אני גם אומר אביב-יש לי הרגשה
אני גם אומר אביב-יש לי הרגשה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני אומר לך, כמו שגילו שאתה רופא אנחנו נגלה אם מור ימות שהוא אזרח רגיל/אזרח בעל תפקיד מיוחד... לא כדי לקחת את הסיכון..Originally posted by ~nitay~@Aug 28 2009, 09:16 PM
מור,הוא פאקינג מאפיונר,ואם לא נדיח אותו עכשיו נגלה את זה בעצב אחר כך
מצביע למור
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
הצבעות:
אביב (מתן,ירין)
מור (ניתאי)
הרוב הוא 3!
אפשר להגיד את זה על כל אחד,אני לא יורד ממור,הוא מאפיונר ואני אומר לכם!Originally posted by MatanS23@Aug 28 2009, 09:24 PM
אני אומר לך, כמו שגילו שאתה רופא אנחנו נגלה אם מור ימות שהוא אזרח רגיל/אזרח בעל תפקיד מיוחד... לא כדי לקחת את הסיכון..
מצביע גם לאביב ואני אומר לכם שגם אביב וגם מור מפיונרים
האמת אני גם מתחיל לחשוב ששניהם מאפיונרים, אבל צריך שיורידו את שניהם קודם, אני חשבתי שמור הוא אזרח אבל עכשיו גיליתי משהו שגורם לי לחשוב שהוא גם מאפיונר.
לשעבר MatanS23
ספוילר
כן,רק חבל שלא נוכל לגלות את זה,כי אביב אזרח!!!Originally posted by MatanS23@Aug 28 2009, 09:41 PM
האמת אני גם מתחיל לחשוב ששניהם מאפיונרים, אבל צריך שיורידו את שניהם קודם, אני חשבתי שמור הוא אזרח אבל עכשיו גיליתי משהו שגורם לי לחשוב שהוא גם מאפיונר.
עוד יש הזדמנות לשנות,בבקשה תנצל אותה,שלא נתחרט אחר כך.
ודי ברור שנדב עמד מאחורי ההדחה של טומר
אני מבטל את ההצבעה שלי!Originally posted by ~nitay~@Aug 28 2009, 09:47 PM
כן,רק חבל שלא נוכל לגלות את זה,כי אביב אזרח!!!
עוד יש הזדמנות לשנות,בבקשה תנצל אותה,שלא נתחרט אחר כך.
ודי ברור שנדב עמד מאחורי ההדחה של טומר
וניתאי- איך אתה יודע שאביב אזרח?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני גם מבטל לכרגע.
לשעבר MatanS23
ספוילר
אני אומר שאם אנחנו יודעים שמור מאפיונר,למה לקפוץ על אביב???Originally posted by Dingo@Aug 28 2009, 09:50 PM
אני מבטל את ההצבעה שלי!
וניתאי- איך אתה יודע שאביב אזרח?
הרי רוב הסיכויים שהוא לא רוצח
אני אומר שעומרי מאפיונרOriginally posted by ~nitay~@Aug 28 2009, 10:09 PM
אני אומר שאם אנחנו יודעים שמור מאפיונר,למה לקפוץ על אביב???
הרי רוב הסיכויים שהוא לא רוצח
--------
![]()
-------
![]()
טוב אני גם אומר שמור מפיונר
הצבעות:
מור (ניתאי)
הרוב הוא 3!
מי שמצביע שיגיד שהוא מצביע!
מצביע למור ...
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)