בטח נתנו לו הזארה והוא נורחק עד שהוא יתחברOriginally posted by Captain Hook@Aug 27 2009, 02:08 PM
למה אני רואה שרוונג' בבאן למישהו יש מושג? אל תגיד לי כי בטח בגלל אל ההתלוננויות, קרה משהו מיוחד שגרם לזה?
היום מקדיש
בטח נתנו לו הזארה והוא נורחק עד שהוא יתחברOriginally posted by Captain Hook@Aug 27 2009, 02:08 PM
למה אני רואה שרוונג' בבאן למישהו יש מושג? אל תגיד לי כי בטח בגלל אל ההתלוננויות, קרה משהו מיוחד שגרם לזה?
היום מקדיש
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני חושב שזה בגלל שהוא התלונן על דברים מפגרים..
Nה קורה כולם??
רוונג'=PBR.Originally posted by HoundooM@Aug 27 2009, 02:19 PM
אני חושב שזה בגלל שהוא התלונן על דברים מפגרים..
סאפ?
בסדר,מה איתך רומה?
תתן איזה עדכון למשחק.. <:
מי שרוצה שירשם למשחק שלי יש מקום 1 ואולי אני מפנה מאמן עם סינדקוויל אבל רוב הסיכויים שלא
בברכה, דודי
כע דודי המשחק שלך תאמת לא ממש משהו וגם יש לך הרבה שגיאות כתיב,וגם אני רשום למעלה משחקים וגם אני שה"מ
רומה גם לך יש קצת קצת שגיאות כתיב אבל בקטנה..אבל אתה צריך לעדכן הרבה,דודי דווקא מעדכן הרבה...ורומה,תעדכן מהר יותר.
![]()
רומה אל תתחיל איתי שהוא מעפן אתה ביכלל לא מעדכן את שלך אולי חפרתי אבל המישתמשים במשחק שלי לפחות משחקים ויש להם תגובה פעם ב5 דקות אז ואתה זה פעם בשעה והמרתון של אתמול כמה עמודים היה 3 אני ביום[פתחתי את המשחק ב 12 בלילה] בעמוד 8 ועוד מעט מסיים אותו
בברכה, דודי
טוב,אמממ...אתה צודק בערך..Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 03:08 PM
רומה אל תתחיל איתי שהוא מעפן אתה ביכלל לא מעדכן את שלך אולי חפרתי אבל המישתמשים במשחק שלי לפחות משחקים ויש להם תגובה פעם ב5 דקות אז ואתה זה פעם בשעה והמרתון של אתמול כמה עמודים היה 3 אני ביום[פתחתי את המשחק ב 12 בלילה] בעמוד 8 ועוד מעט מסיים אותו
רומה באמת לא מעדכן הרבה כמוך ולוקח לו זמן,אבל המשחק שלו הרבה יותר מושקע...
נו אז מה אתה מעדיף מישחק מושקע יותר מידי בדף הראשי אבל קצת מגיבים בוOriginally posted by HoundooM@Aug 27 2009, 03:09 PM
טוב,אמממ...אתה צודק בערך..
רומה באמת לא מעדכן הרבה כמוך ולוקח לו זמן,אבל המשחק שלו הרבה יותר מושקע...
או משחק שמגיבים בו הרבה והוא פחות מושקע בדף הראשי
בברכה, דודי
משחק שיהיה מושקע בדף הראשי,ושיגיבו בו הרבה.. :lol:Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 03:14 PM
נו אז מה אתה מעדיף מישחק מושקע יותר מידי בדף הראשי אבל קצת מגיבים בו
או משחק שמגיבים בו הרבה והוא פחות מושקע בדף הראשי
מה קשור מה אין לי חיים חוץ מהמשחק ואתה מגיב מהר אבל אתה לא משקיע בתגובות
אני?אני לא משקיע בתגובות? :oOriginally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 03:19 PM
מה קשור מה אין לי חיים חוץ מהמשחק ואתה מגיב מהר אבל אתה לא משקיע בתגובות
אני אחד השחקנים המשקיעים במשחק שלך... :huh:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)