לא את הכל כנראה~Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:59 PM
טוב אני על הגוגל קרום וצודק רשמתי כמה מילים שיש בהם שגעיות בכבנה וזה מתקן
אתה בטוח?Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:59 PM
טוב אני על הגוגל קרום וצודק רשמתי כמה מילים שיש בהם שגעיות בכבנה וזה מתקן
עכשיו היו לך 2 שגיאות.
אני יודע בדקתי ולא שמתי לב לקווים האדומים שיש
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
שמע דודי קודם גם המשחק שלי הוא הראשון שפפתחתי ואתה כותב עם מלא שגיאות דבר שני העלילה במשחק שלך קצרה ולא נותנת חשק לשחק.
2 למה לי להיצתער עם כבר וזה לא יקרה איכשיהו המשחק שלך יגיע לרמה של המשחק של דארק הונטר אז נדבר ולפי דעתי המשחק שלו אחד הטובים ביותר בפורום.
רומה גם לך יש שגיאות כתיב,אבל בקטנה..תנסה לשים לב לשגיאות ולתקן..Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 11:07 PM
שמע דודי קודם גם המשחק שלי הוא הראשון שפפתחתי ואתה כותב עם מלא שגיאות דבר שני העלילה במשחק שלך קצרה ולא נותנת חשק לשחק.
2 למה לי להיצתער עם כבר וזה לא יקרה איכשיהו המשחק שלך יגיע לרמה של המשחק של דארק הונטר אז נדבר ולפי דעתי המשחק שלו אחד הטובים ביותר בפורום.![]()
זה לא שגיאות כתיב זה שגיאות הקלדה מהירה כאילו אני רושם מהר מידי ואז אני לוחץ על האות שליד האות שאני רוצה ליכתוב
רומה
אתה לא חייב להצטער אבל וחוץ מי זה זה שהעלילה שלי קצרה זה לא אומר שאני לא יכול לסבך אותך אבל בקיצור חוץ מירין כולם רוצים שאני יסגור אותו
בברכה, דודי
אני לא רוצה שתסגור אותו,עם כיף לך לנהל אותו,תתחיל להשקיע.Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 11:13 PM
רומה
אתה לא חייב להצטער אבל וחוץ מי זה זה שהעלילה שלי קצרה זה לא אומר שאני לא יכול לסבך אותך אבל בקיצור חוץ מירין כולם רוצים שאני יסגור אותו
יהב
ברור שכיף לי כי אני לא עושה את זה סתם אני עושה את זה בשבילי הכיף אני עכשיו מנסה יותר להשקיע כי זה חשוב לי
בברכה, דודי
אחרי טו ווין דה צ'מפיון יש לי משיחק מוכן
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
סבבה,אז בהצלחהOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 11:16 PM
יהב
ברור שכיף לי כי אני לא עושה את זה סתם אני עושה את זה בשבילי הכיף אני עכשיו מנסה יותר להשקיע כי זה חשוב לי![]()
תודה לך לפחות איתך זה ניגמר בלי ריב
בברכה, דודי
למה שנריב?Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 11:20 PM
תודה לך לפחות איתך זה ניגמר בלי ריב
אני רק מציע לך עזרה,למה עם מישהו אחר רבת?רבת עם רומה? :o
ניראה לי שכן
בברכה, דודי
מה אתי הוא לא רב למה אתה ישר קופץ למסקנות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)