Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 52 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 774

נושא: Pokemon-Hoenn

1. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 01:44 PM

אסייז
    אני אמרתי שהוא ניפגע חזק?
    ------------------------------
    גיבל שולח זעם דרקון שפוגע וג'לטאון וג'לטאון שלח התקפה מהירה
    לא קשור, מתקפות חשמל לא משפיעות בכלל על סוג אדמה :/
    "גיבל! חכה שג'ולטיאון יתקרב, ואז שלח עליו מתקפת חול ותשתמש בדחיפה!"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    אסייז
    גירביל שולח זעם דרקום שמחסל אות ג'ולטאון ואז המאמן מוציא: ששולח נשימת דרקון
    ירין
    סטרלי פוגע בכמה התקפות אבל ריולו שולח כדור הילה שפוגע בו
    קיט
    בלבזור שולח זרע עלונקה וגם תופס את מדקיפ ועל ההתקפה הראשונה של הזרע מדקיפ מחוסל ואז המאמן מוציא: ששולח קרן על חושית
    כריס
    פולירוול ישר שולח אקדח מים ואז אגרוף כפול וזה גומר את נופוס והמאמנת מכון נותנת לך את התג והולכת
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 01:56 PM
    אסייז
    גירביל שולח זעם דרקום שמחסל אות ג'ולטאון ואז המאמן מוציא: ששולח נשימת דרקון
    "גיבל, תשיב בנשימת דרקון משל עצמך בשיא העצמה, ואחרי זה דחיפה!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ירין
    סטרלי פוגע בכמה התקפות אבל ריולו שולח כדור הילה שפוגע בו
    "מהר התקפה מהירה ועכשיו נסה ליצור רוח עם הכנפייים שלך וליצור רוח חזקה!!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט
    בלבזור שולח זרע עלונקה וגם תופס את מדקיפ ועל ההתקפה הראשונה של הזרע מדקיפ מחוסל ואז המאמן מוציא: ששולח קרן על חושית
    "בלבאזור&#33; רוץ ותדחוף אותו,ואז תשתמש בזרע עלוקה&#33;"

6. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 02:56 PM
    כריס
    פולירוול ישר שולח אקדח מים ואז אגרוף כפול וזה גומר את נופוס והמאמנת מכון נותנת לך את התג והולכת
    "תודה רבה." אני אומר לה. "עשית עבודה מצוינת, פוליווירל." אני אומר לפוליווירל ומחזיר אותו.
    אני יוצא מהמכון ומחפש פוקימונים להתאמן נגדם.
    בברכה, דור.

7. משתמש מנוסה
    אסייז
    גיבל מבולבל ולא יודע מה קורה אז הוא שולח נשימת דרקון למרות שלא ניסה אף פעם ואז הוא מתחיל ליזהור וליזהור והוא מיתפתח לגרביט&#33; ושלוח נשימת דרקון עדירה אל ויבברה
    קיט
    קדברה שולח קרן על חושית שמחסלת את בלבלזור
    כריס
    אתה מוצא את עצמיך בתחרות המאמנים העם תירשם?
    ירין
    סטרלי שולח התקםות מהירות שיצרות סופה ענקית אחרי הסופה אתה רואה את ריולו שוכב ומחוסל וסטרלי כבר לא סטרלי הוא והמאמן אומר:
    "חעחעחעחעחחע אז ניצחת את הפוקימון הכי עלוב שלי ופיתחתה את סטרלי העלוב שלך לסטרויה אבל הגיעה הזמן ל גחלת עכשיו&#33;"
    בברכה, דודי

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 03:08 PM
    כריס
    אתה מוצא את עצמיך בתחרות המאמנים העם תירשם?
    כן. אני רושם את הפרטים שלי
    בברכה, דור.

