אני לא יודע אם זה נראה ככה, אבל אני חושב שאתם מפלים אותי.
לא אמרתי דברים כה נוראיים, וכל תגובה שלי שאני מעיר למעדכנים, כולם מתנפלים עלי; אומרים שאני היחיד שאומר דברים רעים ומתלונן, ושאני אומר שאני יותר טוב מכולם.
זה שאני היחיד שמעיר על המעדכנים, לא אשמתי. כנראה אני היחיד שמוצא את השגיאות. ואני לא היחיד שאומר שיותר טוב מכולם (מה גם שאני לא זוכר מתי זה נאמר...).
ידידינו ה"אהוב", היטמן, משוויץ בחוכמתו;
ונראה שכולם פה מעליבים זה את זה, ולאף אחד, חוץ ממני כמובן, לא מעירים על זה;אני מבין בציור הרבה יותר משניכם ביחד, ואני אומר שאין מצב שזה צירוף מקרים.
רואים שאתה לא מבין כלום, אביב.לכל בעלי הספקות ולאביב (לא שזה שווה שאסביר לך משהו מאחר ואתה תמיד טועה)היטמן אני לא רוצה להעליב אותך ולהגיד משהו שיביא לי לאזהרה, אבל המחשבה שסימן גולגולת שפיקצ'ו חשב עליו מרמז על דאסקל הוא פשוט גובל ברמות שכליות נמוכות מאוד...אני חייב לתמוך באביב ולהגיד שאתה גובל בטמטום אם אתה חושב שזה לא צירוף מקרים.שימו לב, שהרוב פה נאמר מפיו של אחד המעדכנים באתר.אבל זה שאתה מקשר את זה לפרק הראשון ככה זה פשוט מטומטם מצידך.
ושלא תבינו אותי לא נכון, אני לא נגד היטמן, וגם לא נגד המשתמשים האחרים שציטטתי אותם כאן, אני פשוט מביא דוגמאות מנושא אחד.
עריכה: הנה עוד דוגמא שממש יצאה ברגעים אלו מ"התנור".
זה בסדר מבחינתם, אז שתוק כבר.