"תודה רבה פרופסור"אני אומר לו בחיוך ויוצא לדרכיOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:54 PM
צ'אד
אז תקבל אותו כגרסלי
--------------------
הפרופסור הולך וחוזר ואומר:
"יש כאן פוקידע 5 פוקדורים והפוקדור של אברה"
"תודה רבה פרופסור"אני אומר לו בחיוך ויוצא לדרכיOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:54 PM
צ'אד
אז תקבל אותו כגרסלי
--------------------
הפרופסור הולך וחוזר ואומר:
"יש כאן פוקידע 5 פוקדורים והפוקדור של אברה"
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
"מישהו שלח לי משהו?" אגיד בהפתעה ואקח את הפוכדורOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 09:35 PM
קיט
אוקי
-----
אחות ג'וי אומר לך:
"יש סיפינה כול שעה אבל פיספסת את השעה הזות ליפני חצי שעה היתה ספינה עם אתה רוצה לך ליער יש שם הרבה פוקימונים, אבל ליפני זה היה פה מישהו שאמר לי לימסור לך את הפוקדור הזה כך אותו"
-----------------
מוכן למרתון O:
אסייז
גיבל שולח זעם דרקון לכול מקום שפוגע באמון מאמני צוות אקווה ולבסוף אתה והוא מוצאים את עצמיכם ליד המאמנת מכון עם הפוקימונים שלה ואתה עם הגיבל שלה נגד מייסד צוות אקווה אתם חוששים ולא יודעים מה לעסות. בסוף אתם מצלכים להביס אותו וכול הצוות שלו בורח.
ירין
צ'יקוריטה מנסה להיתאושש אבל היא ממש גמורה בשניה האחרונה היא שגרת עלי טער ואז שעיבה ואז עלי שעיבה שמחסלות את נופדוס
צ'אד
אתה מתחיל ללכת שפיתאום אברה יוצא מהפוקדור ומתחיל ליבכות
קיט
אולי היום יהיה מרתון עד 12 אבל הוא יהיה מ8 אבל תמיד יש רק מחובר אחד
-----------------------------------------------------------------------
"כן" היא אומר אה ועם אתה רוצה איזה מקום להיתמן בוא אני מציאה לך את איזור המאמנים יש שם פרס למי שמנצח הרבה קרבוץ
סטיב
נדוריאין יוצא בהתקלה אל איפום אבל איפום מעיף אותו בזב ברזל אבל נדוריאן שולח עוד התקלה שמעיפהה את איפום ואז הוא שולח בעיתת סיבוב שפוגעת חזק באיפום.
כריס
כן
---
"אה שחכתי" היא אומרת "הינה ישאירו לך פה טריקו! ככה שלא תיצתרך ללכת ליער."
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"תודה רבה," אני אומר לה. "תוכלי להסביר לי איפה נמצא המכון?"Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 12:50 PM
כריס
כן
---
"אה שחכתי" היא אומרת "הינה ישאירו לך פה טריקו! ככה שלא תיצתרך ללכת ליער."
בברכה, דור.
אני לוקח את החבילה ששלחו לי ופותח אותה בחוץOriginally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 11:50 AM
קיט
אולי היום יהיה מרתון עד 12 אבל הוא יהיה מ8 אבל תמיד יש רק מחובר אחד
-----------------------------------------------------------------------
"כן" היא אומר אה ועם אתה רוצה איזה מקום להיתמן בוא אני מציאה לך את איזור המאמנים יש שם פרס למי שמנצח הרבה קרבוץ
קיט
אתה פותח את החבילה ויצא מישם פוקדור. אתה זורק את הפוקדור ובו יש מגבי ()
כריס
יש שם שלטים לך אחריהם ותגיעה למכון
בברכה, דודי
"וואו,מעניין מי שלח לי אותו!" אגיד ואבדוק אם יש שם או משהו על החבילה,ואז אלך לאזור המאמניםOriginally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 12:03 PM
קיט
אתה פותח את החבילה ויצא מישם פוקדור. אתה זורק את הפוקדור ובו יש מגבי ()
"יש! כל הכבוד, חזרי!" אני אומרOriginally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 11:50 AM
ירין
צ'יקוריטה מנסה להיתאושש אבל היא ממש גמורה בשניה האחרונה היא שגרת עלי טער ואז שעיבה ואז עלי שעיבה שמחסלות את נופדוס
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
קיט
אתה מחפש בקופה ומוצא מיכתב שבו רשום:
"לאט לאט אתה תימצא עוד פוקימונים ולבסוף אותי ואני ינצח אותך!" אתה נורא מפחד ואז אתה הופך את המיכתב ורואה:
"נ.ב צוות גלקטיק" אתה נושם לירווחה כי אתה יודע אתה יכוול לנצח אותה עם אחד הפוקימונים שלך יתפתח אתה הולך לגיבעת המאמנים ומחכה להרשמה לאחר מיספר דקות אתה מגיעה להרשמה והיא אומרת לך:
"שלום לך אני צריכה שתמה את שימך גילך ו2 פוקימונים שאתה רושם לתחרות."
