אני חושד בניתאי..
אבל בירין יותר.
אני חושד בניתאי..
אבל בירין יותר.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
נו מה עכשיו?Originally posted by Waluigi@Aug 25 2009, 08:24 PM
אני מצביע ניתאי
תצביע לירין ויהיה לינץ' תהרוג אותי אח"כ O:
למה אתה רוצה להוציא אותי תחשוב בהגיון כבר!!Originally posted by ~nitay~@Aug 25 2009, 08:31 PM
נו מה עכשיו?
תצביע לירין ויהיה לינץ' תהרוג אותי אח"כ O:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הצבעות:
ניתאי(אביב,ירין,ניר)
ירין (ניתאי,נדב,מור,תומר,עמרי)
הרוב ללינץ' הוא 6!
עוד אחד ללינץ' על ירין!
עוד 3 ללינץ' על ניתאי!
אני הולך לחצי שעה.. מקווה שאנשים יקבלו תהחלטות הנכונות..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
שמישהו מאלה שמצביעים לי יסביר לי למה הוא מצביע לי?
אני מצביע ירין זה לא משהו אישי פשוט שהמשחק ילך יותר מהר
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
הצבעות:
ניתאי(אביב,ירין,ניר)
ירין (ניתאי,נדב,מור,תומר,עמרי,דניאל)
הרוב ללינץ' הוא 6!
לאחר הרבה וויכוחים,ריבים ודיונים בין התושבים.
התושבים הגיעו למסקנה שירין הוא האדם שרצח את מתן המסכן שחתכו אותו מכל הצדדים.
התושבים חישמלו את ירין,עקרו לו את העיניים,התעסקו באיברים שלו ורק לאחר זמן מה גילו שירין הוא לא אחר מאשר
...............
..............
...........
..........
.........
...........
............
...........
...........
אזרח תמים נוסף שנרצח בידיים הקרות של התושבים.אולם,כשהם גילו זאת,הם הצטערו על כך וכל אחד הלך לדרכו הבייתה.
עבר היום!
הגיע הלילה!
על המאפיונרים להחליט את מי עליהם לרצוח הלילה,על השוטרים והרופאים להחליט על מי להשתמש בכוחם שמלווה אותם לאורך כל המשחק. על האזרחים לחכות לבלתי נודע ולהתפלל שהם יחיו.
אנא שלחו לי את כל הצבעותיכם/החלטותיכם אליי בפרטי!
בהצלחה!
אסור להגיב בלילה!
יש לכם עד 17:00 מחר והלילה יסתיים בשעה זו!
עבר הלילה!
התושבים הלכו בביתם הלוך וחזור וחשבו מי אחראי למקרה הרצח של מתן?
כעבור שעתיים,הם שמעו רעש חזק מאוד של פצצה או טיל.
התושבים יצאו מביתם וראו בית הרוס,כשהם חיפשו בהריסות,הם מצאו תושב כלשהו,הם לקחו את התושב מההריסות וגילו שהוא
......
......
......
......
.....
.....
.....
.....
.....
.....
~nitay~ זרוק בין ההריסות כשעצמותיו שבורות,ככל הנראה ניתאי דימם קודם לכן לאחר ששיספו לו את הגרון וחתכו לו את הלשון.ניתאי התגלה כלא יותר מרופא!
לאחר שזה התגלה,התושבים התעצבו והלכו חזרה לביתם להתאבל על ניתאי.
הגיע היום
התושבים התעוררו!
החלו לדון במקרה.
חבל, אפילו יותר חבל מבחינה שהוא היה פעיל ופחות מהתפקיד שלו \:
בכל מקרה, התחיל יום חדש וכמה אנשים צפו בנשוא ולא הגיבו...אתם פוחדים שיחשבו שאתם מאפיונרים? מה העניין לא להגיב ראשונים...הנה הגבתי...
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
למי מצביעים?
אני אומר על מור~יש מישהו איתי?~
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אני לא חושב שזה קשור לקטע שאם יחשדו בהם אם הם מאפיונרים או לא, פשוט אין הרבה מה להגיד.Originally posted by Captain Hook@Aug 26 2009, 05:52 PM
חבל, אפילו יותר חבל מבחינה שהוא היה פעיל ופחות מהתפקיד שלו \:
בכל מקרה, התחיל יום חדש וכמה אנשים צפו בנשוא ולא הגיבו...אתם פוחדים שיחשבו שאתם מאפיונרים? מה העניין לא להגיב ראשונים...הנה הגבתי...
"שיט ניתאי נרצח הוא היה רופא, חבל".
איך שמישהו אחד יגיב תתפתח פה מריבה שהוא התנהג בצורה מחשידה, הוא לא הוא כן הוא לא זה מגיע זה לא זה כן וכו', ואז יתחילו כאן האשמות חסרות בסיס וטעם, שיגמרו ברצח של עוד ארזח או בעל תפקיד.
עריכה:
ניר - על סמך מה אתה אומר שזה מור? רואים על מה אני מדבר? ><
ספוילר
כן נדב אני מבין,
אני לא יודע מה להגיד לך ניר, אני צריך עוד זמן לחשוב
אביב
אני אומר שזה עמרי..
הוא די לא פעיל וזה יחסית מחשיד...
ולדעתי המאפיונרים סתם ניצלו את הריב שלי עם ניתאי כדי להפיל עלי את האשמה בהירצחו.
מחוכם..
אך לא נכון.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
רגע, אז אתה טוען שלדעתך עמרי הוא מאפיונר ושהוא מנסה להפיל את ההאשמה עליך כי כביכול רבת עם ניתאי[למרות שחשבתי שהוא רב רק עם דינגו] ובגלל שלא עף אתה רצחת אותו?Originally posted by møʁ@Aug 26 2009, 05:01 PM
אני אומר שזה עמרי..
הוא די לא פעיל וזה יחסית מחשיד...
ולדעתי המאפיונרים סתם ניצלו את הריב שלי עם ניתאי כדי להפיל עלי את האשמה בהירצחו.
מחוכם..
אך לא נכון.
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)