כע נכון
כע נכון
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
איך ידעתי P:
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
נוו כן היתפתחו ולמה הוא עלוב?? בידיוק ומי אתה שתדבר לך בכלל אין משחק ראז סתום ושב בשקט.
דבר ראשון תירגע ומהר תראה לי משחק שפוקימונים מתפתחים מהר וכבר יש שחקנים שעברו את המכון ה-1 אחרי עמוד 30?
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
טנק
גם לי יש כאלה אבל זה לא קשור אני עכשיו טוקע אותם עמוק בתוך תחריות
בברכה, דודי
מה זה קשור כי אני לא אוהב להיתקעעל אותו מקום תלוי עם הוא חשוב וגם יש לי תוכניות משלי וגם זה קרה כי זאת הייתה משימה שלו [בגלל שהוא בצוות גאלקטיק] וזה שלא יתקבךתה לא הופך את המשחק לגרוע ודעתי גם משחקים שתקועים על יער ורידיאן[סתם דוגמא]הם מעפנים וזה מוציא חשק לשחק.ואני מפתח כי צריך.
זה אחלה רעיון זה נותן חשק לשחק שאתה יודע שאתה מישתתף בצווות חזק
בברכה, דודי
רומה, כמו שניר אמר.... אתה חי בסרט.Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 28 2009, 09:17 PM
מה זה קשור כי אני לא אוהב להיתקעעל אותו מקום תלוי עם הוא חשוב וגם יש לי תוכניות משלי וגם זה קרה כי זאת הייתה משימה שלו [בגלל שהוא בצוות גאלקטיק] וזה שלא יתקבךתה לא הופך את המשחק לגרוע ודעתי גם משחקים שתקועים על יער ורידיאן[סתם דוגמא]הם מעפנים וזה מוציא חשק לשחק.ואני מפתח כי צריך.
המשחק שלך לא כל כך (אם בכלל) טוב.
ספוילר
אני מחזק אותך נדב
בברכה, דודי
נדב אל תיתערב ומה אתם קופצים עלי בישביל משחק ראשון שלי הוא טוב אז סתמו תפה בל*ט ס*** *****
אז אל תרד על אחרים :huh:Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 28 2009, 09:23 PM
נדב אל תיתערב ומה אתם קופצים עלי בישביל משחק ראשון שלי הוא טוב אז סתמו תפה בל*ט ס*** *****
ספוילר
ודודי אתה חיי בעולם אחר אם אתה חושב ששלך יותר טוב=P
:unsure:
למען האמת, המשחק שלו יותר טוב :/Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 28 2009, 09:25 PM
ודודי אתה חיי בעולם אחר אם אתה חושב ששלך יותר טוב=P
ספוילר
כע בטח יללאה לך לך ל*ח נח**
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)