זה כבר א מצחיק זה חרוש -_-Originally posted by the Ultimate Rhydon@Aug 27 2009, 08:58 AM
חזרתי! אני מופתע... רק 2 עמודים?!
ד"א, ילד בן 12 וחצי שמיתחרמן עם ילדה בת 15!
משהו יותר מצחיק-
ילד בן 15 מתחרמן על ילדה בת 12 וחצי
זה כבר א מצחיק זה חרוש -_-Originally posted by the Ultimate Rhydon@Aug 27 2009, 08:58 AM
חזרתי! אני מופתע... רק 2 עמודים?!
ד"א, ילד בן 12 וחצי שמיתחרמן עם ילדה בת 15!
משהו יותר מצחיק-
חחחחחחחחחחחח
כע שלך יותר מצחיק ברמה
קורע...Originally posted by Dragonite!!!@Aug 27 2009, 09:00 AM
זה כבר א מצחיק זה חרוש -_-
משהו יותר מצחיק-
מסכנה הילדה
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
ועכשיו משהו יותר מצחיק-Originally posted by the Ultimate Rhydon@Aug 27 2009, 09:11 AM
קורע...
מסכנה הילדה
ילדה בת 10 מתחרמנת על ילד בן 15 שמתחרמן על ילדה בת 12 וחצי
אורגיה!!!!!Originally posted by Dragonite!!!@Aug 27 2009, 09:19 AM
ועכשיו משהו יותר מצחיק-
ילדה בת 10 מתחרמנת על ילד בן 15 שמתחרמן על ילדה בת 12 וחצי
יש ילדות בנות 10 מחורמנות?
כנראה >.<Originally posted by the Ultimate Rhydon@Aug 27 2009, 09:23 AM
אורגיה!!!!!
יש ילדות בנות 10 מחורמנות?
איזה לא יבש פה :P
משעמם לי מה קורה??
אולי תעדכן קצת...? אם תגיב מהר חלא תצתרח להגיב לכולם.... :POriginally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 10:04 AM
משעמם לי מה קורה??
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
סתכלו מה הכנתי בעזרת המדריך של מומו3
איך יצא??
ואני מעדכן עכשיו
תפרסם נושא חדש..Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 10:27 AM
סתכלו מה הכנתי בעזרת המדריך של מומו3
איך יצא??
ואני מעדכן עכשיו
------
יפה...רק שלא הבנתי אי הכדור קשור אליו..ולמה יש לו קוביות בבטן?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
פיספסתי את החרמניתOriginally posted by Captain_Charisma@Aug 27 2009, 07:38 AM
בוקר טוב
יש לי שעה וחצי לפני בי"ס ואין פה אף אחד =/
מה קורה
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אחלה..
מה איתך?
כי ההוא פוקימון מים לחימה ויש מה שיש לו ביד זה פעימת/דופק מים
גם
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)