אבל עדיין לא נכנסה השבת, חכה קצתOriginally posted by shadow@Nov 15 2007, 03:02 PM
אללה בי! שבת שלום לככוווולללם!
אבל עדיין לא נכנסה השבת, חכה קצתOriginally posted by shadow@Nov 15 2007, 03:02 PM
אללה בי! שבת שלום לככוווולללם!
אולי הוא צריך ללכת עכשיו....Originally posted by Aizen Sousuke@Nov 15 2007, 11:02 AM
אבל עדיין לא נכנסה השבת, חכה קצת
וכשהוא יחזור כבר תהיה שבת?
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אתה מכיר מנועי חיפוש לתמונות טובים?Originally posted by The white knight@Nov 15 2007, 03:02 PM
אולי הוא צריך ללכת עכשיו....
וכשהוא יחזור כבר תהיה שבת?
כה!Originally posted by Aizen Sousuke@Nov 15 2007, 11:02 AM
אתה מכיר מנועי חיפוש לתמונות טובים?
גוגל....
תרשום באנגלית את מה שאתה מחפש (או בעברית במקרה של משהו ישראלי)
ותקבל פחות או יותר את מה שאתה רוצה....
רעיון טוב לא? ^^
><
חוץ מזה לא מכיר 0=
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
אין שם תמונות טוובות אבל לא חשוב.Originally posted by The white knight@Nov 15 2007, 03:03 PM
כה!
גוגל....
תרשום באנגלית את מה שאתה מחפש (או בעברית במקרה של משהו ישראלי)
ותקבל פחות או יותר את מה שאתה רוצה....
רעיון טוב לא? ^^
><
חוץ מזה לא מכיר 0=
ליאור עם אתה קורא את ההודעה הזאת אז תכין לי חתימה עם תמונות לא ממש טובות זה לא משנה
כבר האמנתי שהנו"ד נעול :|
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
כן, זאתי שיטה גאונית שהמצאתי כדי לגרום לטבחים לא להגיבOriginally posted by EreZ =]@Nov 15 2007, 11:04 AM
כבר האמנתי שהנו"ד נעול :|
היי אני פה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
שחן יסגור את ההרשמה לאתגר!!!
מסן:Niniball@walla.com
סקייפ:Rahumrape
טבחים? :(Originally posted by Aizen Sousuke@Nov 15 2007, 09:04 AM
כן, זאתי שיטה גאונית שהמצאתי כדי לגרום לטבחים לא להגיב
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
היי פומבה ואארז ^^ יאי ארז
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
היי מה קורה?Originally posted by aviv@Nov 15 2007, 11:05 AM
היי אני פה
ברוך השב? ><
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
כפרעלייךOriginally posted by aviv@Nov 15 2007, 09:05 AM
היי פומבה ואארז ^^ יאי ארז
[סוגד]אביב[/סוגד]
טבח זה ראשי תיבות של טמבל בשירות חובה או טבחOriginally posted by EreZ =]@Nov 15 2007, 11:05 AM
טבחים? :(
חחחחOriginally posted by Aizen Sousuke@Nov 15 2007, 09:07 AM
טבח זה ראשי תיבות של טמבל בשירות חובה או טבח
נחמד נחמד
[סוגד]אביב[/סוגד]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)