מתן..Originally posted by Glalie Kun@Aug 25 2009, 06:07 PM
אלכס בהודעה הראשונה תשנה, רשמת עמרי עם ו'...
מי הודח היום?
אני מציע שתקרא את העמוד הקודם והעמוד הזה ותחליט למי אתה מצביע...
מתן..Originally posted by Glalie Kun@Aug 25 2009, 06:07 PM
אלכס בהודעה הראשונה תשנה, רשמת עמרי עם ו'...
מי הודח היום?
אני מציע שתקרא את העמוד הקודם והעמוד הזה ותחליט למי אתה מצביע...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש לי תחושה שזה אביב.
אין לי מושג למה אבל יש לי תחושה כזו.
מה אתם אומרים?
קרדיט ל-Dragonite!!! ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה
<u>שמות קודמים:</u>
omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות'פארק לא יבין*
Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט!
קרדיט לניר (וואלוג'י) ולמפעל שלו
יש רוב לניתאי כבר מה אתה אומר?Originally posted by Glalie Kun@Aug 25 2009, 06:12 PM
יש לי תחושה שזה אביב.
אין לי מושג למה אבל יש לי תחושה כזו.
מה אתם אומרים?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
פחחח ממתי 2 זה רוב?Originally posted by Dingo@Aug 25 2009, 06:13 PM
יש רוב לניתאי כבר מה אתה אומר?
אם אתה כל כך בטוח,בוא נתערב,אם אני מאפיונר אני רושם לתמיד בחתימה שלי "ירין הוא מלך ואני סתם אפס" באדום,בגודל הכי גדול,ומודגש,ואם אני לא מאפיונר את תשים "ניתאי הוא מלך ואני סתם אפס" הכי גדול שאפשר,באדום,ומודגש,לשלושה שבועות.
הרי אתה כל כך בטוח שאני מאפיונר,למה שלא נתערב?
הצבעות:
מור (ניתאי,ניר)
ניתאי(ירין,מור)
ירין (ניתאי)
הרוב ללינץ' הוא 6!
ניתאי אני באמת חושב שאיך שהאשמת את מור נראה כמעשה מאפיונרי, אין לך אפילו טענה למשהו שהוא רשם כאן בנושא שהוא מחשיד, אתה מבסס את חשדותיך על מעשים מהסבב הראשון...
מצביע לניתאי.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יאי,אני יכול להצביע פעמיים D:Originally posted by CraZyCatMe@Aug 25 2009, 06:43 PM
הצבעות:
מור (ניתאי,ניר)
ניתאי(ירין,מור)
ירין (ניתאי)
הרוב ללינץ' הוא 6!
[תוריד את ההצבעה למור,שיניתי]
עריכה:אביב,רוצה להתערב?
אני מוכן להתערב עם כל אחד ואחד כאןאם אתה כל כך בטוח,בוא נתערב,אם אני מאפיונר אני רושם לתמיד בחתימה שלי "אביב הוא מלך ואני סתם אפס" באדום,בגודל הכי גדול,ומודגש,ואם אני לא מאפיונר את תשים "ניתאי הוא מלך ואני סתם אפס" הכי גדול שאפשר,באדום,ומודגש,לשלושה שבועות.
אתה מוכן לחשוף את עצמך?Originally posted by ~nitay~@Aug 25 2009, 06:41 PM
פחחח ממתי 2 זה רוב?
אם אתה כל כך בטוח,בוא נתערב,אם אני מאפיונר אני רושם לתמיד בחתימה שלי "ירין הוא מלך ואני סתם אפס" באדום,בגודל הכי גדול,ומודגש,ואם אני לא מאפיונר את תשים "ניתאי הוא מלך ואני סתם אפס" הכי גדול שאפשר,באדום,ומודגש,לשלושה שבועות.
הרי אתה כל כך בטוח שאני מאפיונר,למה שלא נתערב?
ואם אני לא מאפיונר אתה תשים "ירין הוא מלך ואני סתם אפס" טוב?
בעצם זה ילדותי מידי... וסתום לחשוף את עצמנו אז..אני חושב שאני יודע מי המאפיונר האמתי...
אני מצביע ל.... עומרי!
--------
![]()
-------
![]()
ניתאי טעות שלי
הצבעות:
מור (ניר)
ניתאי(ירין,מור)
ירין (ניתאי)
הרוב ללינץ' הוא 6!
ידעתי שיש לי טעות חחח
שיניתי את שלי לעומרי
--------
![]()
-------
![]()
ארג...
נסעתי לשעתיים וכבר הכל מתבלגן.
מה ההצבעות לבינתיים?
עריכה: עכשיו שמתי לב XD
אממ, נראה לי שאני אמנע בינתיים~
ספוילר
הצבעות:
מור (ניר)
ניתאי(מור,אביב)
ירין (עמרי)
הרוב ללינץ' הוא 6!
זה נחמד לדעת שאתה יודע שאני לא מאפיונר כשזה מגיע להתערבות,למרות שברור לי שתמיד ידעתה,כי המאפיונרים מכירים אחד את השניOriginally posted by Dingo@Aug 25 2009, 06:48 PM
אתה מוכן לחשוף את עצמך?
ואם אני לא מאפיונר אתה תשים "ירין הוא מלך ואני סתם אפס" טוב?
בעצם זה ילדותי מידי... וסתום לחשוף את עצמנו אז..אני חושב שאני יודע מי המאפיונר האמתי...
אני מצביע ל.... עומרי!
בלבלת את הכל!Originally posted by CraZyCatMe@Aug 25 2009, 06:54 PM
הצבעות:
מור (ניר)
ניתאי(מור,אביב)
ירין (עמרי)
הרוב ללינץ' הוא 6!
זה ככה:
הצבעות:
מור (ניר)
ניתאי(מור,אביב)
ירין (ניתאי)
עמרי(ירין)
הרוב ללינץ' הוא 6!
וניתאי-אני לא הולך נגדך יותר- אתה רוצה להצתרף אלי או לא<?
--------
![]()
-------
![]()
ירין באמת קצת מתנהג בצורה מחשידה, והוא סירב להצעה של ניתאי בגלל שהוא ידע מההתחלה שהוא לא מאפיונר.
אני מצביע לירין~
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)