אני עונה לא בקול מזלזל:"נכון אתה לעולם לא תצליח לנצח אותי, אפס" וממשיך ללכת תוך כדי התעלמות ממנו לאחר שאני מתרחק ממנו אני אומר:"עכשיו (זאתי ההאוראה כל פעם שאני ירצה שהפוקימון שלי יצא ויתקוף מיד) נשיכה על שערו ולאחר מכן זעם על פניו" מאני מחכה שבאגון יסים ורואה איך היריב שלי מגיבOriginally posted by חן הקטן@Oct 27 2007, 04:44 AM
התחלה:
אתם מתרגשים כל כך עד כדי שאתם לא יכולים להירדם לקראת המסע, בסוף נרדמתם בשלוש בבוקר אבל התעוררתם ב12 בבוקר!!!
מיהרתם בריצה להגיע אל המעבדה אך כמעט כל הפוקימונים נלקחו מתוך העשר נשארו רק שלוש
הפרופסור צועק עליכם שהגעתם באיחור ואומר שנשאר פוקימון אחד לכל אחד (זה שבחרתם)
אתם מקבלים את הפוקימון ויוצאים החוצה
אביב:אתה מוציא את גיבל שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
אתם משחקים לכם ופתאום אתה רואה את האיש שאתה הכי שונא, שיערו היה בלונדיני והוא הראה פרצוף של חש זה הוא
היריב שלכם
"חעחעחע משחק עם הפוקימון הוא אומר
אתה בחיים לא תוכל לנצח אוןתי!!!
מה תעשה?
גיל:אתה מוציא את ראלטס שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
אתם משחקים לכם ופתאום אתה רואה את האיש שאתה הכי שונא, שיערו היה בלונדיני והוא הראה פרצוף של חש זה הוא
היריב שלכם
מה תעשה?
אדי:אתה מוציא את טריקו שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
היריב שלכם
מה תעשה?
נתן:
אתה מוציא את באגון שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
היריב שלכם
מה תעשה?
ההרשמה עדיין פתוחה