יש פלמינגו?
- - - - -
מצא את המטמון
סיימתם.
יש פלמינגו?
- - - - -
מצא את המטמון
סיימתם.
זמן לתקן כמה טעויות שאנשים עשו וגם לענות על כמה שאלות:
- לא רק לאקסריי וצורותיו הם אריות, גם אנטיי.
- יש פוקימון שן-חרב- ראיקו (שהוא גם טיגריס).
- הכלבים האגדיים הם לא באמת כלבים, הרי אנטיי הוא אריה וראיקו נמר, ובאנגלית בכלל קוראים להם "החיות האגדיות" (Legandary Beasts).
- סדרות הפוקימונים שמבוססות על כלבים הן: ארקניין, האונדום, גראנבול, מנקטריק.
- יש פוקימוני בואש- סטאנקי וסקאנטנק.
- טראפינץ' הוא כביכול נמלה, אבל המראה שלו מתאים גם לפרעוש, וגם וינונט הוא פרעוש או קרצייה.
- לא רק רייהורן הוא קרנף, גם נידורינו מבוסס באופן חלקי (כי הוא מבוסס גם על ארנב) על קרנף (כפי שניתן להבין מהמראה ומהשם שלו).
- רשימת פוקימוני הארנב: וויגליטף, אזומריל, נידורן (זכר+נקבה) ונידורינו, באנירי ולופאני, פלאסל ומיינון.
- דיגלט הוא חרפרת, סאנדשרו הוא ארמדיל, סאנדלאש הוא קיפוד.
- יש פוקימון אוגר, אבל זה לא רטיקייט (שהוא בכלל חולדה), אלא בידוף.
- פרס ופרסקט הם לא עקרבים, אלא סרטני עצים (סוג של חרק).
- יש פוקימון שמבוסס על פטרייה- שרומיש (וגם בערך פרס ופרסקט).
- גלייגר וגלייסקור מבוססים חלקית על עקרב וחלקית על סנאי מעופף.
- פוניטה ועוד איך מבוסס על סוס אפילו שהוא מתפתח לחד-קרן, הרי גם ווינגל מבוסס על שחף אבל מתפתח לפליפר שמבוסס על שקנאי.
- סלאקינג מבוסס של גורילה ואינפרנייפ מבוסס על בבון.
- אני מאמין שהאנטייל מבוסס על צלופח.
- נינקדה וצורותיו מבוסס על חרק בשם "ציקאדה" ולא על זבוב/דבורה/נמלה או כל חרק אחר.
- אבומאסנואו מבוסס גם על עץ אשוח וגם על איש שלג.
- אמנם באמת אין כ"כ פוקימון טווס, אבל הו-או מבוסס על פניקס שזה בערך גירסה קסומה של טווס (כמו שחד-קרן או פגאסוס הן גירסאות קסומות של סוסים).
- יש פוקימון שמבוסס של פנדה/פנדה אדומה- ספינדה.
- כנראה שסנטרט מבוסס על סוריקטה, כיוון שהוא נעמד וצופה למרחקים ואם הוא מזהה סכנה הוא משמיע קריאת אזהרה וכולם מסתתרים, כמו שסוריקטות עושות.
- אמנם בוויזל ופלוטזל מבוססים על לוטרת-ים, אבל לפי המראה שלו ניתן לראות שגם סלואופוק מבוסס על לוטרה.
- דראוזי והיפנו מבוססים על חיה בשם "טפיר" (שחיה בדרום-אמריקה).
- קדברה ואלאקזם אולי קשורים למיסטיקנים, אבל המראה שלהם מבוסס על שועל.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אז ככה:Originally posted by Tom Pokemon@Aug 29 2009, 10:19 AM
זמן לתקן כמה טעויות שאנשים עשו וגם לענות על כמה שאלות:
- לא רק לאקסריי וצורותיו הם אריות, גם אנטיי.
- יש פוקימון שן-חרב- ראיקו (שהוא גם טיגריס).
- הכלבים האגדיים הם לא באמת כלבים, הרי אנטיי הוא אריה וראיקו נמר, ובאנגלית בכלל קוראים להם "החיות האגדיות" (Legandary Beasts).
- סדרות הפוקימונים שמבוססות על כלבים הן: ארקניין, האונדום, גראנבול, מנקטריק.
- יש פוקימוני בואש- סטאנקי וסקאנטנק.
- טראפינץ' הוא כביכול נמלה, אבל המראה שלו מתאים גם לפרעוש, וגם וינונט הוא פרעוש או קרצייה.
- לא רק רייהורן הוא קרנף, גם נידורינו מבוסס באופן חלקי (כי הוא מבוסס גם על ארנב) על קרנף (כפי שניתן להבין מהמראה ומהשם שלו).
- רשימת פוקימוני הארנב: וויגליטף, אזומריל, נידורן (זכר+נקבה) ונידורינו, באנירי ולופאני, פלאסל ומיינון.
- דיגלט הוא חרפרת, סאנדשרו הוא ארמדיל, סאנדלאש הוא קיפוד.
- יש פוקימון אוגר, אבל זה לא רטיקייט (שהוא בכלל חולדה), אלא בידוף.
- פרס ופרסקט הם לא עקרבים, אלא סרטני עצים (סוג של חרק).
- יש פוקימון שמבוסס על פטרייה- שרומיש (וגם בערך פרס ופרסקט).
- גלייגר וגלייסקור מבוססים חלקית על עקרב וחלקית על סנאי מעופף.
