שמעתי שאתה צריך בנות, אני שמחה להתנדב :P
שם אמיתי: ניצן
שם במשחק: אלנורה (אל) צ'ז
עבריינים ? מה עשיתם: (אני כותבת לך סיפור קצר, אכפת לך?) אלנורה לא נקראה בשמה המלה מאז היתה בת 6, כאשר עיבדה את הוריה בתחנת הרכבת ההומה בעת שניסו להסתננן אל אחת הרכבות שתיקח אותן למקום אחר. מאותו יום איש עוד לא קרה אלנורה, רק אל או- כמה שנים מאוחר יותר- בכנויה פוקסי (באנגלית, ערמומי). אתה כנויה קיבלה לאחר שהצטרפה לאחת מחבורות הילדים חסרי הבית המסתובבים ברחובות, לבד לא היה סיכוי לשרוד ואם רצית אוכל היית צריך מישהו שיפקד. כך העבירה אלנורה שנים אחדות, מפתחת את מוחה שהתגלה כמהיר תפיסה וערמומי ואת זריזות וקושר הבכנת. עד גיל 9 מצאה את עצמה מפקדת על קנונית פושעים קטנה המונה ילדים בין הגילים 4-9. בתור ילדי רחוב היה מותר לעשות כל דבר שדרוש כדי לשרוד, בין אם זה לגנוב (דבר שתמיד הצטיינה בוא) או להתקיף. המקרה שבגללו מצאה את עצמה אלנורה בבית התמחוי היה שילוב של שניהם: הוא התרחש כשאלנורה היתה בת 14, באותה מפקדת על מבצע פשיטה על חנות שהיתה ב"טרטוריה" של קובצת ילדים אחרת נתקלע חבורת למעבק אם מס' חברים מאותה קבוצה קצת אחרי שהצליחו לגנוב כמה דברים מתוך החנות, בעל החנות צלצל מייד למשטרה. אלנורה דאגה שכל חברי חבורת הסתקלו מהמקום והצליחה לגמור את מה שהתחילה עם קבוצת. כשהגיעו השוטרים למקום בדיוק ראו אותה נותנת את האגרוף ששבר את אפו של אחד מחברי החבורה, שניים מהם ברכו, שלושה נשארו ואעברו לטיפול רפואי לאחר הפציעות שגרמו אלנורה וחבורת. אלנורה נישלכה לכלא לעבריינים צעירים וכעבור זמן קצר הגיעו אדי וסילביה.
תמונה: אתה מקבל את זה? אם לא נסתפק בזה...
אם גם זה לא מוצא חן בעניך תומר ואני אמצה איזה סקורה אחת...
בקשות, הערות, שאלות: אמ... שתקבל אותי ויהיה כיף :rolleyes: ?