ירין
מנאיגת המכון מגיעה אליך נותנת לך את התג והולכת אתה נישאר לבד במכון.
בברכה, דודי
אני יוצא מהמכון והולך חרפא את הפוקימונים שלי..Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 12:28 PM
ירין
מנאיגת המכון מגיעה אליך נותנת לך את התג והולכת אתה נישאר לבד במכון.
עכשיו יש משהו לעשות עוד בעיר?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"שמי הוא קיט,אני בן 14 ואני מעוניין להירשם עם המגבי והבלבאזור שלי"Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 12:28 PM
קיט
אתה מחפש בקופה ומוצא מיכתב שבו רשום:
"לאט לאט אתה תימצא עוד פוקימונים ולבסוף אותי ואני ינצח אותך!" אתה נורא מפחד ואז אתה הופך את המיכתב ורואה:
"נ.ב צוות גלקטיק" אתה נושם לירווחה כי אתה יודע אתה יכוול לנצח אותה עם אחד הפוקימונים שלך יתפתח אתה הולך לגיבעת המאמנים ומחכה להרשמה לאחר מיספר דקות אתה מגיעה להרשמה והיא אומרת לך:
"שלום לך אני צריכה שתמה את שימך גילך ו2 פוקימונים שאתה רושם לתחרות."
"היי, את רוקסן, מנהיגת המכון, נכון?" אני שואל ואז אומר "אני אייסז, באתי לאתגר אותך לקרב מכון, אבל הפוקימונים שלי צריכים קצת אימונים ומנוחה. זה בסדר אם מחר אלחם נגדך?"Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 11:50 AM
אסייז
גיבל שולח זעם דרקון לכול מקום שפוגע באמון מאמני צוות אקווה ולבסוף אתה והוא מוצאים את עצמיכם ליד המאמנת מכון עם הפוקימונים שלה ואתה עם הגיבל שלה נגד מייסד צוות אקווה אתם חוששים ולא יודעים מה לעסות. בסוף אתם מצלכים להביס אותו וכול הצוות שלו בורח.
ספוילר
ירין
יש ספינה לעיר עם המכון השני
יש תחרות מאמנים עם פרס
קיט
"אוקי שב בהמתנה" אתה יושב בהמתנה אחרי כ10 דקות אתה שומע מהרמקולים:
"קיט בן ה14 שרשם את בלבזור ומגבי שלו להגיע לזירה 10"
אסייז
היא מסכימה ואתה הולך למרכז הפוקימונים
בברכה, דודי
אני יוצא מהמרכז פוקימונים.Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 01:03 PM
כריס
יש שם שלטים לך אחריהם ותגיעה למכון
"טריקו, צא!" אני מוציא את טריקו מהפוקדור. "טריקו, אני המאמן החדש שלך" אני אומר אליו בחיוך.
"אנחנו הולכים למכון, להשיג את התג הראשון." אני אומר לטריקו ומחזיר אותו לפוקדור.
אני מתחיל לעקוב אחר השלטים בדרך למכון.
בברכה, דור.
אני מבקש מהאחות ג'וי לרפאות את גיבל ואת פידג'י, ולאחר מכן מחפש את היציאה מהעיר לכיוון דופורד, מחפש פוקימונים פראיים שאפשר להלחם נגדם.*Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 12:39 PM
אסייז
היא מסכימה ואתה הולך למרכז הפוקימונים
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)