נכון יש את המיסטרי גיפט שאתה יכול לקבל חפצים מסויימים כדי לתפוס פוקימונים אגדיים מסויימים כמו דארקראי או שיימין לדוגמא? אז השאלה שלי היא האם יש הגבלה לכמות החפצים שאתה יכול לקבל משם?
יש לך כרטיס מיוחד שאתה יכול לשמור בו עד שלושה ארועים אז כל ארוע לא חשוב תמחק אותו מהכרטיס שיש לך שלושה ארועים כדי שתוכל בעתיד לקבל ארוע חדש אז בכללי אין לזה הגבלה אבל אתה יכול מכל סוג של ארוע רק פעם אחת(ארוע אחד של הכרטיס של דארקריי שיימין וכל השאר חוץ מארועים מיוחדים)
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean's FC</span></span>
<span style=\'color:blue\'>
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
pokemon battle revolution
1548-5274-5147
</span></span></span>
אוקיי אז תשמע אני קיבלתי את הMEMBER CARD והיום כבר תפסתי את דארקראי אז עכשיו אני עדיין יכול לקבל את האייטם של האירוע הבא? או שכדאי לי לעשות TRASH במיסטרי גיפט?Originally posted by heatblaze@Aug 22 2009, 04:11 AM
יש לך כרטיס מיוחד שאתה יכול לשמור בו עד שלושה ארועים אז כל ארוע לא חשוב תמחק אותו מהכרטיס שיש לך שלושה ארועים כדי שתוכל בעתיד לקבל ארוע חדש אז בכללי אין לזה הגבלה אבל אתה יכול מכל סוג של ארוע רק פעם אחת(ארוע אחד של הכרטיס של דארקריי שיימין וכל השאר חוץ מארועים מיוחדים)
תקשיב תסתכל בנעוץ בקודים של פלאטניום יש לך שם את כל הקודים של החפצים שאתה צריך כל החפצים הם בסך הכל אני מדבר רק על אגדיים כרגע שיימין דארקאי ארסיוס או ארכסיוס או אייך שלא קוראים לו ואחרון רגיאס החפצים האלה מובילים אותך לאגדיים ובתיק בדור הרביעי יש לך מקום להכל .
אם אתה משחק בDS ולא במחשב תשכח מה שכתבתי פה.
נו? אני משחק בDS אמיתי אז תסביר לי מה אני צריך לעשות בנוגע למה שכתבתי בציטוט שליOriginally posted by lugia rules@Aug 22 2009, 04:33 AM
אוקיי אז תשמע אני קיבלתי את הMEMBER CARD והיום כבר תפסתי את דארקראי אז עכשיו אני עדיין יכול לקבל את האייטם של האירוע הבא? או שכדאי לי לעשות TRASH במיסטרי גיפט?
אתה יכול לשמור את זה עד שהיו לך לפחות שלושה ארועים עליו לי יש על שאלי ארוע של רוטום שמחקתי כבר את הארוע של ג'יראצי היפני ויש לי עליו דארקרי ושיימיןשיהיה עוד ארוע אני אמחק את דארקריי או שימין מהכרטיס אבל בכללי לא מזיק לשמור עליו ארועים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean's FC</span></span>
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
1548-5274-5147
</span></span></span>
אבל אני רוצה להבין עוד משהו כשקיבלתי את הכרטיס המה שמו כדי לתפוס את דארקראי אני עשיתי את המיסטרי גיפט שוב ושוב כי זאת הייתה ההתנסות הראשונה שלי בזה ורציתי פשוט להיות בטוח שאני אקבל את זה ועכשיו כשאני בודק את הכרטיס הזה של האירועים במיסטרי גיפט זה עדיין כתוב לי שאני כבר קיבלתי את הMEMBER CARD ושאני לא יכול לקבל עוד אחד, אז זה שניסיתי ''בטעות'' לקבל את MEMBER CARD שוב ושוב זה יבזבז לי מקום על הכרטיס של האירועים? ואם כן אז מה אני צריך לעשות?Originally posted by heatblaze@Aug 22 2009, 02:49 PM
אתה יכול לשמור את זה עד שהיו לך לפחות שלושה ארועים עליו לי יש על שאלי ארוע של רוטום שמחקתי כבר את הארוע של ג'יראצי היפני ויש לי עליו דארקרי ושיימיןשיהיה עוד ארוע אני אמחק את דארקריי או שימין מהכרטיס אבל בכללי לא מזיק לשמור עליו ארועים
לא הבנתי תשאלה שלך אבל אני יכול להגיד לך את מה שכן הבנתי
1 אתה לא יכול לקבל איוונט כלשהו יותר פעם אחת (איוונט כרטיס חבר פעם אחת איוונט מכתב של אוק ואיוונט חליל אזרוס )
2 לא משנה מה יש לך על הכרטיס או לא זה רק מסביר לך מה אתה עושה במשחק אחרי שקיבלת את האיוונט בDS אתה יכול לשמור עד שלושה כרטיסים כאלה או למחוק בכללי את האיוונט כבר קיבלת אז אין מה לעשות איתו
אז יש עוד משהו שאתה רוצה לדעת שלא עניתי עליו?
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
1548-5274-5147
</span></span></span>
אוקיי אז אני אפרט בצורה מסודרת יותר:Originally posted by heatblaze@Aug 23 2009, 12:16 AM
לא הבנתי תשאלה שלך אבל אני יכול להגיד לך את מה שכן הבנתי
1 אתה לא יכול לקבל איוונט כלשהו יותר פעם אחת (איוונט כרטיס חבר פעם אחת איוונט מכתב של אוק* ואיוונט חליל אזרוס )
2 לא משנה מה יש לך על הכרטיס או לא זה רק מסביר לך מה אתה עושה במשחק אחרי שקיבלת את האיוונט בDS אתה יכול לשמור עד שלושה כרטיסים כאלה או למחוק בכללי את האיוונט כבר קיבלת אז אין מה לעשות איתו
אז יש עוד משהו שאתה רוצה לדעת שלא עניתי עליו?
אני אמרתי שכשקיבלתי את הMEMBER CARD מהמיסטרי גיפט נכנסתי למיסטרי גיפט שוב ושוב וניסיתי לקבל אותו [לכאורה]עוד פעם כדי לוודא שבאמת קיבלתי אותו אז השאלה שלי היא האם זה תופס מקום על הכרטיס [כלומר זה שניסיתי לקבל אותו שוב ושוב] ועלול למנוע ממני ממני לקבל את כל שאר החפצים לאירועים למשל של שיימין או ארסיאוס?
ודבר אחד אחרון עכשיו כשתפסתי את דרקראי זה יהיה בטוח להיכנס למיסטרי גיפט לעשות CHECK CARD ולמחוק את האירוע של דרקראי? כלומר אני עדיין אוכל לקבל את כל החפצים של האירועים האחרים למרות שמחקתי את זה של דרקראי?
לשאלה הראשונה שלך לא
ולשאלה השניה כן תוכל לקבל כל דבר שישלחו בWI FI
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
1548-5274-5147
</span></span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)