שלום הביאו לי קוד לחפץ שמעיר את ארסיוס ואני שואל הם יש איזו שהוא חפץ או קוד בישביל להשיג את שימין אבל בדרך הנכונה?(כאילו לא פשוט קוד ולמוא אותה בדשא)ועוד שאלה מה ההבדל בין שני השימינים?
יש כמה הבדלים בי שיימין לצורת השמיים שלו.Originally posted by shlomii4@Aug 22 2009, 11:36 PM
שלום הביאו לי קוד לחפץ שמעיר את ארסיוס ואני שואל הם יש איזו שהוא חפץ או קוד בישביל להשיג את שימין אבל בדרך הנכונה?(כאילו לא פשוט קוד ולמוא אותה בדשא)ועוד שאלה מה ההבדל בין שני השימינים?
ראשית,הסוג של שיימין הרגיל הוא עשב ואילו הסוג של שיימין צורת השמיים הוא עשב+מעופף.
שנית,יש הבדל בסטאטים שלהם,לשיימין הרגיל יש יותר הגנות,ואילו לצורת השמיים יש יותר מהירות והתקפה מיוחדת.
כמו כן,יש כמה מהלכים ששיימין צורת השמיים יכול ללמוד ששיימין הרגיל לא.
כמו לדוגמא,Air slash.
ואיך הוא הופך לצורת השמיים שלו?Originally posted by brock@Aug 22 2009, 11:42 PM
יש כמה הבדלים בי שיימין לצורת השמיים שלו.
ראשית,הסוג של שיימין הרגיל הוא עשב ואילו הסוג של שיימין צורת השמיים הוא עשב+מעופף.
שנית,יש הבדל בסטאטים שלהם,לשיימין הרגיל יש יותר הגנות,ואילו לצורת השמיים יש יותר מהירות והתקפה מיוחדת.
כמו כן,יש כמה מהלכים ששיימין צורת השמיים יכול ללמוד ששיימין הרגיל לא.
כמו לדוגמא,Air slash.
אתה שם עליו את החפץ שאתה מדבר עם הילדה בעיר פלארומה ואז הוא הופך לצורת השמיים שלו תשים לב שזה רק ביום בלילה הוא לא יחליף צורה.Originally posted by shlomii4@Aug 23 2009, 12:46 PM
ואיך הוא הופך לצורת השמיים שלו?
אני מציע לך לשים לו את החפץ הוא יותר חזק מאשר הוא קטן אגב אם במקרה לילה מתישהו תעביר את השעון במחשב ליום כדאי שהצורה שלו לא תחזור להיות רגילה.
איך קוראים לחפץ?Originally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 12:49 PM
אתה שם עליו את החפץ שאתה מדבר עם הילדה בעיר פלארומה ואז הוא הופך לצורת השמיים שלו תשים לב שזה רק ביום בלילה הוא לא יחליף צורה.
אני מציע לך לשים לו את החפץ הוא יותר חזק מאשר הוא קטן אגב אם במקרה לילה מתישהו תעביר את השעון במחשב ליום כדאי שהצורה שלו לא תחזור להיות רגילה.
LAND FROME
פשוט תדבר עם הילדה בעיר פלארומה היא נמצאת בחוץ ליד מרכז הפוקמנים
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...=0&#entry424084
ופה כתוב לך על המתקפות שהוא לומד.
חשוב אתה צריך את שיימין בשישיה שלך כדאי שהיא תביא לך את החפץ אם הוא לא אצלך אין לך מה ללכת אליה.
אוקייOriginally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 12:59 PM
LAND FROME
חשוב אתה צריך את שיימין בשישיה שלך כדאי שהיא תביא לך את החפץ אם הוא לא אצלך אין לך מה ללכת אליה.
הבאתה לי קישור אל הפורוםOriginally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 12:59 PM
LAND FROME
בטעותOriginally posted by shlomii4@Aug 23 2009, 01:09 PM
הבאתה לי קישור אל הפורום
קח
http://www.serebii.net/pokedex-dp/492.shtml
אוף בטעות עשיתי דאבל פוסט לא בכוונה באמתOriginally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 01:11 PM
בטעות
קח
http://www.serebii.net/pokedex-dp/492.shtml
תפסיק לעשות ספאם תסתכל בקישור שנתתי לך על שיימין זה יעזור לך.Originally posted by shlomii4@Aug 23 2009, 01:12 PM
אוף בטעות עשיתי דאבל פוסט לא בכוונה באמת
אוקיי תודה ויש לי עוד שאלה אני במגדל הקרבות ואני טועה איזה שלישיה לקחת לפלאמר אני בשלב שיש לו דרגונייט המפותח של ריידון ולא יודע מיהו השלישי מי היא השלישיה המושלמת שתביס אותו תגיד סטים הכלOriginally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 01:13 PM
תפסיק לעשות ספאם תסתכל בקישור שנתתי לך על שיימין זה יעזור לך.
יש לו דרגונייט סוג מעופף ודרקוןOriginally posted by shlomii4@Aug 23 2009, 01:15 PM
אוקיי תודה ויש לי עוד שאלה אני במגדל הקרבות ואני טועה איזה שלישיה לקחת לפלאמר אני בשלב שיש לו דרגונייט המפותח של ריידון ולא יודע מיהו השלישי מי היא השלישיה המושלמת שתביס אותו תגיד סטים הכל
יש לו מיילטויק פוקמון מים
ויש לו את ההתפתחות של ריידון שהוא אדמה ואבן
אני ממליץ בחום נגד דרגונייט פוקמון קרח או פוקמון דרקון כי פוקמון דרקון חזק על דרקון פוקמון קרח חזק על דרקון
נגד מילטויק אני מציע פוקמון מים שיהיה שווה מולו באותה מידה ואני ממליץ בחום על פוקמון חשמל כמו לוקסרי אל תיקח איתך פוקמון עשב כי יש לו קרן קרח וזה חזק על פוקמון עשב.
האחרון יש כמה חולשות לדוגמא אתה יכול לקחת פוקמון מים או פוקמון קרח או פוקמון עשב או פוקמון לוחם או פוקמון אדמה מים עשב חזק על אבן וחזק על אדמה קרח חזק גם על אדמה ואבן ואדמה חזק על אבן אז תסתכל בנעוץ על נושא של סטים ושישיות שעשה STM ותחליט איזה שישיה אתה רוצה לקחת איתך.
חשבתי על משהו כזהOriginally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 01:20 PM
יש לו דרגונייט סוג מעופף ודרקון
יש לו מיילטויק פוקמון מים
ויש לו את ההתפתחות של ריידון שהוא אדמה ואבן
אני ממליץ בחום נגד דרגונייט פוקמון קרח או פוקמון דרקון כי פוקמון דרקון חזק על דרקון פוקמון קרח חזק על דרקון
נגד מילטויק אני מציע פוקמון מים שיהיה שווה מולו באותה מידה ואני ממליץ בחום על פוקמון חשמל כמו לוקסרי אל תיקח איתך פוקמון עשב כי יש לו קרן קרח וזה חזק על פוקמון עשב.
האחרון יש כמה חולשות לדוגמא אתה יכול לקחת פוקמון מים או פוקמון קרח או פוקמון עשב או פוקמון לוחם או פוקמון אדמה מים עשב חזק על אבן וחזק על אדמה קרן חזק גם על אדמה ואבן ואדמה חזק על אבן אז תסתכל בנעוץ על נושא של סטים ושישיות שעשה STM ותחליט איזה שישיה אתה רוצה לקחת איתך.
אם עברת אותו לפי מה שספרתי לך עכשיו אתה צריך לעשות אחריו עוד 3 סיבובים של 7 מאמנים ואז הוא ילחם איתך בפעם השניה אבל אז יהיה לו אגדיים ופוקמנים חזקים יותר אני יתן לך פוקמנים נגדם אחרי שתעבור אותו בפעם הראשונה.
סוומפרט
הסט שלו:
רעידת אדמה
פצצת בוץ
קרן קרח
גלישה
הוא יהיה נגד הדרגונייט וגם נגד המפותח של ריידון וגם לוקרי עם סט:כדור הילה,פעימת מים,ההתקפה העל חושית החזקה בזאתי ותותח פלאש ופוקימון שלישי אני לא יודע
קשה לי להבין אותך תביא לי את המתקפות באנגלית בבקשה.
אגב אני לא מבין כל כך את המתקפןת שאמרת תרשום לי את המתקפות באנגלית מה זה כדור הילה?פצצת בוץ?תרשום באנגלית את כל המתקפות שרשמת לי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)