9. מורחקים
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 02:08 PM
    קיט
    קדברה שולח קרן על חושית שמחסלת את בלבלזור
    לא יכלתה לעשות את זה תגובה קודם? O:
    ------------------
    "צא&#33; מגבי&#33; עוקץ רעל ואז גחלת&#33;"

10. משתמש מנוסה

ירין
    סטרלי שולח התקםות מהירות שיצרות סופה ענקית אחרי הסופה אתה רואה את ריולו שוכב ומחוסל וסטרלי כבר לא סטרלי הוא והמאמן אומר:
    "חעחעחעחעחחע אז ניצחת את הפוקימון הכי עלוב שלי ופיתחתה את סטרלי העלוב שלך לסטרויה אבל הגיעה הזמן ל גחלת עכשיו&#33;"
    "מהר תחמוק ואז מתקפת כנף&#33; ואז נסה ליצור עם הכנפיים שלך רוח חזקה שתעיף אותו ואז תפתיע אותו מתוך הרוח במתקפה מהירה חזקה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. Kibō no chi
    אסייז
    גיבל מבולבל ולא יודע מה קורה אז הוא שולח נשימת דרקון למרות שלא ניסה אף פעם ואז הוא מתחיל ליזהור וליזהור והוא מיתפתח לגרביט&#33; ושלוח נשימת דרקון עדירה אל ויבברה
    גאבייט*
    תעדכן אותו ואת המתקפות שלו Q:
    עריכה: לא שמתי לב שעדכנת כבר
    "גאבייט, נשימת דרקון בשיא הכוח&#33;" אני צועק.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    לכולם
    זה שנתתי לפוקימונים שלכם להיתפתח עכשיו זה אומר שאותם פוקימונים יקח להם הרבה יותר זמן להיתפתח גם במרתון הבא ושם אני לא יעשה הרבה היתפתחיות
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    כריס
    אתה צריך גם לירשום שני פוקימונים שלך
    ירין
    סטרויה שולח מכת כנף שפוגעת בקומבוסקין אבל קומבסקין שולח להביור שמפיל את סטריוה לחול ואז הוא שולח עוד גחלת שמנצחת את סטרויה
    קיט
    מגבי יוצא שולח עוקץ רעל ואז גחלת שפוגעים בקדברה וקדברה מבולבל וגם הוא מתחיל לחוש כאב ביד מהעוקץ רעל
    אסייז
    גאבייט שולח נשימת דרקון עצומה שפוגעת בויברה אבל הוא שלוח גם הוא נשימת דרקון וזה פוגע בגאבייט ויבברה מישתמש במכת כנף
    בברכה, דודי

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 03:15 PM
    כריס
    אתה צריך גם לירשום שני פוקימונים שלך
    אני רושם את טריקו ואת שינקס.
    בברכה, דור.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 02:15 PM
    לכולם
    זה שנתתי לפוקימונים שלכם להיתפתח עכשיו זה אומר שאותם פוקימונים יקח להם הרבה יותר זמן להיתפתח גם במרתון הבא ושם אני לא יעשה הרבה היתפתחיות
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    ירין
    סטרויה שולח מכת כנף שפוגעת בקומבוסקין אבל קומבסקין שולח להביור שמפיל את סטריוה לחול ואז הוא שולח עוד גחלת שמנצחת את סטרויה
    "סטרוויה חזור הייתה מצויין&#33;צ&#39;יקוריטה צאי&#33; תתחילי בעלי טער ונהימה ואז נסי להתחמק מהמתקפות שלו ותשתמשי בשאיבה בכל הכח&#33; ואז תנסי לבלבל אותו ולתקוף בדחיפה חזשקה ושוב עלי טער&#33;" אני אומר
    --------

-------

15. מורחקים
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 02:15 PM
    קיט
    מגבי יוצא שולח עוקץ רעל ואז גחלת שפוגעים בקדברה וקדברה מבולבל וגם הוא מתחיל לחוש כאב ביד מהעוקץ רעל
    "מגבי&#33; תירה עוד כמה עוקצים על מקומות שונים בגופו&#33; ואז גחלת שוב&#33;"
    ----------------
    שלי הפסיד בהשפלה,לא התפתח >>

עמוד 15 מתוך 52 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •