Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 52 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 774

נושא: Pokemon-Hoenn

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 12:53 PM

ירין
    אתה הולך אל הגבעה לאחר כמה דקות המתנה של תור אתה מגיעה להרשמה והאישה שם אומרת:
    "תרשום את שימך את הגיל שלך ואת 2 הפוקימונים שאתה רוצה להירשם אתם."
    "אני כותב את הפרטים שלי ובוחר בסטרלי וצ'יקוריטה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    אני יעשה היום שתי מרתונים מאחרי שאני אוכל[עכשיו אני הולך לאכול] עד 4 ומ8 עד 12 עם יהיו מחוברים כול פעם בשבוע אתם תיבחרו את שעות המרתון במרתון יהיה פוקימונים נדירים התפתחויות[לא תמיד] ומאמנים חזקים ופרסים[פוקימונים אגדיים יגיעו במרתון של עמוד 100 עם יהיה] וסיכריות נדירות
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    קיט
    בלבזור חובט בו אבל שוב מדקיפ שלוח כמה מכות בוץ שפוגעות בבלבזור ואז דוחף אותו
    כריס
    טריקו שולח שאיבות והוא כבר ממש חזק ואז הוא דוחף את ג&#39;יאודוד, ג&#39;יאודוד זורק אבנים גדולות לכיוון של טריקו
    אסייז
    אתה מגיעה לזירה ויוצא לך מאמן עם אומר לך בהצלחה ניראה שהוא ממש נחמד וזה יהיה קרב מעניין
    ירין
    אתה הולך לחכות ואומרים לך ללכת לזירה מספר 3
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 01:22 PM
    ירין
    אתה הולך לחכות ואומרים לך ללכת לזירה מספר 3
    אני הולך לזירה 3
    -----
    אתה יכול להסביר לי בדיוק מתי היום יהיה מרתון?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 02:22 PM
    כריס
    טריקו שולח שאיבות והוא כבר ממש חזק ואז הוא דוחף את ג&#39;יאודוד, ג&#39;יאודוד זורק אבנים גדולות לכיוון של טריקו
    "טריקו תתחמק ותשתתמש בשאיבה שוב&#33; ואחרי זה תשתמש בדחיפה&#33;"
    בברכה, דור.

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    אני יעשה היום שתי מרתונים מאחרי שאני אוכל[עכשיו אני הולך לאכול] עד 4 ומ8 עד 12 עם יהיו מחוברים כול פעם בשבוע אתם תיבחרו את שעות המרתון במרתון יהיה פוקימונים נדירים התפתחויות[לא תמיד] ומאמנים חזקים ופרסים[פוקימונים אגדיים יגיעו במרתון של עמוד 100 עם יהיה] וסיכריות נדירות
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    קיט
    בלבזור חובט בו אבל שוב מדקיפ שלוח כמה מכות בוץ שפוגעות בבלבזור ואז דוחף אותו
    "בלבאזור&#33; תנסה להכריח אותו להתקרב אליך ואז כשהוא יהיה קרוב מספיק תשתמש בזרע עלוקה ואז תחבוט בו עם הצלפת גפן&#33;"

6. Kibō no chi

אסייז
    אתה מגיעה לזירה ויוצא לך מאמן עם אומר לך בהצלחה ניראה שהוא ממש נחמד וזה יהיה קרב מעניין
    "גיבל צא&#33; זעם דרקון ומתקפת חול&#33;"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ירין
    המרתון זה שאני עושה תגובות די מהר ויש בו דברים נדירים והתפתחויות של פוקימונים
    ------------------------------------------------------------------------------------
    בזירה 3 אתה פוגש מאמן שאומר לך:
    "שלום אפס מוכן להפסיד לי&#33; צא
    אסייז
    גיבל יוצא די לחוץ ושולח זעם דרקון שפוגע בזו&#39;לטאון ואז הוא שולח מכת חול שלא נותנת לז&#39;ולטאון לירות ואז הוא שולח דחיפה בלי לשאול אותך וז&#39;ולטאון שולך מכת ברק שפוגעת בגיבל
    קיט
    תמשיך עם אותו התקפות בלבזור ימשיך לחתוף בוץ
    -----------------------------------------------
    בלבזור מנסה וחוטף בוץ לפנים
    כריס
    השאיבה מחסלת את ג&#39;יאודוד. המאמת מכון מוציא את נופדוס ששולח אבנים על טריקו
    בברכה, דודי

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 02:37 PM
    כריס
    השאיבה מחסלת את ג&#39;יאודוד. המאמת מכון מוציא את נופדוס ששולח אבנים על טריקו
    "טריקו, עשית עבודה נהדרת. חזור" אני מחזיר את טריקו בדיוק לפני שהאבנים פוגעות בו.
    "פוליוואג צא&#33; תשתמש בהיפנוזה ואז באקדח מים&#33;"
    בברכה, דור.

9. מורחקים
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 01:37 PM
    קיט
    תמשיך עם אותו התקפות בלבזור ימשיך לחתוף בוץ
    -----------------------------------------------
    בלבזור מנסה וחוטף בוץ לפנים
    "בלבאזור&#33; נהמה ואז דחיפה&#33;"

10. Kibō no chi

אסייז
    גיבל יוצא די לחוץ ושולח זעם דרקון שפוגע בזו&#39;לטאון ואז הוא שולח מכת חול שלא נותנת לז&#39;ולטאון לירות ואז הוא שולח דחיפה בלי לשאול אותך וז&#39;ולטאון שולך מכת ברק שפוגעת בגיבל
    איך? גיבל מסוג אדמה :/
    "גיבל, זעם דרקון שוב&#33; אחר כך דחיפה&#33;"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ירין
    המרתון זה שאני עושה תגובות די מהר ויש בו דברים נדירים והתפתחויות של פוקימונים
    ------------------------------------------------------------------------------------
    בזירה 3 אתה פוגש מאמן שאומר לך:
    "שלום אפס מוכן להפסיד לי&#33; צא
    אסייז
    אבל 4 שעות??? וגם תוך כמה זמן אתה מגיב מתגובה לתגובה?
    -------
    "עוד נראה&#33;סטרלי צא&#33; השתמש בהתקפה מהירה ועבור לדחיפה מהר&#33; ואז שוב תפתיע אותו מהצד השני במתקפה מהירה&#33; תתחמק מהמתקפות שלו במתקפה מהירה ודחיפה&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    קיט
    בלבזור נואם מקבל כוח ואז דוחף בחוזקה את מדקיפ שלא מבין מה קורה
    כריס
    פוליווג יוצא ומהפנת אותו ושלוח אקדח מים אבל פיתאום קורה משו מוזר הוא מתחיל ליזאור ולקבל ידיים והוא מיתפתח לפולווירל&#33;
    אסייז
    אני אמרתי שהוא ניפגע חזק?
    ------------------------------
    גיבל שולח זעם דרקון שפוגע וג&#39;לטאון וג&#39;לטאון שלח התקפה מהירה
    ירין
    לא יודע אבל יש פרסים במרתון
    ----------------------------------
    סטרלי פוגע בכול המתקפות וריולו לא יודע מה לעסות ושולח כמה כדורי הילה קטנים
    בברכה, דודי

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 02:44 PM
    כריס
    פוליווג יוצא ומהפנת אותו ושלוח אקדח מים אבל פיתאום קורה משו מוזר הוא מתחיל ליזאור ולקבל ידיים והוא מיתפתח לפולווירל&#33;
    "וואו&#33; התפתחת&#33; קדימה פוליווירל, תראה לו מה אתה שווה&#33; תעיף אותו בבעיטה למעלה ואז תשתמש עליו באדקח מים&#33;"
    בברכה, דור.

14. מורחקים
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 01:44 PM
    קיט
    בלבזור נואם מקבל כוח ואז דוחף בחוזקה את מדקיפ שלא מבין מה קורה
    "תנצל את ההפתעה שלו ותשתמש בזרע עלוקה&#33; ואז תחבוט בו עם הצלפת גפן בלי להתיר את הזרע&#33;"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 01:44 PM
    ירין
    לא יודע אבל יש פרסים במרתון
    ----------------------------------
    סטרלי פוגע בכול המתקפות וריולו לא יודע מה לעסות ושולח כמה כדורי הילה קטנים
    טוב..
    ------
    "מהר תתחמק והתקפה מהירה עם נהימה&#33; ושוב תתקוף אותו ותבלבל אותו בדחיפה&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 14 מתוך 52 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •