אופציה כזאת "הורד הגב המתגובה", אתה מסמן אותה ואין להודעה הגבOriginally posted by CraZyCatMe@Aug 22 2009, 08:42 PM
לא הבנתי אותך בכלל ><
קרדיט לניר
---------------------
שלא יוכלו לצטט תגובה, כדי למנוע העתקת מדריכים.
אני אישית בעד, יכולים לגנוב כל דבר בדרך הזאת
אהה, הבנתי אותך שי-
שי רוצה שתהיה אופציה, שכאשר תלחץ עליה, לא יוכלו לעשות הגב להודעה שלך.
כלומר- לא יוכלו לצטט את ההודעה שלך עם האופציה "הגב"
אני גם בעד. נמאס שאנשים קורעים ת'תחת שעות מול המחשב ואז בא איזה אחד עצלן, מעתיק ת'מדריכים והולך.
זה בולשיט, אפשר להעתיק מדריכים גם בלי ממש האופציה של ההגב.
תנסו לפתוח את התמונה בחלון חדש, ויש לכם את הלינק.
מוסיפים את הקוד של התמונה [IMG] וככה גם בצד השני, ומקבלים את התמונה.
זה לא משנה ממש, תמיד יהיה אפשר להעתיק.
מה שכן, אתם יכולים (במקום לפרסם את המדריך תמונה תמונה), לעשות מדריך בתמונה אחת גדולה, ולשים על כל התמונות קרדיט לכם, ככה שגם אם יעתיקו יהיה לכם קרדיט, כמו במדריכים של חתימות למינהם.
אבל האופציה הזאת יכולה להועיל, אבל בלי קשר למדריכים, ובגלל זה אני בעד~
ספוילר
השאלה היא האם יש כזה מוד,חכו לרותם היום בערב.
יש כזה כמו אפשרות כזות....
ראיתי את זה באחד הפורומים שאי אפשר למרקר טקסט כך שניסיתי למרקר משהו7 למחוק אותו זה לא היה אפשרי
אני לא מכיר שום אפשרות כזאת , האפשרות היחידה זה לנעול את הנושא ואי אפשר להגיב
ומה לגבי הדבר שבן אמר-שאי אפשר למרקר?Originally posted by YoRt3m@Aug 23 2009, 12:50 AM
אני לא מכיר שום אפשרות כזאת , האפשרות היחידה זה לנעול את הנושא ואי אפשר להגיב
קרדיט לניר
---------------------
אני רוצה לומר מספר דברים.
1 אתה באמת חושב שרק בגלל בן אדם אחד יבטלו את המקש הגב רק בגללך?אז אתה טועה המקש הזה עושה סדר בפורום נגיד יש מספר עמודים בין 2 או 3 באחד האשכולות סבבה?אתה רוצה לומר משהו למישהו לכן אתה חייב לצטט אותו שידע שאתה מדבר עליו הבנת?בגלל זה חייבים את מקש הגב בכל פורום יש ציטוט של משתמשים אחרים וזה לא סיבה להוריד אותו אחרת יהיה בלאגן אחד גדול.
2 גם אם לא היה מקש הגב אפשר להעתיק בקלות אפשר לסמן בכחול את המדריכים שלך ואז לעשות העתק הדבק בנוגע לתמונות אפשר לשמור את התמונות דרך שמירת תמונות ואז מעלים אותם לפורום שממנו מעתיקים ככה שאני לא רואה מצב שזה יעזור לך מצטער.
3 ודבר אחרון גם אם מה שאתה אומר נכון והוא העתיק את המדריכים שלך ב3 פורומים אז אתה צריך להיות שמח מזה אני לא יודע אם הוא שם קרדיט או לא אבל המדריכים שעשית נמצאים בפורומים אחרים ותהיה בטוח שמשתמשים רבים משתמשים בהם לכן אנני מבין למה אתה נפגע מזה שהוא העתיק ממך את המדריכים בסך הכל הוא רצה לפרסם בפורומים אחרים כדאי לעזור למשתמשים אחרים כל מה שאמרתי פה נשמע לי הגיוני .
סיימתי את דבריי שבוע טוב לכם.
1)מי אמר להוריד בכלל? תלמד לקרוא עד הסוף ותראה שאמרתי שתהיה אופציה להוריד או להשאיר...Originally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 03:22 AM
אני רוצה לומר מספר דברים.
1 אתה באמת חושב שרק בגלל בן אדם אחד יבטלו את המקש הגב רק בגללך?אז אתה טועה המקש הזה עושה סדר בפורום נגיד יש מספר עמודים בין 2 או 3 באחד האשכולות סבבה?אתה רוצה לומר משהו למישהו לכן אתה חייב לצטט אותו שידע שאתה מדבר עליו הבנת?בגלל זה חייבים את מקש הגב בכל פורום יש ציטוט של משתמשים אחרים וזה לא סיבה להוריד אותו אחרת יהיה בלאגן אחד גדול.
2 גם אם לא היה מקש הגב אפשר להעתיק בקלות אפשר לסמן בכחול את המדריכים שלך ואז לעשות העתק הדבק בנוגע לתמונות אפשר לשמור את התמונות דרך שמירת תמונות ואז מעלים אותם לפורום שממנו מעתיקים ככה שאני לא רואה מצב שזה יעזור לך מצטער.
3 ודבר אחרון גם אם מה שאתה אומר נכון והוא העתיק את המדריכים שלך ב3 פורומים אז אתה צריך להיות שמח מזה אני לא יודע אם הוא שם קרדיט או לא אבל המדריכים שעשית נמצאים בפורומים אחרים ותהיה בטוח שמשתמשים רבים משתמשים בהם לכן אנני מבין למה אתה נפגע מזה שהוא העתיק ממך את המדריכים בסך הכל הוא רצה לפרסם בפורומים אחרים כדאי לעזור למשתמשים אחרים כל מה שאמרתי פה נשמע לי הגיוני .
סיימתי את דבריי שבוע טוב לכם.
2)אבל אנשים עצלנים מדי כדי לעשות כך, ויש אתרים כמו סרבי שאי אפAR KNRER
3)מה לשמוח? הוא מעתיק ונותן לעצמו קרדיט
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)