- פוניטה ועוד איך מבוסס על סוס אפילו שהוא מתפתח לחד-קרן, הרי גם ווינגל מבוסס על שחף אבל מתפתח לפליפר שמבוסס על שקנאי.
- סלאקינג מבוסס של גורילה ואינפרנייפ מבוסס על בבון.
- אני מאמין שהאנטייל מבוסס על צלופח.
- נינקדה וצורותיו מבוסס על חרק בשם "ציקאדה" ולא על זבוב/דבורה/נמלה או כל חרק אחר.
- אבומאסנואו מבוסס גם על עץ אשוח וגם על איש שלג.
- אמנם באמת אין כ"כ פוקימון טווס, אבל הו-או מבוסס על פניקס שזה בערך גירסה קסומה של טווס (כמו שחד-קרן או פגאסוס הן גירסאות קסומות של סוסים).
- יש פוקימון שמבוסס של פנדה/פנדה אדומה- ספינדה.
- כנראה שסנטרט מבוסס על סוריקטה, כיוון שהוא נעמד וצופה למרחקים ואם הוא מזהה סכנה הוא משמיע קריאת אזהרה וכולם מסתתרים, כמו שסוריקטות עושות.
- אמנם בוויזל ופלוטזל מבוססים על לוטרת-ים, אבל לפי המראה שלו ניתן לראות שגם סלואופוק מבוסס על לוטרה.
- דראוזי והיפנו מבוססים על חיה בשם "טפיר" (שחיה בדרום-אמריקה).
- קדברה ואלאקזם אולי קשורים למיסטיקנים, אבל המראה שלהם מבוסס על שועל.
סוייקון מבוסס על זאב,תוסיף.
בידוף הוא בונה,בלי שום ספק.
אני לא בטוח שהאנטייל מבוסס על סתם צלופח..
- סוויקון הוא לא בהכרח זאב, לפי המראה שלו הוא יכול להיות גם כלב, או צ'יטה, או נמר שלג.Originally posted by HoundooM@Aug 29 2009, 10:28 AM
אז ככה:
סוייקון מבוסס על זאב,תוסיף.
בידוף הוא בונה,בלי שום ספק.
אני לא בטוח שהאנטייל מבוסס על סתם צלופח..
- אני גם לא בטוח שבקשר להאנטייל, אבל הוא ממש נראה צלופח, אפילו שעכשיו כשאני חושב על זה- נראה לי שאולי הוא מבוסס על זאב-ים.
- ביבארל הוא בטוח בונה, אבל בידוף נראה כמו אוגר (תשווה בין הזנבות שלהם), זה נורמלי ששני פוקימונים מאותה סדרה לא יהיו מבוססים על אותה חיה, למשל אקנס שמבוסס על נחש רעשן בזמן שארבוק מבוסס על קוברה, או מריל שמבוסס על עכבר בזמן שאזומריל מבוסס על ארנב.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
סוייקון נראה ומזכיר זאב..Originally posted by Tom Pokemon@Aug 29 2009, 10:41 AM
- סוויקון הוא לא בהכרח זאב, לפי המראה שלו הוא יכול להיות גם כלב, או צ'יטה, או נמר שלג.
- אני גם לא בטוח שבקשר להאנטייל, אבל הוא ממש נראה צלופח, אפילו שעכשיו כשאני חושב על זה- נראה לי שאולי הוא מבוסס על זאב-ים.
- ביבארל הוא בטוח בונה, אבל בידוף נראה כמו אוגר (תשווה בין הזנבות שלהם), זה נורמלי ששני פוקימונים מאותה סדרה לא יהיו מבוססים על אותה חיה, למשל אקנס שמבוסס על נחש רעשן בזמן שארבוק מבוסס על קוברה, או מריל שמבוסס על עכבר בזמן שאזומריל מבוסס על ארנב.
כל השאר הגיוני.
מרשים ביותר. עבודה טובה בלהסביר מה כל אחד מייצג.
עקרונית, מבחינת מבנה גוף, הדימיון בין סוויקון לזאב הוא כמעט אפסי.סוייקון נראה ומזכיר זאב..
תודהמרשים ביותר. עבודה טובה בלהסביר מה כל אחד מייצג.![]()
ברמה 16 אני מתפתח
באמת?Originally posted by Tom Pokemon@Aug 29 2009, 11:08 AM
עקרונית, מבחינת מבנה גוף, הדימיון בין סוויקון לזאב הוא כמעט אפסי.
תודה![]()
![]()
לסוויקון אין זנב, הפה שלו קצר, אין לו אזניים, ולמלא חיות יש צורת גוף כזרת אז זה לא מוכיח הרבה.
ברמה 16 אני מתפתח
טוב שיהיה..
אוי נו באמת XDDD הם כולה באותו פרופיל אבל לא דומים בכללOriginally posted by HoundooM@Aug 29 2009, 12:22 PM
באמת?
![]()
תסתכל על הגב,רגליים מבנה פנים.Originally posted by Just Evil@Aug 29 2009, 02:42 PM
אוי נו באמת XDDD הם כולה באותו פרופיל אבל לא דומים בכלל
כמעט אותו דבר..
לפי דעתי לקסריי אולי ניראה כמו אריה,אבל הוא גם ניראה כמו זאב
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
רק בגלל הצבעים שלו , יש לו רעמה זה לא זאב .Originally posted by sagiiiii@Aug 29 2009, 08:32 PM
לפי דעתי לקסריי אולי ניראה כמו אריה,אבל הוא גם ניראה כמו זאב
----
איזה חיה זאת באלבאזור ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)