אממ, כדאי שתבדוק את עצמך.
אממ, כדאי שתבדוק את עצמך.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
חזרתי P:
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מוזר שאני מתעייף בכאלה שעות :?
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
לא, זה לאOriginally posted by Tank@Aug 29 2009, 03:58 AM
מוזר שאני מתעייף בכאלה שעות :?
קרדיט לניר
---------------------
טוב אני הולך ליראות TV ואולי להירדם :o
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אוף אני מתחיל בית ספר ביום ראשון בימקום מתי שצריך בגלל שהבית ספר שלי קקה=[ דא אני עולה לח'
טוב לילה טופ DS:
אני ט' P:Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 29 2009, 04:02 AM
אוף אני מתחיל בית ספר ביום ראשון בימקום מתי שצריך בגלל שהבית ספר שלי קקה=[ דא אני עולה לח'
ולילה טוב דניאל
קרדיט לניר
---------------------
לילה...
מה מצב מישהו?
קרדיט לניר
---------------------
דניאל יש לך פיצול אישיות אתה ניסיתה להירשם למשחק שלי ואז כשלא קיבלתי אותך כי הרע הייה בלתי ניתן לקריאה,התחלת להגיד שהמשחק שלי מעפן למה??כי לא קיבלתי אותך??או שבגלל שאני רציתי לעשות משלק שלא תקוע ביער ורידיאן 50עמודים[דוגמא] ???
הוא הלך, אין טעם לומר לו זאתOriginally posted by ~JolTeoN~@Aug 29 2009, 04:13 AM
דניאל יש לך פיצול אישיות אתה ניסיתה להירשם למשחק שלי ואז כשלא קיבלתי אותך כי הרע הייה בלתי ניתן לקריאה,התחלת להגיד שהמשחק שלי מעפן למה??כי לא קיבלתי אותך??או שבגלל שאני רציתי לעשות משלק שלא תקוע ביער ורידיאן 50עמודים[דוגמא] ???
קרדיט לניר
---------------------
מה קורה?
לא האמנתי שיש כאן מישהו עכשיו
תאמין אתמול נישארתי עד 4 ורבע בלילה ונירדמתי מול המחשב חח אבל אחרי איזה 20 דקות קמתי והלכתי לישון.
למה ה"ורבע"? תואמר פשוט 4Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 29 2009, 04:18 AM
תאמין אתמול נישארתי עד 4 ורבע בלילה ונירדמתי מול המחשב חח אבל אחרי איזה 20 דקות קמתי והלכתי לישון.
טוב אז... מה מצב אניבאדי?
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)